Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σιγα μην πηραξει ενα απο τα μεγαλυτερα βυσματα τις χωρας.

Εδω τους αλβανους που καναν την πατατα τους,τους εστειλε και καλα σε δυσμενη μερη και περασαν ζωη και κοτα εν τελη...

Δημοσ.

Βύσματα - Ξεβύσματα σε οποιαδήποτε μονάδα και να πάνε 20 άτομα να μπουκάρουν δε νομίζω να δυσκολευτούν και πολύ.

Ποιος θα τους σταματήσει ; Ο ένας ΑΜίτης με το κλόμπ μαζί με τον έναν ή δύο σκοπούς που τη μέρα δεν έχουν καν πυρομαχικά. (που και να είχαν δλδ τι θα εριχναν με το G3 που εξ αποστάσεως θα τον διαμελίσει τον άλλον)

• Like 1
Δημοσ.

Βύσματα - Ξεβύσματα σε οποιαδήποτε μονάδα και να πάνε 20 άτομα να μπουκάρουν δε νομίζω να δυσκολευτούν και πολύ.

Ποιος θα τους σταματήσει ; Ο ένας ΑΜίτης με το κλόμπ μαζί με τον έναν ή δύο σκοπούς που τη μέρα δεν έχουν καν πυρομαχικά. (που και να είχαν δλδ τι θα εριχναν με το G3 που εξ αποστάσεως θα τον διαμελίσει τον άλλον)

Δεν ξερω αν εχουν πυρομαχικα ή οχι στην εισοδο, δεν ξερω αν ηταν κουμπομενοι στα οπλα ή στις φυσιγγιοθήκες, το ζητημα ειναι οτι απο τα βιντεο (αν και μικρα σε διάρκεια και τραβηγμενα απο μια καποια αποσταση) φαινεται οτι δεν εγινε καμια προσπαθια παρεμποδισης ή ελεγχου αλλα εστω και αν ισχυει δεν ξερουμε αν πηραν εντολη οι φανταροι να μην κανουν τιποτα ή απλα πετουσαν χαρταετο.

Δημοσ.

Γιατι να παρουν δυσμενεις μεταθεσεις; Ακτιβιστες ηταν τα παιδια, πεταξαν ενα φυλλαδιο και φυγανε. Κανονικα επρεπε ο σκοπος στην πυλη να τους καλεσει και κανα δυο Beat, μην αναγκαστουν να παρουν το μετρο στο γυρισμο...

Δημοσ.

Σιγα μην πηραξει ενα απο τα μεγαλυτερα βυσματα τις χωρας.

Εδω τους αλβανους που καναν την πατατα τους,τους εστειλε και καλα σε δυσμενη μερη και περασαν ζωη και κοτα εν τελη...

Πού το ξερεις Σειρουλα; και να ισχύει δλδ, τι σχέση έχει η δυσμενής μετάθεση με το πώς θα περάσεις συνολικά, που σε μεγαλο ποσοστό εξαρτάται απο την δικη σου δισθεση/ψυχοσύνθεση/σταρχιδισμο καθαρά

Εδιτ

Ξέχασα να προσθέσω οτι εξαρτάται και απο την ιδεολογία σου

Πχ τον Πάμπλο και σε μια σουίτα να τον βάζανε ενώ του κανουνε αέρα δυο καλλονες, παλι χάλια θα ενιωθε

Και βεβαίως αυτο θα δηλωνε και την ιδεολογικη του ακεραιότητα

Δημοσ.

Δεν ξερω αν εχουν πυρομαχικα ή οχι στην εισοδο, δεν ξερω αν ηταν κουμπομενοι στα οπλα ή στις φυσιγγιοθήκες, το ζητημα ειναι οτι απο τα βιντεο (αν και μικρα σε διάρκεια και τραβηγμενα απο μια καποια αποσταση) φαινεται οτι δεν εγινε καμια προσπαθια παρεμποδισης ή ελεγχου αλλα εστω και αν ισχυει δεν ξερουμε αν πηραν εντολη οι φανταροι να μην κανουν τιποτα ή απλα πετουσαν χαρταετο.

Τι μπορεί να κάνει ένας ανεκπαίδευτος στρατιώτης ή στρατιωτικός σε τέτοια ζητήματα ενάντια σε πολίτες; Τίποτα

Κανονικά τέτοιους στόχους πρέπει να τους φυλάει η αστυνομία για τέτοια θέματα

Δημοσ.

Πού το ξερεις Σειρουλα; και να ισχύει δλδ, τι σχέση έχει η δυσμενής μετάθεση με το πώς θα περάσεις συνολικά, που σε μεγαλο ποσοστό εξαρτάται απο την δικη σου δισθεση/ψυχοσύνθεση/σταρχιδισμο καθαρά

Εδιτ

Ξέχασα να προσθέσω οτι εξαρτάται και απο την ιδεολογία σου

Πχ τον Πάμπλο και σε μια σουίτα να τον βάζανε ενώ του κανουνε αέρα δυο καλλονες, παλι χάλια θα ενιωθε

Και βεβαίως αυτο θα δηλωνε και την ιδεολογικη του ακεραιότητα

Αν η δυσμενης μεταθεση δεν εχει σχεση με την κακοπεραση τοτε πολυ απλα δεν ειναι τιμωρια.

Οποτε ουσιαστικα κανεις δεν τιμωρήθηκε σε εκεινο το περιστατικο και κανεις δεν θα τιμωρηθεί σε αυτο το περιστατικο.

Ξερω γιατι ο ενας απο τους λεβεντες ηταν μαζι μας. Περασε την θητεια του οπως καθε αλλος στρατιωτης εκεινη την περιοδο.

Δεν λεω οτι επρεπε να αντιμετωπιστει διαφορετικα απο τους ανθρωπους γυρω του,αλλα τιμωρια αυτο δεν ητανε.

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους.

Οκτωβρη εκοψα αναβολη για Σ.Ξ., μπηκα σημερα να δω τι εχει γινει και μου εβγαλε για Α ΕΣΣΟ Ιανουαριος, μπηκα μετα (οπως λεει το χαρτι που μου εδωσαν απο ΚΕΠ) στο parousiasi.army.gr, στην επιλογη για την Α ΕΣΣΟ λεει "Η εφαρμογή δεν είναι πλέον διαθέσιμη για τους στρατεύσιμους της 2018 Α' ΕΣΣΟ (Ιανουάριος 2018)." 

Τι φαση; Δεν εχει ανοιξει ακομα ή ηταν και αυτο μεχρι τις 31/10; (αν ναι, η τυπισα στα ΚΕΠ θελει ξυλο...) 

Δημοσ.

Μεχρι 20 νοεμβρη ηταν αυτο..Βεβαια οχι οτι ειναι κατι σημαντικο ενας φιλος μου που δεν εκανε δεν του ειπαν και τιποτα..Ετσι κ αλλιως για τσ κριτηρια μειωμενης θητειας θα πας κεπ να στειλουν τα δικαιολογητικα στην στρατολογια..

• Like 1
Δημοσ.

Α μαλιστα (και παλι δεν μου ειχαν πει κατι, anyway). Ναι και στο χαρτι γραφει πως αν δεν τα συμπληρωσεις (προτιμηση καταταξης κλπ) απλα θα επιλεξουν αυτοι κατι για εσενα. Για την μειωμενη θητεια εννοεις για τριτεκνους κλπ ε;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...