Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τελικά 12μηνο την επομενη εσσο ε? παντως εχει και μια λογικη να γινει 12μηνο. πως θα μειωσουν ανεργια

Όταν γράφεις τέτοια πράματα να παραθέτεις την πηγή σου αλλιώς θα θεωρηθείς τρολλ.  :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τελικά 12μηνο την επομενη εσσο ε? παντως εχει και μια λογικη να γινει 12μηνο. πως θα μειωσουν ανεργια

1595 σελιδες σε αυτο το θρεντ.

Πιστευω ανα 100 σελιδες καποιος ποσταρει για αυτο το θεμα.

Και ποτε δεν γινεται τιποτα.

Δεν εχει καμοια λογικη να αυξησουν την θητεια ντε και καλα για να μην προσλαβουν αλλα εποπια.

Αλλο φανταρος αλλο στελεχος,ο φανταρος ειναι εντελως αχρηστος,ο εποπ ειναι....εχχ...εντελος αχρηστος αλλα τουλαχιστον εχει καποια ιδικοτητα.

Ασχετα που οι περισσοτεροι ειναι για τον πεο,εχουν καποια ιδικοτητα,ειτε σοβατζης,ειτε μπογιατζης ειτε ξερουν να χειριζονται καποιο μηχανημα. Αυτα ενας φανταρος που (τον κοβει) δεν θα τα κανει ποτε,θα κανει τον Ιοτα και θα πει πως δεν ξερει να κανει τιποτα,κανεις δεν θα τον αναγκασει να κανει κατι που δεν ξερει.

• Like 1

για πες

Για στρατιώτης Έρευνας Πληροφορικής ποιό κέντρο πρέπει να επιλέξω; Ή δεν πάει με το κέντρο; Δεν θέλω δόκιμος ή ΥΕΑ όμως. Απλά να κάνω το 9μηνο σε αντίστοιχη θέση αφού έχω το πτυχίο πληροφορικής.

Για στρατιώτης Έρευνας Πληροφορικής ποιό κέντρο πρέπει να επιλέξω; Ή δεν πάει με το κέντρο; Δεν θέλω δόκιμος ή ΥΕΑ όμως. Απλά να κάνω το 9μηνο σε αντίστοιχη θέση αφού έχω το πτυχίο πληροφορικής.

Με σκετο πτυχιο πληροφορικης δεν περνας ουτε απ´εξω απο το ΕΠ και εννοειται πως δεν επιλεγεις εσυ σε τι οπλο θα καταταχθεις.

• Like 1

αν την Δευτερα εγω παρουσιαστω 10π.μ. και ενας φιλος 12π.μ. γινεται να ειμαστε στον ιδιο λοχο; δηλαδη οι λοχοι ειναι αλφαβητικα - προεπιλεγμενοι; ή κατα ωρα καταταξης;

Στην Θήβα που ήμουν και εγώ και λογικά και σε άλλα κέντρα έχει σημασία μόνο η ώρα κατάταξης. Γιατί από την στιγμή που μπαίνεις πας από την μια ουρά στην άλλη. Οπότε όποιος φτάνει πιο γρήγορα εξυπηρετείται και πιο γρήγορα.

• Like 1

αν την Δευτερα εγω παρουσιαστω 10π.μ. και ενας φιλος 12π.μ. γινεται να ειμαστε στον ιδιο λοχο; δηλαδη οι λοχοι ειναι αλφαβητικα - προεπιλεγμενοι; ή κατα ωρα καταταξης;

Στη Καλαμάτα που ήμουνα πήγαινε λίγο σε φάση με τη σειρά. Δλδ επηρέαζε η ώρα παρουσίασης τον Λόχο και τον όροφο και θάλαμο εντός αυτού. Αλφαβητικά σίγουρα δεν ήταν.

η ώρα παρουσιας ομως ειναι παραμυθι και μπορουν να σκασουν μαζι μυτη σωστα; ειτε στις 10 το πρωι ειτε στις 14 το μεσημερι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ευχαριστω για τις απαντησεις, επισης μπορω να αφησω(να ξυρισω μου τα γενια) μουστακι κατα την παρουσιαση μου στο κεν; επισης μπορω να κραταω αποξηραμενα δαμασκηνα; λογω αλλαγης περιβαλλοντος ισως μου προκληθει καποια δυσκοιλιοτητα ,ειμαι και τα τελευταια 2 χρονια αραια δυσκοιλιος. 

Edit: μπορω να κραταω καφε,ζαχαρη και μιξερ(με μπαταρια) για φραπε ;

Επεξ/σία από akalyptos03

ευχαριστω για τις απαντησεις, επισης μπορω να αφησω(να ξυρισω μου τα γενια) μουστακι κατα την παρουσιαση μου στο κεν; επισης μπορω να κραταω αποξηραμενα δαμασκηνα; λογω αλλαγης περιβαλλοντος ισως μου προκληθει καποια δυσκοιλιοτητα αρα ειμαι και τα τελευταια 2 χρονια πυκνα συχνα δυσκοιλιος. 

Edit: μπορω να κραταω καφε,ζαχαρη και μιξερ(με μπαταρια) για φραπε ;

Με το φαγητό στο κέντρο θα γίνεις ευκοιλιος :P

• Like 1

Δεν υπάρχει (τουλάχιστον σε λογική τιμή ή στην Ελλαδα)

Μη σε απασχολεί όμως, πάρε το κανονικό σου τηλέφωνο (εκτός αν φοβάσαι για κλοπή πχ αν και μπορείς απλά να το έχεις πάντα πάνω σου ή κλειδωμένο στο φοριαμό.)

Δε λένε τίποτα εφόσον το έχεις διακριτικά και δε βγάζεις σελφι μπροστά στο λοχαγό. 

Καλό όμως θα ήταν να πάρεις και ένα dumb phone κάνα νοκια dual σιμ με ένα 20αρικο απλά γιατί αυτά τα τηλέφωνα έχουν μπαταρία που κρατάει μέρες σε αντίθεση με τα smartphone. Το να βρεις μπρίζα μπορεί να είναι δύσκολο κάποιες φορές. 

Επίσης ένα καλό powerbank μετράει πολύ, όπως και το να πάρεις ένα ταφ ή ένα πολύμπριζο μετράει καθώς σαν "προμηθευτής¨" του πολύμπριζου εξασφαλίζεις πάντα μια θέση για το δικό σου κινητό.

• Like 1

Ευχαριστω για την απαντηση.Ολα αυτα που λες εχω σκοπο να τα κανω στην μοναδα,δηλαδη ταφ,κινητο με μεγαλη μπαταρια,powerbanks κ.λ.π.Απλα επειδη στο κεντρο εχω ακουσει για κλοπες,και καποιους που τους πηραν το κινητο με καμερα και γιατι δεν ψηνομαι να παρω το s7 μεσα στην μοναδα απλα γιατι το εχω πληρωσει ενα μισθο ξερω γω  :-D  δεν ηθελα να το ρισκαρω(δεν με πειραζει να ειμαι ξερω γω χωρις φμπ για <1μηνα) για αυτο ψαχνω ενα να εχει ιντερνετ τουλαχιστον να περναει η ωρα και μετα στην μοναδα κανω τα κουμαντα μου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...