Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Προσπάθησε να επικοινωνήσεις μαζί τους φίλε μου μπας και μάθεις κάτι. Εμένα όπως σου είπα άλλαξε την επόμενη ημέρα ακριβώς και είχα μείνει για το πόσο γρήγορα ενημερώθηκε το σύστημα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Προσπάθησε να επικοινωνήσεις μαζί τους φίλε μου μπας και μάθεις κάτι. Εμένα όπως σου είπα άλλαξε την επόμενη ημέρα ακριβώς και είχα μείνει για το πόσο γρήγορα ενημερώθηκε το σύστημα...

Εισαι τυχερος πως εγινε τοσο γρηγορα;  εμενα βγηκε μετα απο 20 μερες περιπου η αποφαση, αλλα μην τα πιστευεται και πολυ αυτα στο ιντερνετ, οταν πηγα να παρω το χαρτι απο την αστυνομια ποιο μπρωστα ηταν ενα παιδι ποιο μικρο απο εμενα και οταν πηρε το χαρτι εγραφε για νοεμβρη οτι θα φυγει, ενω στο ιντερνετ ελεγε σεπτεμβριο οτι να ειναι δηλαδη 

Δεν ξέρω, τι να σου πω... Μπορεί όντως να είναι και θέμα τύχης.

Πάντως, για να είσαστε σίγουροι παιδιά, γνώμη μου είναι, να μην κόβετε τελευταία στιγμή την αναβολή...Εγώ πχ πήγα 3 Οκτώβρη για να μπω Φλεβάρη και ήταν μέχρι 31 να κόψεις. Θέλω να πω, μην αφήνετε την τελευταία εβδομάδα να πάτε και μετά παραπονιέστε και είστε με το άγχος μην πάτε στην επόμενη εσσο. Είναι που είναι τόσοι μήνες χαμένοι, μην τους παρατεινουμε και εμείς...

Θενκς, εγώ παίρνω αυτό:

Δεν έχετε προγραμματιστεί για κατάταξη με την ΕΣΣΟ που ακολουθεί. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην αρμόδια Στρατολογική Υπηρεσία. 

:mad: 

Σε έχουν βάλει στην επόμενη ΕΣΣΟ . Μπορείς να κάνεις αίτηση στην στρατολογία να σε πάρουν σε αυτή τώρα . Έτσι ήρθε και σε μένα . Έκανα αίτηση στρατολογία να μπω νωρίτερα και την εγκρίνανε .

Δεν ξέρω, τι να σου πω... Μπορεί όντως να είναι και θέμα τύχης.

Πάντως, για να είσαστε σίγουροι παιδιά, γνώμη μου είναι, να μην κόβετε τελευταία στιγμή την αναβολή...Εγώ πχ πήγα 3 Οκτώβρη για να μπω Φλεβάρη και ήταν μέχρι 31 να κόψεις. Θέλω να πω, μην αφήνετε την τελευταία εβδομάδα να πάτε και μετά παραπονιέστε και είστε με το άγχος μην πάτε στην επόμενη εσσο. Είναι που είναι τόσοι μήνες χαμένοι, μην τους παρατεινουμε και εμείς...

Δίκιο έχεις, την έκοψα οριακά όμως για να προλάβω να καταθέσω και το μεταπτυχιακό σε περίπτωση που μου φανεί χρήσιμο.

Εχει και σε αλλους προβλημα?Εδω και καποια ωρα μου βγαζει αυτο Δε βρέθηκε πρόσωπο με τα υποβληθέντα στοιχεία.Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το στρατολογικό γραφείο της περιοχής σας. ενω μεχρι τωρα μου τα βγαζε κανονικα..

Λοιπόν, το πρωί επιτέλους μου έβγαλε στο stratologia.gr ότι κατατάσσομαι με την επόμενη ΕΣΣΟ του Ιανουαρίου. Τώρα μου βγάζει το ίδιο μήνυμα με τον φίλο από πάνω.

Λοιπόν, το πρωί επιτέλους μου έβγαλε στο stratologia.gr ότι κατατάσσομαι με την επόμενη ΕΣΣΟ του Ιανουαρίου. Τώρα μου βγάζει το ίδιο μήνυμα με τον φίλο από πάνω.

Σου ειχα γραψει σε προηγουμενες σελιδες οτι αργει να ενημερωθει το συστημα αλλα λαμβανουν υποψιν την πραγματικη ημερομηνια διακοπης της αναβολης.Αντε με το καλο να παμε

Δίκιο έχεις, την έκοψα οριακά όμως για να προλάβω να καταθέσω και το μεταπτυχιακό σε περίπτωση που μου φανεί χρήσιμο.

Και εγώ μια από τα ίδια, την έκοψα τώρα για να μπω φλεβάρη και να έχω και βεβαίωση ολοκλήρωσης από το μεταπτυχιακό.

Τέλεια, μια χαρά λοιπόν. Υπομονή σε όλους μας και καλή θητεία να έχουμε...

μάλιστα, σκοπευουν να πουλήσουν κάτι πυρομαχικά στην Σαουδική Αραβία, πυρομαχικά που φυλάνε οι τζάμπα φαντάροι/δούλοι για 8€ το μήνα.

Αυτο ειναι το πατριωτικό καθήκον που κάνουν πλύση εγκεφάλου για να πηγαινει ο κοσμός να φυλάει τζάμπα τα εμπορευματα τους. Σαουδική Αραβία που έχει και στενές σχέσεις με το ISIS. Μην εκπλαγούμε αν βρεθούν στα χέρια τους τελικά, όπως είχε γίνει με κάτι πυρομαχικά που πούλησαν στην Βουλγαρία και τελικά βρέθηκαν να χρησιμοποιούνται σε κάποιον εμφύλιο στην Αφρική

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1500173680

Το οικονομικό αντικείμενο της συμφωνίας ορίζεται σε 66.000.000 ευρώ προ φόρων και ο Παπαδόπουλος, αν και εμφανίζεται ως εκπρόσωπος των Αράβων, συνοδεύει την υπογραφή του με σφραγίδα της Ολυμπιακής Βιομηχανίας ΑΕ που εδρεύει στο Κιλκίς.

o τύπος ειναι στάνταρ αποστρατος καραβανάς, δευτερη καριέρα για όσους ειναι πονηροι...

μάλιστα, σκοπευουν να πουλήσουν κάτι πυρομαχικά στην Σαουδική Αραβία, πυρομαχικά που φυλάνε οι τζάμπα φαντάροι/δούλοι για 8€ το μήνα.

Αυτο ειναι το πατριωτικό καθήκον που κάνουν πλύση εγκεφάλου για να πηγαινει ο κοσμός να φυλάει τζάμπα τα εμπορευματα τους. Σαουδική Αραβία που έχει και στενές σχέσεις με το ISIS. Μην εκπλαγούμε αν βρεθούν στα χέρια τους τελικά, όπως είχε γίνει με κάτι πυρομαχικά που πούλησαν στην Βουλγαρία και τελικά βρέθηκαν να χρησιμοποιούνται σε κάποιον εμφύλιο στην Αφρική

Δεν μας τα λες καλά…

Από την μια δεν θέλεις να έχουμε αυτά τα πυρομαχικά ώστε να μην τα φυλάνε οι τζάμπα φαντάροι / δούλοι, αλλά από την άλλη δεν θέλεις να πουληθούν πουθενά!

Δεν μας τα λες καλά…

Από την μια δεν θέλεις να έχουμε αυτά τα πυρομαχικά ώστε να μην τα φυλάνε οι τζάμπα φαντάροι / δούλοι, αλλά από την άλλη δεν θέλεις να πουληθούν πουθενά!

Γυμνασιοπαιδο, πρωτοτοκος υιός εποπ;

Γυμνασιοπαιδο, πρωτοτοκος υιός εποπ;

Πολλά μπορεί να είμαι, εκτός από «αφελής» όπως εσύ...

Εσύ ας πούμε δεν βλέπεις τίποτα λάθος, έτσι;

Βρε άνθρωπε για περίμενε…

Έχουμε κάποια πυρομαχικά που δόθηκαν κάποια εκατομμύρια ευρώ να αγοραστούν...

Ευτυχώς δεν σπαταλήθηκαν σε πόλεμο… οπότε φυλάσσονται σε αποθήκες…

Σε λίγο καιρό αυτά λήγουν.. Οπότε ή τα πουλάς τώρα και εισπράττεις τα χρήματα που έδωσες (και είναι και πολλά) και δεν χρειάζεται να τα φυλάς άλλο… ή πληρώνεις πάλι για την καταστροφή τους η οποία κοστίζει σχεδόν το ίδιο όσο να τα αγόραζες!!!!!!! Δηλαδή διπλή χασούρα!

Και για να βρεθούν τα χρήματα για την καταστροφή τους πρέπει να μπουν έχτρα φόροι…

Και μετά θα γκρινιάζεις γιατί σε φορολογεί για κάτι δυο φορές.. μια όταν τα αγόρασε και μια για την καταστροφή του!!!!

Οπότε τι επιλέγεις από την στιγμή που αυτά τα πυρομαχικά υπάρχουν αυτή την στιγμή στις αποθήκες μας?

Όλα τα περί πολέμων στην Αφρική είναι καλά, αγία και βαρύγδουπα μέσα από ένα φόρουμ και ένα πληκτρολόγιο, αλλά όταν το πρόβλημα έρχεται στο ποιος θα πλήρωση, εκεί δεν πιστεύω ότι θα βρεις πολλούς να σε υποστηρίξουν, εκεί έξω στην πραγματική ζωή…

Δεν συμφωνώ, από την στιγμή που τα φυλανε φαντάροι θα πρέπει να διατεθούν για την εκπαίδευση τους, όχι 4 βολες όλη η θητεία.

Αν θέλουν να να το παίζουν επιχειρηματίες, ας αφήσουν τους τζάμπα φαντάρους, τα παραμύθια περί καθήκον, κτλ και να βάλουν σεκιουριταδες να τα φυλανε. Και ας πουλήσουν και τις μανες τους μετά.

Η πλάκα είναι ότι αν τα πουλήσουν πάλι φαντάρους θα βάλουν να τα φορτώνουν στα καράβια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...