MikeJ Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Όχι, απλά λέει ότι πολλά άτομα ξόδεψαν παραπάνω λεφτά από το κανονικό λόγω του ότι θα κάθονταν να δουν τον αγώνα και ένα τέταρτο μετά την έναρξη τους έδιωξαν γιατί ήθελαν να κλείσουν. ( Σου λέει δλδ άμα ήταν να μην δούμε τον αγώνα να μην αγοράζαμε τόσα πράγματα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsioulak Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Μπορεί κάποιος να εξηγήσει τι έγινε στο ΚΨΜ; Έδωσαν λεφτά και δεν πήραν προϊόντα; Έτσι όπως γράφει δε βγάζω νόημα. Πρωτον, μπορει καποιος να επιβεβαιωση αν οντως το ΚΨΜ του κεντρου Θηβας ειναι (ουσιαστικα) ιδιωτικο κυλικειο; εγω ξερω οτι οι τιμες σε ολα τα ΚΨΜ ειναι (σχετικα) πατος; Δευτερον, εγω καταλαβα οτι δεν προλαβανε να τα καταναλωσουν, δηλαδη δεν προλαβανε να πιουνε τις μπυρες και να φανε τις πιτσες, επειδη εκλεισε ξαφνικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j0hnn1e Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δεν διαφωνώ με την τρέλα του στρατού, αλλά το μαμόθρευτο τυπάκι να γράφει οτι "δεν έχει πληντύριο να πλύνω τα ρούχα μου;" Πλύντα με τα χέρια σου ρε φιλαράκι τι θα πάθεις δηλαδή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Ναι το κψμ στο κέντρο της Θήβας είναι ιδιωτικό εδώ και αρκετά χρόνια ειναι γνωστό αυτό. ( Δε ξέρω αν υπάρχουν άλλα ιδιωτικά κψμ). Απαράδεκτο κατ εμέ. Ε ναι τους είπαν θα μείνει ανοιχτό λόγω του αγώνα που τελειώνει 11 και 30 και στο πρώτο τέταρτο του α ημιχρόνου τους λένε κλείνουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Παντως, τη μια και μονη φορα (σε εκπαιδευση) που εχω βρεθει σε στρατοπεδο οπου υπηρχαν:μεγαλα-επαγγελματικα πλυντηρια (για χρηση & απο τους φανταρους), η διαφορα: ως προς τοθετικοτερο εκει ηταν ορατη, για να μην πουμε πρακτικα την οσμιζοσουν κιολας -την διαφορα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Λεφτά δεν υπάρχουν στον στρατό, υπάρχουν για f16 που δεν πρόκειται να τα πιλοτάρει ποτέ κανείς . Τώρα με την κρίση ήρθε και έδεσε η λεζα και η κακομοιριά. Παντού βρώμικα, δεν έχουν πολλα αναλώσιμα και ιδιωτικοποίηση ΚΨΜ με τις τιμές Αθήνας 2004 στον μαραθώνα στους Ολυμπιακούς. Πιασοκωλε δηλαδή. Αλλά αμα είσαι και περίεργης ιδεολογίας και πας με ψυχολογία ότι θα περάσεις χάλια επειδή στα είπε κάποιος στο καφέ σε καμία μπουάτ στα εξαρχεια, τότε ναι. Το θέλεις να είναι κολέγιο να σε ξυπνούν με πρωινό ται τσι γυμανστικη, μετά ωραίο πρωινό, μετά εκπαίδευση τύπου πυρηνικού φυσικού, καθαριότητας Μα γίνονται μαγικά από μόνες του κτλπ. Καμία πραγματικότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsioulak Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Ναι το κψμ στο κέντρο της Θήβας είναι ιδιωτικό εδώ και αρκετά χρόνια ειναι γνωστό αυτό. ( Δε ξέρω αν υπάρχουν άλλα ιδιωτικά κψμ). Απαράδεκτο κατ εμέ. Ε ναι τους είπαν θα μείνει ανοιχτό λόγω του αγώνα που τελειώνει 11 και 30 και στο πρώτο τέταρτο του α ημιχρόνου τους λένε κλείνουμε. Εγω μονο για τα κυλικεία των στρατιωτικών νοσοκομείων ηξερα. Ναι συμφωνω απαράδεκτο και στις δύο περιπτώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Εγω μονο για τα κυλικεία των στρατιωτικών νοσοκομείων ηξερα. Ναι συμφωνω απαράδεκτο και στις δύο περιπτώσεις.Είναι στα πλαίσια της ιδιωτικοποίησης κρατικης περουσιας και αγαθών. Αυτό που φωνάζουν οι δεσμοί και το 90% του insomnia για το ελληνικό Σοβιέτ κτλπ. Γι αυτό και οι τιμές τσουχτερές. Το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι εμπάργκο στα ΚΨΜ μόνο μπουκαλάκι νερό ή καλά κρυμμένα φακελάκια καφέ και σεϊκερ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
defendar Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Λεφτά δεν υπάρχουν στον στρατό, υπάρχουν για f16 που δεν πρόκειται να τα πιλοτάρει ποτέ κανείς . Τώρα με την κρίση ήρθε και έδεσε η λεζα και η κακομοιριά. Παντού βρώμικα, δεν έχουν πολλα αναλώσιμα και ιδιωτικοποίηση ΚΨΜ με τις τιμές Αθήνας 2004 στον μαραθώνα στους Ολυμπιακούς. Πιασοκωλε δηλαδή. Λεφτα υπαρχουν στον στρατο, αλλα απλα ειτε χανονται σε κακη διαχειρηση ειτε τα τρωνε αχρηστοι καραβαναδες και λοιπα μονιμα βυσματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsioulak Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Είναι στα πλαίσια της ιδιωτικοποίησης κρατικης περουσιας και αγαθών. Αυτό που φωνάζουν οι δεσμοί και το 90% του insomnia για το ελληνικό Σοβιέτ κτλπ. Γι αυτό και οι τιμές τσουχτερές. Το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι εμπάργκο στα ΚΨΜ μόνο μπουκαλάκι νερό ή καλά κρυμμένα φακελάκια καφέ και σεϊκερ. Εγω προσωπικα δεν φωναξα ποτε* για καμια ιδιωτικοποιηση, η ιδιωτικοποιηση σχεδον παντα φερνει υψηλοτερες τιμες, χαμηλοτερη ποιοτητα, εγκλωβισμο σε καρτελ και λιγοτερα χρηματα για το κρατος (για να μην πω κλεψιμο δημοσιου χρηματος που συμβαινει μερικες φορες), τουλαχιστον στην Ελλαδα, δεν ξερω τι συμβαινει στο εξωτερικο, μονο φημες εχω ακουσει. *την τελευταια 10ετια, επειδη οταν ημουν ανηλικος και πιο επηρεασιμος απο τα "ειδησεογραφικα καναλια" ισως και να ειχα πειστει για καμια ιδιωτικοποιηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
defendar Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Μην πάμε τώρα πάλι στο θέμα Ελλάδα - Τουρκία. Η Τουρκία έχει το προσωπικό και τον εξοπλισμό να κάνει βόλτα σε ενδεχόμενο πόλεμο με την Ελλάδα. Και σε λίγο χάνεται η μπάλα με την αγορά των s400, F35, ακόμα και αεροπλανοφόρο (ένα μικρό όχι σαν αυτά της Γαλλίας και των ΗΠΑ ας πούμε). Kαι πάνω από όλα έχουν πολύ βαριά βιομηχανία και οικονομία. Το σημαντικότερο ίσως. Επισης εχουν προβλημα με τους Κουρδους στα ανατολικα, ενα τεταμενο κλιμα λογω του πραξικοπηματος και κυριως πολυ μα πολυ -μορφωμενο- κοσμο με δυτικα μυαλα που μισει τον Ερντογαν. Κατι τετοιοι τυποι ειναι που ξεσηκωνουν τους αλλους γυρω τους με την πρωτη ευκαιρια η οποια θα ειναι αφορμη αν παρει την μορφη μιας εισβολης σε μιας ειρηνικης γειτονικης χωρας. Περιμενε να βγουνε στη δημοσιοτητα τα πρωτα βιντεο με νεκρους αμαχους ελληνες και ακρωτηριασμενα παιδια να κλαινε μεσα απο τα χαλασματα και θα δουμε για ποσο καιρο ο μουστακλης θα καταφερει να συνεχισει τον πολεμο. Ειμαστε στο 2018 και οχι στο 1918, εχουν αλλαξει τα δεδομενα ενος πολεμου. Ρωτα και τους Ισραηλινους που αν θελουν πανε περπατοντας να παρουν την Γαζα. Γιατι δε το κανουν αφου ειναι τοσο ευκολο? Επειδη μετα θα τους μισει ολος ο πλανητης -και οι ιδιοι τους οι πολιτες- με οτι αυτο συνεπαγεται... Γενικά τον βρίζουμε τον Ερντογαν αλλά μακάρι να είχαμε έναν Ερντογαν και εμείς. Ειναι σαν να το ακουω απο το μελλον, "..ναι αλλα ο Ερντογαν εφτιαξε δρομους" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Καλημέρα παίδες. Quick question: προβλέπεται κάποια παράταση αναβολής σπουδών λόγω μη περάτωσής τους για λόγους υγείας; Έχω αναβολή σπουδών μέχρι τη λήξη του έτους, άρα και θα με καλέσουν με την Β' ΕΣΣΟ. Δεν έχω ολοκληρώσει τις σπουδές μου όμως λόγω διαφόρων κωλυμάτων (και υγείας). Υπάρχει πρόβλεψη παράτασης, για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα, ή θα πρέπει να χρησιμοποιήσω αναγκαστικά την αναβολή για μία ΕΣΣΟ για κοινωνικούς / προσωπικούς λόγους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Λεφτα υπαρχουν στον στρατο, αλλα απλα ειτε χανονται σε κακη διαχειρηση ειτε τα τρωνε αχρηστοι καραβαναδες και λοιπα μονιμα βυσματα. μιας και λες κακή διαχείριση θυμήθηκα τώρα σε μονάδα που ήμουν να ανάβει το καλοριφέρ σχετικά με το σταγονόμετρο για οικονομία και μόλις μπήκε η άνοιξη και μάλλον είχε μείνει κάμποσο πετρέλαιο άρχισαν να το ανάβουν με αρκετή ζέστη πλέον έξω για πολλή ώρα ( πιο πολύ από το χειμώνα) φαινομενικά χωρίς λόγο γιατί σκάγαμε, δεν υπήρχε νόημα να το ανάβουν εκείνη τη περίοδο και ανοίγαμε παράθυρα επειδή σκάγαμε, αλλά στην πραγματικότητα μάλλον το έκαιγαν αφού θα υπήρχαν λεφτά να παρθεί κι άλλο οπότε ας μην χαλάσουμε τη μπίζνα και να κάνουμε καμιά οικονομία.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fastnq2 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 μιας και λες κακή διαχείριση θυμήθηκα τώρα σε μονάδα που ήμουν να ανάβει το καλοριφέρ σχετικά με το σταγονόμετρο για οικονομία και μόλις μπήκε η άνοιξη και μάλλον είχε μείνει κάμποσο πετρέλαιο άρχισαν να το ανάβουν με αρκετή ζέστη πλέον έξω για πολλή ώρα ( πιο πολύ από το χειμώνα) φαινομενικά χωρίς λόγο γιατί σκάγαμε, δεν υπήρχε νόημα να το ανάβουν εκείνη τη περίοδο και ανοίγαμε παράθυρα επειδή σκάγαμε, αλλά στην πραγματικότητα μάλλον το έκαιγαν αφού θα υπήρχαν λεφτά να παρθεί κι άλλο οπότε ας μην χαλάσουμε τη μπίζνα και να κάνουμε καμιά οικονομία.. Το εχω δει αυτο σε δημοσια υπηρεσια,μαιο μηνα να καινε χωρις αυριο τα καλοριφερ και τα παραθυρα ανοιχτα.Λεφτα που φορτωνομαστε ολοι εμεις οι υπολοιποι βεβαια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spiderman 2099 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Γεια σας! Τέλος του μηνός λήγει η αναβολή μου και θα με καλέσουν λογικά τον επόμενο μηνά. Επειδή δεν θα την παλέψω εκεί μέσα,και γενικά δεν ξέρω τι μπορεί να κάνω* είμαι κάπως ευαίσθητο άτομο και φορτίζω αρκετά εύκολα συναισθηματικά με αποτέλεσμα να κλαίω και να με παίρνει από κάτω αρκετά εύκολα ή να θυμώνω(αλλά συνήθως γίνεται το πρώτο), αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μου κόβεται η όρεξη, να με πιάνουν τα κλάματα,αϋπνίες(από της οποίες υποφέρω αρκετά συχνά),και να μην έχω όρεξη για τίποτα-τέλος πάντων... και ένα άλλο που με ανησυχεί είναι ότι δεν μπορώ να είμαι με άγνωστους στον ίδιο χωρώ- ειδικά όταν θα πρέπει να κοιμηθούμε στο ίδιο μέρος,(εκτός αν δεν υπάρχουν θάλαμοι με πολλά κρεβάτια πια)μπορεί να ακουστεί χαζό αλλά φοβάμαι ότι θα μου κάνουν κακό. Γενικά έχω ψιλό φρικάρει... Θα ήθελα να μου πει κάποιος την διαδικασία που πρέπει να κάνω για να πάρω το ι5 και αν είναι απαραίτητο να έχω κάποιο έγγραφο από κάποιον ψυχολόγο η ψυχίατρο ή αν μπορώ να τους εξηγήσω απλά για ποιο λόγο δεν μπορώ να πάω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις