Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν κάποιος έχει θέμα οκ.. Αλλιώς πουστια για να μην πάω όχι, προτιμώ που πήγα έστω με βυσμα.

Λολ

Δεν συνίσταται σε στρατιώτες εν ωρα σκοπιας να χαζευουν στο ιντερνετ πια

Ακομα και αν γλιτωσουν κανένα ντου απο Ρουβικώνα και φύλλα πορείας Καμμένου ως τιμωρία

Παίζει να πανε απο αυτοπυροβολισμο διαβάζοντας τις παραπάνω δηλώσεις

Αν κάποιος έχει θέμα οκ.. Αλλιώς πουστια για να μην πάω όχι, προτιμώ που πήγα έστω με βυσμα.

Λολ

Ακομα και αν γλιτωσουν κανένα ντου απο Ρουβικώνα και φύλλα πορείας Καμμένου ως τιμωρία

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Έτσι όμως συμβάλλεις στην διαιώνιση αυτού του φαυλου κύκλου.

Άλλες επιλογές είναι αντιρρησίας, ανυπότακτος, κτλ και σε αυτές τις περιπτώσεις καλύτερα από τα βύσματα

Τι να σου πω, πήγα πάντως και μάλιστα σε όλες τις ασκήσεις, έχω τρέξει σε όλη την Ελλάδα, έχω φάει κρύο, ζέστη κλπ, δεν ήμουν σε γραφείο. Άσε που ήμουν οδηγός σε άτομο, είχα ευθύνη για την ζωή του.

Άμα το θεωρείς εύκολο έστω και με βυσμα πάσο.

Λολ

Λολ

Εμείς το μόνο που είχαμε το 1994 ήταν ένα ράδιο και σπόρια στη σκοπιά. Έκανα και σκοπιά στο Καρατάσου.

Τι να σου πω, πήγα πάντως και μάλιστα σε όλες τις ασκήσεις, έχω τρέξει σε όλη την Ελλάδα, έχω φάει κρύο, ζέστη κλπ, δεν ήμουν σε γραφείο. Άσε που ήμουν οδηγός σε άτομο, είχα ευθύνη για την ζωή του.

Άμα το θεωρείς εύκολο έστω και με βυσμα πάσο.

Έλα ρε παπατζα, ξέρουμε τι κάνουν οι οδηγοί των διοικητων ;)

Έλα ρε παπατζα, ξέρουμε τι κάνουν οι οδηγοί των διοικητων ;)

Χωρίς παρεξήγηση έχω κάνει πιο πολλές ασκήσεις από εσένα συν ότι έχω γυρίσει σχεδόν όλη την Ελλάδα με ένα αυτοκίνητο γιατί ξαναλέω δεν ήμουν απλός οδηγός διοικητή, ήμουν οδηγός του διοικητή πυροβολικού σε ολόκληρο τον νόμο Θεσσαλονίκης.. Έχω πάει Αμύνταιο στο καταφύγιο, έχω δει πολλά κρυφά πράγματα, έχω φάει κρύο πείνα, γενικά survivor στα 18 μου, που οι πιο πολλοί είχαν πάρει αναβολή και ήταν σπίτι με τη μαμά.

Δεν το σκεφτηκα καν. Τεραστιο λαθος

Β εσσο δεν ησουν (349) και εφυγες με απαλλαγη ( 5 ΕΜΑ ιλη διοικησεως) που επαιζες μπασκετ ρε θεε χωρις μπαλαστο φρεσκοβαμμενο και περιμεναμε τον ΑΓΕΣ την επομενη μερα? (Αν εισαι εσυ, κατι μου λεει το τσαλας)

Β εσσο δεν ησουν (349) και εφυγες με απαλλαγη ( 5 ΕΜΑ ιλη διοικησεως) που επαιζες μπασκετ ρε θεε χωρις μπαλαστο φρεσκοβαμμενο και περιμεναμε τον ΑΓΕΣ την επομενη μερα? (Αν εισαι εσυ, κατι μου λεει το τσαλας)

Οχι, οχι, οχι, οχι και λαθος επωνυμο, κατα τα αλλα μεσα

Καμιά σκοπιά έκανες;

Εννοείται γιαυτό έφαγα και φυλακή κιόλας..

Εχω κανει τα πάντα φίλε μου και περίπολα και σκοπια.

Στο Νταλιπη μόνο για 12 μήνες δεν έκανα σκοπιά γιατί έκανα συνέχεια ταξίδια με τον μάγκα. 7 μήνες όμως έκανα κανονικά τα πάντα.

Εχω παει στο Καρατάσου για χειμερινή διαβίωση, σκι κάναμε στον Χορτιάτη τι να σου λέω, έφαγα μεγάλη που... Α.

Αν ήμουν οδηγός ενός απλού διοικητή οκ δεκτό να πω ότι ήμουν λούφα.

Μονο βρε συ που ξυπνούσα σαν τον χαζό στις 2 τα μεσάνυχτα και έτρεχα στα στρατόπεδα ήταν πίκρα. Χίλιες φορές σκοπιά, ράδιο και σπόρια.

Και βύσμα και αδικημενος :D

Αδικημένος όχι.. Μαχημος ναι... Λοκ έπρεπε να πάω,1.84 ύψος το 1994 σπάνιο είδος.

χαχαχαχαχαχα σε θυμαμαι αμυδρα

Εκανα τίποτα η βαριόταν; πες τα όλα.. Χάχα

χαχαχαχαχαχα σε θυμαμαι αμυδρα

2004Β ΕΣΣΟ, το εχω γραψει στο διπλα thread. Αν με θυμασαι σε αλλη ΕΣΣΟ κακως δεν πηρες Ι5

2004Β ΕΣΣΟ, το εχω γραψει στο διπλα thread. Αν με θυμασαι σε αλλη ΕΣΣΟ κακως δεν πηρες Ι5

Μην κρύβεσαι βρε.. Κατσε να μάθουμε τι έκανες :)

Μπορεί να σου άρεσε τόσο πολύ η φάση και να ξαναπήγες 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...