Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν είσαι Αθηνέζος φαντάζομαι το ότι η μονάδα σου θα είναι πιο κέντρο δε γίνεται πίσω από τη βουλή είναι μεγάλο θετικό.

Επίσης, απ όσο ξέρω η μονάδα των ευζώνων είναι πάντα καλά στελεχωμένη από στρατιώτες, δλδ δεν παίζουν εμπλοκές και άρα οι έξοδοι θα είναι συχνοί. (και οι διανυχτερεύσεις αν έχεις σπίτι).

Βέβαια για να σε πάρουν πρέπει να είσαι 1,87 τουλάχιστον και ν μην έχεις θέματα υγείας και αφότου σε πάρουν πρέπει να βγάλεις την εκπαίδευση.

ναι αυτος ειναι και ενας απο τους λογους που θελω να παω. θα ειμαι 20 λεπτα με τα ποδια απο το σπιτι μου ας πουμε.

υψος εχω 1.90 και ειμαι υγειεστατος απ οτι ξερω. το θεμα μου ειναι μην παθω τιποτα εκει γιατι ακουω πως πολυ εμφανιζουν προβληματα στη μεση και στα γεννητικα οργανα, δεν ξερω ομως ποσο συνηθισμενο ειναι αυτο και αν υπαρχουν μεγαλες πιθανοτητες να την παθω και εγω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ήμουν στο 2/39 ΣΕ στο Μεσολόγγι και παρόλο που δεν έχω ακόμα μέτρο σύγκρισης, είχα πολύ κακή εμπειρία. Πάλι καλά που υπήρχε τουλάχιστον καλή παρέα. Το γεγονός με τα σκουλήκια ήταν απλά το κερασάκι στην τούρτα, το στρατόπεδο έχει χιλιάδες θέματα που δεν έχουν αναφερθεί.

Τώρα με στέλνουν στο 211 Μ/Κ ΤΠ στη Ρόδο. Έχει κανείς καμιά εμπειρία από 'κει; Έχω διαβάσει τα χειρότερα πάντως, μάλλον από μάυρο πάω σε κατάμαυρο.

οπου και να πας ειναι μακραν καλυτερο απο το 2/39, πιστεψε με...

μετα το 2/39 με στειλανε κοκκινομπερε στη νεα σαντα, παρα το τι ειχα ακουσει, ηταν πραγματικα παραδεισος σε σχεση με το μεσολογγι

εκει παρουσιαστηκα, απαισιο στρατοπεδο γενικοτερα και το φαγητο δε τρωγοτανε σε καμια περιπτωση, κουζινα ενα μαυρο χαλι και πολυ βρωμα, και τα σκαγαμε σε delivery  :-(

μακαρι τα προβληματα στο 2/39 να ηταν μονο το φαγητο, μακαρι να το κλεινανε, μια κωλοεμπειρια που θα ηθελα να ξεχασω οσο τιποτε

Τουλαχιστον εσας σας αφηνανε ντελιβερι :P. Γενικα το μεγαλο αγκαθι του 2/39 ειναι το φαγητο. Αθλιας ποιοτητας και επειδη ειχα βαρεσει και δυο υπηρεσιας λαντζα (στην κουζινα, οχι εστιατορια) και ειδα με τα ιδια μου τα ματια τι κανουν με τα φαγητα, δεν ξαναφαγα ποτε απο εκει. Την εβγαλα 15 μερες με σουβλακια και σαντουιτς. 

σκέφτομαι να πάω για εύζωνας έχει κανείς εμπειρία από εκεί; υπάρχει κανένα θετικό σε σχέση με την απλή θητεία;

Με ειχαν διαλεξει με το ζορι λογω υψους 2017 Α'. Αν θες να μαθεις κατι στειλε pm.

Επίσης, απ όσο ξέρω η μονάδα των ευζώνων είναι πάντα καλά στελεχωμένη από στρατιώτες, δλδ δεν παίζουν εμπλοκές και άρα οι έξοδοι θα είναι συχνοί. (και οι διανυχτερεύσεις αν έχεις σπίτι).

Βέβαια για να σε πάρουν πρέπει να είσαι 1,87 τουλάχιστον και ν μην έχεις θέματα υγείας και αφότου σε πάρουν πρέπει να βγάλεις την εκπαίδευση.

Αν μπεις σε περιοδο που δεν εχει μεγαλες σειρες παιζει εμπλοκη και εκει. Μου ειχε τυχει και 11-1 που για Αθηνα ειναι εξωφρενικο. Και γενικα εχουν εναν δικο τους κανονα με τις υπηρεσιες του τυπου οσο εισαι νεος βαρας νουμερα συνεχεια και οσο παλιωνεις λιγοστευουν. Επισης οσο μικροτερες ειναι οι σειρες (ειδικα αυτες του καλοκαιριου) παιζουν και εκπτωσεις στα υψη. Παιρνουν αρκετο κοσμο κατω απο 1.87. Οσο για την εκπαιδευση, νταξει εχει τις δυσκολιες της, εχει καψονια, φωνες ορθοστασια κτλπα αλλα εχει και ενα πολυ μεγαλο θετικο. 5 βδομαδες που κραταει εχεις καθε μερα διανυκτερευση (αν εισαι απο Αθηνα). 

Μετα εχεις 3 δρομους. Αμα περασεις την εκπαιδευση παιρνεις τον μπερε και βαρας κανονικα ευζωνικες υπηρεσιες με το ζευγαρι σου. Αμα προσπαθησεις αλλα κοπεις στα τελικα σταδια της εκπαιδευσης παλι παιρνεις μπερε αλλα σε στελνουν λοχο διοικησεως οπου σου δινουν καποιο ποστο και απλα βαρας κλασσικες υπηρεσιες σαν οποιονδηποτε αλλο φανταρο. Αμα τελος τους πεις δεν την παλευω σε κρατανε ΛΔ μεχρι να μπει η νεα σειρα και μετα παιρνεις μεταθεση παραμεθοριο. 

sosa φιλε δεν ειναι το φαγητο το μεγαλυτερο προβλημα, τα στελεχη το κυριοτερο, τουλαχιστον οταν ημουν εγω, διοικητης στρατοπεδου να μας κανει καψονια χωρις λογο και αιτια, δευτερη μερα που παρουσιαστηκα για να μας ψαρωσει και καλα...περα απο τη βρωμα, ανουσια νουμερα με σκοπους σε ολο το στρατοπεδο, απλα για να μην κοιμουνται οι φανταροι, συνεχεια συναγερμοι μεσημερι 2-4 και παρα πολλα ακομα

θυμαμαι ενος φιλου απο κομοτηνη τυ φαγαν τα αρβυλα μεσα απο το λουκανικο, 7 μερες ηταν χωρις αρβυλα γτ δε μπορουσαν να βρουνε ποιος το εκανε και καλα, δευτερο ζευγαρι δε του δινανε...πηγαμε για βολη πορεια και αυτος ηταν με το nike air max  :P

εγω απορω πως τετοια κεντρα τα αφηνουν ακομα ανοιχτα, απ οσο θυμαμαι αυτο λειτουργουσε λογω των σεισμων τοτε στη κεφαλονια και τριγυρω, καποιος πρεπει να το κλεισει να γλιτωσουνε τα παιδια που παρουσιαζονται εκει

sosa φιλε δεν ειναι το φαγητο το μεγαλυτερο προβλημα, τα στελεχη το κυριοτερο, τουλαχιστον οταν ημουν εγω, διοικητης στρατοπεδου να μας κανει καψονια χωρις λογο και αιτια, δευτερη μερα που παρουσιαστηκα για να μας ψαρωσει και καλα...περα απο τη βρωμα, ανουσια νουμερα με σκοπους σε ολο το στρατοπεδο, απλα για να μην κοιμουνται οι φανταροι, συνεχεια συναγερμοι μεσημερι 2-4 και παρα πολλα ακομα

θυμαμαι ενος φιλου απο κομοτηνη τυ φαγαν τα αρβυλα μεσα απο το λουκανικο, 7 μερες ηταν χωρις αρβυλα γτ δε μπορουσαν να βρουνε ποιος το εκανε και καλα, δευτερο ζευγαρι δε του δινανε...πηγαμε για βολη πορεια και αυτος ηταν με το nike air max  :P

εγω απορω πως τετοια κεντρα τα αφηνουν ακομα ανοιχτα, απ οσο θυμαμαι αυτο λειτουργουσε λογω των σεισμων τοτε στη κεφαλονια και τριγυρω, καποιος πρεπει να το κλεισει να γλιτωσουνε τα παιδια που παρουσιαζονται εκει

Ποτε ησουν εκει; Γιατι τον Γεναρη αυτα δεν παιζανε. Ειχε αλλες μλκιες του τυπου κυνηγι για τα κινητα 24/7 μιας και ειχε παιχτει το γνωστο σκηνικο με τους αλβανους και βημα συνεχεια αλλα μεχρι εκει.

Τουλαχιστον εσας σας αφηνανε ντελιβερι :P. Γενικα το μεγαλο αγκαθι του 2/39 ειναι το φαγητο. Αθλιας ποιοτητας και επειδη ειχα βαρεσει και δυο υπηρεσιας λαντζα (στην κουζινα, οχι εστιατορια) και ειδα με τα ιδια μου τα ματια τι κανουν με τα φαγητα, δεν ξαναφαγα ποτε απο εκει. Την εβγαλα 15 μερες με σουβλακια και σαντουιτς. 

Πάλι καλά που δεν είδες με τα ίδια σου τα μάτια τι έκαναν με τα σουβλάκια και τα σάντουιτς που έφαγες εκείνες τις 15 μέρες, να δω τι θα έτρωγες μετά..

η πλάκα ειναι ότι το μεσημεριανό πρέπει να το δοκιμάσει ο δικας και το απογευματινο ο αυδμ, και να γράψει αν ήταν καλό και στην αναφορά που γράφει για την υπηρεσία του.

Όλοι αυτοι έτρωγαν και δεν βρήκαν κάποιο πρόβλημα δηλαδή;

το μόνο που μπορει να κάνει ο φαντάρος ειναι να δημοσιοποιήσει την κατασταση, δεν μπορεί να κάνει τιποτα άλλο. Τώρα που έφτασε το θέμα στην βουλή θα κόπηκε η μαγκιά και ο αέρας σε πολλούς καραβανάδες εκει μέσα.

Ποτε ησουν εκει; Γιατι τον Γεναρη αυτα δεν παιζανε. Ειχε αλλες μλκιες του τυπου κυνηγι για τα κινητα 24/7 μιας και ειχε παιχτει το γνωστο σκηνικο με τους αλβανους και βημα συνεχεια αλλα μεχρι εκει.

Mαζι ημασταν, ναι πολυ μεγαλο θεμα με τα κινητα στουσ νεους ενω στους παλιους ολα οκ.

Εγω παντως με 2 κινητα καταφερα να μην με πιασουν με το smartphone

Οταν ημουν 2/39 παντως σχετικα καλα ηταν και ουτε εναν δεν γνωρισα να εχει παραπονο. Δε ξερω ισως ηταν και η σειρα μου δηλαδη ειχαμε σκληραγωγημενα ατομα. Πχ τρεις ειχαν κανει φυλακη και τα 2/3 ηταν ξενοι κυριως αλβανοι. Με ταλαιπωρησε πιο πολυ βηχας που ειχαν σχεδον ολοι και εκανε κανα διμηνο να περασει.

Το φαγητο ηταν καλο σχετικα και λατζα αν τελειωνε το σαπουνι γινοταν με χλωρινη. Ειχε κουραση αλλα λογικο ειναι και υπηρεσιες. Τουλαχιστον γινοταν καθαριοτητα ενω στη μοναδα ειχαμε να καθαρισουμε τη τουαλετα 1 μηνα

Πάλι καλά που δεν είδες με τα ίδια σου τα μάτια τι έκαναν με τα σουβλάκια και τα σάντουιτς που έφαγες εκείνες τις 15 μέρες, να δω τι θα έτρωγες μετά..

Καμια σχεση φιλε. Νταξει τα σαντουιτς ηταν συσκευασμενα και τα σουβλακια, λουκανικα κτλπα του κψμ δεν ηταν καμια τρελη ποιοτητα αλλα τουλαχιστον οι τυποι φοραγαν γαντια και εβλεπες υπηρχε μια χ καθαριοτητα εκει μεσα. Μου εχει τυχει να δω με τα ματια μου τυπα στην κουζινα να στραγγιζει κατσαρολα με μακαρονια ακουμπωντας την στο φρεατιο του πατωματος μεσα στα λασπονερα και τα σκουπιδια, να του χυνονται τα μισα εξω και casually να τα ξαναπεταει μεσα. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...