eidikos33 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Σε ζηλεύω φιλε,πρεπει να ειναι πολυ ωραια εκει! Αραγε ξερει κανεις αν εχουν και κανενα φυλάκιο σε αυτα τα γυρω νησάκια ή ειναι ολα βραχονυσιδες? Βραχονησιδες ειναι φιλε, αν τον ζηλευεις γιατι δεν δηλωνες να πας? Θα σε εστελναν σιγουρα βραχονησιδα ρω https://www.youtube.com/watch?v=4b0AA4zZz6g&t=88s https://www.youtube.com/watch?v=Jw2AdkyYUt8 βραχονησιδα στρογγυλη https://www.youtube.com/watch?v=8aYzOZOlG9Q
billsnake21 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Πες μας βρε ειδικέ πώς τα πέρασες εκεί πέρα? Ήταν καλά? Μοιράσου τις εμπειρίες σου μαζί μας
eidikos33 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Πες μας βρε ειδικέ πώς τα πέρασες εκεί πέρα? Ήταν καλά? Μοιράσου τις εμπειρίες σου μαζί μας Εσυ απολυθηκες η βαρεσες αναβολη παλι?
billsnake21 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Εσυ απολυθηκες η βαρεσες αναβολη παλι? Τώρα? από 27 Απρίλη έχω απολυθεί βρε και με τον νόμο και μέσα από την στρατονομία.Πες μας τώρα για την δική σου,ομολογουμένως υπέροχη θητεία βρε κομάντο να ξέρουν οι νέοι τι θα συναντήσουν εκεί..Βλέπεις εγώ δεν ξέρω
DYEL Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Βραχονησιδες ειναι φιλε, αν τον ζηλευεις γιατι δεν δηλωνες να πας? Θα σε εστελναν σιγουρα βραχονησιδα ρω htps://www.youtube.com/watch?v=4b0AA4zZz6g&t=88s htps://www.youtube.com/watch?v=Jw2AdkyYUt8 βραχονησιδα στρογγυλη htps://www.youtube.com/watch?v=8aYzOZOlG9Q Λελε τελος,εζησα και εγω παρομοια πραγματα φτανει. Αρα οντως στελνουν φανταρους εκει.. Περηφάνια νιωθει το φανταρακι που μετραει καθε δευτερολεπτο μεχρι να ερθει η αλλαγη του στο φυλακιο ωστε σε λιγο καιρο να ερθει παλι η σειρα του να κανει το απολυτως τιποτα ολη μερα. Φανταζομαι ουτε tv ουτε wifi ουτε τιποτα δεν εχουν εκει. Και ως παραμεθοριος στανταρ εχουν λιγα ατομα οποτε ποιος ξερει ποσο καιρο καθονται εκει σερι. Καθε φορα που βλεπω τον Καημμενο να μιλαει με φανταρους κλαιω στα γέλια.
eidikos33 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Τηλεοραση εχει nova γιατι δεν πιανει ελληνικα καναλια,επισης σημα μονο σε συγκεκριμενα σημεια...ρευμα με ηλιακους που εχουν βαλει προσφατα και πολυ κουβαλημα με αναρριχιση στα βραχια για να ανεβεις πανω στην στρογγυλη κουβαλωντας το μπεργκιν με το οπλο και διαφορα ωνια μολις ανεβεις ξανακατεβαινεις για να ανεβασεις και 6αδες νερου επειδη δεν υπαρχει νερο ουτε στις βραχονησιδες ουτε στο νησι
Samvana13 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Παιδια καλησπερα πρωτη φορα γραφω στο φορουμ και ειμαι νεο μέλος. Ηθελα να ρωτησω αν δηλώσω να παω ειδικές δύναμης μπορω μετα να πιάσω δουλεια στον στρατό η στην αστυνομία; Ευχαριστω
JohnTehGreek Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Παιδια καλησπερα πρωτη φορα γραφω στο φορουμ και ειμαι νεο μέλος. Ηθελα να ρωτησω αν δηλώσω να παω ειδικές δύναμης μπορω μετα να πιάσω δουλεια στον στρατό η στην αστυνομία; Ευχαριστω Οχι, απλά θα μαζέψεις περισσότερα μόρια με την θητεία στις Ειδικές δυνάμεις και αν βγει κάποια στιγμή κάποια προκήρυξη για Ειδικούς Φρουρούς ή ΕΠ.ΟΠ θα μπορέσεις να προσπαθήσεις για να μπεις.
vaas93 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Τελείωσα την βασική εκπαίδευση και έχω κληθεί για εκπαίδευση ειδικότητας, χωρίς να ενημερώθω σε ποια μονάδα έχω καταταγεί. Θα ξαναδηλώσω την μονάδα της επιθυμίας μου ή μένει όπως την είχα δηλώσει;
Pablo_Hasan Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Τηλεοραση εχει nova γιατι δεν πιανει ελληνικα καναλια,επισης σημα μονο σε συγκεκριμενα σημεια...ρευμα με ηλιακους που εχουν βαλει προσφατα και πολυ κουβαλημα με αναρριχιση στα βραχια για να ανεβεις πανω στην στρογγυλη κουβαλωντας το μπεργκιν με το οπλο και διαφορα ωνια μολις ανεβεις ξανακατεβαινεις για να ανεβασεις και 6αδες νερου επειδη δεν υπαρχει νερο ουτε στις βραχονησιδες ουτε στο νησι Έχει κάποιο νόημα αυτό το πράγμα; Γιατί οι Τούρκοι να δημιουργήσουν θέμα για βραχονησιδες που δεν έχουν ούτε νερό ξέρω γω. Ακόμα και αν θέλουν να μας την πέσουν οι ανεκπαιδευτοι φαντάροι με τους ΔΕΑ ή τα εποπια θα τους εμποδισουν; Αστεία πράγματα. Αν θέλουν τους φαντάρους εκεί για ψυχολογική στήριξη στους ντόπιους θα έπρεπε να τους πληρώνουν κιόλας, χωρίς εκπαίδευση να παριστάνεις την δύναμη ασφαλείας είναι κοροιδια...
eidikos33 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Έχει κάποιο νόημα αυτό το πράγμα; Γιατί οι Τούρκοι να δημιουργήσουν θέμα για βραχονησιδες που δεν έχουν ούτε νερό ξέρω γω. Ακόμα και αν θέλουν να μας την πέσουν οι ανεκπαιδευτοι φαντάροι με τους ΔΕΑ ή τα εποπια θα τους εμποδισουν; Αστεία πράγματα. Αν θέλουν τους φαντάρους εκεί για ψυχολογική στήριξη στους ντόπιους θα έπρεπε να τους πληρώνουν κιόλας, χωρίς εκπαίδευση να παριστάνεις την δύναμη ασφαλείας είναι κοροιδια... Ψάξε να δεις πόσο σημαντικό είναι το Καστελόριζο και τι καθορίζει και μετά πες μου Το θέμα είναι τι φταίνε οι φαντάροι? Ας πάνε να φυλάξουν οι μόνιμοι που τα ξινουν στο ΓΕΕΘΑ και στα πολεμικά μούσεια
djcat Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Έχει κάποιο νόημα αυτό το πράγμα; Γιατί οι Τούρκοι να δημιουργήσουν θέμα για βραχονησιδες που δεν έχουν ούτε νερό ξέρω γω. Καθορίζει την ελληνική ΑΟΖ. Ειδικά το νησάκι - δεν είναι βραχονησίδα - Στρογγύλη είναι πολύ σημαντικό! Αν το χάσεις πάει κάπως έτσι...
aris1986 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 http://www.mixanitouxronou.gr/agnostoi-ksylokopisan-dokimous-aksiomatikous-tis-sxolis-evelpidon-sto-monastiraki/ Ευτυχώς που υπάρχουν και αυτοί που φέρνουν την «ισορροπία» στην κοινωνία. Ουγκ! 1
Pablo_Hasan Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δεν ξέρω κατά πόσο ακριβείς είναι οι χάρτες που δημοσιεύουν τα στρατοκαυλα sites, στην περίπτωση μας μιλάμε για εφαπτομενες ΑΟΖ, και αυτοί το παρουσιάζουν λες και είμαστε στον Ατλαντικό. Ψάξε να δεις πόσο σημαντικό είναι το Καστελόριζο και τι καθορίζει και μετά πες μου Το θέμα είναι τι φταίνε οι φαντάροι? Ας πάνε να φυλάξουν οι μόνιμοι που τα ξινουν στο ΓΕΕΘΑ και στα πολεμικά μούσεια Αυτό λέω και εγώ, αν όντως οι Τούρκοι μας την πέφτουν από λεπτό σε λεπτό βάζεις ανεκπαιδευτους φαντάρους; Αν είναι για συμβολικους λόγους όπως έλεγε ένας ΥΠΕΘΑ, τιμωρεις όσους δεν έχουν βύσμα...
MikeJ Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δεν νομίζω ότι είναι και ότι χειρότερο το Καστελόριζο. Θεωρείται παραμεθόριο Χ 2 οπότε στους 6 μήνες παίρνουν μετάθεση κοντά στο τόπο κατοικίας και επίσης διπλάσιες μέρες άδειας ΤΑΠ. + πολλές φορές τιμητικές από τους διοικητές για ψήλου πήδημα και στελέχη φουλ ξενερωμένα που βρίσκονται εκεί οπότε καμία διάθεση για πολλά πολλά. Επίσης σε πολλά από τα απομακρυσμένα φυλάκια οι φαντάροι είναι εντελώς χύμα , με σαγιονάρα και αξύριστοι μια βδομάδα, κοιμούνται όποτε θέλουν. Σε σχέση με απλή παραμεθόριο σε κάποιο νησί που έχει ταξιαρχία (άρα τέντα συνέχεια) μάλλον είσαι πολύ καλύτερα Καστελόριζο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις