Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Ε στην Αμερική έτσι δεν λένε; "Καταταγείτε για να γνωρίσετε τον κόσμο"; Ε, πήγες σε δεύτερη χώρα! Εκει τους πληρωνουνε ομως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Σ'εμενα που γυρισα απο Αμερικη για να υπηρετησω και με στειλανε Κυπρο τεθωρακισμενα ακουγεται καπως ρε μαν Κύπρο έπαιρνες και λεφτά όμως.. Εγώ εδώ 999 σιγά. Τώρα χωρίς πλάκα, δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς ήταν φίλος με τον πάτερα μου δεν έκανα κάτι εγώ, το μόνο που ήθελα ήταν να ήμουν οδηγός διοικητή και τελικα έγινα οδηγός του Συνταγματαρχη ΔΠΒ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Εκει τους πληρωνουνε ομως Σωστός!! Παω πάσο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Κύπρο έπαιρνες και λεφτά όμως.. (ποσo αναξιo λογου) Εγώ εδώ 999 σιγά. Τώρα χωρίς πλάκα, δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς ήταν φίλος με τον πάτερα μου δεν έκανα κάτι εγώ, το μόνο που ήθελα ήταν να ήμουν οδηγός διοικητή και τελικα έγινα οδηγός του Συνταγματαρχη ΔΠΒ (Δεν ηθελες και σε βαλανε με το ζορι δηλαδη?. Θα φωναξω τον Pablo) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Άκυρο: Εγώ ήμουν επι μαντέψτε(!!): Τσοοοχατζόοοπουλο!! Όπως έλεγε και ο ακης, μια καλή μεταθεση δεν θα σου δώσει πολλές ψήφους, αλλά μια κακή μπορεί να σου κοστίσει πολλές Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2017 από Pablo_Hasan 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Μεγάλος γκαντέμης πάντως είσαι.. Ήρθες από Αμερική και πήγες Κύπρο... Παίξε Τζόκερ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΕΤΕΡΩΝΥΜΑ Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Οι αναμνήσεις ενός βυσματος. Με τον Αρσένη πώς έκανες το κονε; Εύκολο Εκει που όλοι οι άλλοι φωναζαν ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ ΓΕΡΑΣΙΜΕ ο βαιράς φώναζε ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΡΑΤΙΕΣΑΙ ΜΑΚΗ Φίλος με τον πατέρα μου, είχαμε νυχτερινά μαγαζιά τότε.. Αθήνα και Θεσσαλονίκη από τα πιο γνωστά. Σιγά μην τρέχαμε στο γραφείο του.... Τηλέφωνο telestet τότε Ericsson. να υποθέσω κωλομπαρα ή μπουζούκια τύπε; Απο εσενα τον περίμενα, απο τον Μάκη οχι, φαινόταν σεμνός τύπος ο μακαριτης Οι αναμνήσεις ενός βυσματος. Με τον Αρσένη πώς έκανες το κονε; Εύκολο Εκει που όλοι οι άλλοι φωναζαν ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ ΓΕΡΑΣΙΜΕ ο βαιράς φώναζε ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΡΑΤΙΕΣΑΙ ΜΑΚΗ Φίλος με τον πατέρα μου, είχαμε νυχτερινά μαγαζιά τότε.. Αθήνα και Θεσσαλονίκη από τα πιο γνωστά. Σιγά μην τρέχαμε στο γραφείο του.... Τηλέφωνο telestet τότε Ericsson. να υποθέσω κωλομπαρα ή μπουζούκια τύπε; Απο εσενα τον περίμενα, απο τον Μάκη οχι, φαινόταν σεμνός τύπος ο μακαριτης Οι αναμνήσεις ενός βυσματος. Με τον Αρσένη πώς έκανες το κονε; Εύκολο Εκει που όλοι οι άλλοι φωναζαν ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ ΓΕΡΑΣΙΜΕ ο βαιράς φώναζε ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΡΑΤΙΕΣΑΙ ΜΑΚΗ Φίλος με τον πατέρα μου, είχαμε νυχτερινά μαγαζιά τότε.. Αθήνα και Θεσσαλονίκη από τα πιο γνωστά. Σιγά μην τρέχαμε στο γραφείο του.... Τηλέφωνο telestet τότε Ericsson. να υποθέσω κωλομπαρα ή μπουζούκια τύπε; Απο εσενα τον περίμενα, απο τον Μάκη οχι, φαινόταν σεμνός τύπος ο μακαριτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Ηρθε μονος του ο θεουλης Pablo! Μεγάλος γκαντέμης πάντως είσαι.. Ήρθες από Αμερική και πήγες Κύπρο... Παίξε Τζόκερ. Πολιτισμικο σοκ ηταν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Μπουζούκια, φίρμες μεγάλες.. Περισσότερα δεν χρειάζεται να πούμε γιατί πλέον δεν υπάρχουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δεν είχες αντερα να υπηρετήσεις στον αμερικάνικο; Θα είχες και απαλλαγή από το δικό μας καφενείο Ηρθε μονος του ο θεουλης Pablo! Πολιτισμικο σοκ ηταν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δεν είχες αντερα να υπηρετήσεις στον αμερικάνικο; Θα είχες και απαλλαγή από το δικό μας καφενείο Δεν το σκεφτηκα καν. Τεραστιο λαθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Για να δώσω μια ιδέα.. Σχεδόν το 60% των υπουργών περνούσε έστω μια φορά από μπουζούκια κ μάλιστα χωρίς να πληρώσει ( μόνο τα λουλούδια πλήρωναν). Οπότε μετά χρωστούσαν διάφορες χάρες... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΕΤΕΡΩΝΥΜΑ Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 A ετσι όπως το πες νόμιζα οτι ειχε και ο Γεράσιμος δικά του μπουζούκια και γνωριζονταν σαν συνάδελφοι Πώς ένας αλλος γνωστός πασοκος ειχε φρουτακια ας πουμε Με λίγα λογια ηρθε ο Μάκης στο μαγαζι, άνοιξε μια σαμπάνια, έφαγε μια μπριτζόλα, χόρεψε μια ζεμπεκια, χούφτωσε μια λούλουδου και εσύ έγινες οδηγός συνταγματάρχη; καλή ξηγα τύπε Εδω μας ελεγε κομμώτρια του Κολωνακίου οτι πανε γυναίκες βουλευτών με δεκα φουσκωτους να κουβαλάνε τα ψώνια και δεν πληρώνανε τιποτα στην ψυχρα, στην μπριτζόλα του Μάκη θα κολλουσαμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 A ετσι όπως το πες νόμιζα οτι ειχε και ο Γεράσιμος δικά του μπουζούκια και γνωριζονταν σαν συνάδελφοι Πώς ένας αλλος γνωστός πασοκος ειχε φρουτακια ας πουμε Με λίγα λογια ηρθε ο Μάκης στο μαγαζι, άνοιξε μια σαμπάνια, έφαγε μια μπριτζόλα, χόρεψε μια ζεμπεκια, χούφτωσε μια λούλουδου και εσύ έγινες οδηγός συνταγματάρχη; καλή ξηγα τύπε Εδω μας ελεγε κομμώτρια του Κολωνακίου οτι πανε γυναίκες βουλευτών με δεκα φουσκωτους να κουβαλάνε τα ψώνια και δεν πληρώνανε τιποτα στην ψυχρα, στην μπριτζόλα του Μάκη θα κολλουσαμε Η μαλακια πάει σύννεφο... Ήταν φίλος με τον πάτερα μου λέμε, έτυχε να έχουμε μπουζούκια τότε.. Μετά είχαμε τον Παριο στην δισκογραφική μας εταιρία δεν σημαίνει ότι έγινα τραγουδιστής..Έλεος δηλαδή. Είτε είχαμε μαγαζιά τότε είτε όχι μετάθεση θα έπαιρνα γιατί ήταν φίλοι πολλά χρόνια. Και με τσόχα που ήταν υπουργός κλπ κάναμε δουλειές. Για να στο πω καθαρά ο πατέρας μου ήταν ο τελευταίος Manager του μεγάλου Στράτου, όποιος κατάλαβε κατάλαβε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΕΤΕΡΩΝΥΜΑ Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 "Και με τσόχα που ήταν υπουργός κλπ κάναμε δουλειές" Πουλουσατε κουρτίνες με το μετρο τύπε; Μην συγχίζεσαι, εσύ ανέφερες το μαγαζι και έμεινε υπόνοια οτι σχετίζεται με το βύσμα ωχου Πες κατευθείαν οτι εισασταν αγνοι ζιβαγκοφοροι παιδικοί φιλοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις