Marksisms Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Τελικα μπορεσε κανεις να μπει στο parousiasi.army.gr??? Ούτε κάν. Και τηλέφωνο παίρνω και στη στρατολογία και στο νούμερο που έχει σε αυτή τη σελίδα, και τίποτα. Αχ Ελλάς...
Rpanagos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Ούτε κάν. Και τηλέφωνο παίρνω και στη στρατολογία και στο νούμερο που έχει σε αυτή τη σελίδα, και τίποτα. Αχ Ελλάς... Και τι θα γινει αν δεν μπορουμε μεχρι τις 20 να συνδεθουμε??Λιποτακτες?
Marksisms Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Και τι θα γινει αν δεν μπορουμε μεχρι τις 20 να συνδεθουμε??Λιποτακτες? Ή αυτό ή θα μας στείλουν σε καμιά Σπιναλόγκα Θα πάω απο τη στρατολογία αύριο το πρωί αν δεν αλλάξει κάτι μέχρι τότε. Οπότε αναμείνατε.
Rpanagos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Ή αυτό ή θα μας στείλουν σε καμιά Σπιναλόγκα Θα πάω απο τη στρατολογία αύριο το πρωί αν δεν αλλάξει κάτι μέχρι τότε. Οπότε αναμείνατε. Ναι ρε φιλε,πες μας τι εγινε να παω γιατι αρχιζω και αγχωνομαι.....σοβαρα
petrunks Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 και εγω τα ιδια... λάθος στοιχεια συνδεσης λεει και σε εσάς? Πηρα τηλ αλλά τπτ..
petrunks Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 μπήκα μάγκες. Επιτελους ανοιξε το συστημα
aristosd13 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Καλημέρα παιδιά.. Μπαίνει κανονικά στο σύστημα επιλογής σημείου κατάταξης. Το θέμα είναι στην επιλογή επαγγέλματος. Δε με αφήνει να το αφήσω κενό. Επιλογή άνεργος ή φοιτητής δεν έχει. Τι νομίζετε οτι πρέπει να βάλω?
petrunks Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 δεν ξερω και εγω δεν εχω παρει το πτυχιο ακομα αλλα εβαλα το επαγγελμα αλλιως δε με αφηνε να ολοκληρωσω τη δηλωση.Παντως δε νομιζω να εχει και μεγαλη σημασια τι θα δηλωσουμε και μαλλον πιλοτικα το τρεχουν
aristosd13 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Μάλιστα οπότε υποθέτω πως ότι επάγγελμα και να δηλώσω ουσιαστικά δεν υπάρχει θέμα Μόλις είδα ότι έχει επιλογή άλλο
fastnq2 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 στο σημείο καταταξής που δηλώνεις σε παίρνουν ή είναι όπως οι μεταθέσεις που οτι και να δηλώσεις σε στέλνουν όπου να ναι?
petrunks Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 μαλλον το 2ο αλλα που ξερεις μπορει να εχει καποια ισχυ τι θα δηλωσεις. Πχ αν δηλωσεις καποιο που δε θα εχει πολλη ζητηση
Marksisms Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδιά πήγα και απο τη στρατολογία και μου είπαν ότι δεν είναι καν υποχρεωτικό το πρόγραμμα. Σε όποιους δεν λειτουργεί να ξέρετε πως απλά θα συμπληρωθούν όλα όταν παρουσιαστείτε. Πάντως ισχύει ότι το πρόγραμμα λειτουργεί πιλοτικά, για αυτό και τα προβλήματα σύνδεσης. Είναι τραγικό βέβαια το ότι μόλις γύρισα μπήκε κανονικά.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Tόσο άγχος, μύρισε ψαρίλα... 1
petrunks Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Tόσο άγχος, μύρισε ψαρίλα... χαχα! Παιδιά πήγα και απο τη στρατολογία και μου είπαν ότι δεν είναι καν υποχρεωτικό το πρόγραμμα. Σε όποιους δεν λειτουργεί να ξέρετε πως απλά θα συμπληρωθούν όλα όταν παρουσιαστείτε. Πάντως ισχύει ότι το πρόγραμμα λειτουργεί πιλοτικά, για αυτό και τα προβλήματα σύνδεσης. Είναι τραγικό βέβαια το ότι μόλις γύρισα μπήκε κανονικά. Οντως! μεγαλη ατυχια!
DestinyGR Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Εμένα ακόμα δεν μπαίνει... Εμφανίζει σε κανέναν άλλο <<Λάθος στοιχεία σύνδεσης>>? Ρωτάω γιατί διάβασα ότι το πρόβλημα λύθηκε αλλα απ'ότι φαίνεται εξακολουθεί να υπάρχει. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2017 από DestinyGR
Προτεινόμενες αναρτήσεις