Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

σύμφωνα με το σαιτ για να μπεις σε κάποια συγκεκριμένη εσσο πρέπει να διεκόψεις αναβολή από Χ έως Υ ημερομηνία...

το ερώτημα μου είναι αν έτυχε σε κάποιον να διακόψει τις πρώτες μέρες από την Χ και μετά...ας πούμε 2-5 μέρες και να τον έβαλαν στην προηγούμενη εσσο από την "κανονική" ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Νομίζω δε γίνεται αυτό. 

Αυτό που γίνεται σίγουρα και έχει τύχει σε αρκετούς είναι να κόψουν αναβολή λίγο πιο μετά και αντί να μπουν σε αυτή που πρέπει, λόγω πληρότητας τους πάνε στην επόμενη.

• Super Moderators

Να κάτι που μάλλον δεν είναι ράδιο αρβύλα...

https://thecaller.gr/ellada/eksagora-thitias-anavoli/

Στα 33 έτη (από τα 35 που ισχύει σήμερα) φαίνεται πως μειώνεται το όριο ηλικίας για την εξαγορά της στρατιωτικής θητείας, αφού ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας προανήγγειλε την κατάθεση σχετικής ρύθμισης.

• Like 1

Μια ερωτηση..

Οσοι ειναι για αυτην την Εσσο εχουν δηλωσει ΜΟΝΟ τον τοπο που θελουν να παρουσιαστουν?
Το που θελουμε να κανουμε την θητεια μας ποτε το δηλωνουμε?Τωρα μπορουμε να δηλωσουμε μαζι με τον τοπο που θαπαρουσιαστουμε και που θελουμε να κανουμε την θητεια μας??

Μια ερωτηση..

Οσοι ειναι για αυτην την Εσσο εχουν δηλωσει ΜΟΝΟ τον τοπο που θελουν να παρουσιαστουν?

Το που θελουμε να κανουμε την θητεια μας ποτε το δηλωνουμε?Τωρα μπορουμε να δηλωσουμε μαζι με τον τοπο που θαπαρουσιαστουμε και που θελουμε να κανουμε την θητεια μας??

Χωρις να ξερω σιγουρα,σε στελνουν πρωτα οπου θελουν,συνηθως ξερονησι,και δηλωνεις καποια στιγμη τα μερη που θα ηθελες να παρεις μεταθεση,στα οποια χαρτια ακουμπανε τα πιτογυρα τους πανω οι μονιμοι  :-D

• Like 1

Ρε αλάνια ήταν κανείς Καρατάσου (1994) 229 σειρά Η Νταλιπη το 1995; με τον κοντη και Σταθοπουλο, εγώ ήμουν οδηγός στον Συνταγματαρχη και ψάχνω τον οδηγό του τάγματος Δεν θυμάμαι όνομα καθόλου.

Ρε αλάνια ήταν κανείς Καρατάσου (1994) 229 σειρά Η Νταλιπη το 1995; με τον κοντη και Σταθοπουλο, εγώ ήμουν οδηγός στον Συνταγματαρχη και ψάχνω τον οδηγό του τάγματος Δεν θυμάμαι όνομα καθόλου.

βυσμα τυπε :P ?

• Like 1

βυσμα τυπε :P ?

Από τα μεγαλύτερα άσε άσε.. 6 άτομα σε δωμάτιο ειδικά διαμορφωμένο για αραλίκι, αλλά δυστυχώς μιλάμε για προ Χριστού εποχή, ούτε κινητά ούτε τίποτα από τεχνολογία.. Μια amiga να είχαμε σπίτι κλαιν ( είχα Gameboy το πρώτο μαζί μου).

Ψάχνω τον συνάδελφο οδηγό του τάγματος..

Μεγάλο ρεμάλι!!

Να κάτι που μάλλον δεν είναι ράδιο αρβύλα...

https://thecaller.gr/ellada/eksagora-thitias-anavoli/

Στα 33 έτη (από τα 35 που ισχύει σήμερα) φαίνεται πως μειώνεται το όριο ηλικίας για την εξαγορά της στρατιωτικής θητείας, αφού ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας προανήγγειλε την κατάθεση σχετικής ρύθμισης.

μεχρι ποτε σε παιρνουν φανταρο αν δεν θες να εξαγορασεις ? επισης ποσο κοστιζει η εξαγορα της θητειας ?

μεχρι ποτε σε παιρνουν φανταρο αν δεν θες να εξαγορασεις ? επισης ποσο κοστιζει η εξαγορα της θητειας ?

Είτε 40 ή 45, δεν θυμάμαι καλά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...