Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ τα γράφω μπερδεμενα ή ο βρωμιαρης έχει πρόβλημα κατανόησης;

Σε άλλα νέα η φρεγάτα που έριξαν σε ξερα οι ναυταιοι θα κοστίσει κάτι εκατομμύρια να επιδιορθωθει, και αν. Κάτι απόστρατοι έβγαλαν αυτήν την ανακοίνωση που καταλήγει

ζ.-Όποιος δεν έχει κάνει τον Κυβερνήτη Πολεμικού Πλοίου δεν δικαιούται να κάνει κρίσεις για το συμβάν.

http://www.militaire.gr/οι-απόστρατοι-του-πν-στηρίζουν-το-πλήρ/

Lol, seriously?

Δημοσ.

Στην μονάδα, τον πολιτικό σάκο(είναι παραλαγής) μπορώ να τον φέρω; Ή πάω μόνο με το λουκάνικο; Αν δεν προβλέπεται ο πολιτικός σάκος, τον κλειδώνουν κάπου νορμαλ ή θα είναι σε καμιά κωλοαποθήκη και θα προσεύχομαι να μην μου κλέψουν; Εμπειρίες;

Δημοσ.

Καλο ειναι να αποφεύγονται οι χαρακτηρισμοι στον συνομιλητή μας

Ρίχνε καμία καλύτερη ματιά πριν παριστσνεις την στρατονομία του φόρουμ!

Βρωμιάρης είναι το username του.

Δημοσ.

Ρίχνε καμία καλύτερη ματιά πριν παριστσνεις την στρατονομία του φόρουμ!

Βρωμιάρης είναι το username του.

Το ξερω πλάκα κανω

Αν ήθελα να κανω τον στρατονομο, θα μπουζουριαζα τον παυλιτο απο την πρώτη σελίδα

Δημοσ.

Εγώ τα γράφω μπερδεμενα ή ο βρωμιαρης έχει πρόβλημα κατανόησης;

Βρε καλό μου παιδί…

Έχεις 300.000 βλήματα και 1700 βόμβες αεροπλάνων που περίσσεψαν και που αγόρασε ο Ελληνικός λαός πληρώνοντας φόρους. Οκ?

Έχεις δυο εναλλακτικές γι αυτά, μιας και η ημερομηνία λήξεως τους πλησιάζει τους επόμενους μήνες…

Εναλλακτική πρώτη.

Βάζεις τούς χειριστές των πυροβόλων να κάνουν βολές που προβλέπονται βάση των Νατοϊκών σχεδίων ώστε να τα χρησιμοποιήσεις, αλλά αντιλαμβάνεσαι ότι πρόκειται για 300,000 βλήματα και 1700 βόμβες!

Το πολύ πολύ να προλάβεις να χρησιμοποιήσεις μερικές εκατοντάδες βλήματα για εκπαίδευση μέχρι να λήξουν γιατί Δεν μπορείς να κάνεις ότι θέλεις πέρα των προβλεπόμενων…

Μπορείς να δυσκολεύεσαι να το κατανοήσεις αλλά έτσι είναι. Υπάρχουν κανονισμοί, νόμοι και διαταγές. Αν γίνει κάποιο πχ ατύχημα από την βιασύνη να ρίξουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε, τότε πάλι θα φωνάζεις εσύ και εγώ γιατί το επέτρεψαν κάποιοι…

Αν λήξουν ΔΕΝ επιτρέπεται να τα χρησιμοποιήσεις.

Αυτό σημαίνει ότι Πρέπει να τα καταστρέψεις. Το κόστος καταστροφής τους θα πρέπει να το πληρώσει ο Ελληνικός Λαός πληρώνοντας φόρους και ανέρχεται σχεδόν στο κόστος που πλήρωσε ο Λαός για να τα αγοράσει. Δηλαδή πληρώνει για κάτι δυο φορές!

Και είναι δεκάδες εκατομμύρια… Όχι ψυχούλα. Ωραία ως εδώ?

Εναλλακτική δεύτερη

Βρίσκεις άμεσα πιθανό αγοραστή για τα βλήματα και βόμβες και τα πουλάς άμεσα, γιατί είπαμε σε λίγους μήνες θα λήξουν!

Αυτό έχει σαν κέρδος να εισπράξεις άμεσα τα χρήματα που έδωσε ο Ελληνικός Λαός για να τα αγοράσει και επίσης γλυτώνεις τα χρήματα για την καταστροφή του αν έληγαν στα χέρια μας!

Αυτά τα χρήματα τώρα αν θέλεις μπορείς να ξανά αγοράσεις νέα βλήματα – βόμβες που μπορείς να τα αποθηκεύσεις για το πατριωτικό καθήκον όπως είπες…

Ωραία? Διαφωνείς κάπου?

Άρα όλα είναι θέμα χρημάτων.

Τώρα αν εσύ θέλεις να το παίξεις Ρομπέν της ειρήνης και δεν θέλεις να χρησιμοποιηθούν οι βόμβες και τα βλήματα σε πόλεμο, τότε ξεκίνα καμπάνια για να πείσεις τον Λαό ότι τα χρήματα που έδωσε σε φόρους για την αγορά τους, τα έχασε.. και ότι πρέπει να βρεθεί νέος φόρος για την καταστροφή τους.. και ένας νέος φόρος για την αγορά νέων πυρομαχικών…

Σε άλλα νέα η φρεγάτα που έριξαν σε ξερα οι ναυταιοι θα κοστίσει κάτι εκατομμύρια να επιδιορθωθει, και αν. Κάτι απόστρατοι έβγαλαν αυτήν την ανακοίνωση που καταλήγει

ζ.-Όποιος δεν έχει κάνει τον Κυβερνήτη Πολεμικού Πλοίου δεν δικαιούται να κάνει κρίσεις για το συμβάν.

Lol, seriously?

Οι απόστρατοι δεν είπαν κάτι απαραίτητα κακό.

Γιατί σε αυτή την μπανανία που ζούμε όλοι μας είμαστε ανάλογα το τι διαβάζουμε, δικαστές, ανακριτές, ιατροί, μηχανικοί, αστροναύτες, καπετάνιοι, στρατηγοί, αστυνομικοί….. και η λίστα δεν έχει τελειωμό.

Ας μιλήσουν τα επίσημα πορίσματα και μετά μπορούμε όλοι να κάνουμε κριτική επάνω στο πόρισμα.

Γνωρίζεις εσύ προσωπικά αν πχ φταίει ο καπετάνιος? Αν πχ δεν συνέβη μηχανική βλάβη στο πηδάλιο ή οτιδήποτε άλλο?

Εσύ προσωπικά ενδέχεται και να το γνωρίζεις.. εγώ όχι.

Οπότε μέχρι να μάθουμε τι συνέβη καλύτερα ας μην κρίνουμε.

Αυτό δεν το λέω αποκλείστηκα για το ατύχημα. Αλλά ας το έχεις σαν οδηγό γενικότερα στην ζωή σου.

Δημοσ.

Καλά τα λέτε, αλλά τώρα βρήκαν να έρθουν οι Maiden που μπαίνω Γενάρη; Ελπίζω να μπορώ να πάρω άδεια για τις 20 Ιούλη, 2 μήνες πριν το τέλος θα ναι.....

Δημοσ.

Βρε καλό μου παιδί…

Έχεις 300.000 βλήματα και 1700 βόμβες αεροπλάνων που περίσσεψαν και που αγόρασε ο Ελληνικός λαός πληρώνοντας φόρους. Οκ?

Έχεις δυο εναλλακτικές γι αυτά, μιας και η ημερομηνία λήξεως τους πλησιάζει τους επόμενους μήνες…

λολ, ναι "περισσεψαν" τυχαία.

Καμία σχέση, τα πυρομαχικά τα αγοράζουν με τα έξοδα του προυπολογισμού, βάζουν γενιές απο κοροιδα να τα φυλάνε, τα αφήνουν να λήξουν για να τα πουλήσουν αργότερα και να καβατζώσουν τα λεφτά, "υπηρεσιακές αναγκες" το λένε, καλό κόλπο. 

Και αυτό δεν έγινε μια φορά τυχαια αλλά γινεται συστηματικά, το 2015 πουλησαν κάτι βλήματα στα αραβικά εμιράτα και κανένας δεν έμαθε που πήγαν τα λεφτά. Aν τους ενδιέφερε για τους φόρους των πολιτών ας επεστρεφαν τα χρηματα για να καλυφθούν αναγκες όλης της κοινωνίας. 

Αν ήθελαν, θα μπορούσαν να βάζουν τα πυρομαχικά που λήγουν σε καποια προγράμματα εκπαιδευσης, φυσικά αυτό δεν γινεται, τι θα πουλήσουν μετά, τις μάνες τους; Τώρα για τα συγκεκριμένα, ειμαι βέβαιος ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν αλλιώς, χωρίς να τα πουλήσουν στην Σαουδική Αραβία, και ας χάσουν το παραδάκι, επιχειρηματίες με τζάμπα υπαλλήλους νομίζουν ότι ειναι; 

Όσο για τους αποστρατους, βρωμάει υπεροψία η δήλωση τους, υπεράνω κριτικής δεν είναι κανένας, ειδκά όταν οι ΕΔΕ ειναι μηχανισμός κάλυψης ευθυνών...

• Like 1
Δημοσ.

λολ, ναι "περισσεψαν" τυχαία.

Καμία σχέση, τα πυρομαχικά τα αγοράζουν με τα έξοδα του προυπολογισμού, βάζουν γενιές απο κοροιδα να τα φυλάνε, τα αφήνουν να λήξουν για να τα πουλήσουν αργότερα και να καβατζώσουν τα λεφτά, "υπηρεσιακές αναγκες" το λένε, καλό κόλπο. 

Και αυτό δεν έγινε μια φορά τυχαια αλλά γινεται συστηματικά, το 2015 πουλησαν κάτι βλήματα στα αραβικά εμιράτα και κανένας δεν έμαθε που πήγαν τα λεφτά. Aν τους ενδιέφερε για τους φόρους των πολιτών ας επεστρεφαν τα χρηματα για να καλυφθούν αναγκες όλης της κοινωνίας. 

Αν ήθελαν, θα μπορούσαν να βάζουν τα πυρομαχικά που λήγουν σε καποια προγράμματα εκπαιδευσης, φυσικά αυτό δεν γινεται, τι θα πουλήσουν μετά, τις μάνες τους; Τώρα για τα συγκεκριμένα, ειμαι βέβαιος ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν αλλιώς, χωρίς να τα πουλήσουν στην Σαουδική Αραβία, και ας χάσουν το παραδάκι, επιχειρηματίες με τζάμπα υπαλλήλους νομίζουν ότι ειναι; 

Όσο για τους αποστρατους, βρωμάει υπεροψία η δήλωση τους, υπεράνω κριτικής δεν είναι κανένας, ειδκά όταν οι ΕΔΕ ειναι μηχανισμός κάλυψης ευθυνών...

Ok. Υπάρχει σοβαρό θέμα… καλή συνέχεια…

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...