akalyptos03 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 εμενα μου ηρθε τοποθετηση για 95 αδτε/1 Ροδος, αλλα μου ειπαν οτι θα κατσω Ροδο και μετα θα παω Καστελλοριζο ... Ισχυει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markos9 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Κέντρο εκπαιδεύσεις πυροβολικού ΚΕΠΒ Θήβα 8/11/2017 είναι κάνεις για εκείνη την ήμερα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NobodyRankXV Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Σπεν στην Τρίπολη ... Ωχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eidikos33 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 εμενα μου ηρθε τοποθετηση για 95 αδτε/1 Ροδος, αλλα μου ειπαν οτι θα κατσω Ροδο και μετα θα παω Καστελλοριζο ... Ισχυει; Μια βδομαδα θα κατσεις Ροδο και μετα θα ετοιμασου να πηξεις στην καστελα φιλε.. 50 ατομα μονιμοι κατοικοι και παλι δεν θα εισαι καστελοριζο αλλα ρω και στρογγυλη βραχονησιδες οι οποιες κατοικουνται μονο απο τον στρατο και θα σε φανε τα βραχια αναρριχηση με 6αδες εμφιαλωμενων νερων τροφιμα μαζι με μπεργκιν και το g3a3.... καλη δυναμη,αν μπορεις βαλε βυσμα να μη πας αλλιως καλο κουραγιο σου ευχομαι εκει υπηρετησα και εγω.. Σπεν στην Τρίπολη ... Ωχ Μοδιστρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akalyptos03 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 τοσο πηξιμο; ωχ.... εγω ημουν κατεξαιρεση μεταθεση 8μηνο αλλα με εφαγαν τα βησματα γιατι ηθελα να κατσω Ρεθυμνο ή Χανια....Θα κοιταξω κατι να κανω αν δεν την παλευω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eidikos33 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 τοσο πηξιμο; ωχ.... εγω ημουν κατεξαιρεση μεταθεση 8μηνο αλλα με εφαγαν τα βησματα γιατι ηθελα να κατσω Ρεθυμνο ή Χανια....Θα κοιταξω κατι να κανω αν δεν την παλευω Οτι βλεπεις στα παρακατω βιντεο θα ζησεις,παρε μια γευση να ξερεις τι σε περιμενει... https://www.youtube.com/watch?v=4b0AA4zZz6g https://www.youtube.com/watch?v=D1Dc48AA8z8 https://www.youtube.com/watch?v=qtevZAMCrBo https://www.youtube.com/watch?v=FX7M98deusc https://www.youtube.com/watch?v=ydryL1YZiz4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 εμενα μου ηρθε τοποθετηση για 95 αδτε/1 Ροδος, αλλα μου ειπαν οτι θα κατσω Ροδο και μετα θα παω Καστελλοριζο ... Ισχυει; θα κατσεις κανα 2 βδομαδες ροδο και μετα θα γινει επιλογη ποιος θα παει καστελλα. αν εχεις κανα χαρτια καμια ειδικοτητα που χρειαζονται ή κανα βυσμα θα μεινεις ροδο. αλλιως έφυγες για κατω. οταν ειχα παει γω το 90% είχε φύγει για καστελλοριζο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eidikos33 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 θα κατσεις κανα 2 βδομαδες ροδο και μετα θα γινει επιλογη ποιος θα παει καστελλα. αν εχεις κανα χαρτια καμια ειδικοτητα που χρειαζονται ή κανα βυσμα θα μεινεις ροδο. αλλιως έφυγες για κατω. οταν ειχα παει γω το 90% είχε φύγει για καστελλοριζο. Πως τα περασες εσυ? Αμα δεν εχεις βυσμα Καστελλοριζο θα πας απο τους 40 μενουν κανα 2 που εχουν βυσμα και καλα για να ειναι υπευθυνοι για τα ωνια ξερω γω.κουραφεξαλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Emenikaros Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Kαλησπερα σας , ειχα παρει στα 18 αναβολη λογω πανελληνιων, εδωσα την πρωτη χρονια δεν περασα καπου την δευτερη δεν εδωσα..Γραφτηκα τωρα σε ενα ΙΕΚ δημοσιο, μου εδωσαν πιστοποιητικο για στρατολογικη χρηση..με αυτο και με την βεβαιωση πανελληνιων θα μ δωσουν αλλα 2 ετη αναβολης? Επισης λογω δουλειας, στο ΙΕΚ δεν θα πηγαινω οποτε θα μεινω λογο απουσιων..υπαρχει περιπτωση το ΙΕΚ να ενημερωσει την στρατολογια και να τους πει το οτιδηποτε ?? ευχαριστω πολυ και παρακαλω οχι απαντησεις του τυπου "πηγαινε γρηγορα να τελειωνεις και αλλα παρομοια" υπαρχει σοβαρος οικονομικος λογος που δν μπορω να παω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Kαλησπερα σας , ειχα παρει στα 18 αναβολη λογω πανελληνιων, εδωσα την πρωτη χρονια δεν περασα καπου την δευτερη δεν εδωσα..Γραφτηκα τωρα σε ενα ΙΕΚ δημοσιο, μου εδωσαν πιστοποιητικο για στρατολογικη χρηση..με αυτο και με την βεβαιωση πανελληνιων θα μ δωσουν αλλα 2 ετη αναβολης? Επισης λογω δουλειας, στο ΙΕΚ δεν θα πηγαινω οποτε θα μεινω λογο απουσιων..υπαρχει περιπτωση το ΙΕΚ να ενημερωσει την στρατολογια και να τους πει το οτιδηποτε ?? ευχαριστω πολυ και παρακαλω οχι απαντησεις του τυπου "πηγαινε γρηγορα να τελειωνεις και αλλα παρομοια" υπαρχει σοβαρος οικονομικος λογος που δν μπορω να παω Ναι από το ΙΕΚ θα πάρεις 2 χρόνια αναβολή,το ΙΕΚ δεν θα ενημερώσει καμία στρατολογία..απλά όταν χρειαστεί να παρουσιαστείς και σου ζητήσουν βεβαίωση σπουδών προφανώς δεν θα έχεις να δώσεις κάτι...εκεί θα έχεις κακή χρήση αναβολής που σημαίνει η θα υπηρετήσεις 1 μήνα παραπάνω ή θα πληρώσεις 90 ευρώ πρόστιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eidikos33 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Ναι από το ΙΕΚ θα πάρεις 2 χρόνια αναβολή,το ΙΕΚ δεν θα ενημερώσει καμία στρατολογία..απλά όταν χρειαστεί να παρουσιαστείς και σου ζητήσουν βεβαίωση σπουδών προφανώς δεν θα έχεις να δώσεις κάτι...εκεί θα έχεις κακή χρήση αναβολής που σημαίνει η θα υπηρετήσεις 1 μήνα παραπάνω ή θα πληρώσεις 90 ευρώ πρόστιμο. Μπα παραπανω χρονια θα παρει οχι μονο 2 νομιζω 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Emenikaros Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Ναι από το ΙΕΚ θα πάρεις 2 χρόνια αναβολή,το ΙΕΚ δεν θα ενημερώσει καμία στρατολογία..απλά όταν χρειαστεί να παρουσιαστείς και σου ζητήσουν βεβαίωση σπουδών προφανώς δεν θα έχεις να δώσεις κάτι...εκεί θα έχεις κακή χρήση αναβολής που σημαίνει η θα υπηρετήσεις 1 μήνα παραπάνω ή θα πληρώσεις 90 ευρώ πρόστιμο. σε ευχαριστω για την απαντηση, ποιο πολυ αυτο ηθελα να μαθω εαν θα ενημερωσει το ΙΕΚ το στρατολογικο γραφειο οτι εχω περασει το οριο απουσιων στην σχολη Μπα παραπανω χρονια θα παρει οχι μονο 2 νομιζω 4 επιδη ειναι ΙΕΚ ειναι 2 τα χρονια, 5 εξαμηνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Ναι από το ΙΕΚ θα πάρεις 2 χρόνια αναβολή,το ΙΕΚ δεν θα ενημερώσει καμία στρατολογία..απλά όταν χρειαστεί να παρουσιαστείς και σου ζητήσουν βεβαίωση σπουδών προφανώς δεν θα έχεις να δώσεις κάτι...εκεί θα έχεις κακή χρήση αναβολής που σημαίνει η θα υπηρετήσεις 1 μήνα παραπάνω ή θα πληρώσεις 90 ευρώ πρόστιμο. Μια χαρα μπορει να ενημερωσει, ο Διευθυντης, του ΙΕΚ... Ξερω ΔΙΕΚ (στην Αθηνα) που το εκανε και μαλιστα α-με-σα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Emenikaros Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Μια χαρα μπορει να ενημερωσει, ο Διευθυντης, του ΙΕΚ... Ξερω ΔΙΕΚ (στην Αθηνα) που το εκανε και μαλιστα α-με-σα και που γνωριζει ο Διευθυντης εαν ο μαθητης εχει η δεν εχει εκπληρωσει τις στρατιωτικες υποχρεωσεις του? και στο κατω κατω γιατι να ασχοληθει μαζι του? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 σε ευχαριστω για την απαντηση, ποιο πολυ αυτο ηθελα να μαθω εαν θα ενημερωσει το ΙΕΚ το στρατολογικο γραφειο οτι εχω περασει το οριο απουσιων στην σχολη Στη περιπτωση που αναφερω, εβγαζε και ενα τρομερο λογυδριο μετα: οτι και καλα, ηταν υποχρεωμενος να το κανει! Βεβαιως ποτε δεν επεδειξε: που ηταν γραμμενο(?..!) κατι τετοιο -αλλα επισης, ποιος θα τον υποχρεωνε να το κανει? [εκτος και αναφεροταν σε "ηθικη"(!!) υποχρεωση του διευθυντη, ως υπευθυνος για τις ενεργειες των εγγεγραμενων...] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις