Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικα μπορεσε κανεις να μπει στο parousiasi.army.gr???

Ούτε κάν. Και τηλέφωνο παίρνω και στη στρατολογία και στο νούμερο που έχει σε αυτή τη σελίδα, και τίποτα. Αχ Ελλάς...

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ούτε κάν. Και τηλέφωνο παίρνω και στη στρατολογία και στο νούμερο που έχει σε αυτή τη σελίδα, και τίποτα. Αχ Ελλάς...

Και τι θα γινει αν δεν μπορουμε μεχρι τις 20 να συνδεθουμε??Λιποτακτες?  :-D  :-D  :-D  :-D  :cry:  :cry:

Δημοσ.

Και τι θα γινει αν δεν μπορουμε μεχρι τις 20 να συνδεθουμε??Λιποτακτες?  :-D  :-D  :-D  :-D  :cry:  :cry:

Ή αυτό ή θα μας στείλουν σε καμιά Σπιναλόγκα  :cry:  :cry:

Θα πάω απο τη στρατολογία αύριο το πρωί αν δεν αλλάξει κάτι μέχρι τότε. Οπότε αναμείνατε.  :wacko:

Δημοσ.

Ή αυτό ή θα μας στείλουν σε καμιά Σπιναλόγκα  :cry:  :cry:

Θα πάω απο τη στρατολογία αύριο το πρωί αν δεν αλλάξει κάτι μέχρι τότε. Οπότε αναμείνατε.  :wacko:

Ναι ρε φιλε,πες μας τι εγινε να παω γιατι αρχιζω και αγχωνομαι.....σοβαρα

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά.. Μπαίνει κανονικά στο σύστημα επιλογής σημείου κατάταξης. Το θέμα είναι στην επιλογή επαγγέλματος. Δε με αφήνει να το αφήσω κενό. Επιλογή άνεργος ή φοιτητής δεν έχει. Τι νομίζετε οτι πρέπει να βάλω?

Δημοσ.

δεν ξερω και εγω δεν εχω παρει το πτυχιο ακομα αλλα εβαλα το επαγγελμα αλλιως δε με αφηνε να ολοκληρωσω τη δηλωση.Παντως δε νομιζω να εχει και μεγαλη σημασια τι θα δηλωσουμε και μαλλον πιλοτικα το τρεχουν

Δημοσ.

στο σημείο καταταξής που δηλώνεις σε παίρνουν ή είναι όπως οι μεταθέσεις που οτι και να δηλώσεις σε στέλνουν όπου να ναι?

Δημοσ.

μαλλον το 2ο αλλα που ξερεις μπορει να εχει καποια ισχυ τι θα δηλωσεις. Πχ αν δηλωσεις καποιο που δε θα εχει πολλη ζητηση

Δημοσ.

Παιδιά πήγα και απο τη στρατολογία και μου είπαν ότι δεν είναι καν υποχρεωτικό το πρόγραμμα. Σε όποιους δεν λειτουργεί να ξέρετε πως απλά θα συμπληρωθούν όλα όταν παρουσιαστείτε. Πάντως ισχύει ότι το πρόγραμμα λειτουργεί πιλοτικά, για αυτό και τα προβλήματα σύνδεσης. 

Είναι τραγικό βέβαια το ότι μόλις γύρισα μπήκε κανονικά.  :X  :X

Δημοσ.

Tόσο άγχος, μύρισε ψαρίλα... :P

χαχα! 

Παιδιά πήγα και απο τη στρατολογία και μου είπαν ότι δεν είναι καν υποχρεωτικό το πρόγραμμα. Σε όποιους δεν λειτουργεί να ξέρετε πως απλά θα συμπληρωθούν όλα όταν παρουσιαστείτε. Πάντως ισχύει ότι το πρόγραμμα λειτουργεί πιλοτικά, για αυτό και τα προβλήματα σύνδεσης. 

Είναι τραγικό βέβαια το ότι μόλις γύρισα μπήκε κανονικά.  :X  :X

Οντως! μεγαλη ατυχια!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα ακόμα δεν μπαίνει... Εμφανίζει σε κανέναν άλλο <<Λάθος στοιχεία σύνδεσης>>? Ρωτάω γιατί διάβασα ότι το πρόβλημα λύθηκε αλλα απ'ότι φαίνεται εξακολουθεί να υπάρχει.

Επεξ/σία από DestinyGR
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...