Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

(...)χειμερινή διαβίωση, σκι κάναμε στον Χορτιάτη τι να σου λέω, έφαγα μεγάλη που... Α.(...)

Κάτσε! :o Χειμερινή διαβίωση ούτε οι αμφίβιοι καταδρομείς δεν κάναμε, μόνο πεζοναύτες που είχαν την ειδικότητα Χιονοδρόμοι κάνανε...

Εσύ απο που κι ως που έκανες σκι ως πυροβολικάριος; :huh:

χαχαχαχαχαχα σε θυμαμαι αμυδρα

Τί 'πες τώρα(!!);; Βρεθήκατε οι σειρούλες στο insomnia!! Αυτά κι αν είναι... :-)
  • Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κάτσε! :o Χειμερινή διαβίωση ούτε οι αμφίβιοι καταδρομείς δεν κάναμε, μόνο πεζοναύτες που είχαν την ειδικότητα Χιονοδρόμοι κάνανε...

Εσύ απο που κι ως που έκανες σκι ως πυροβολικάριος; :huh:

Εμ τι σου λέω.. Μάθε για τον Δημητριάδη στο Καρατάσου.. Προχτές τον είδα στη θερμη...

Μιλάμε για τρελό άτομο ακόμα και τώρα στα 70 πάει για κυνήγι.

Ήμουν 2 ημέρες στον πάγο το πιστεύεις;;;

Μιλάμε για αντίξοες συνθήκες, μερικοί πήγαν στο νοσοκομείο.

Μας έβαζε να κάνουμε σκι με κάτι πέδιλα που είχε φέρει τρέλα, σε κάποια φάση έπεσε και ρίξαμε τρελό γέλιο. Δημητριάδης ότι χειρότερο στον στρατό.

Εσείς νομίζατε το 1994 ήταν διακοπές στον στρατό αμ δε.. Ακόμα και στο κέντρο φάγαμε

Τρελό μαμησι, μας έβαζαν να κάνουμε 15-20 χιλιόμετρα με πλήρη εξάρτηση για να κάνουμε βολή με εκείνα τα ψεύτικα τους όπλα.

• Like 1
Δημοσ.

Εμ τι σου λέω.. Μάθε για τον Δημητριάδη στο Καρατάσου.. Προχτές τον είδα στη θερμη...

Μιλάμε για τρελό άτομο ακόμα και τώρα στα 70 πάει για κυνήγι.

Ήμουν 2 ημέρες στον πάγο το πιστεύεις;;;

Μιλάμε για αντίξοες συνθήκες, μερικοί πήγαν στο νοσοκομείο.

Μας έβαζε να κάνουμε σκι με κάτι πέδιλα που είχε φέρει τρέλα, σε κάποια φάση έπεσε και ρίξαμε τρελό γέλιο. Δημητριάδης ότι χειρότερο στον στρατό.

Εσείς νομίζατε το 1994 ήταν διακοπές στον στρατό αμ δε.. Ακόμα και στο κέντρο φάγαμε

Τρελό μαμησι, μας έβαζαν να κάνουμε 15-20 χιλιόμετρα με πλήρη εξάρτηση για να κάνουμε βολή με εκείνα τα ψεύτικα τους όπλα.

Όταν λέμε χειμερινή διαβίωση, εννοούμε με ιγκλού για καταλύματα, έβρεση τροφής σε αρκτικές συνθήκες(όπως το ονόμαζαν), επιχειρήσεις στα χιόνια κλπ ή απλά οτι εκεί που κάνατε άσκηση είχε χιόνια και απλά τα αντίσκοινα γέμιζαν με χιόνι και για να πηγαίνετε απο το σημείο Α στο σημείο Β χρησιμοποιούσατε πέδιλα του σκι;

Γιατί τα τελευταία κι εμείς τα κάναμε αλλά σίγουρα δεν τα λέγαμε "χειμερινή διαβίωση", γιατί δεν ήταν. :-)

Υ.Γ. Που να δείς τι πούτσ@ ήταν στις ΕΔ τέλος '96 με '97-'98 που είχαν γίνει ρόμπα απο το φιάσκο των Ημίων και πάλευαν να αντιστρέψουν την εικόνα της κοινής γνώμης γι αυτές... άντε και κατέληξα να την μετράω μαζί σου! :mrgreen:

Δημοσ.

Χωρίς παρεξήγηση έχω κάνει πιο πολλές ασκήσεις από εσένα συν ότι έχω γυρίσει σχεδόν όλη την Ελλάδα με ένα αυτοκίνητο γιατί ξαναλέω δεν ήμουν απλός οδηγός διοικητή, ήμουν οδηγός του διοικητή πυροβολικού σε ολόκληρο τον νόμο Θεσσαλονίκης.. Έχω πάει Αμύνταιο στο καταφύγιο, έχω δει πολλά κρυφά πράγματα, έχω φάει κρύο πείνα, γενικά survivor στα 18 μου, που οι πιο πολλοί είχαν πάρει αναβολή και ήταν σπίτι με τη μαμά.

Χαιρετω τον Leon Degrelle της μακεδονιας. Τυφλα να εχει το easter front. Η πεινα σου ξεπερασε την πεινα της 1ης Ορεινης ταξιαρχιας καταδρομων Εντελβαις και επισης της τιμημενης αντιστοιχης μεραρχια OGSO της σοβιετικης ρωσσιας που πεινασαν και πολεμησαν στα βουνα του καυκασου. Χαλαρωσε και εμεις καναμε ορεινο αγωνα,ανταρτοπολεμο , διαβιωση ,ελικοπτερια ,διπλες πενηνταρες και αποβασεις...και ετσι δεν τα λεμε... Αν ησουν στα ΕΤΑ ενταξυ να πεσω να παρω τα χρονια σου.... Χωρις παρεξηγηση γελασα , πολυ γλαφυρο το σχολιο σου ! Και ναι το 94 ο πιο απλος φανταρος ετρεχε.

• Like 2
Δημοσ.

Όταν λέμε χειμερινή διαβίωση, εννοούμε με ιγκλού για καταλύματα, έβρεση τροφής σε αρκτικές συνθήκες(όπως το ονόμαζαν), επιχειρίσεις στα χιόνια κλπ ή απλά οτι εκεί που κάνατε άσκηση είχε χιόνια και απλά τα αντίσκοινα γέμιζαν με χιόνι και για να πηγαίνετε απο το σημείο Α στο σημείο Β με σκι;

Γιατί τα τελευταία κι εμείς τα κάναμε αλλά σίγουρα δεν τα λέγαμε "χειμερινή διαβίωση", γιατί δεν ήταν. :-)

Οχι ακριβώς όπως το περιγράφεις...

Ήμασταν μέσα στο χιόνι τουλάχιστον 1 μέτρο, σε μια πλάγια, ούτε καν πεδιάδα δηλαδή, αν έβγαινες από την σκηνή μπορούσες να βρεθείς 20-30 μέτρα κάτω.

Φαγητό τρώγαμε ότι είχε, σχεδόν τίποτα Δηλαδή. Εμείς πρόσεξε τα κάναμε στην αρχή, ήμουν Δηλαδη 5 μήνες μέσα.

Σκι είχε φέρει αυτός ο περίεργος δεν ήταν της μονάδας.

Δνε είχαμε bag, από μια κουβέρτα ο κάθε ένας, φωτιά δεν είχαμε.

Εγώ ακόμα και τώρα το λέω survivor πάντως :)

Ακόμα και σήμερα αν το κάνεις θα τα δεις όλα, άσε που δεν πάω σε αυτή την ηλικία αλλά λέμε.

*** 150 κάμψεις το πρωί και τρέξιμο να χαλαρώσουμε από τον πολύ ύπνο, με φανελάκια όχι ντυμένοι από πάνω.

Αν βρω το μπλε βιβλίο θα βγάλω φώτο να δούμε την περιγραφή της ασκήσεως.

Δημοσ.

Οχι ακριβώς όπως το περιγράφεις...

Ήμασταν μέσα στο χιόνι τουλάχιστον 1 μέτρο, σε μια πλάγια, ούτε καν πεδιάδα δηλαδή, αν έβγαινες από την σκηνή μπορούσες να βρεθείς 20-30 μέτρα κάτω.

Φαγητό τρώγαμε ότι είχε, σχεδόν τίποτα Δηλαδή. Εμείς πρόσεξε τα κάναμε στην αρχή, ήμουν Δηλαδη 5 μήνες μέσα.

Σκι είχε φέρει αυτός ο περίεργος δεν ήταν της μονάδας.

Δνε είχαμε bag, από μια κουβέρτα ο κάθε ένας, φωτιά δεν είχαμε.

Εγώ ακόμα και τώρα το λέω survivor πάντως :)

Ακόμα και σήμερα αν το κάνεις θα τα δεις όλα, άσε που δεν πάω σε αυτή την ηλικία αλλά λέμε.

*** 150 κάμψεις το πρωί και τρέξιμο να χαλαρώσουμε από τον πολύ ύπνο, με φανελάκια όχι ντυμένοι από πάνω.

Αν βρω το μπλε βιβλίο θα βγάλω φώτο να δούμε την περιγραφή της ασκήσεως.

χαχαχα ω ρε φιλαράκιιιι... έπεσες σε περίπτωση που την είχε δει Ράμπο!! Σε συμπονώ... :lol:

Εχω ακούσει κι άλλους που έτυχε να υπηρετούν σε μονάδες που διοικούσαν άνθρωποι αποσπασμένοι απο τις Ειδικές Δυνάμεις και τρώγανε πίκρες χωρίς να χρειάζεται. Μόνο και μόνο επειδή οι διοικητές ήταν νοσταλγοί!

• Like 1
Δημοσ.

χαχαχα ω ρε φιλαράκιιιι... έπεσες σε περίπτωση που την είχε δει Ράμπο!! Σε συμπονώ... :lol:

Εχω ακούσει κι άλλους που έτυχε να υπηρετούν σε μονάδες που διοικούσαν άνθρωποι αποσπασμένοι απο τις Ειδικές Δυνάμεις και τρώγανε πίκρες χωρίς να χρειάζεται. Μόνο και μόνο επειδή οι διοικητές ήταν νοσταλγοί!

Ρέ συ μετά το κέντρο λέω Αντε ωραία είμαι οδηγός και θα αναλάβω τον διοικητή...

Οκ το βυσμα έπιασε πήγα ως οδηγός του αλλά...

Δεν ήθελε οδηγό ο μάγκας ήθελε μόνος να τα κάνει όλα χάχα.

Σου λέω Καρατάσου κάθε πρωί κάμψεις και στίβο μάχης με φανελάκια μέσα στον χειμώνα. Λες και πήγα λοκ..

Μετα μάλωσα μαζί του μου έριξε φυλακή και σαν σήμερα 21/11 ήρθε μετάθεση να φύγω για Νταλιπη, μόνο που δεν έκλαψε χάχα, τον είδα ρε συ πριν λίγες μέρες και μου είπε να πάμε για κυνήγι, 70++ άνθρωπος.

Δημοσ.

χαχαχαχα απίστευτο... είναι αυτό που λένε "πήγες για τα πολλά κι έχασες και τα λίγα που είχες"! :lol:

Χαιρετω τον Leon Degrelle της μακεδονιας. Τυφλα να εχει το easter front. Η πεινα σου ξεπερασε την πεινα της 1ης Ορεινης ταξιαρχιας καταδρομων Εντελβαις και επισης της τιμημενης αντιστοιχης μεραρχια OGSO της σοβιετικης ρωσσιας που πεινασαν και πολεμησαν στα βουνα του καυκασου. Χαλαρωσε και εμεις καναμε ορεινο αγωνα,ανταρτοπολεμο , διαβιωση ,ελικοπτερια ,διπλες πενηνταρες και αποβασεις...και ετσι δεν τα λεμε... Αν ησουν στα ΕΤΑ ενταξυ να πεσω να παρω τα χρονια σου.... Χωρις παρεξηγηση γελασα , πολυ γλαφυρο το σχολιο σου ! Και ναι το 94 ο πιο απλος φανταρος ετρεχε.

Κι εσύ Ειδικές Δυνάμεις; :-)
  • Like 1
Δημοσ.

Χάχα... Τα γράφω γιατί νομίζουν επειδή ήμουν οδηγός αραζα.. Έκανα πιο πολλά από όλους, η μονάδα μου ήταν 5 άτομα ακριβώς, εγώ +3 i3 παιδιά με πτυχία και ένας από τους ανηψιους τους Λάμπρου Κωνσταντάρα.

Αυτοί περνούσαν μια χαρά, εγώ έτρεχα με τον μεγάλο από εδώ και από εκεί.

Δεν νομίζω πάντως να υπήρχε μονάδα τότε που να έκανε ότι κάναμε στο Καρατάσου ως απλοί στρατιώτες.

Δημοσ.

Εκανα τίποτα η βαριόταν; πες τα όλα.. Χάχα

αλλος ειναι τελικα

2004Β ΕΣΣΟ, το εχω γραψει στο διπλα thread. Αν με θυμασαι σε αλλη ΕΣΣΟ κακως δεν πηρες Ι5

ρε φιλε σορρυ, αλλα δεν καθομαι να ψαχνω το νημα. εχεις και παρεμεφερες επωνυμο. με μπερδεψες και λιγο με τα οχι :P

• Like 1
Δημοσ.

χαχαχαχα απίστευτο... είναι αυτό που λένε "πήγες για τα πολλά κι έχασες και τα λίγα που είχες"! :lol:

Κι εσύ Ειδικές Δυνάμεις; :-)

yeap Αν και η πραγματικη εκπαιδευση για επιχειρησεις καταδρομων δεν εχει σχεση με τον σημερινο στρατο ... Αν δεν βγαινεις 2 φορες το μηνα βουνο 4-5 μερες να συνιθησει το σωμα οπου και παλι μετα το εξαμηνο βγαζεις τις πορειες σαν ρουτινα. Η φυσικη κατασταση οσων πολεμησαν στο ανατολικο μετωπο ειδικα σε special ops ηταν αδιανοηη ... με 40 κιλα φορτους εκαναν 12 ωρες πορειες τιγκα στην ψειρα ...

Δημοσ.

Χωρίς παρεξήγηση έχω κάνει πιο πολλές ασκήσεις από εσένα συν ότι έχω γυρίσει σχεδόν όλη την Ελλάδα με ένα αυτοκίνητο γιατί ξαναλέω δεν ήμουν απλός οδηγός διοικητή, ήμουν οδηγός του διοικητή πυροβολικού σε ολόκληρο τον νόμο Θεσσαλονίκης.. Έχω πάει Αμύνταιο στο καταφύγιο, έχω δει πολλά κρυφά πράγματα

https://www.youtube.com/watch?v=4p8_pqlJxmk

• Like 1
Δημοσ.

με μπερδεψες και λιγο με τα οχι :P

lol

Δημοσ.

Έβαλα τον Αρσένη και πήγα Νταλιπη πιο κοντά στο σπίτι... Παιδική χαρά το Νταλιπη.

Μεγάλος γκαντέμης πάντως είσαι.. Ήρθες από Αμερική και πήγες Κύπρο... Παίξε Τζόκερ.

Τι άλλο θα έκανε βρε έρμε, μιας και εσείς τα βύσματα του ΠΑΣΟΚ (στην προκειμένη περίπτωση) καπαρώνατε όλες τις καλές θέσεις?

Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι το καμαρώνεται κιόλας!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...