TheDevilMayCare Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 δηλαδη θες 10 χιλιαρικα σχεδον τσαμπα πραγμα Μια χαρα τζαμπα μπορει να ειναι -> αν βγαζεις περισσοτερα, εκτος και μην πιασουμε ποσα χαλιουνται -ειδικα σε κακα σεναρια- εντος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atsddd Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Μια χαρα τζαμπα μπορει να ειναι -> αν βγαζεις περισσοτερα, εκτος και μην πιασουμε ποσα χαλιουνται -ειδικα σε κακα σεναρια- εντος... 7 και κατι. Αν ηταν πιο λογικο το ποσο πχ κανα διχιλιαρο, θα κερδιζαν βεβαια, γιατι ο αλλος θα τα εδινε ευκολα αντι να τρεχει για ι5 και ιστοριες, η να μενει ανυποτακτος εξωτερικου μεχρι να γινει μονιμος κατοικος και να μην εχει υποχρεωση θητειας. Κι επισης να ηταν εξαγορασιμο πανω απ τα 25-27 χωρις να ειναι καποιος υποχρεωμενος να παει ουτε τις 20 μερες απο κει. Για οποιον μενει εξωτερικο δεν ειναι και το πιο ευκολο πραγμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Μα αν ηταν κανενα διχιλιαρο, δεν θα βρισκανε φανταρο "προθυμο", χοχο! Νεοσυλλεκτους θα βλεπαν, με το κυαλι και αν...του αγιου Λουτσου ανημερα! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valkon Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Μου μένει ένα μαθημα για πτυχιο και μαλλον κοπηκα αλλα δεν ειναι σιγουρο, να μπω στρατό τον Γενάρη χωρίς τπυχιο τι λέτε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackdeagle Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Μου μένει ένα μαθημα για πτυχιο και μαλλον κοπηκα αλλα δεν ειναι σιγουρο, να μπω στρατό τον Γενάρη χωρίς τπυχιο τι λέτε; Μπορείς να το δώσεις παράλληλα και δικαιούσε εξτρα άδειες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valkon Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Η μία εξεταστική πέφτει πάνω στην περιόδο που θα είμαι στο κέντρο και έχω ακούσει ότι δεν δίνουν άδειες στην εκπαίδευση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostask91 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Για να μπω τον Ιανουαριο, μεχρι ποτε πρεπει να κοψω την αναβολη ? Επιπλεον, ως πρωτοτοκος πολυτεκνης οικογενειας τι δικαιουμαι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Η μία εξεταστική πέφτει πάνω στην περιόδο που θα είμαι στο κέντρο και έχω ακούσει ότι δεν δίνουν άδειες στην εκπαίδευση. δινουν τυπε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas93 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Για να μπω τον Ιανουαριο, μεχρι ποτε πρεπει να κοψω την αναβολη ? Επιπλεον, ως πρωτοτοκος πολυτεκνης οικογενειας τι δικαιουμαι ?Κάνεις 8 μήνες αντί για 9 και παίρνεις 30κατι ευρώ αντί για 8κατι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilya Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Κάνεις 8 μήνες αντί για 9 και παίρνεις 30κατι ευρώ αντί για 8κατι+μετάθεση απο παραμεθόριο τον 5ο μήνα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karafoul Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Η μία εξεταστική πέφτει πάνω στην περιόδο που θα είμαι στο κέντρο και έχω ακούσει ότι δεν δίνουν άδειες στην εκπαίδευση. Μόλις τελείωσα το κέντρο στα Γρεβενά και είχαμε άτομα που πήραν κανονικά άδεια για εξεταστική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 όταν ήμουν εγώ κέντρο δεν πήρε κανένας και στη συνέχεια και στη μονάδα έπεφταν άκυρα όταν δεν έβγαιναν οι υπηρεσίες, γενικά δεν μπορεί να είσαι βέβαιος γιατί δεν είναι υποχρεωμένοι να σου δώσουν τέτοια άδεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valkon Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 όταν ήμουν εγώ κέντρο δεν πήρε κανένας και στη συνέχεια και στη μονάδα έπεφταν άκυρα όταν δεν έβγαιναν οι υπηρεσίες, γενικά δεν μπορεί να είσαι βέβαιος γιατί δεν είναι υποχρεωμένοι να σου δώσουν τέτοια άδεια Αυτό φοβάμαι, ευχαριστώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas93 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Είναι κανένας άλλος για Άρτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreamk13 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 680 ΠΑΠ ΤΒ Νέα Μεσσήμβρια γνωρίζει κανείς τι παίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις