Mika Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 ηξερα οτι νοσηλευτες πανε αρτα. http://netparga.wordpress.com/2011/03/29/%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%84%CF%8C%CF%80%CE%B5%CE%B4%CE%B1-%CF%83%CE%B5-%CE%B3%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B5%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%AC/ Τις επόμενες μέρες το ΓΕΣ προχωράει στο κλείσιμο επτά μεγάλων Κέντρων Εκπαίδευσης εξασφαλίζοντας ετησίως περισσότερα από είκοσι πέντε εκατομμύρια ευρώ. Πρόκειται για τα εξής Κέντρα Εκπαίδευσης: - Διαβιβάσεων (ΚΕΔΒ) στην Καλαμάτα. - Υγειονομικού στην Άρτα. Σύνταγμα Ευζώνων στο Μεσολόγγι. – 625 Τάγμα Πεζικού στα Ιωάννινα. - Κέντρο Νεοσυλλέκτων στο Παρανέστι Δράμας. - 557 Τάγμα Πεζικού στην Ξάνθη. - Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων στο Άργος Ορεστικό.
vrwmiaris Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 http://netparga.wordpress.com/2011/03/29/%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%84%CF%8C%CF%80%CE%B5%CE%B4%CE%B1-%CF%83%CE%B5-%CE%B3%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B5%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%AC/ Τις επόμενες μέρες το ΓΕΣ προχωράει στο κλείσιμο επτά μεγάλων Κέντρων Εκπαίδευσης εξασφαλίζοντας ετησίως περισσότερα από είκοσι πέντε εκατομμύρια ευρώ. Πρόκειται για τα εξής Κέντρα Εκπαίδευσης: - Διαβιβάσεων (ΚΕΔΒ) στην Καλαμάτα. - Υγειονομικού στην Άρτα. Σύνταγμα Ευζώνων στο Μεσολόγγι. – 625 Τάγμα Πεζικού στα Ιωάννινα. - Κέντρο Νεοσυλλέκτων στο Παρανέστι Δράμας. - 557 Τάγμα Πεζικού στην Ξάνθη. - Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων στο Άργος Ορεστικό. απλα respect..........tnx bro
devill0 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Στη Νέα Πέραμο ή αλλιώς Μεγάλο Πεύκο όπως θα το ακούς συνέχεια, θα κάνεις ζωάρα!!! Δεν είναι τίποτα.. Μόνο αν πας αλεξίπτωτα ή καταδρομέας στην Κύπρο θα καταλάβεις εκπαίδευση ειδικών δυνάμεων. Όλες οι άλλες μοίρες καταδρομών στην Ελλάδα είναι πολύ χαλαρά.. ολα καλα τα λες...για ελα να σε δω αμφιβιο σε καποιο νησι τοτε θα δεις εκπαιδευση.Στο πευκο τη εκπαιδευση να δεις κεντρο ειναι..
RedPanda Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Στη Νέα Πέραμο ή αλλιώς Μεγάλο Πεύκο όπως θα το ακούς συνέχεια, θα κάνεις ζωάρα!!! Δεν είναι τίποτα.. Μόνο αν πας αλεξίπτωτα ή καταδρομέας στην Κύπρο θα καταλάβεις εκπαίδευση ειδικών δυνάμεων. Όλες οι άλλες μοίρες καταδρομών στην Ελλάδα είναι πολύ χαλαρά.. Να υποθέσω πως ευλογάς τα γένια σου ? παπατζα-ninja είναι παντού, το μονο καλο είναι ότι αλεξίπτωτα πληρώνονται για τα άλματα και κύπρο τα χρήματα της ΕΛΔΥΚ. Όταν μιλούσα με επαναπατρισμένους μου έλεγαν πως στην Κύπρο είναι τα πάντα τόσο πιο ακριβά από εδώ που τα λεφτά που τους έδιναν δεν ήταν τίποτα
gnsX Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 ολα καλα τα λες...για ελα να σε δω αμφιβιο σε καποιο νησι τοτε θα δεις εκπαιδευση.Στο πευκο τη εκπαιδευση να δεις κεντρο ειναι.. Αμφίβιος Κω το καλοκαίρι,εκπαίδευση με @@ ή εκπαίδευση @@;
Pablo_Hasan Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Όταν μιλούσα με επαναπατρισμένους μου έλεγαν πως στην Κύπρο είναι τα πάντα τόσο πιο ακριβά από εδώ που τα λεφτά που τους έδιναν δεν ήταν τίποτα σε κάθε περίπτωση έχεις χασούρα, αυτά που τους δίνουν φτάνουν για κανα δυο βδομάδες. Ελλάδα δεν παίρνεις τίποτα.
The_Judas Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Χτες μολις, με κοψανε απο εξοδουχο επειδη ο αλλος μαγειρας ειχε αδεια, μαγειρεψα και βαρεσα και ενα διωρακι πυλη 00:00-02:00 επειδη ο σκοπος που ειχε νουμερο αρρωστησε και ο πρωτος που χωνουνε ειναι ο μαγειρας υπηρεσιας. Γενικα εχει τα καλα που ανεφερες, αλλα και πολλα αρνητικα. Ενα απο τα μεγαλυτερα ειναι οτι εισαι ολη μερα στα μαγειρια ειτε εχεις νουμερο ειτε οχι, και δεν εχεις την δυνατοτητα να αραξεις με τους φιλους σου. Σε καθε περιπτωση ο φιλος που εχει βυσμα, να αποφυγει τα "Hawk" του πυροβολικου, ειδικα αν εχει και ειδικοτητα μαγειρας. Ακουγεται καλη περιπτωση στρατοπεδου κοντα στην Αθηνα. Δεν ειναι. Έτσι είναι. Εγώ ήμουν 40+ μέρες χωρίς έξοδο γιατί ο 2ος μάγειρας έβαλε βύσμα και έφυγε σε άλλη μονάδα. Η υπηρεσία του μάγειρα είναι ολοήμερη. Πήγαινα 6 το πρωί και έφευγα 11 το βράδυ (στο περίπου.. δεν θυμάμαι το ωράριο του στρατού πια). Υπήρχαν άτομα στον θάλαμό μου, τα οποία δεν τα είχα γνωρίσει καν λόγω βάρδιας. Έπειτα πήγα και σε φυλάκιο. Εκεί πέρασα πολύ καλύτερα γιατί είμασταν μόνο 7-8 άτομα. Το πρωί σχετικά χαλαρά, το μεσημέρι ύπνος, το βράδυ πάλι μαγείρεμα και μια βάρδια σκοπιά. Φυσικά για εξόδους και άδειες τίποτα πάλι, αλλά τουλάχιστον δεν υπήρχε πολύ άγχος. Στην μετάθεση όμως, πήγα σε μονάδα με λίγα άτομα και πέρασα πολύ καλά. Όταν είχα έξοδο, μαγείρευε άλλος φαντάρος ασχέτως ειδικότητας Άλλωστε το βραδινό συνήθως είναι κάτι πολύ εύκολο. 5 άτομα εξοδούχοι, 5 υπηρεσία.... δεν είχε και πολύ δουλειά.
REDODIN7 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Ρε παιδια τελικα με παιρνουν 4 μαιου κλαψ κλαψ ( σχετικα νωρις δεν ειναι } , το θεμα ομως ειναι πως δεν μου εχει ερθει το χαρτι το ποτε μπαινω το εμαθα με mail τι να κανω ???
akpe Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Ρε παιδια τελικα με παιρνουν 4 μαιου κλαψ κλαψ ( σχετικα νωρις δεν ειναι } , το θεμα ομως ειναι πως δεν μου εχει ερθει το χαρτι το ποτε μπαινω το εμαθα με mail τι να κανω ??? Υπομονή... θα σου έρθει, δεν την γλυτώνουμε
REDODIN7 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Υπομονή... θα σου έρθει, δεν την γλυτώνουμε Ποτε ομως πρεπει να παμε σε νοσοκομειο για εξετασεις και χωρις το κολωχαρτο δεν γυνετε . Υ.Γ Εγω ελπιζω ακομα να της σκαπουλαρω , θα βαλω υποψηφιοτητα για Ι5 παθολογικο
akpe Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Κοίτα για εξετάσεις (αν θέλεις για εξετάσεις για παθολογικό) πας στο φρουραρχείο 1-5 μέρες πρίν μπεις και σου δίνουν παραπεμπτικό για 401/414. Δεν μπορείς να ξεκινήσεις διαδικασίες νωρίτερα έτσι κι αλλιώς. Το χαρτί θα σου'χει έρθει μέχρι τοτε. Mπορείς όμως να πας νωρίτερα (χωρίς χαρτί) σε κάποιο δημόσιο νοσοκομείο και να κάνεις τις εξετάσεις ώστε να έχεις έτοιμα δικαιολογητικά, και η παραπομπή σου στο 401 να είναι καθαρά τυπική.
mastor10 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Ρε παιδια τελικα με παιρνουν 4 μαιου κλαψ κλαψ ( σχετικα νωρις δεν ειναι } , το θεμα ομως ειναι πως δεν μου εχει ερθει το χαρτι το ποτε μπαινω το εμαθα με mail τι να κανω ??? 4? δεν πας στο ατ της περιοχης σου μηπως σε ξεχασανε? και οταν μπεις με το καλο ρωτα γιαυτο που σου ειπα για το δημοσιο και το ι5 για σιγουρια γιατι οταν υπηρετησα εγω αυτο ηταν στανταρ
akpe Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 4? δεν πας στο ατ της περιοχης σου μηπως σε ξεχασανε? Κι εγώ κανονικά 2/5 μπαίνω, αλλά χαρτί δεν μου ήρθε. Online το είδα. Να ανησυχώ;
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Διάβαζα στην stratologia.gr ότι σε περιπτώσεις προβλήματος υγείας,που είναι προφανές ότι δε θα υπηρετήσεις,γίνεται να μην παρουσιαστείς καθόλου με γνωμάτευση που θα σου δώσουν από φρουραρχείο ή από το τοπικό συμβούλιο της περιοχής σου,αλλά όταν ρώτησα την στρατολογία Κορίνθου(εκεί ανήκω) μου λένε ότι θα παρουσιαστείς κανονικά και από εκεί θα σου πουν. Μήπως γνωρίζει κανείς αν γίνεται κάτι τέτοιο και πως;
akpe Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Μπορείς και μέσω φρουραρχείου. Δεν ξέρω βέβαια αν είναι πια τόσο εύκολο όσο ήταν παλιότερα. Για περισσότερα δες εδώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις