Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω ειδικες δυναμεις Β ΕΣΣΟ στο νεο περαμα, εχει να χυθει ιδρωτας :rolleyes:

νέα πέραμο λεγεται νομιζω αλλα λιγο εχει σημασια αυτο :P

μου χε πει φιλος μου πως βαζανε μεσον για να παραμεινουν ειδικες δυναμεις.και λεω τι ; πλακα κανεις ; και λεει οχι, μεσον για να μεινουν καπου αθηνα και γραφεις ας πουμε ! :rolleyes:

Δημοσ.

Εγω ειδικες δυναμεις Β ΕΣΣΟ στο νεο περαμα, εχει να χυθει ιδρωτας :rolleyes:

Αν παρουσιαστείς στο "Νεο περαμα" θα χυθεί ιδρώτας από νωρίς γιατί θα πρέπει να τρέξεις μέχρι τη Νέα Πέραμο.

νέα πέραμο λεγεται νομιζω αλλα λιγο εχει σημασια αυτο :P

μου χε πει φιλος μου πως βαζανε μεσον για να παραμεινουν ειδικες δυναμεις.και λεω τι ; πλακα κανεις ; και λεει οχι, μεσον για να μεινουν καπου αθηνα και γραφεις ας πουμε ! :rolleyes:

για αλεξίπτωτα βάζουν μέσο αλλιώς πας βόρειες μονάδες ή νησιά

Δημοσ.

Στη Νέα Πέραμο ή αλλιώς Μεγάλο Πεύκο όπως θα το ακούς συνέχεια, θα κάνεις ζωάρα!!! Δεν είναι τίποτα.. Μόνο αν πας αλεξίπτωτα ή καταδρομέας στην Κύπρο θα καταλάβεις εκπαίδευση ειδικών δυνάμεων. Όλες οι άλλες μοίρες καταδρομών στην Ελλάδα είναι πολύ χαλαρά..

Δημοσ.

Στη Νέα Πέραμο ή αλλιώς Μεγάλο Πεύκο όπως θα το ακούς συνέχεια, θα κάνεις ζωάρα!!! Δεν είναι τίποτα.. Μόνο αν πας αλεξίπτωτα ή καταδρομέας στην Κύπρο θα καταλάβεις εκπαίδευση ειδικών δυνάμεων. Όλες οι άλλες μοίρες καταδρομών στην Ελλάδα είναι πολύ χαλαρά..

επειδή δεν είμαστε όλοι ράμπο.....

Δημοσ.

Damn, κάτι θα κάνω.

Τα - του μάγειρα ποιά είναι;

Βυσματάκι έχω σε αρκετά μεγάλη θέση στον στρατό.. αν δεν παω για μάγειρας τι θα πρότεινες;(βέβαια είναι καλή ιδέα για να μην ξεχάσω πράγματα 9 μηνες εκεί μέσα)

Στον στρατό οι ειδικότητες δίνονται εντελώς τυχαία. Είχα ειδικότητα μάγειρα παρά τις σπουδές μου στην πληροφορική :mrgreen:

Λίγοι είχαν μαγειρικές γνώσεις από αυτούς που είμασταν στο Γύθειο (κέντρο εκπαιδεύσεως). Υπήρχαν βέβαια και πολλοί που έκρυβαν τις γνώσεις τους γιατί ήξεραν ότι το να μαγειρεύεις για 200-300 άτομα δεν είναι και εύκολο :devil:

Γενικά στον στρατό όσο λιγότερες γνώσεις δηλώνεις τόσο καλύτερα. Δεν πρόκειται κανείς να εκτιμήσει τις προσπάθειες σου.

Ειδικά με τις σημερινές συνθήκες όπου το προσωπικό είναι ελάχιστο, είναι εύκολο να βρεθείς σε μονάδα ως ο μοναδικός μάγειρας... πράγμα που σημαίνει 0 εξόδους και άδειες.

Αν πάλι έχεις βύσμα και μπορείς να μπεις σε συγκεκριμένο πόστο... π.χ σε κάμια λέσχη αξιωματικών θα είσαι καλά.

Στα + του μάγειρα το ότι δεν κάνεις καθαριότητα σε τουαλέτες ή αγγαρεία στα μαγειρία. Επίσης δεν κάνεις σκοπιές αν είσαι σε μεγάλη μονάδα.

Σε μικρότερες όμως μπορεί να κάνεις... αλλά εκεί θα είσαι πολύ καλύτερα γιατί θα μαγειρεύεις για 10-20 άτομα.

Επίσης η εκπαίδευση στο Γύθειο είναι πολύ χαλαρή. Εμείς κάναμε ένα μήνα εκεί. Τώρα με το 9μηνο μάλλον θα το μειώσανε και αυτό, οπότε δώρο άδωρον.

Σε μονάδες όμως με 200-300 άτομα θα λιώσεις στην κούραση.

Δημοσ.

Στον στρατό οι ειδικότητες δίνονται εντελώς τυχαία. Είχα ειδικότητα μάγειρα παρά τις σπουδές μου στην πληροφορική :mrgreen:

Λίγοι είχαν μαγειρικές γνώσεις από αυτούς που είμασταν στο Γύθειο (κέντρο εκπαιδεύσεως). Υπήρχαν βέβαια και πολλοί που έκρυβαν τις γνώσεις τους γιατί ήξεραν ότι το να μαγειρεύεις για 200-300 άτομα δεν είναι και εύκολο :devil:

Γενικά στον στρατό όσο λιγότερες γνώσεις δηλώνεις τόσο καλύτερα. Δεν πρόκειται κανείς να εκτιμήσει τις προσπάθειες σου.

Ειδικά με τις σημερινές συνθήκες όπου το προσωπικό είναι ελάχιστο, είναι εύκολο να βρεθείς σε μονάδα ως ο μοναδικός μάγειρας... πράγμα που σημαίνει 0 εξόδους και άδειες.

Αν πάλι έχεις βύσμα και μπορείς να μπεις σε συγκεκριμένο πόστο... π.χ σε κάμια λέσχη αξιωματικών θα είσαι καλά.

Στα + του μάγειρα το ότι δεν κάνεις καθαριότητα σε τουαλέτες ή αγγαρεία στα μαγειρία. Επίσης δεν κάνεις σκοπιές αν είσαι σε μεγάλη μονάδα.

Σε μικρότερες όμως μπορεί να κάνεις... αλλά εκεί θα είσαι πολύ καλύτερα γιατί θα μαγειρεύεις για 10-20 άτομα.

Επίσης η εκπαίδευση στο Γύθειο είναι πολύ χαλαρή. Εμείς κάναμε ένα μήνα εκεί. Τώρα με το 9μηνο μάλλον θα το μειώσανε και αυτό, οπότε δώρο άδωρον.

Σε μονάδες όμως με 200-300 άτομα θα λιώσεις στην κούραση.

Χτες μολις, με κοψανε απο εξοδουχο επειδη ο αλλος μαγειρας ειχε αδεια, μαγειρεψα και βαρεσα και ενα διωρακι πυλη 00:00-02:00 επειδη ο σκοπος που ειχε νουμερο αρρωστησε και ο πρωτος που χωνουνε ειναι ο μαγειρας υπηρεσιας.

Γενικα εχει τα καλα που ανεφερες, αλλα και πολλα αρνητικα. Ενα απο τα μεγαλυτερα ειναι οτι εισαι ολη μερα στα μαγειρια ειτε εχεις νουμερο ειτε οχι, και δεν εχεις την δυνατοτητα να αραξεις με τους φιλους σου.

Σε καθε περιπτωση ο φιλος που εχει βυσμα, να αποφυγει τα "Hawk" του πυροβολικου, ειδικα αν εχει και ειδικοτητα μαγειρας.

Ακουγεται καλη περιπτωση στρατοπεδου κοντα στην Αθηνα.

Δεν ειναι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...