Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

όταν είσαι ντόπιος δεν τα επιστρέφεις τα φορτώνεσαι όλα λουκάνικο, παραλλαγές... ότι δηλ σου έδωσαν στο κέντρο

Ούτε αυτό ισχύει πλέον. Εγώ απολύθηκα από τη μονάδα του νομού μου (20 χλμ από το σπίτι μου) που ήμουν τους 3 τελευταίους μήνες σαν 8μηνος και τα παρέδωσα όλα. Δεν ξέρω αν αλλάζει για όσους απολύονται από μονάδες της παραμεθορίου στις οποίες είναι ντόπιοι.

Αλλά νομίζω οι Χιώτες και αυτοί τα έδιναν όλα όταν απολύονταν στη Χίο. Απλά κάποιοι (δε ξέρω πως και αν γίνεται ακόμα) γίνονται επίστρατοι νομίζω και πέρα από τα ρούχα έπαιρναν σπίτι το όπλο το G3 με ατομικό οπλοβαστό ( ναι και εγώ δε το πίστευα) και επίσης παίρνουν με τα χρόνια και βαθμούς (πχ είχαμε όλοι ένα ποιηματάκι σε περίπτωση έκτακτης αναγκης τι κάνουμε κλπ και εγώ άνηκα στη δικαιοδοσία ενός ανθυπολοχαγού που δεν υπήρχε στη μονάδα και όταν ρώτησα ποιος είναι αυτός μου είπαν ότι είναι από τους επίστρατους). Συμμετέχουν στις παρελάσεις ( και βλέπεις τύπους 70 χρονών χοντρούς με μούσια και παραλλαγή).

Τις χακι καλτσες παρτε μονο οσες χριεαστειτε τον χειμωνα.

Οταν φτοιαξει ο κερος βαζετε αυτες που φορατε εξω.

Κοίτα εγώ στη πολιτική ζωή φοράω κάλτσες πολύ λεπτές (ακόμα και οι μακριές) οπότε δεν θα το πρότεινα σε κάποιον να φορέσει αυτές με το άρβυλο ακόμα και όταν ο καιρός είναι καλός. Είχα φορέσει μια φορά που είχα ξεμείνει και η εμπειρία δεν ήταν καλή.

Από τις "στρατιωτικές" που θα βρείτε πολύ φθηνά στο μοναστηράκι στην Αθηνάς (νομίζω μέχρι και 3 ζευγάρια 5 ευρώ είχα βρει) υπάρχουν κάποιες πιο μάλλινες και χοντρές για χειμώνα και κάποιες πιο λάιτ για όταν καλοκαιριάσει αλλά και πάλι πιο χοντρές από τις καθημερινές μου

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στο stratologia.gr όταν πας να δεις πληροφορίες για την κατάταξη, βγάζει "Σφάλμα 0 : Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα."

Ίσως να έχουν βγει οι κατατάξεις και ενημερώνουν το σύστημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

28/12 κάπου εκεί αν δεν κάνω λάθος. Θα δοθεί μαζί με την άδεια ορκομωσίας και το πρώτο γκρουπ των γιορτών.

Φιλαράκι γλύτωσε τον Έβρο (όχι σαν και εμένα :P ) και πήρε μετάθεση ΑΣΔΥΣ. Ξέρει κανείς τι παίζει εκεί. Ποιες μονάδες υπάρχουν και που στέλνουν τους στρατιώτες για ΣΠΕΝ;

Επεξ/σία από dimitris21gr

20/12 κάπου εκεί αν δεν κάνω λάθος. Θα δοθεί μαζί με την άδεια ορκομωσίας και το πρώτο γκρουπ των γιορτών.

Φιλαράκι γλύτωσε τον Έβρο (όχι σαν και εμένα :P ) και πήρε μετάθεση ΑΣΔΥΣ. Ξέρει κανείς τι παίζει εκεί. Ποιες μονάδες υπάρχουν και που στέλνουν τους στρατιώτες για ΣΠΕΝ;

Το 11-12 που ήμουν εγώ όλες αυτές της Αττικής είχαν την Τρίπολη για σπεν που ήταν Mordor κανονική (είχα πάει περαστικός για υπηρεσιακό δρομολόγιο εκεί, ευτυχώς δεν χρειάστηκε καν να διανυκτερεύσω)

Αλλά νομίζω έχει κλείσει το στρατοπεδο του πεζικού και σαν κέντρο και είναι μαζί με αεροπορία οι νεοσύλλεκτοι, δεν ξέρω αν εκεί παίζει πλέον σπεν

Γενικά από Αττική για σπεν έπαιζε πολύ η Τρίπολη και αρκετά πιο λίγο η Κόρινθος που και εκεί δεν ξέρω αν υπάρχει το στρατόπεδο πλέον

Ασδυς η φάση είναι το μεγάλο βύσμα τρώει το μικρό, πολλοί αστερατοι, αρκετά πρόβλεπε και μια φορά που πάλι είχα βρεθεί περαστικός εκεί μου είχαν αναφέρει και θέμα κοριών (παίζει να υπάρχουν άπειρα χρόνια κοριοί εκεί και να μην έχουν καταφέρει να τους εξοντώσουν)

Γενικά δεν το λες στρατόπεδο αυτό το μέρος.. δεν έχει καν χώμα να λερώσεις τις αρβύλες σου, απλά έχει πολλούς στρατηγούς οπότε πρέπει να είσαι κάπως συμμαζεμενος

Δηλαδή σε σχέση με πιο περιφερειακό στρατοπέδο που ήμουν εγώ και κυκλοφορούσαμε σαν παρτάλια αυτοί μου φάνηκαν πιο προβλεπε

Θα μου πεις βέβαια και στην κωλοπετινιτσα ερχόταν ο ανθυπασπιστής η κλανιά και μας έλεγε γιατί δε βαράμε προσοχή στον.. αξιωματικό.. εκεί τουλάχιστον είναι στρατηγοί

Μπαίνω τον Γενάρη και σπουδάζω πληροφορική και έχω τελειώσει με την σχολή αλλά δεν προλαβαίνω να ορκιστώ για να πάρω πτυχίο. Ξέρω ότι υπάρχει πιθανότητα αυτούς που έχουν πτυχίο πληροφορικής να τους στείλουν Αθήνα, αν πάρω καμιά βεβαίωση από την σχολή ότι έχω τελειώσει με τα πάντα και ότι δεν έχω ορκιστεί ακόμα θα μετρήσει καθόλου ή μπα;

Χωρίς βύσμα δεν παίζει να έρθεις Αθήνα επειδή απλά τέλειωσες πληροφορική. Εκτός αν έχεις πολύ καλό βιογραφικό για να πας σε κανα ΚΕΠΥΕΣ.

Μπαίνω τον Γενάρη και σπουδάζω πληροφορική και έχω τελειώσει με την σχολή αλλά δεν προλαβαίνω να ορκιστώ για να πάρω πτυχίο. Ξέρω ότι υπάρχει πιθανότητα αυτούς που έχουν πτυχίο πληροφορικής να τους στείλουν Αθήνα, αν πάρω καμιά βεβαίωση από την σχολή ότι έχω τελειώσει με τα πάντα και ότι δεν έχω ορκιστεί ακόμα θα μετρήσει καθόλου ή μπα;

Η ορκωμοσία είναι για τα μάτια του κόσμου, αν έχεις τελειώσει με τα πάντα (μαθήματα, πρακτική, πτυχιακή, κλπ) τότε είσαι καλυμμένος. Αλλά με απλό πτυχίο δύσκολα να σε πάρουν στο σώμα πληροφορικής, πρέπει να έχεις κάμποσα μεταπτυχιακά και διδακτορικά.

Η ορκωμοσία είναι για τα μάτια του κόσμου, αν έχεις τελειώσει με τα πάντα (μαθήματα, πρακτική, πτυχιακή, κλπ) τότε είσαι καλυμμένος. Αλλά με απλό πτυχίο δύσκολα να σε πάρουν στο σώμα πληροφορικής, πρέπει να έχεις κάμποσα μεταπτυχιακά και διδακτορικά.

Οχι απαραιτητα. με πτυχιο με πηγαν απο ΠΖ σε ΕΠ στην Κρητη πριν φυγω για Κυπρο. Βεβαια ηταν μικρη εσσο. ΑΛΛα ζητησαν και proficiency, διπλωμα, προϋπηρεσια (που ειχα) κλπ. αν τα εχεις και αυτα  ειναι ενα +. Καλα μεταπτυχιακο/διδακτορικο ειναι σιγουρο.

Στη Βουλή έφτασε με ερώτηση που κατέθεσαν 4 βουλευτές του ΚΚΕ, οι καταγγελίες φαντάρων, στο 2/39 Σύνταγμα Ευζώνων Μεσολογγίου ότι την 06/12/2017 χορηγήθηκε μεσημεριανό συσσίτιο που περιλάμβανε κοτόσουπα, στην οποία υπήρχαν σκουλήκια.

http://www.iefimerida.gr/news/381755/mas-edosan-syssitio-me-skoylikia-sti-voyli-i-kataggelia-neosyllekton-sto-mesologgi

Τα λιγουρεύεστε; :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...