logistoulis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 το κινητό με κάμερα επάνω σου (γιατί μπορεί να ανοίξουν τα υπόλοιπα σου πράγματα για έλεγχο, αλλά σωματικό έλεγχο δεν κάνουν ) και θα έχεις και ένα του 20αρικου δίχως κάμερα για να τους δείξεις και για να μην ανησυχεις για μπαταρία και κλήσεις, αυτά κρατάνε μια βδομάδα για πλάκα όταν πας στη μονάδα κανείς δεν ασχολείται με το πώς είναι το τηλέφωνό σου στο κέντρο τα κάνουν αυτά..
Levitin Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδια να ρωτήσω, μέσα από το https://parousiasi.army.gr/ μπορώ να δηλώσω κέντρο κατάταξης (ξέρω ότι ίσως δεν ληφθεί υπόψιν). Προτείνετε κάποιο; Να αποφύγω κάποιο;
DYEL Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Ευχαριστω για την απαντηση.Ολα αυτα που λες εχω σκοπο να τα κανω στην μοναδα,δηλαδη ταφ,κινητο με μεγαλη μπαταρια,powerbanks κ.λ.π.Απλα επειδη στο κεντρο εχω ακουσει για κλοπες,και καποιους που τους πηραν το κινητο με καμερα και γιατι δεν ψηνομαι να παρω το s7 μεσα στην μοναδα απλα γιατι το εχω πληρωσει ενα μισθο ξερω γω δεν ηθελα να το ρισκαρω(δεν με πειραζει να ειμαι ξερω γω χωρις φμπ για <1μηνα) για αυτο ψαχνω ενα να εχει ιντερνετ τουλαχιστον να περναει η ωρα και μετα στην μοναδα κανω τα κουμαντα μου. Και δεν το παίρνεις μια ωρα αρχύτερα? Εγω το μετανιωσα που δεν το πηρα στο κεντρο. Και δεν το πηρα γιατι ειναι 5,5 ιντσων και θεωρησα πως δεν θα βολευει να το εχω πανω μου συνεχεια. ΜΕΓΑ λαθος,αν εχει ενα καλο η στολη ειναι οι τσεπες! Powerbank και κινητο μονημα στις τσεπες στην μοναδα. 1
Cosmonaut21 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Ισχύει ότι αν δεν περνάς ένα μάθημα κάθε εξάμηνο τότε θεωρείται κακή χρήση της αναβολής και προστίθεται ένας μήνας; Ή είναι ένα το χρόνο μήπως;
YMIB Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Ισχύει ότι αν δεν περνάς ένα μάθημα κάθε εξάμηνο τότε θεωρείται κακή χρήση της αναβολής και προστίθεται ένας μήνας; Ή είναι ένα το χρόνο μήπως; Πρώτη φορά ακούω να σχετίζεται κάτι τέτοιο με το στρατό.
MikeJ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Ισχύει ότι αν δεν περνάς ένα μάθημα κάθε εξάμηνο τότε θεωρείται κακή χρήση της αναβολής και προστίθεται ένας μήνας; Ή είναι ένα το χρόνο μήπως; Ούτε καν, σιγά μην ασχοληθούν να κάτσουν να διαβάσουν αναλυτικές βαθμολογίες (μπορεί να υπάρχει κάπου γραμμένο αλλά δεν τηρείται) Μήνα επιπλέον έφαγαν (πρόστιμο ουσιαστικά) όσοι δεν είχαν περάσει περιοδεύων όταν έπρεπε (που δε ξέρω πως γίνεται αφού εμάς μας είχαν στείλει από το λύκειο πακέτο στο ΚΕΠ μια μέρα)
logistoulis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Ισχύει ότι αν δεν περνάς ένα μάθημα κάθε εξάμηνο τότε θεωρείται κακή χρήση της αναβολής και προστίθεται ένας μήνας; Ή είναι ένα το χρόνο μήπως;Δεν νοιάζεται κανείς τι περνάς και πώς Το μόνο που πας άλλωστε είναι βεβαίωση σπουδών για στρατιωτική χρήση (ξέρουν στη γραμματεία) όχι αναλυτική Και όπως ανακάλυψα πρόσφατα η αναβολή ισχύει ακόμα και αν έχεις τελειώσει δεν κόβεται όπως λανθασμένα νόμιζα Αν είσαι μέσα στην αναβολή δεν κοιτούν πόσα χρόνια είσαι φοιτητής, άλλωστε σου δίνουν πολλά περισσότερα από όσα χρειάζεται η σχολή σου οπότε από αυτό και μόνο καταλαβαίνεις ότι χέστηκαν
Jumbin Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 hi guys θα ηθελα να μαθω το εξης εμενα η σχολη ειναι 2 χρονια εχω ειχα παρει αναβολη για καποιους λογους και τωρα δεν ..... μου δεινουν αλλο αναβολη +1 χρονο αλλα η σχολη ειναι 2 τι μπορω να κανω? μου ειπα απο γιατρο αλλα δεν ξερω πως και τι? σε ψυχιατρο? ψυχολογο? και πως το δινει? ;/ αν ξερει καποιος να μου πει παραπανω πραγματα για το θεμα που καποιος θελει να παρει αναβολη με χαρτι ψυχολογου/ψυχιατρου τι πρεπει να κανει
ManosKat Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Καλημέρα παιδιά μια ερώτηση είχα πάρει αναβολή απο ΔΙΕΚ πριν 2 χρονια ξέρετε ποτέ λήγει η αναβολή απο ΔΙΕΚ .. Τελείωσα φέτος
ManosKat Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδιά μπήκα στο σιτε stratologia.gr και έβαλα τα στοιχεία μ κ μ έβγαλε οτι εχω πάρει αναβολή μέχρι 31-12-2020 ισχύει αυτο ;
GeorgeHellas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδιά μπήκα στο σιτε stratologia.gr και έβαλα τα στοιχεία μ κ μ έβγαλε οτι εχω πάρει αναβολή μέχρι 31-12-2020 ισχύει αυτο ;Ναι. Εγώ πχ εχω μέχρι το 2022
ManosKat Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Ειναι σγρ αυτο η να παω και στη ΚΕΠ για σιγουριά
tsioulak Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδες γιατι απλα δεν κοιτατε το χαρτι αναβολης;
Προτεινόμενες αναρτήσεις