stalactite Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Εχω ακουσει αλλα δεν ξερω ακριβως, καποιος που εχει διδακτορικο του δινουν δυο επιλογες να δηλωσει σε τοπο προτιμησης υπηρεσιας ξερει κανεις κατι παραπανω; Το ξερω γιατι το εστειλαν σε γνωστο μου αλλα δε μπορω να τον ρωτησω λεπτομερειες.
Anorymous Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Πρωτεΐνη ρε! με το που διαβασα την ειδηση μου ηρθε στο μυαλο το Snowpiercer 1
fastnq2 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 με το που διαβασα την ειδηση μου ηρθε στο μυαλο το Snowpiercer Πωωω ταινιαρα ρε συ 1
DYEL Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Πρωτεΐνη ρε! Ε αυτοι τουλαχιστον ειχαν οντως ενισχυμενο γευμα.Εν αντιθεση στην Καλαματα ειναι αλλιως τα πραγματα. Μια μερα ειχαμε "ενισχυμενο πρωινο" και καλα,και ηταν κλασσικα ψωμι με μαρμελαδα ΑΛΛΑ ειχε και καφε αυτη τη φορα!Να εχουν ενεργεια τα παλικαρια μας! Και βγηκε ο διοικητης στην αναφορα και ειπε ποσες φορες σημερα εχει ενισχυμενο πρωινο!1!1 Ειμαι σιγουρος οτι το κανει καθε ΕΣΣΟ και σκαει στα γελια μετα στο γραφειακι του με τους υπολοιπους υπαλληλακους. Σχετικα με το αρθρο,δεν υπαρχει κανενα νοημα να αυξηθουν τα κονδυλια για την βελτιωση των συσσιτιων.Γιατι πολυ απλα θα καταληξουν αλλου τα λεφτα και δεν θα υπαρξει καμια απολυτως βελτιωση σε αυτον τον τομεα. 1
Anorymous Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Ε αυτοι τουλαχιστον ειχαν οντως ενισχυμενο γευμα.Εν αντιθεση στην Καλαματα ειναι αλλιως τα πραγματα. Μια μερα ειχαμε "ενισχυμενο πρωινο" και καλα,και ηταν κλασσικα ψωμι με μαρμελαδα ΑΛΛΑ ειχε και καφε αυτη τη φορα!Να εχουν ενεργεια τα παλικαρια μας! Και βγηκε ο διοικητης στην αναφορα και ειπε ποσες φορες σημερα εχει ενισχυμενο πρωινο!1!1 Ειμαι σιγουρος οτι το κανει καθε ΕΣΣΟ και σκαει στα γελια μετα στο γραφειακι του με τους υπολοιπους υπαλληλακους. Σχετικα με το αρθρο,δεν υπαρχει κανενα νοημα να αυξηθουν τα κονδυλια για την βελτιωση των συσσιτιων.Γιατι πολυ απλα θα καταληξουν αλλου τα λεφτα και δεν θα υπαρξει καμια απολυτως βελτιωση σε αυτον τον τομεα. τα λεφτα νομιζω ειναι αρκετα απλα δεν υπαρχει σωστη διαχειρηση νομιζω. Πωωω ταινιαρα ρε συ οντως τα εσπαγε
j0hnn1e Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 τα λεφτα νομιζω ειναι αρκετα απλα δεν υπαρχει σωστη διαχειρηση νομιζω. οντως τα εσπαγε Fixed 2
najinblue3 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Στη Βουλή έφτασε με ερώτηση που κατέθεσαν 4 βουλευτές του ΚΚΕ, οι καταγγελίες φαντάρων, στο 2/39 Σύνταγμα Ευζώνων Μεσολογγίου ότι την 06/12/2017 χορηγήθηκε μεσημεριανό συσσίτιο που περιλάμβανε κοτόσουπα, στην οποία υπήρχαν σκουλήκια. http://www.iefimerida.gr/news/381755/mas-edosan-syssitio-me-skoylikia-sti-voyli-i-kataggelia-neosyllekton-sto-mesologgi Τα λιγουρεύεστε; εκει παρουσιαστηκα, απαισιο στρατοπεδο γενικοτερα και το φαγητο δε τρωγοτανε σε καμια περιπτωση, κουζινα ενα μαυρο χαλι και πολυ βρωμα, και τα σκαγαμε σε delivery μακαρι τα προβληματα στο 2/39 να ηταν μονο το φαγητο, μακαρι να το κλεινανε, μια κωλοεμπειρια που θα ηθελα να ξεχασω οσο τιποτε 1
soupsouraV Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Το στρατόπεδο εχει καμία σχέση με εύζωνες; γιατί το εχει στον τίτλο;
najinblue3 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Το στρατόπεδο εχει καμία σχέση με εύζωνες; γιατί το εχει στον τίτλο; οχι
Pablo_Hasan Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Σχετικα με το αρθρο,δεν υπαρχει κανενα νοημα να αυξηθουν τα κονδυλια για την βελτιωση των συσσιτιων.Γιατι πολυ απλα θα καταληξουν αλλου τα λεφτα και δεν θα υπαρξει καμια απολυτως βελτιωση σε αυτον τον τομεα. Ακριβώς, θα καταλήξουν πετσινα έκτος έδρας και έργα στα στρατόπεδα με πλαστά τιμολόγια. Αν θέλουν ας αυξήσουν την αποζημίωση που παίρνουν οι φαντάροι, αυτό τουλάχιστον δεν μπορούν να τους το κλέψουν.
Norone92 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Ήμουν στο 2/39 ΣΕ στο Μεσολόγγι και παρόλο που δεν έχω ακόμα μέτρο σύγκρισης, είχα πολύ κακή εμπειρία. Πάλι καλά που υπήρχε τουλάχιστον καλή παρέα. Το γεγονός με τα σκουλήκια ήταν απλά το κερασάκι στην τούρτα, το στρατόπεδο έχει χιλιάδες θέματα που δεν έχουν αναφερθεί. Τώρα με στέλνουν στο 211 Μ/Κ ΤΠ στη Ρόδο. Έχει κανείς καμιά εμπειρία από 'κει; Έχω διαβάσει τα χειρότερα πάντως, μάλλον από μάυρο πάω σε κατάμαυρο.
Lazlow Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 σκέφτομαι να πάω για εύζωνας έχει κανείς εμπειρία από εκεί; υπάρχει κανένα θετικό σε σχέση με την απλή θητεία;
aris1986 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 σκέφτομαι να πάω για εύζωνας έχει κανείς εμπειρία από εκεί; υπάρχει κανένα θετικό σε σχέση με την απλή θητεία; Nαι ριχνουν ξυλο και τεντωνουν ασχημα.
DYEL Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Μην αγχωνεσε,περα απο το οτι τα πραγματα αλλαζουν πολυ συχνα σε ενα στρατοπεδο (απο μια εσσο στην αλλη πολλες φορες),πολλα απο τα πραγματα που διαβαζεις στο ιντερνετ δεν ισχυουν. Σου λεω για την μοναδα που ημουν εγω δεν ειχε καμια σχεση με αυτα που λεγανε στο ιντερνετ,ισως ισχυαν καποτε ισως και οχι. Και μου το ελεγε ενας φιλος μου που ειναι στελεχος πως εκει που περιμενεις τα χειροτερα πολλες φορες ερχετε το αντιθετο και δεν μου το ελεγε ετσι απλα να με ενθαρινει,ετσι ηταν τα πραγματα.Δεν λεω οτι ηταν παραδισος αλλα σε καμια περιπτωση δεν ηταν αυτο που παρουσιαζει ο καθε σπαρτακος.. Και στο λεω αυτο γιατι ημουν μετα στο 3ο σωμα 1 εβδομαδα πριν απολυθω ενω δεν ειχα χρεωθει ποτε οπλο σε αυτη τη μοναδα με εβαλαν να κανω ενοπλη υπηρεσια Σαββατο ενω κανονικα ειχα μαγηρεια το απογευμα. Με πηραν τηλεφωνο 11 το πρωι λεγοντας μου να ερθω οσο πιο γρηγορα μπορω να κανω σκοπιες!ενω δεν ειχα καν οπλο,1 εβδομαδα πριν την απολυση και με αδεια που ξεκινουσε απο δευτερα που ερχοταν εως την τελευταια μερα. Κυριολεκτικα παω εκει και μου λεει ενας γιοτας να παρε το οπλο μου και εφυγες.Αμα,λεω εγω τωρα "ξεχνουσα" καπου το οπλακι του φανταρου τι θα γινοταν? Ακομα δηλαδη και στο grand hotel NRDC-GR κανουν χοντρες πατατες. Αμα ηθελα το παρουσιαζα και εγω σε καθε σπαρτακο παρουσιαζοντας το ως το σουπερ γουαου περιστατικο αλλα και παλι τι θα γινοταν? τιποτα. 1
MikeJ Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 σκέφτομαι να πάω για εύζωνας έχει κανείς εμπειρία από εκεί; υπάρχει κανένα θετικό σε σχέση με την απλή θητεία; Αν είσαι Αθηνέζος φαντάζομαι το ότι η μονάδα σου θα είναι πιο κέντρο δε γίνεται πίσω από τη βουλή είναι μεγάλο θετικό. Επίσης, απ όσο ξέρω η μονάδα των ευζώνων είναι πάντα καλά στελεχωμένη από στρατιώτες, δλδ δεν παίζουν εμπλοκές και άρα οι έξοδοι θα είναι συχνοί. (και οι διανυχτερεύσεις αν έχεις σπίτι). Βέβαια για να σε πάρουν πρέπει να είσαι 1,87 τουλάχιστον και ν μην έχεις θέματα υγείας και αφότου σε πάρουν πρέπει να βγάλεις την εκπαίδευση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις