Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ισχύει και εγώ παντού αυτό διαβάζω, ωστόσο η πρεμούρα μου οφείλεται κυρίως στο ότι δεν ξέρω αν με έχουν πάρει στην Α' ΕΣΣΟ γιατί έκοψα την αναβολή 25 Οκτώβρη.

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ισχύει και εγώ παντού αυτό διαβάζω, ωστόσο η πρεμούρα μου οφείλεται κυρίως στο ότι δεν ξέρω αν με έχουν πάρει στην Α' ΕΣΣΟ γιατί έκοψα την αναβολή 25 Οκτώβρη.

Κάνει καποιες μερες να σου "κοψει" την αναβολη και να σε καταταξει καπου το σύστημα ωστόσο παιρνουν υποψιν την ημερα που εκανες στα κεπ την αναβολη οποτε δεν εχεις προβλημα.Αν παρολα αυτα σε βαλουν β εσσο κανε διαδικασιες για αμεση κατάταξη με την επομενη εσσο πολλους τους παιρνουν..
  • Like 1
Δημοσ.

Για υπνόσακο να πάρω 300gr/m^2 -8~0 Celsius(25-30 ευρώ) ή να πάρω κάποιον πιο ελαφρύ π.χ 200gr/m^2 -2~6 Celsius(19-25 ευρώ); Γενικά πιο πολύ παίζουν της Panda εδώ στην Θεσσαλονίκη και δεν έχω χρόνο να παραγγέλνω μέσω internet.

Δημοσ.

Σκοπεύεις να πας για χειμερινή διαβίωση; Αν όχι, έναν απλό γιατί θα σκας, εκτός κι τον θες και γι' αργότερα.

Αμα πάρω τον πιο light, με εσώρουχο και κοντομάνικο πάλι θα είμαι κομπλέ λογικά ε;

Δημοσ.

Ότι φθηνότερο θα έλεγα εγώ. Εξάλλου, τον θες απλά για να μην χρειάζεται να ξεστρωνεις το κρεβάτι και να μην ακουμπάς στις κουβέρτες του στρατού. Βέβαια υπήρξαν κανα 2 βραδιά που οι τσιγκούνηδες δεν μας είχαν ανάψει καλοριφέρ και ξεπαγιασα με τον υπνοσακο. Το ένα βράδυ μάλιστα έριξα και τη κουβέρτα πάνω από το sleeping bag.

• Like 1
Δημοσ.

Ότι φθηνότερο θα έλεγα εγώ. Εξάλλου, τον θες απλά για να μην χρειάζεται να ξεστρωνεις το κρεβάτι και να μην ακουμπάς στις κουβέρτες του στρατού. Βέβαια υπήρξαν κανα 2 βραδιά που οι τσιγκούνηδες δεν μας είχαν ανάψει καλοριφέρ και ξεπαγιασα με τον υπνοσακο. Το ένα βράδυ μάλιστα έριξα και τη κουβέρτα πάνω από το sleeping bag.

Οκ τότε το καλύτερο combo είναι light και άμα τον δαγκώσουμε απλά προσθέτουμε ρούχα και στρωσίδια. Ευxαριστώ για τα tips!  :-)

Δημοσ.

Εγω θυμάμαι ειχα πάρει ενα χοντρο υπνόσακο και δεν το μετανιωσα, τα καλοριφερ προς τον ιανουαριο μερια στην λημνο που ειμουνα χάλασαν και το χρειάστηκα, εκτός αυτού δεν είχε και ζεστό νερό, εξαρτάται που θα πέσεις είναι το θέμα

• Like 2
Δημοσ.

Ισχύει ότι τα ι5 για ψυχολογικούς λόγους δεν είναι ποτέ μόνιμα? πρέπει να περνάς  από εξετάσεις κάθε 5 χρόνια? επίσης μπορεί κάποιος που έχει πάρει ι5 να το ακυρώσει πηγαίνοντας στρατό? ας πούμε κάποιος που υπέφερε από κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα το οποίο ξεπέρασε μπορεί να στείλει αίτηση για να καταταγεί? στη περίπτωση που εκπληρώσει τη θητεία ακυρώνετε το ι5?

Δημοσ.

Ισχύει ότι τα ι5 για ψυχολογικούς λόγους δεν είναι ποτέ μόνιμα? πρέπει να περνάς από εξετάσεις κάθε 5 χρόνια? επίσης μπορεί κάποιος που έχει πάρει ι5 να το ακυρώσει πηγαίνοντας στρατό? ας πούμε κάποιος που υπέφερε από κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα το οποίο ξεπέρασε μπορεί να στείλει αίτηση για να καταταγεί? στη περίπτωση που εκπληρώσει τη θητεία ακυρώνετε το ι5?

Εφόσον κατω των 45 (νομίζω) ετών, ναι μπορείς να καταταγεις και λογικά φεύγει το Ι5 και παίρνεις το καινούριο Ι.

Δημοσ.

Ισχύει ότι τα ι5 για ψυχολογικούς λόγους δεν είναι ποτέ μόνιμα? πρέπει να περνάς  από εξετάσεις κάθε 5 χρόνια? επίσης μπορεί κάποιος που έχει πάρει ι5 να το ακυρώσει πηγαίνοντας στρατό? ας πούμε κάποιος που υπέφερε από κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα το οποίο ξεπέρασε μπορεί να στείλει αίτηση για να καταταγεί? στη περίπτωση που εκπληρώσει τη θητεία ακυρώνετε το ι5?

Απο οτι ξερω το ι5 για ψυχολογικους λογους και συγκεκριμενα για διαταραχες που μπορουν να θεραπευτουν ή να μην ειναι επικινδυνες οπως αγχος καταθλιψη ιψδ θεωρειται προσωρινη απαλλαγη.Το χαρτι που θα παρεις θα γραφει οτι εχεις απαλλαγη για 5 χρονια και σε ενδεχομενη αλλαγη του φεκ μπορουν να σε ξανακαλεσουν.

Τι συμβαινει στην πραγματικοτητα ειναι οτι πρακτικα δεν θα σε ξαναφωναξουν ποτε,η αναφορα στα 5 χρονια ειναι καθαρα τυπικη.Οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω,αν παρεις ι5 για τους λογους που αναφερω εχεις την ικανοτητα στο μελλον να το ακυρωσεις και να πας κανονικα στρατο επειτα απο επανεξεταση.

Δημοσ.

Για τους συντρόφους που θέλουν να καταταχθούν στην Α' ΕΣΣΟ. Αν βάλετε τα στοιχεία σας εδώ, τι σας βγάζει;

Αυτό σε εμένα. Εμφανίστηκε από την επόμενη κιόλας μέρα που έκοψα την αναβολή:

Είστε υπόχρεος κατάταξης με τη 2018 Α΄ ΕΣΣΟ (Φεβρουάριος), πλην όμως δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμα ο ακριβής τόπος και ημερομηνία που πρέπει να παρουσιαστείτε.

Δημοσ.

Αυτό σε εμένα. Εμφανίστηκε από την επόμενη κιόλας μέρα που έκοψα την αναβολή:

Είστε υπόχρεος κατάταξης με τη 2018 Α΄ ΕΣΣΟ (Φεβρουάριος), πλην όμως δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμα ο ακριβής τόπος και ημερομηνία που πρέπει να παρουσιαστείτε.

Θενκς, εγώ παίρνω αυτό:

Δεν έχετε προγραμματιστεί για κατάταξη με την ΕΣΣΟ που ακολουθεί. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην αρμόδια Στρατολογική Υπηρεσία. 

:mad: 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...