sargio01 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Σίγουρα θα 'ναι πιο χαλαρά σήμερα, όπως κι εμάς ήταν πιο χαλαρά σε σχέση με την εποχή των φαιοπράσινων αλλά του πούστη να 'χει γίνει τόσο κολέγιο(όπως λέγαμε τότε ), έτσι θα φοράει τον πράσινο μπερέ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rodes Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Απορία περί σάκου-τσάντας:Έστω φτάνω στο κέντρο με μια τσάντα/σακ βουαγιαζ η οποία περιέχει όλα τα πράματα μου (μπλούζες, εσώρουχα, κάλτσες, υπνόσακο κτλπ).1) Μπορώ να πάρω την τσάντα μαζί μου εκεί που θα κοιμάμαι;2α) Άν το παραδίδω με τα πολιτικά μου ρούχα, σε ποιο σημείο της εισαγωγής του νεοσύλλεκτου γίνεται αυτό;2β) Άν πρέπει να παραδώσω την τσάντα, το λουκάνικο θα χωρέσει αυτά που θα φέρω + αυτά που θα μου δώσουν εκεί;2γ) Άν επιτρέπουν την τσάντα, να προτιμήσω μια μεγάλη για να μην χρησιμοποιώ το λουκάνικο;3) Τι τσάντα να προτιμήσω; (στυλ, λίτρα, χρώμα) Έχω αποφασίσει να μην πάρω βαλίτσα.Εμπειρίες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeGK Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Απορία περί σάκου-τσάντας: Έστω φτάνω στο κέντρο με μια τσάντα/σακ βουαγιαζ η οποία περιέχει όλα τα πράματα μου (μπλούζες, εσώρουχα, κάλτσες, υπνόσακο κτλπ). 1) Μπορώ να πάρω την τσάντα μαζί μου εκεί που θα κοιμάμαι; 2α) Άν το παραδίδω με τα πολιτικά μου ρούχα, σε ποιο σημείο της εισαγωγής του νεοσύλλεκτου γίνεται αυτό; 2β) Άν πρέπει να παραδώσω την τσάντα, το λουκάνικο θα χωρέσει αυτά που θα φέρω + αυτά που θα μου δώσουν εκεί; 2γ) Άν επιτρέπουν την τσάντα, να προτιμήσω μια μεγάλη για να μην χρησιμοποιώ το λουκάνικο; 3) Τι τσάντα να προτιμήσω; (στυλ, λίτρα, χρώμα) Έχω αποφασίσει να μην πάρω βαλίτσα. Εμπειρίες; 1) Την εχεις μαζι σου 2α) Τα εχεις μαζι σου 2β) Δεν πρεπει να την παραδώσεις 2γ) Οτι σε βολεύει 3) Οτι προτιμάς Αυτά για την Θηβα τουλαχιστον που παρουσιαστηκα εγω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadBoy Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Προσωπική προτίμηση να μην πάρεις κάνα χακί ή λαδί. Θα βαρεθείς να το βλέπεις, ας μην το κουβαλάς και σπίτι σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Καλό κουράγιο στα παιδιά που έχουν νούμερο σήμερα με την αλλαγή ώρας... 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j0hnn1e Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Καλό πήξιμο στα παιδιά που έχουν νούμερο σήμερα με την αλλαγή ώρας... Επειδή είσαι ευγενής εκ φύσεως, αποφάσισα να σε βοηθήσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Απορία περί σάκου-τσάντας: 3) Τι τσάντα να προτιμήσω; (στυλ, λίτρα, χρώμα) Έχω αποφασίσει να μην πάρω βαλίτσα. Οσο πιο..ΜΕΓΑΛΗ γινεται! Ποσο μεγαλη? Ιδανικο να χωραει..πτωμα*, εστω τεμαχισμενο! *Οχι, δεν προσπαθω με εμμεσο τροπο να υποδηλωσω τιποτε περισσοτερο, απο το οτι: εαν κανεις το λαθος, και παρεις τσαντα μικρη, θα το μετανιωσεις.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rodes Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Να μπώ στην διαδικασία να τα βολέψω όλα(πραματά μου + του στρατού) στο σακ βουαγιαζ αν χωράνε; Ή θα έχουν καμιά απαίτηση να τα έχουμε στο λουκάνικο(αργότερα στην μονάδα?); Το λέω αυτό γιατί στο λουκάνικο το να βάλεις/βγάλεις πράματα δεν θα είναι βολικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 ^^ Στο λουκανικο -τουλαχιστον στα <τεντωμενα> κεντρα...- θα αναμενουν να βρουν: συγκεκριμενα ειδη(και με συγκεκριμενη τοποθετηση) οπως το ιδιο ζητουμενο και απο/στο φοριαμο σου σε επιθεωρησεις! Οποτε ο,τι προβλεπεται να βρισκεται εκει καλο ειναι να υπαρχει... (Οσο θυμαμαι), στο προσωπικο σακοελεγχος δεν γινεται, τουλαχιστον σε φυσιολογικες καταστασεις. Οποτε, εκει ακριβως τοποθετεις/κρυβεις/φορτωνεις προσκαιρα -> ο,τι δεν θελεις / ειναι εξυπνο, να σου βρουν σε αναφορες, επιθεωρησεις, κλπ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rpanagos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Καμια γνωμη για κυπρο?τι παιζει με τα στρατοπεδα?Ειναι "μαυρα" οπως λενε??δεν μιλαω για ειδικες δυναμεις αλλα για τρατοπεδο πεζικου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos234 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Καμια γνωμη για κυπρο? τι παιζει με τα στρατοπεδα?Ειναι "μαυρα" οπως λενε?? δεν μιλαω για ειδικες δυναμεις αλλα για τρατοπεδο πεζικου Εχει πολλα στρατοπεδα γενικα. Σε γενικες γραμμες καλυτερα απο Ελλαδα + τα λεφτα (270-360) + διαφορα προνομια οπως αφορολογητα + αρκετες παραπανω αδειες- τιμητικες. Η κανονικη ΕΛΔΥΚ ειναι θεωρητικα λιγο πιο τεντα. Στα υπολοιπα στα κρυφα (εκ πειρας) ειναι πιο καλα. Γενικα εξαρταται και σε τι ανθρωπους θα πεσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rpanagos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Εχει πολλα στρατοπεδα γενικα. Σε γενικες γραμμες καλυτερα απο Ελλαδα + τα λεφτα (270-360) + διαφορα προνομια οπως αφορολογητα + αρκετες παραπανω αδειες- τιμητικες. Η κανονικη ΕΛΔΥΚ ειναι θεωρητικα λιγο πιο τεντα. Στα υπολοιπα στα κρυφα (εκ πειρας) ειναι πιο καλα. Γενικα εξαρταται και σε τι ανθρωπους θα πεσεις. Τι εννοεις στα κρυφα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos234 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Τι εννοεις στα κρυφα? υπαρχουν και απο αυτα, που δεν φαινονται πουθενα, γιατι δεν υπαγονται στην κανονικη ελδυκ. Δεν μπορεις να τα δηλωσεις ετσι, μην καταληξεις και βρεις τον μπελα σου. Αν εισαι παντως ΤΘ/ΠΒ και δηλώσεις Κυπρο σε ενα απο αυτα θα σε βαλουν. Αν εισαι ΕΜ/ΔΒ/ΕΠ/ΥΓ και εισαι τερμα τυχερος ή βυσμα θα πας στο καλυτερο εξ αυτων. και των ΕΔ κρυφο θεωρειται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rpanagos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 υπαρχουν και απο αυτα, που δεν φαινονται πουθενα, γιατι δεν υπαγονται στην κανονικη ελδυκ. Δεν μπορεις να τα δηλωσεις ετσι, μην καταληξεις και βρεις τον μπελα σου. Αν εισαι παντως ΤΘ/ΠΒ και δηλώσεις Κυπρο σε ενα απο αυτα θα σε βαλουν. Αν εισαι ΕΜ/ΔΒ/ΕΠ/ΥΓ και εισαι τερμα τυχερος ή βυσμα θα πας στο καλυτερο εξ αυτων. και των ΕΔ κρυφο θεωρειται. Τι ειναι το κρυφο δεν καταλαβαινω. Τι σημαινει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos234 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Τι ειναι το κρυφο δεν καταλαβαινω. Τι σημαινει οτι δεν υπαρχει στα χαρτια (λογου χαρη αυτο που ημουν στα χαρτια ηταν Κρητη, ενω πρακτικα δεν ηταν). Θα εισαι Κυπρο, αλλα δεν θα εισαι στην ελδυκ, θα υπαγεσαι στην εθνικη φρουρα (κυπριακος στρατος) και το στρατοπεδο (σε καποιες περιπτωσεις) ισως εχει και κυπριους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις