theo93 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Ε αυτός ήταν ζώο.Εγώ πάντως βόρειο Έβρο έφαγα πολύ καλά, επόπ μάγειρες και μερικοί φαντάροι.Επίσης άρβυλα μισό με ένα νούμερο μεγαλύτερα, μια βούρτσα για τις σκόνες(πολύ σημαντική), βρακιά και τον μπομπ να έχουν δεν υπάρχει πρόβλημα οπότε δεν ειναι αγορά, ότι έχετε.Τέλος αυτό που με είχε σώσει ήταν μια ζακέτα φλις του 10ευρου λαδί κάτω απο το χιτώνιο, μπορεί να σας την πούν μερικοί αν φαίνεται αλλά αν είστε σε στρατόπεδο με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες θα καταλάβουν.
-Dimitris- Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Αυλωνας, καπου το 2016, σε ενα καζανι με μακαρονια εφτυναν ολοι οι μαγειρες μεσα και τα ανακατευαν.. 1
aris1986 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Αυλωνας, καπου το 2016, σε ενα καζανι με μακαρονια εφτυναν ολοι οι μαγειρες μεσα και τα ανακατευαν.. Ξυλο τους ριξατε; Τους αναφερατε;
MikeJ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Σιγά ρε αφού έχουμε κάνει εμβόλια.... Πόσο φάση είχε αυτή η ατάκα,την χρησιμοποιούσαν κάποιοι για τα πάντα....(τους έλεγα ένα για τέτανο και ένα για μηνιγγίτιδα κάναμε μόνο)
-Dimitris- Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Ξυλο τους ριξατε; Τους αναφερατε; Η απαντηση που λαβαμε ειναι οτι δεν ειδαμε καλα. Επισης οταν ειχα παει να παραλαβω τα εμβολια, τα ειχανε στα μαγειρια, μεσα στο ιδιο ψυγειο με τα φαγητα (πες οκ δεν ειχαν αλλο χωρο), διπλα απο τενεκεδες με απειρα κιλα φετα που ειχαν διαροη και ειχε μουσκεψει καποια κουτια εμβολιων εφοσον τα ειχαν βγαλει απο το μεγαλο αφρολεξ κουτι που ερχονται. Υ.Γ. Μηδεν συνταντικο λογω συγχυσης
Pablo_Hasan Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Καλοκαίρι με τον καύσωνα τους είχαν βάλει να φτιάξουν μπιφτεκια, όλος ο ιδρώτας εσταζε από το πρόσωπο τους μέσα στον κιμά...
fastnq2 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Πάλι καλά που δεν είδες με τα ίδια σου τα μάτια τι έκαναν με τα σουβλάκια και τα σάντουιτς που έφαγες εκείνες τις 15 μέρες, να δω τι θα έτρωγες μετά.. ΣΙΓΟΥΡΑ δεν εχω δει σε σουβλατζιδικο να παιζουν ποδοσφαιρο με τα κοτοπουλα.
phanispal Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Έχω δει εγώ διάφορα χειρότερα, πάνω-κάτω τα ξέρουμε όλοι μας, ή κάποιοι απλά τα φαντάζονται. Αν νομίζετε ότι τα σάντουιτς και τα σουβλάκια που τρώτε απ' έξω είναι φτιαγμένα με ευλάβεια, πλανάστε. Βασικά δε μπορεί να το νομίζετε, απλά δεν το σκέφτεστε, ίσως επειδή δεν έτυχε να τα δείτε ιδίοις όμμασι. Αυτό είναι που κάνει όλη τη διαφορά.
Pablo_Hasan Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Ισχύει, αλλά άμα τον πάρεις χαμπάρι δεν ξαναπας. Ο φανταρος δεν έχει άλλες επιλογές. Και ο στεργιου ο,τι ναναι ήταν
Sosa Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Έχω δει εγώ διάφορα χειρότερα, πάνω-κάτω τα ξέρουμε όλοι μας, ή κάποιοι απλά τα φαντάζονται. Αν νομίζετε ότι τα σάντουιτς και τα σουβλάκια που τρώτε απ' έξω είναι φτιαγμένα με ευλάβεια, πλανάστε. Βασικά δε μπορεί να το νομίζετε, απλά δεν το σκέφτεστε, ίσως επειδή δεν έτυχε να τα δείτε ιδίοις όμμασι. Αυτό είναι που κάνει όλη τη διαφορά. Εξω ειναι η δουλεια του αλλου. Και ενταξει σιγουρα υπαρχουν εξαιρεσεις αλλα αμα εχεις επιλεξει να ειναι αυτη η δουλεια σου, εχεις και ενα σεβασμο προς αυτη και τον πελατη. Στον στρατο για τον αλλο ειναι αγγαρεια. Στην μοναδα που απολυθηκα ο ''μαγειρας'' μας δεν ειχε την παραμικρη σχεση με κουζινα. Απλα στο κεντρο του δωσαν μια ειδικοτητα μαγειρα απτο πουθενα, περασε μια εκπαιδευση του κωλου στο γυθειο και τον στειλανε να μαγειρευει για 30 ατομα πανω σε βραχονησιδα. Ε 3 στα 4 φαγητα του απλα δεν τρωγοντουσαν. 1
Edel Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ τον Οκτώβρη του 2014 μέχρι Φλεβάρη του 2015 που μουν στο πρωτοκκλήσι, είχαμε 2 φαντάρους από τη Lemonde και έτρωγα καλύτερα και από το σπίτι μου!!!!! :P Είχαμε την υγεία μας... στο φαγητό μόνο βέβαια 3
phanispal Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Εξω ειναι η δουλεια του αλλου. Και ενταξει σιγουρα υπαρχουν εξαιρεσεις αλλα αμα εχεις επιλεξει να ειναι αυτη η δουλεια σου, εχεις και ενα σεβασμο προς αυτη και τον πελατη. Άρα σωστά συμπεραίνω από τα λεγόμενά σου πως πιστεύεις ότι αποτελούν εξαίρεση τα κακά παραδείγματα έξω, και πως η πλειοψηφία τηρεί ΟΛΟΥΣ τους κανόνες υγιεινής; Αν ναι, δεν ξέρω αν είσαι ρομαντικός, αφελής ή και τα δύο. Και δε μιλάμε για μισελενάτα (sic) εστιατόρια παγκοσμίου φήμης (που και γι' αυτά έχω να σου πω ιστορίες για σάπια κρέατα και μούχλες), αλλά για σουβλατζίδικα και σαντουιτσάδικα, ακόμα και καντίνες. Κοίτα μην ισχύει το ακριβώς αντίθετο και χάσεις πάσα ιδέα (ότ)αν διαπιστώσεις κάτι τέτοιο. Τέλος πάντων, δε δικαιολογώ τα του στρατού, κι εγώ στη Χίο είδα να «πλένουν» τους δίσκους στο πάτωμα με τα λασπόνερα, αλλά δεν έχω και την ψευδαίσθηση ότι το σουβλάκι που θα φάω το βράδυ θα το έχει φτιάξει κάποιος που δε θα έχει πιάσει τ' απαυτά του.
Sosa Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Άρα σωστά συμπεραίνω από τα λεγόμενά σου πως πιστεύεις ότι αποτελούν εξαίρεση τα κακά παραδείγματα έξω, και πως η πλειοψηφία τηρεί ΟΛΟΥΣ τους κανόνες υγιεινής; Αν ναι, δεν ξέρω αν είσαι ρομαντικός, αφελής ή και τα δύο. Και δε μιλάμε για μισελενάτα (sic) εστιατόρια παγκοσμίου φήμης (που και γι' αυτά έχω να σου πω ιστορίες για σάπια κρέατα και μούχλες), αλλά για σουβλατζίδικα και σαντουιτσάδικα, ακόμα και καντίνες. Κοίτα μην ισχύει το ακριβώς αντίθετο και χάσεις πάσα ιδέα (ότ)αν διαπιστώσεις κάτι τέτοιο. Τέλος πάντων, δε δικαιολογώ τα του στρατού, κι εγώ στη Χίο είδα να «πλένουν» τους δίσκους στο πάτωμα με τα λασπόνερα, αλλά δεν έχω και την ψευδαίσθηση ότι το σουβλάκι που θα φάω το βράδυ θα το έχει φτιάξει κάποιος που δε θα έχει πιάσει τ' απαυτά του. Ρε φιλε οπου δεν φορανε γαντια εννοειτε οτι ο αλλος μπορει να εχει πιασει οτι γουσταρεις. Γιατι εγω πριν φτιαξω κατι να φαω που δεν φοραω γαντια δεν εχω πιασει τα αρχιδια η την πουτσα μου? Εχει διαφορα να φοβασαι μην φας απο καποιον που 1 ωρα πριν σου φτιαξει το φαι εξυσε τα αρχιδια του και αλλο να φτυσει, χυσει η οτι αλλο θες μεσα. Με το πρωτο μπορω να ζησω
phanispal Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δε διαφωνώ, αυτό σου λέω κι εγώ, ότι σε αυτά τα θέματα η άγνοια είναι το καλύτερο πράγμα. Όσο δεν ξέρεις πώς και τι, όλα είναι ωραία. Άπαξ και γίνεις μάρτυρας, μην τον είδατε. Η αλήθεια όμως είναι μία, ανεξάρτητα αν τη γνωρίζεις ή όχι.
DYEL Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Το φαγητο ηταν καλο σχετικα και λατζα αν τελειωνε το σαπουνι γινοταν με χλωρινη. Πολυτελειες! Εμεις με ultrex καναμε λατζα στο φυλακιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις