Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγω που ημουν τωρα ΣΤ ΕΣΣΟ στην Τριπολη (124 ΠΒΕ). 

ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ (σε θεμα ψαχουλεμα στην τσαντα)! Σου ψαχνουν τα παντα οταν λεμε τα παντα ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

Μεχρι και μια μια καλτσα ανοιγαν να δουν αν υπαρχει κατι μεσα (εννοειται κινητο).

Ελεγχος αεροδρομιου κυριολεκτικα. Σωματικο ελεγχο δεν καναν, ΑΛΛΑ κοπανουσαν ποδια αν βλεπανε οτι εισαι λιγο περιεργος και ψαχουλευαν τις κουκουλες οσοι ειχαν φουτερ η μπουφαν με κουκουλα.

Απαγορευονται αυστηρα (χωρις μα μου): κινητο με καμερα(αν το περασεις και σε πιασουν 10 μερες φυλακη και ναι πανε μοναδα κανεις δεν το πιστευε + εξοδο μεσα), φαρμακα (ουτε ντεπον! αν ειχες στα στα επαιρναν και λεγανε αμα θες τραβα στο ιατρειο), οτιδηποτε σε σπρει (για μασχαλες,κοριους κτλπ) δεν αφηναν διοτι τα κανανε φλογοβολα παλαιοτερα χρονια, με αποτελεσμα να υπαρχουν αρκετοι τραυματισμοι, αιχμηρα αντικειμενα οπως ψαλιδι,μαχαιρακι κτλπ.

Παιδια σε γενικες γραμμες το κεντρο ηταν καινουργιο, με καινουργιες εγκαταστασεις και αριστα εκπαιδευμενο προσωπικο, τα μαθαινεις ΟΛΑ, δηλαδη αυτα που θα κανεις και στην μοναδα. Φευγεις ετοιμος πραγματικα.

Αριστο φαγητο, καινουργια κρεβατια, τουαλετες-χεστρες-νιπτηρες σε καλη κατασταση.

Σκληρη εκπαιδευση, σκοπια την τελευταια βδομαδα, σωστες ωρες εκπαιδευσης και φαγητου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αυτα λογικα για τους Πεζικαριους οι οποιοι ειναι τεντα γενικα στην Τριπολη. Γιατι οι Αεροποροι ειναι...

Αυτα λογικα για τους Πεζικαριους οι οποιοι ειναι τεντα γενικα στην Τριπολη. Γιατι οι Αεροποροι ειναι...

Κοιτά αν λες για την εκπαίδευση, είναι πιο χαλαρά σε αυτούς, διότι δεν κάνουν απόλυτος ΤΙΠΟΤΑ. Όπως είχε πει ο υπολοχαγός «οι αεροπόροι καπνίζουν μπαφο με μπαζούκα». Σε θέμα πειθαρχίας και εγκαταστάσεων ήταν ακριβώς το ίδιο πράγμα με του πεζικού.

• Super Moderators

Ναι ενώ εμείς στην Κόρινθο (ΠΖ) κάναμε τρομερά πράγματα που είχαν διαφορά/αποτέλεσμα σε σχέση με τους αεροπόρους :P

Ναι ενώ εμείς στην Κόρινθο (ΠΖ) κάναμε τρομερά πράγματα που είχαν διαφορά/αποτέλεσμα σε σχέση με τους αεροπόρους 

Γενικά που είχαμε κουβέντα με τα παιδιά της αεροπορίας , δεν είχαν ιδέα τι κάνουν στο κέντρο, και γενικά γιατί βρίσκονται εκεί. Όλη μέρα απλά κοβαν βόλτες και υπνο, σε σχέση με εμάς το πεζικό, που μας λιωνανε καθημερινά.

Μου ηρθε γραμμα σήμερα για ρεθημνο... Να μαντέψω κινητό ουτε για αστείο? Το μονο θετικό που εχω ακούσει ειναι οτι δεν θα φαω πολυ κρυο...

Μου ηρθε γραμμα σήμερα για ρεθημνο... Να μαντέψω κινητό ουτε για αστείο? Το μονο θετικό που εχω ακούσει ειναι οτι δεν θα φαω πολυ κρυο...

Πάρτο έτσι και αλλιώς εφόσον δεν έχεις ορκιστεί δεν μπορούν να σου κάνουν κάτι.Απλά την πρώτη μέρα να το έχεις στην τσέπη σου και να κρατάς ένα δεύτερο να το δείξεις.Μπορεί να είναι μην παιδική χαρά σαν τα άλλα κέντρα αλλά τουλάχιστον το 95% θα είναι Κρητικοί και θα μπορεί να πετύχεις κάποιον γνωστό,θα έχετε σχετικά καλύτερο φαγητό από  τα υπόλοιπα στρατόπεδα,το ΚΨΜ είναι σε καλή κατάσταση,το Ρέθυμνο είναι πολύ κοντά στις εξόδους(και το Ηράκλειο :P) και γενικά όπου θα στείλουν μετά δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα να ανταποκριθείς σε αυτά που θα σου ζητήσουν.Μπες απαραίτητα κουρεμένος και ξυρισμένος και κοίτα να περάσεις καλά.

Μην ξεχνάς όσοι θα σου λένε ακολούθα,κάνε αυτό κτλ(ειδικά τις πρώτες μέρες) θα είναι οι εκπαιδευτές σου και είναι... στρατιώτες σαν εσένα(εκτός αν έχουν στους ώμου ή στο γιακά αστέρια ή σαρδέλες).Άκου τους ώστε να μην τους φέρεις σε δύσκολη θέση και τους καμπανιάσουν αλλά αν σου πουν κάτι που δεν θεωρείς λογικό μην το εκτελέσεις.Η δουλειά τους είναι να σε βοηθήσουν να προσαρμοστείς και να μπορούν να σας ελέγχουν πιο εύκολα,τίποτα περισσότερο.Επίσης οι φωτογραφίες που βγάζει ο φωτογράφος δεν είναι υποχρεωτικές,μην πληρώσεις αν δεν τις θες.

ΥΓ.Προσοχή στις κλοπές,ειδικά τις τελευταίες μέρες τα μάτια σου 14...

• Like 1

http://www.newsit.gr/kosmos/o-tsavousoglou-vazei-fotia-sto-aigaio-kai-mila-anoixta-gia-polemo/2331857/

Άντε με το καλό. Όχι και τίποτα άλλο να δουλέψουν και τα εποπια που κάθονται και πληρώνονται από τους φορολογούμενους!

Στην ιδέα ότι η άμυνα της χώρας μας βασίζεται στους εποπ, μου έρχεται στο μυαλό η παρακάτω σκηνή.

- What type of soldiers do you have ?  

- EPOP

- We re going to die....

• Like 3

παρτο μην φοβασαι αρκει μη στο βρουν. γιατι αν στο βρουν σε μαμησαν. σε καποια κεντρα δεν δινουν σημασια πχ αυλωνα και οχι οπως σε αυτο που ημουν εγω στην Τριπολη, που ηταν βασικος κανονας να μην εχεις κινητο με καμερα.

οτι δεν φαινεται , επιτρεπεται ( θα το ακους συχνα μεσα κ απο τα ιδια τα στελεχη ).

Στην ιδέα ότι η άμυνα της χώρας μας βασίζεται στους εποπ, μου έρχεται στο μυαλό η παρακάτω σκηνή.

- EPOP

- We re going to die....

κλαιν, έχουμε κρυφό ατού τους στρατιωτικούς παπαδες και τους άγιους προστάτες των σωμάτων και όπλων :P

• Like 1

- EPOP

- We re going to die....

pablo_Hasan approves this post

παιδια καλησπερα!

υπαρχει κανενας τροπος ωστε να μην κρυωνουν τα δαχτυλα των ποδιων ? 

υπαρχουν ισοθερμικες καλτσες? εκτος απο το να φορας διπλη καλτσα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...