panos0100 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 παιδια ο "μισθος" που μας δινει ο στρατος ενσημα; δηλαδη θα φαινεται σε καποιο ασφαλιστικο φορεα οτι παιρνουμε μισθο στο στρατο;; φαίνεται στην εφορία κανονικα εμενα το βρηκα οταν πηγα να κανω την φορολογικη 80 κατι νομιζω ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas93 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 τι περιφερεια κεφαλης/μεσης/στηθους ζηταει ρε παιδια; που να το βρω και να δεν εχω και μεζουρα; επίσης στα επαγγέλματα, εχει ενα σωρο μηχανικους, εμας απο ημμυ τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Κυριολεκτικά σου δίνουν χαρτί που λέει ότι είσαι υποχρεωμένος να μπεις σε αυτή την υπηρεσία μέχρι τις 20 του μηνός. Το αν αλλάξανε ρεπερτόριο μετά είναι άλλο θέμα. Πιο πάνω αναφέρθηκε ότι είναι πιλοτική λειτουργία και το έχουν κάνει υποχρεωτικό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DestinyGR Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Γνωρίζει κανείς γιατί συνεχίζει να βγάζει ότι δίνω λάθος στοιχεία paroysiasi.army.gr? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DYEL Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Τα βάζεις ακριβως οπως είναι? π.χ το γιωργος πρέπει να το βάλεις γεωργιος κλπ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sbooo Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Ευχαριστω παιδια αλλα τελικα τι χαρτια θελει για να να παρω +1 χρονο αναβολη εστω ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DestinyGR Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Τα βάζεις ακριβως οπως είναι? π.χ το γιωργος πρέπει να το βάλεις γεωργιος κλπ.. Βάζω μόνο το Σ.Μ και την ημερομηνία γέννησης. Τώρα μου λέει "Oops something went wrong" η κατι τετοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntou4 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα , Έχω κόψει την αναβολή απο τις 7/8 και τελικά θα μπω Γενάρη αντί για Νοέμβρη . Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να κάνω κάτι ώστε να μπώ Νοέμβρη ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα , Έχω κόψει την αναβολή απο τις 7/8 και τελικά θα μπω Γενάρη αντί για Νοέμβρη . Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να κάνω κάτι ώστε να μπώ Νοέμβρη ? λεπτομερειες στο βυσμα σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rodes Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα , Έχω κόψει την αναβολή απο τις 7/8 και τελικά θα μπω Γενάρη αντί για Νοέμβρη . Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να κάνω κάτι ώστε να μπώ Νοέμβρη ? Λογικά έκοψες αναβολή τελευταία στιγμή για Νοέμβρη και σε σμπρώξαν στην επόμενη; Έχω την εντύπωση ότι μπορείς σε συνεργασία με την στρατολογία της περιοχής σου να στείλεις αίτηση/επιστολή για άμεση κατάταξη στον Ε.Σ εξηγόντας τους λόγους, αλλά δεν έχω εμπειρία σε αυτό. Ξέρει κανείς τι παίζει με τα νούμερα στα άρβυλα/αρβύλες; Έχω δυο ζευγάρια converse(χαμηλα και high top) 42.5, στα αθλητικά(nike,adidas) είμαι 44. Τέλος έχω ενα ζευγάρι μπότες timberland style 42. Το νούμερο μου πρέπει να είναι 43-43.5 μάλλον. Να υπολογίσω και εξτρά 0.5 άμα θέλω να βάλω πάτους; Edit: Οι timberland είναι μικρές πλέον οπότε πάμε 42.5-43 στις αρβύλες τέτοιου στυλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsioulak Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Πατους να έχεις μαζι σου, επίσης να δοκιμάσεις αρβύλα και να δεις τι νούμερο σου κάνει, μην βιαστείς επειδή μπορεί να υπάρχουν κάποιοι που θα φωνάζουν (και εσύ με την σειρά σου να μην φωνάζεις οσο θα περιμένεις). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DYEL Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Λογικά έκοψες αναβολή τελευταία στιγμή για Νοέμβρη και σε σμπρώξαν στην επόμενη; Έχω την εντύπωση ότι μπορείς σε συνεργασία με την στρατολογία της περιοχής σου να στείλεις αίτηση/επιστολή για άμεση κατάταξη στον Ε.Σ εξηγόντας τους λόγους, αλλά δεν έχω εμπειρία σε αυτό. Ξέρει κανείς τι παίζει με τα νούμερα στα άρβυλα/αρβύλες; Έχω δυο ζευγάρια converse(χαμηλα και high top) 42.5, στα αθλητικά(nike,adidas) είμαι 44. Τέλος έχω ενα ζευγάρι μπότες timberland style 42. Το νούμερο μου πρέπει να είναι 43-43.5 μάλλον. Να υπολογίσω και εξτρά 0.5 άμα θέλω να βάλω πάτους; Edit: Οι timberland είναι μικρές πλέον οπότε πάμε 42.5-43 στις αρβύλες τέτοιου στυλ. Εγω ειχα 2 νουμερα μεγαλυτερες,δεν ειχα κανενα προβλημα. Και οι πατοι που εβαλα ηταν 2 νουμερα μικροτεροι αλλα δεν ειχα κανενα προβλημα. Θεωρω πως ενα νουμερο μεγαλυτερο πρεπει να παρεις σιγουρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billsnake21 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Ψάξτο το θέμα με τις αρβύλες γιατί...9 μήνες θα τις φοράς! Σκέψου πως εγώ φοράω 47.5-48...Αρβύλες? Είχα πάρει νούμερο 50! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosPJPH Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Τελικά 12μηνο την επομενη εσσο ε? παντως εχει και μια λογικη να γινει 12μηνο. πως θα μειωσουν ανεργια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Τελικά 12μηνο την επομενη εσσο ε? παντως εχει και μια λογικη να γινει 12μηνο. πως θα μειωσουν ανεργια Στρατός Ξηράς? Που τα ακούτε αυτά? Γιατί δεν έχει βουήξει ο τόπος? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις