fastnq2 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Ναι δήθεν δηλώνεις κεντρο αλλα δυσκολα σε παιρνουν.Γενικα ειχε να συμπληρώσεις πολλα πραγματα βαρος υψος περιφερειες αν θες ειδικες δυναμεις αν θες κυπρο αν εχεις διπλωμα αν ξερεις ξενες γλώσσες και ειχε και κοινωνικά κριτηρια ανεργία γονεων πρωην απεξαρτημενοι χρονιες παθησεις διαφορα.Δεν ξερω αν τα λαμβανει υποψιν κανενας αυτα.Ναι για μειωμενη θητεία λεω που πρεπει να τα αποδειξεις γραπτως πχ πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης κτλ 1
Pablo_Hasan Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Σήμερα γιορτάζουν οι ένοπλες δυνάμεις, μαζί με τις μαριες, τις βιργινιες, τις δεσποινες, τις λεμονιες και τις σουλτανες...
vairass Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Σήμερα γιορτάζουν οι ένοπλες δυνάμεις, μαζί με τις μαριες, τις βιργινιες, τις δεσποινες, τις λεμονιες και τις σουλτανες... Τέτοια ημέρα πριν 22-23 χρόνια λόγο της εορτής, μου σβήσανε φυλακή 1
vairass Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Είχες αμνηστία;; Αυτά είναι! Ήμουν 8 χιλιόμετρα από το σπίτι μου και ο Δημητριάδης στο Καρατάσου με είχε μέσα.. Έβαλα τον Αρσένη και πήγα Νταλιπη πιο κοντά στο σπίτι... Παιδική χαρά το Νταλιπη.
Pablo_Hasan Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Οι αναμνήσεις ενός βυσματος. Με τον Αρσένη πώς έκανες το κονε; Πήγαν δικοί σου στο πολιτικό του γραφείο; 1
sargio01 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Ήμουν 8 χιλιόμετρα από το σπίτι μου και ο Δημητριάδης στο Καρατάσου με είχε μέσα.. Έβαλα τον Αρσένη και πήγα Νταλιπη πιο κοντά στο σπίτι... Παιδική χαρά το Νταλιπη. Ωωω απο το Καρατάσου απολύθηκε ο αδελφουλάκος μου!! Οι αναμνήσεις ενός βυσματος.(...)Απομνημονεύματα 1
vairass Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Οι αναμνήσεις ενός βυσματος. Με τον Αρσένη πώς έκανες το κονε; Πήγαν δικοί σου στο πολιτικό του γραφείο; Φίλος με τον πατέρα μου, είχαμε νυχτερινά μαγαζιά τότε.. Αθήνα και Θεσσαλονίκη από τα πιο γνωστά. Σιγά μην τρέχαμε στο γραφείο του.... Τηλέφωνο telestet τότε Ericsson. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Ήμουν 8 χιλιόμετρα από το σπίτι μου και ο Δημητριάδης στο Καρατάσου με είχε μέσα.. Έβαλα τον Αρσένη και πήγα Νταλιπη πιο κοντά στο σπίτι... Παιδική χαρά το Νταλιπη. Αυτο που ξεφουρνιζεις το βυσμα ετσι φατσα-φορα με καμαρι ρε μαν με κανει καπως να νιωθω Σιγά μην τρέχαμε στο γραφείο του.... Αχ βαχ
vairass Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Αυτο που ξεφουρνιζεις το βυσμα ετσι φατσα-φορα με καμαρι ρε μαν με κανει καπως να νιωθω Αχ βαχ Γιατί να πω ψέματα ρε συ; αφού ήταν φίλος οικογενειακός και μάλιστα χωρίς να ψηφίζουμε καν ΠΑΣΟΚ.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Μα γι'αυτο ακριβως πρεπει να πεις ψεμματα
vairass Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Μα γι'αυτο ακριβως πρεπει να πεις ψεμματα Δεν μου αρέσουν τα ψέματα είχα βυσμα και το χρησιμοποίησα, εξάλλου δεν μιλάμε για κλοπή πάρα για 2 μεταθέσεις.
sargio01 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Άκυρο: Εγώ ήμουν επι μαντέψτε(!!): Τσοοοχατζόοοπουλο!!
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Σ'εμενα που γυρισα απο Αμερικη για να υπηρετησω και με στειλανε Κυπρο τεθωρακισμενα ακουγεται καπως ρε μαν
sargio01 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Ε στην Αμερική έτσι δεν λένε; "Καταταγείτε για να γνωρίσετε τον κόσμο"; Ε, πήγες σε δεύτερη χώρα! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις