phanispal Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Λολ. Ε ειδικά στο ΠΕΝ φωνάζουν (γκαρίζουν καλύτερα) συνθήματα για την Ελλάδα, για τους γείτονες, τα γνωστά. Επίσης γκαρίζουν όταν παρουσιάζονται και γενικότερα όταν ανοίγουν το στόμα τους, οπότε καταλαβαίνεις. Τελικά κατάλαβες πού είναι; ΠΕΝ πέρασε; Μπερέ πήρε; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Έχει βύσμα ο φίλος σου; Αν έχει κάτι καλό στα γόνατα θα τον παίζουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valkon Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Τοτε πως ξερεις οτι μπαινεις ιανουαριο?Γιατι η εφαρμογη ανοιγει μονο για αυτους της α εσσο.Πρεπει στο πληροφοριες για καταταξη να σου βγαζει οτι εισαι υποχρεος με την α εσσο. Για την εφαρμογη αυτη ξερει κανεις παιζει ρολο ποιο κεντρο θα δηλωσεις η σε στελνουν οπου θελουν?Δηλωσε καποιος καποιο συγκεκριμενο κεντρο και τον πηραν εκει?Για τους μη βυσματουχους μιλαω παντα Υποτίθεται ότι αν κόψεις την αναβολή μέχρι και τις 31 Οκτώβρη μπαίνεις με την ΕΣΣΟ του Ιανουαρίου για αυτό το λέω. Με βλέπω να πηγαίνω από στρατολογία γιατί παίζει το ΚΕΠ να έκανε κάτι αιώνες να παραδώσει τα χαρτιά για την αναβολή Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2017 από valkon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
santana99 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Όσοι διακόψουν αναβολή από χτες μέχρι τέλος Δεκέμβρη θα μπουν Β' ΕΣΣΟ Μάρτη 2018, λέει το σαιτ. Στην πράξη κατά πόσο ισχύει; Για μου λένε πως αν κόψω τώρα αναβολή το πιθανότερο είναι να με πάρουν με την Α ΕΣΣΟ Γενάρη... έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mhxmhx Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Για την εφαρμογη αυτη ξερει κανεις παιζει ρολο ποιο κεντρο θα δηλωσεις η σε στελνουν οπου θελουν?Δηλωσε καποιος καποιο συγκεκριμενο κεντρο και τον πηραν εκει?Για τους μη βυσματουχους μιλαω παντα Μάλλον το λαμβάνουν υπόψιν τους. Εμένα τουλάχιστον με πήραν εκεί που δήλωσα χωρίς να μεσολαβήσει κάποιος. Πάντως σίγουρα δεν είναι δεσμευτικό. Θέλει και τύχη φαντάζομαι γιατί εάν δηλώσουν πάρα πολλοί ένα κέντρο προφανώς δεν θα πάνε όλοι. Όσοι διακόψουν αναβολή από χτες μέχρι τέλος Δεκέμβρη θα μπουν Β' ΕΣΣΟ Μάρτη 2018, λέει το σαιτ. Στην πράξη κατά πόσο ισχύει; Για μου λένε πως αν κόψω τώρα αναβολή το πιθανότερο είναι να με πάρουν με την Α ΕΣΣΟ Γενάρη... έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία; Νομίζω πως ισχύει μόνο το ανάποδο, δηλαδή να σε πάρουν στην επόμενη ΕΣΣΟ γιατί έκοψες αναβολή προς το τέλος της διορίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rpanagos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Λολ. Ε ειδικά στο ΠΕΝ φωνάζουν (γκαρίζουν καλύτερα) συνθήματα για την Ελλάδα, για τους γείτονες, τα γνωστά. Επίσης γκαρίζουν όταν παρουσιάζονται και γενικότερα όταν ανοίγουν το στόμα τους, οπότε καταλαβαίνεις. Τελικά κατάλαβες πού είναι; ΠΕΝ πέρασε; Μπερέ πήρε; Για αυτους που ειναι ΕΔ λετε ρε παιδια??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Έχει βύσμα ο φίλος σου; Αν έχει κάτι καλό στα γόνατα θα τον παίζουν παπάρια τίποτα. μας έπρηζε ολο το καλοκαιρι αλεξίπτωτα εγώ και τα ρέστα και τωρα την έχει δει tribal. έχει δημιουργησει και ενα δικό του σενάριο πως δεν εχουν λευτά για ασκήσεις και ιστορίες και τους βαζουν να κανουν καθηστερημένα πράγματα συνεχώς τύπου στρωστε κρεβάτια και ρέστα (μεσες άκρες αυτά κατάλαβα) ΠΕΝ κανα 2βδομαδο εχει, δεν ξερω πότε παιρνουν μπερέ. Σ/Κ έχει άδεια αλλα τον κόβω να λακίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rodes Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Τοτε πως ξερεις οτι μπαινεις ιανουαριο?Γιατι η εφαρμογη ανοιγει μονο για αυτους της α εσσο.Πρεπει στο πληροφοριες για καταταξη να σου βγαζει οτι εισαι υποχρεος με την α εσσο. Για την εφαρμογη αυτη ξερει κανεις παιζει ρολο ποιο κεντρο θα δηλωσεις η σε στελνουν οπου θελουν?Δηλωσε καποιος καποιο συγκεκριμενο κεντρο και τον πηραν εκει?Για τους μη βυσματουχους μιλαω παντα Πτυχιούχος πληροφορικής, δήλωσα Λαμία και με βάλανε Λαμία αλλά όχι έρευνας πληροφορικής. Συνάδελφος μου ίδιο πτυχίο και χρονιά είχε δηλώσει Καλαμάτα νομίζω και τον βάλανε Θήβα έρευνας πληροφορικής. Γενικά πιστεύω λειτουργεί με βάσει τις ανάγκες τους και έχει κανείς καλές πιθανότητες. Με τα βύσματα δεν παίζει να αλλάξει η κατάσταση σε αυτη τη χώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsioulak Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Πτυχιούχος πληροφορικής, δήλωσα Λαμία και με βάλανε Λαμία αλλά όχι έρευνας πληροφορικής. Συνάδελφος μου ίδιο πτυχίο και χρονιά είχε δηλώσει Καλαμάτα νομίζω και τον βάλανε Θήβα έρευνας πληροφορικής. Γενικά πιστεύω λειτουργεί με βάσει τις ανάγκες τους και έχει κανείς καλές πιθανότητες. Με τα βύσματα δεν παίζει να αλλάξει η κατάσταση σε αυτη τη χώρα. Καλα οτι τον πηρανε στο κεντρο σαν οπλιτη ερευνας πληροφορικης δεν σημαινει οτι θα μεινει κιολας εκει. Επισης να εχεις αντιγραφο του πτυχιου σου (καθως και το συμπληρωμενο "βιογραφικο" που εχουν στην ιστοσελιδα) στο κεντρο και πες τους και εκει οτι εχεις πτυχιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rodes Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Καλα οτι τον πηρανε στο κεντρο σαν οπλιτη ερευνας πληροφορικης δεν σημαινει οτι θα μεινει κιολας εκει. Επισης να εχεις αντιγραφο του πτυχιου σου (καθως και το συμπληρωμενο "βιογραφικο" που εχουν στην ιστοσελιδα) στο κεντρο και πες τους και εκει οτι εχεις πτυχιο. Το θέμα είναι ότι αυτός δήλωσε Καλαμάτα και τον έστειλαν Θήβα μαζί με τους πληροφορικάριους λόγω πτυχίου λογικά. Εμένα με αφήσαν στην Λαμία που την διάλεξα, ίσως επειδή εκεί είχαν ανάγκη κάποιους πληροφορικάριους; Γενικά δύσκολα θα βγάλουμε άκρη για το πως λειτουργεί το σύστημα. Εγώ πιστεύω πάντως ότι για κάθε κέντρο γεμίζουν συγκεκριμένες θέσεις και έτσι και έχεις πέσει μέσα στα κριτήρια(πτυχίο? ειδικότητα?) τότε πας εκεί που διάλεξες. Θα τα συμπληρώσω τυπικά για να έχω κάτι τουλάχιστον αν σταθώ τυχερός. Όπως είπαν και άλλοι κάποιες σελίδες πριν, για Ε.Π θέλεις τουλάχιστον μεταπτυχιακό/διδακτορικό ή ανάλογη εμπειρία τέλος πάντων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j0hnn1e Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Το θέμα είναι ότι αυτός δήλωσε Καλαμάτα και τον έστειλαν Θήβα μαζί με τους πληροφορικάριους λόγω πτυχίου λογικά. Εμένα με αφήσαν στην Λαμία που την διάλεξα, ίσως επειδή εκεί είχαν ανάγκη κάποιους πληροφορικάριους; Γενικά δύσκολα θα βγάλουμε άκρη για το πως λειτουργεί το σύστημα. Εγώ πιστεύω πάντως ότι για κάθε κέντρο γεμίζουν συγκεκριμένες θέσεις και έτσι και έχεις πέσει μέσα στα κριτήρια(πτυχίο? ειδικότητα?) τότε πας εκεί που διάλεξες. Θα τα συμπληρώσω τυπικά για να έχω κάτι τουλάχιστον αν σταθώ τυχερός. Όπως είπαν και άλλοι κάποιες σελίδες πριν, για Ε.Π θέλεις τουλάχιστον μεταπτυχιακό/διδακτορικό ή ανάλογη εμπειρία τέλος πάντων. Έχεις βύσμα; πας όπου θες έχει δεν έχει θέση, άν δεν υπάρχει θα δημιουργηθεί. Δεν είναι δύσκολο να βγάλεις άκρη για το πως λειτουργεί το σύστημα και ο στρατός, βύσμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rodes Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Έχεις βύσμα; πας όπου θες έχει δεν έχει θέση, άν δεν υπάρχει θα δημιουργηθεί. Δεν είναι δύσκολο να βγάλεις άκρη για το πως λειτουργεί το σύστημα και ο στρατός, βύσμα. Συμφωνώ, αλλά θεωρητικά άμα οι θέσεις βγαίνουν με βάση κάποιον αλγόριθμο τότε το να βυσματωθεί κάποιος αρχίζει και γίνεται πιο δύσκολο εφόσον τα πράματα γίνονται αυτόματα. Ελπίζω δηλαδή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lebron15 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Έχω κόψει αναβολή για να μπω στην πρώτη ΕΣΣΟ του 2018. Σήμερα άρχισε η περίοδος δηλώσεων στο parousiasi.army.gr, βάζω τα στοιχεία μου αλλά μου βγάζει σφάλμα "Λάθος στοιχεία σύνδεσης". Έχει δοκιμάσει κάνας άλλος να μας πει τι γίνεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valkon Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Έχω κόψει αναβολή για να μπω στην πρώτη ΕΣΣΟ του 2018. Σήμερα άρχισε η περίοδος δηλώσεων στο parousiasi.army.gr, βάζω τα στοιχεία μου αλλά μου βγάζει σφάλμα "Λάθος στοιχεία σύνδεσης". Έχει δοκιμάσει κάνας άλλος να μας πει τι γίνεται; Το ίδιο και σε εμένα και σε έναν φίλο μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fastnq2 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Τι φαση το parousiasi μονο ποσο τον εχουμε δεν ρωτησε.Και στην εισοδο λεει οπως ειπαν και πολλα παιδια πιο πανω οτι δεν ειναι δεσμευτικο και παιρνουν μονο με τις αναγκες τους στα καταλληλα τμηματα..Πειραζει αν δεν το συμπληρωσουμε?Ειναι και down το σαιτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις