Emenikaros Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Στη περιπτωση που αναφερω, εβγαζε και ενα τρομερο λογυδριο μετα: οτι και καλα, ηταν υποχρεωμενος να το κανει! Βεβαιως ποτε δεν επεδειξε: που ηταν γραμμενο(?..!) κατι τετοιο -αλλα επισης, ποιος θα τον υποχρεωνε να το κανει? [εκτος και αναφεροταν σε "ηθικη"(!!) υποχρεωση του διευθυντη, ως υπευθυνος για τις ενεργειες των εγγεγραμενων...] δηλαδη θελεις να μου πεις οτι ηταν κοινο μυστικο οτι ο μαθητης ειχε εγγραφει στο ΙΕΚ μονο και μονο για να παρει το πιστοποιητικο εγγραφης στην σχολη? Επισης οταν ενημερωθει το ΣΓ αλλα την αναβολη την εχει παρει ηδη το παιδι υπαρχει περιπτωση ανακλησης?
TheDevilMayCare Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 και που γνωριζει ο Διευθυντης εαν ο μαθητης εχει η δεν εχει εκπληρωσει τις στρατιωτικες υποχρεωσεις του? και στο κατω κατω γιατι να ασχοληθει μαζι του? Μα/αφου γνωριζε ποιοι θα ζητουσαν αναβολη γι' αυτο ακριβως το λογο! Του αναγνωριζω, ως ελαχιστο ελαφρυντικο (sic) ,οτι εστω τους προειδοποιουσε εξαρχης για τις προθεσεις του... Και εκ τουτου θεωρουσε πως αμαρτια ο ιδιος ουκ ειχε, και ολα καλα: εφοσον ειχε κανει την "ξηγα" στα ρεμαλια!
Emenikaros Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Μα/αφου γνωριζε ποιοι θα ζητουσαν αναβολη γι' αυτο ακριβως το λογο! Του αναγνωριζω, ως ελαχιστο ελαφρυντικο (sic) ,οτι εστω τους προειδοποιουσε εξαρχης για τις προθεσεις του... Και εκ τουτου θεωρουσε πως αμαρτια ο ιδιος ουκ ειχε, και ολα καλα: εφοσον ειχε κανει την "ξηγα" στα ρεμαλια! Στο ΔΙΕΚ το δικο μου δεν υπηρχε καμια τετοια αναφορα απο το πρωσοπικο του ΔΙΕΚ και οταν ζητησα το χαρτι μου ειπαν φερε μας ενα πιστοποιητικο γεννησης και στο δινουμε..το εφερα μου το εδωσαν..απο εκει και περα εαν μεινω απο απουσιες εχει λογο να μπει και να το ψαξει ο διευθυντης και μετα να αρχισει τα τηλεφωνα στα ΣΓ? και αντε και το κανει..απο εκει και περα τι θα κανει το ΣΓ
TheDevilMayCare Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 δηλαδη θελεις να μου πεις οτι ηταν κοινο μυστικο οτι ο μαθητης ειχε εγγραφει στο ΙΕΚ μονο και μονο για να παρει το πιστοποιητικο εγγραφης στην σχολη? Επισης οταν ενημερωθει το ΣΓ αλλα την αναβολη την εχει παρει ηδη το παιδι υπαρχει περιπτωση ανακλησης? Ο μαθητης μπορει να ειχε τα οποιαδηποτε υπαρκτα προβληματα και σοβαρα μαλιστα! Απλως δεν τον ενοιαζε, διολου ομως... Ψαξτε λιγο, το 'ιδιαιτερο καθεστως' των διευθυντων ΔΙΕΚ: ειναι τοσο (πολιτικα) καβατζωμενα καθαρματα που, ενιοτε, κανουν τη ζωη δυσκολη, ακομη και στους καθηγητες τους.. -διαβολε, ακομη και στους αποσπασμενους εκει, ΔΥ (μολονοτι μονιμους!)
Emenikaros Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Ο μαθητης μπορει να ειχε τα οποιαδηποτε υπαρκτα προβληματα και σοβαρα μαλιστα! Απλως δεν τον ενοιαζε, διολου ομως... Ψαξτε λιγο, το 'ιδιαιτερο καθεστως' των διευθυντων ΔΙΕΚ: ειναι τοσο (πολιτικα) καβατζωμενα καθαρματα που, ενιοτε, κανουν τη ζωη δυσκολη, ακομη και στους καθηγητες τους.. -διαβολε, ακομη και στους αποσπασμενους εκει, ΔΥ (μολονοτι μονιμους!) Και εγω σου λεω οτι παιρνει τηλεφωνα μετα το ΣΓ εφοσον εγω εχω κανει τα χαρτια μου νομιμος για να παρω αναβολη μπορει να μου πει το οτιδηποτε? σαν ΣΓ
TheDevilMayCare Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Στο ΔΙΕΚ το δικο μου δεν υπηρχε καμια τετοια αναφορα απο το πρωσοπικο του ΔΙΕΚ και οταν ζητησα το χαρτι μου ειπαν φερε μας ενα πιστοποιητικο γεννησης και στο δινουμε..το εφερα μου το εδωσαν..απο εκει και περα εαν μεινω απο απουσιες εχει λογο να μπει και να το ψαξει ο διευθυντης και μετα να αρχισει τα τηλεφωνα στα ΣΓ? και αντε και το κανει..απο εκει και περα τι θα κανει το ΣΓ Σκατοψυχισμος λεγεται & live your myth in Greece, ενημερωνε επισημα. Δεν ειναι ο κανονας, απλως καταλαβε οτι ΔΕΝ μιλαμε για 'διευθυντακους' δημοσιου σχολειου, αλλα για κομματικοτοποθετημενους -που μπορει να το αισθανονται τρελα.."τσιφλικι"(!) τους -και στη πραξη δυστυχως αποδεικνυεται πως ειναι... [Οταν για παραδειγμα, αντιστροφως, περνανε σπουδαστες, που 1000% κανονικως θα επρεπε να μεινουν απο απουσιες, αλλα τις "σβυνουν"]
Emenikaros Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Σκατοψυχισμος λεγεται & live your myth in Greece, ενημερωνε επισημα. Δεν ειναι ο κανονας, απλως καταλαβε οτι ΔΕΝ μιλαμε για 'διευθυντακους' δημοσιου σχολειου, αλλα για κομματικοτοποθετημενους -που μπορει να το αισθανονται τρελα.."τσιφλικι"(!) τους -και στη πραξη δυστυχως αποδεικνυεται πως ειναι... [Οταν για παραδειγμα, αντιστροφως, περνανε σπουδαστες, που 1000% κανονικως θα επρεπε να μεινουν απο απουσιες, αλλα τις "σβυνουν"] μιλαμε για φρικη ετσι? δεν το ηξερα οτι συμβαινουν αυτα τα πραγματα στα ΔΙΕΚ παρολα αυτα η στρατολογια μπορει να παρει πισω την αναβολη?
TheDevilMayCare Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Και εγω σου λεω οτι παιρνει τηλεφωνα μετα το ΣΓ εφοσον εγω εχω κανει τα χαρτια μου νομιμος για να παρω αναβολη μπορει να μου πει το οτιδηποτε? σαν ΣΓ Σοβαρα? Πες οτι, κανεις πλακα?? Ο,τι θελει μπορει να αποφασισει: για το αιτημα σου καταρχην και το ΣΓ! Αντιλαμβανεσαι πως, ζητας κατι? Εχμ, καλως η κακως, αιτηση ειναι (και!) η αιτηση αναβολης στρατευσης! Νομιμοποιεισαι να ζητησεις κατι, αλλα δεν σημαινει πως αυτοδικαιως (sic), θα σπευσουν να σου το δωσουν, πολυ δε περισσοτερο στην περιπτωση που/οταν θα ειχαν λογο σοβαρο: να μην σου το δωσουν/αρνηθουν μιλαμε για φρικη ετσι? δεν το ηξερα οτι συμβαινουν αυτα τα πραγματα στα ΔΙΕΚ Θα ξαναγραψω/παλι: δεν ειναι ο κανονας αυτος! [Εχω ομως απολυτη γνωση για το που δυστυχως συμβαινει...]
eidikos33 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 σε ευχαριστω για την απαντηση, ποιο πολυ αυτο ηθελα να μαθω εαν θα ενημερωσει το ΙΕΚ το στρατολογικο γραφειο οτι εχω περασει το οριο απουσιων στην σχολη επιδη ειναι ΙΕΚ ειναι 2 τα χρονια, 5 εξαμηνα και το πανεπιστημιο ειναι και σου δινουν 10 χρονια
andreapaog328 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Πως τα περασες εσυ? Αμα δεν εχεις βυσμα Καστελλοριζο θα πας απο τους 40 μενουν κανα 2 που εχουν βυσμα και καλα για να ειναι υπευθυνοι για τα ωνια ξερω γω.κουραφεξαλα ετυχε και απολυοτανε ενας που ητανε στο γεπ της μεραρχιας και εκατσα εκει. ζωάρα γενικά. ειχε λιγο τρεξιμο συχνα ετρωγες και σκατο, πάντα προβλεπε κτλ.
TheDevilMayCare Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Φαντασου πως, η στρατολογια, μου ειχε αρχικως αρνηθει μια αναβολη (ηταν για Μεταπτυχιακο ΑΤΕΙ συγκεκριμενα),επανηλθα για να μου τη δωσουν -με την ακριβως ολοιδια!- 2η μου αιτηση..[μα αποφασισμενος να παω μεχρι τερμα]
Emenikaros Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Σοβαρα? Πες οτι, κανεις πλακα?? Ο,τι θελει μπορει να αποφασισει: για το αιτημα σου καταρχην και το ΣΓ! Αντιλαμβανεσαι πως, ζητας κατι? Εχμ, καλως η κακως, αιτηση ειναι (και!) η αιτηση αναβολης στρατευσης! Νομιμοποιεισαι να ζητησεις κατι, αλλα δεν σημαινει πως αυτοδικαιως (sic), θα σπευσουν να σου το δωσουν, πολυ δε περισσοτερο στην περιπτωση που/οταν θα ειχαν λογο σοβαρο: να μην σου το δωσουν/αρνηθουν Θα ξαναγραψω/παλι: δεν ειναι ο κανονας αυτος! [Εχω ομως απολυτη γνωση για το που δυστυχως συμβαινει...] παρολα αυτα το ΔΙΕΚ μου ειναι σε νησι , εχει καμια σημασια αυτο? επισης οταν ειχα παρει τηλ το ΣΓ μου παν οτι θα μου την δωσουν , τωρα το θεμα ειναι επιδη καπου διαβασα οτι μπορει να γινει αυτο με τον διευθυντή και απο εκει επηρεαστηκα και μιλησα εδω παντως στο ΔΙΕΚ μου ηταν πολυ χαλαρα τα πραγματα , τωρα εαν αυτο εχει σημασια δεν ξερω Φαντασου πως, η στρατολογια, μου ειχε αρχικως αρνηθει μια αναβολη (ηταν για Μεταπτυχιακο ΑΤΕΙ συγκεκριμενα), επανηλθα για να μου τη δωσουν -με την ακριβως ολοιδια!- 2η μου αιτηση..[μα αποφασισμενος να παω μεχρι τερμα] δεν δινουν οντως για μεταπτυχιακα , αλλα εδω μιλαμε για μια απλη αναβολη 2 ετων που την δικαιουμαι γτ ειμαι μολις 20
eidikos33 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 ετυχε και απολυοτανε ενας που ητανε στο γεπ της μεραρχιας και εκατσα εκει. ζωάρα γενικά. ειχε λιγο τρεξιμο συχνα ετρωγες και σκατο, πάντα προβλεπε κτλ. Tι ακουγες εσυ για Καστελλα ηταν καλα?
andreapaog328 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Tι ακουγες εσυ για Καστελλα ηταν καλα? γενικα ψιλοσταζανε στις ασκησεις και τα καραουλια αλλα γενικά είχε αρκετό κόσμο. πριν τρια χρόνια τώρα που ητανε πιτα και στους μεταναστες. μια σταλιά νησί τιποτα πανω όποιος ήθελε να βρει την ηρεμια του περναγε καλα στην ακρη του θεου.
TheDevilMayCare Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 παρολα αυτα το ΔΙΕΚ μου ειναι σε νησι , εχει καμια σημασια αυτο? επισης οταν ειχα παρει τηλ το ΣΓ μου παν οτι θα μου την δωσουν , τωρα το θεμα ειναι επιδη καπου διαβασα οτι μπορει να γινει αυτο με τον διευθυντή και απο εκει επηρεαστηκα και μιλησα εδω παντως στο ΔΙΕΚ μου ηταν πολυ χαλαρα τα πραγματα , τωρα εαν αυτο εχει σημασια δεν ξερω Τα παντα εξαρτωνται απο τον Διευθυντη -> που εκτος και ειναι ρουφ = ολα θα πανε νορμαλ! [διευθυντης ΔΙΕΚ μπορει να κανει πολλα οπως τα θελει δηλαδα και στραβα αν ειναι στραβοξυλο] δεν δινουν οντως για μεταπτυχιακα , Πολυ μεγαλη ιστορια για να την εξηγω τωρα, αλλα πληρωσα την τοτε ακομη υφισταμενη διαμαχη ΑΕΙ # ΑΤΕΙ, σε συνδυασμο με οτι, ενας καραβανοΛοχαγος Στρατολογιας (απο Ταγματαρχης με στερηση βαθμου μαλιστα!) -που ηταν ταυτοχρονως φοιτητης στο Πολυτεχνειο- το ειχε παρει σχεδον "προσωπικα" να μην δωθει σε εμενα μα και σε κανεναν μεταπτυχιακο ΑΤΕΙτζη: για <να μην αναγνωριζεται ετσι επισημως η κατασταση ισοβαθμιας!>
Προτεινόμενες αναρτήσεις