Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Να ρωτησω,για sleeping bag,ειναι αναλογα το κεντρο(ατυπα βεβαια) αν αφηνουν η οχι?

Αναλογα που θα πεσεις, άλλα γιατι να μην επιτρέπεται; ας πλύνουν πρώτα  τις κουβέρτες του 80 από τότε έχουνε να πλυθούν και μετά ας πούνε για τον υπνόσακο γι αυτο και κανουνε τα στραβα ματια και δεν λενε τιποτα 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να ρωτησω,για sleeping bag,ειναι αναλογα το κεντρο(ατυπα βεβαια) αν αφηνουν η οχι?

1993-1994 άφηναν κανονικά.. Μέχρι και στερεοφωνικό είχα μέσα.

• Like 2

Τύπε ούτε καν με το κεντρο δεν πάει, ενίοτε παει με τον λοχο του κέντρου που θα πέσεις

Όμως δεν χάνεις τιποτα να αγορασεις/δανειστεις, θα σου χρειαστεί σίγουρα στην μονάδα

Τυχερέ. 

Εγώ στην εποχή μου ένα βίπερ για να το τελειώσω το είχα αγοράσει 3 φορές (τις 2 το κατέσχεσε ο επιλοχίας)  :mad:

ρίχνοντάς μας βέβαια και τις απαραίτητες στερήσεις εξόδου. :-D

Ο τίτλος του μου έχει μείνει αξέχαστος ( οργή  αγγέλων). 

• Like 1

Τυχερέ.

Εγώ στην εποχή μου ένα βίπερ για να το τελειώσω το είχα αγοράσει 3 φορές (τις 2 το κατέσχεσε ο επιλοχίας) :mad:

ρίχνοντάς μας βέβαια και τις απαραίτητες στερήσεις εξόδου. :-D

Ο τίτλος του μου έχει μείνει αξέχαστος ( οργή αγγέλων).

Ήταν δύσκολα χωρίς κινητά στην εποχή μας..

Με τηλεκάρτα δεν γινόταν δουλειά...

Ευτυχώς που ήμουν 3 χιλιόμετρα από το σπίτι μου όμως και μπορούσα λόγο ότι ήμουν στην διοίκηση πυροβολικού να έχω τα πάντα μέσα ( μαξιλάρια, σεντόνια, μόνο το κρεβάτι μου δεν μπόρεσα).

Φαγαμε μεγάλο κανάλι στη Θήβα από πατρινούς και πυργιωτες... Την μισούν την Βόρεια Ελλάδα οι κάτω από το αυλάκι έτσι φάνηκε.

Όσο για τους λοχίες τους είχα γραμμένους..

Την πρώτη εβδομάδα μαλώσα και πήρα από Αρσένη άδεια τιμητική βυσματικη.

Φυσικά υπηρχαν κ καλά άτομα όπως ο "μικρούλης" στο Νταλιπη που μας έβγαζε έξω καθε ημέρα με πλαστά χαρτιά εξόδου!! :)

Καλημερα,μπηκα στο parousiasi και πατησα αποδοχη(και καλα να το κανεις οριστικο) στο τελος κ εβγαλε αυτο Τα στοιχεία σας αποθηκεύθηκαν με επιτυχία,

Σας ευχαριστούμε.

αλλα οταν ξαναμπαινω μπορω να διορθωσω κανονικα τα παντα :P τι σοι οριστικο ειναι αυτο?

Μέχρι τι ηλικία μπορείς να πας έφεδρος αξιωματικός? εφόσον σε πάρουν πληρώνεσαι για όλο το 12μηνο και αν ναι πόσα λεφτά βγάζεις το μήνα? αν σε βάλουν  ειδικές δυνάμεις σε βάζουν να κάνεις πτώση με αλεξίπτωτο? 

Ευτυχώς που ήμουν 3 χιλιόμετρα από το σπίτι μου όμως και μπορούσα λόγο ότι ήμουν στην διοίκηση πυροβολικού να έχω τα πάντα μέσα ( μαξιλάρια, σεντόνια, μόνο το κρεβάτι μου δεν μπόρεσα).

Όσο για τους λοχίες τους είχα γραμμένους..

Την πρώτη εβδομάδα μαλώσα και πήρα από Αρσένη άδεια τιμητική βυσματικη.

Κάνα κεράκι του αναψες του βυσματος, όταν πέθανε;

• Like 2

Κάνα κεράκι του αναψες του βυσματος, όταν πέθανε;

Μπα όχι... :) κλασσικός Έλληνας, πάντως ήταν καλός τύπος, δεν ήμασταν καν ΠΑΣΟΚ...

Ο Χριστός και η Παναγια,εδω τα πραγματα αλλαζουν απο μια εσσο στην αλλη και εσυ του λες για 20 χρονια πριν!

• Like 1

Ο Χριστός και η Παναγια,εδω τα πραγματα αλλαζουν απο μια εσσο στην αλλη και εσυ του λες για 20 χρονια πριν!

Αυτό ήξερα αυτό είπα.. Σίγουρα τώρα έχει και τανες μέσα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...