Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Eκει τι καμερες να βαλουν εδω δεν εχουν τα βασικα....Επισης υπαρχει μια υπηρεσια να καθεσαι στο νησι και να φιλας κατι βαρκες των ειδικων δυναμεων...

τι να λεμε ρε παιδια,παντως οτι γραφει το αρθρο που ανεβασατε στην προηγουμενη σελιδα απο τον σπαρτακο ισχυει 1000% χωρις υπερβολες παρολο που το συνηθιζουν..

ο φιλος οταν παρουσιαστει στην καστελλα ας μας πει και αυτος την γνωμη του

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρε κακομοιρη εσύ παραπληροφορεις, θα πάει κανείς νομίζοντας ότι έχουν κάμερες. Ανευθυνε

Καλά κλάψε λίγο ακόμα και ποσταρε φανταστικές κινητοποιήσεις των φαντάρων που αντιστέκονται στο κατεστημένο
  • Like 1

κολλητός πέρασε αλεξίπτοτατα 2ο μαλ

πρωτη μερα σημερα μου ειπε παιδικη χαρά. βέβαια ξαναμπήκε τωρα βράδυ και δεν ξερεις μπορει να πεσει καμια ιστορία.

πέσανε καμπάνες χοντρές πως κομμένα τα καψώνια μέσα απο πολλούς και στη συνέντευξη του το αναφέρανε πως θα δέχεται εντολή μονο απο τον δικό του. αυτός μπηκε σε φάση να με γ*****ουν λίγο και γελάει τωρα.. αυλώνα λέει πιο αυστηρα αχαχαχαχαχα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κολλητός πέρασε αλεξίπτοτατα 2ο μαλ

πρωτη μερα σημερα μου ειπε παιδικη χαρά. βέβαια ξαναμπήκε τωρα βράδυ και δεν ξερεις μπορει να πεσει καμια ιστορία.

πέσανε καμπάνες χοντρές πως κομμένα τα καψώνια μέσα απο πολλούς και στη συνέντευξη του το αναφέρανε πως θα δέχεται εντολή μονο απο τον δικό του. αυτός μπηκε σε φάση να με γ*****ουν λίγο και γελάει τωρα.. αυλώνα λέει πιο αυστηρα αχαχαχαχαχα

Δεν ξέρω αν θα γελάει και στην συνέχεια της εκπαίδευσης..συνήθως οι άνετοι και όσοι το παίζουν ιστορίες..στα πρώτα καψώνια χτυπάνε την κουδούνα 3 φορές και κόβονται :)

Επεξ/σία από dionisis1925

Καταρχάς τι εννοεί «πέρασε αλεξίπτωτα»;

Είναι στο ΚΕΕΔ, πέρασε τ' αθλήματα και επελέγη για 2η ΜΑΛ;

ΠΕΝ πέρασε ή θα περάσει στη 2η ΜΑΛ;

Γιατί άλλο να εννοεί το ΚΕΕΔ παιδική χαρά, άλλο να μην έχει περάσει καν ΠΕΝ, άλλο να έχει περάσει και να του φάνηκαν ακόμα πιο παιδική χαρά από τη μετεκπαίδευση ως αλεξιπτωτιστής.

Πόσο καιρό πριν ανοιγεί το parousiasi.army.gr για κάθε ΕΣΣΟ ξερει κανεις;

Γι εμάς που θα μπούμε Στ ΕΣΣΟ Νοέμβρη  άνοιξε 12 Σεπτέμβρη  δλδ 2 μήνες πριν

• Like 1

Καταρχάς τι εννοεί «πέρασε αλεξίπτωτα»;

Είναι στο ΚΕΕΔ, πέρασε τ' αθλήματα και επελέγη για 2η ΜΑΛ;

ΠΕΝ πέρασε ή θα περάσει στη 2η ΜΑΛ;

Γιατί άλλο να εννοεί το ΚΕΕΔ παιδική χαρά, άλλο να μην έχει περάσει καν ΠΕΝ, άλλο να έχει περάσει και να του φάνηκαν ακόμα πιο παιδική χαρά από τη μετεκπαίδευση ως αλεξιπτωτιστής.

ΠΕΝ ΕΙΝΑΙ! τωρα με απαντησε!

τωρα ειναι οντως τοσο χαλαρα που τα περιγράφει; με εχει πεθάνει εγώ περιμενα να λιωσει λίγο.

καμια καμψη μου λεμε βαραμε κανα πουλ απ, βαρεσανε και βολες πρωτη μερα σημερα

Α, ακόμα δεν έχει επιλεγεί. Μάλιστα.

Καλά πες του, αν δεν έχει βάλει βύσμα δεν τον βλέπω στα αλεξίπτωτα δεν πα' να 'χει τα καλύτερα νούμερα.

Τα αθλήματα που περνάς στο ΚΕΕΔ (ή όπου αλλού είναι ο δικός σου) όντως είναι αστεία.

Και γενικότερα στο ΚΕΕΔ είναι χαλαρά σε σχέση με τις μονάδες που θα πάει αργότερα. Άλλο που σε σχέση με άλλα ΚΕΝ στα ζαλίζουν.

Ιδίως στα ΠΕΝ δε θα του φανεί και τόσο παιχνίδι.

Και γενικότερα οι ΜΑΛ είναι ψιλοτέντα μονάδες, δες βιντεάκια στο YouTube, μερικά αντικατοπτρίζουν πλήρως την εκεί πραγματικότητα.

• Like 3

ΠΕΝ ΕΙΝΑΙ! τωρα με απαντησε!

τωρα ειναι οντως τοσο χαλαρα που τα περιγράφει; με εχει πεθάνει εγώ περιμενα να λιωσει λίγο.

καμια καμψη μου λεμε βαραμε κανα πουλ απ, βαρεσανε και βολες πρωτη μερα σημερα

Τι να πω, δεν ξέρω αν και κατά πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα, αλλά στα ΠΕΝ δε βαράς καμιά κάμψη και κανά πουλ απ.

Σταγμένο σ' έχουν ακόμα και όταν κοιμάσαι (αν έχουν όρεξη για συναγερμούς).

Τελικά σε ποια μονάδα είναι τώρα, πού περνάει ΠΕΝ;

Ασε Φάνη, θα του εξηγήσει ο Πανουργιάς :mrgreen:

Ξέρω 'γω, ακούω διάφορα τώρα τελευταία.

Νταξ, φλωρεύει χρόνο με το χρόνο ο στρατός, αλλά τόσο πολύ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...