Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

την εχω τελειωσει και παρουσιασει τον Ιουνιο, οποτε συνεχιζω την ανανεωση ωστε να μην φαμε διαγραφη λογω των μη 2 συνεχομενων δηλωσεων, και αν τυχει και φοιτητικη αδεια :)

• Like 1
  • Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Από Παρασκευή είμαι σε άδεια απολύσεως. Σε μια εβδομάδα πάω να πάρω ταυτότητα. Τέλειωσε η μακακία και δεν μπορώ καλά καλά να το συνειδητοποιήσω ακόμα. Καλή δύναμη σε όλα τα παιδιά που θα μπουν με την Ε ΕΣΣΟ.

Δημοσ.

Από Παρασκευή είμαι σε άδεια απολύσεως. Σε μια εβδομάδα πάω να πάρω ταυτότητα. Τέλειωσε η μακακία και δεν μπορώ καλά καλά να το συνειδητοποιήσω ακόμα. Καλή δύναμη σε όλα τα παιδιά που θα μπουν με την Ε ΕΣΣΟ.

με μια βδομαδα μονο αδεια απολυσεως δεν π...ξε κανεις :P

• Super Moderators
Δημοσ.

Μάγκες από την σειρά Σεπτεμβρίου 12μηνο !!

Ράδιο αρβύλα κι άγιος ο θεός...

Δημοσ.

με μια βδομαδα μονο αδεια απολυσεως δεν π...ξε κανεις :P

Για την ακρίβεια πήρα 9 μέρες και οι 6 ήταν δικές μου... Με τόση εμπλοκή πάλι καλά που πήρα και αυτές....

Δημοσ.

Επαναφερω το θέμα με τις αναβολές αφου χθες ενημερώθηκα απο άλλο φίλο που έχει σχέση με στρατολογία(επιβεβαιώνοντας και αυτά που μου ειπατε ορθά εδω):

1. Oντως οι αναβολές που δινουν για σπουδές μπορει να ειναι και 8-9 έτη. Γενικά η νοοτροπία ειναι πάρτε οσα χρονια χρειάζεστε αλλά μολις τελείωσει παρουσιάζεστε χωρις δευτερη κουβέντα

2. Μονο σε περιπτωση που υπάρχουν σοβαροι λογοι υγείας ή ειναι κάποιος εν μέσω εξεταστικης χρωστοντας 2-3 μαθηματα, μπορει να πάρει περετέρω αναβολή.

3. Βάση των λεγομένων του κατάλαβα οτι αν πάρεις πτυχίο νωριτερα, δεν εισαι υποχρεωμένος να παρουσιαστεις. Αν θέλεις κοβεις την αναβολή. Αν όχι μπρορεις να συνεχίσεις να κάνεις άλλες σπουδές ή να εργαστεις μέχρι να τελειωσει η αναβολή σου.

Δημοσ.

Από χτες προσπαθώ και δε μπορώ να μπω ακόμα.

Εχεις παρει τηλ ?

Θα περιμμενω λιγο ακομα 2-3 μερες και θα παρω να δω τι παιζει..

Λογικα κανενας σερβερ θα ειναι?!!!!????!!!

Δημοσ.

Επαναφερω το θέμα με τις αναβολές αφου χθες ενημερώθηκα απο άλλο φίλο που έχει σχέση με στρατολογία(επιβεβαιώνοντας και αυτά που μου ειπατε ορθά εδω):

1. Oντως οι αναβολές που δινουν για σπουδές μπορει να ειναι και 8-9 έτη. Γενικά η νοοτροπία ειναι πάρτε οσα χρονια χρειάζεστε αλλά μολις τελείωσει παρουσιάζεστε χωρις δευτερη κουβέντα

2. Μονο σε περιπτωση που υπάρχουν σοβαροι λογοι υγείας ή ειναι κάποιος εν μέσω εξεταστικης χρωστοντας 2-3 μαθηματα, μπορει να πάρει περετέρω αναβολή.

3. Βάση των λεγομένων του κατάλαβα οτι αν πάρεις πτυχίο νωριτερα, δεν εισαι υποχρεωμένος να παρουσιαστεις. Αν θέλεις κοβεις την αναβολή. Αν όχι μπρορεις να συνεχίσεις να κάνεις άλλες σπουδές ή να εργαστεις μέχρι να τελειωσει η αναβολή σου.

1. Η αναβολη για φοιτηση σε ΑΕΙ/ΤΕΙ ειναι 10 χρονια. Αναβολες για σπουδες σε ΙΕΚ/Οτιδηποτε αλλο, ειναι λιγοτερο και παιζεται αναλογως με το σπουδαστηριο.

2. Επιπλεον αναβολη μπορεις να παρεις για την αποκτηση διδακτορικου διπλωματος (+3 ετη) η για λογους υγειας (+1 ετος η +2 ετη και παιρνεις δρομο για απαλλαγη). Απο εκει και περα εαν καποιος ειναι στη μεση εξεταστικης μπορει να ζητησει να παρουσιαστει με την επομενη ΕΣΣΟ. Αυτο δεν ειναι αναβολη.

• Like 1
Δημοσ.

Εχεις παρει τηλ ?

Θα περιμμενω λιγο ακομα 2-3 μερες και θα παρω να δω τι παιζει..

Λογικα κανενας σερβερ θα ειναι?!!!!????!!!

Έχω πάρει στην τηλεφωνική υποστήριξη αλλά συνέχεια μιλάει...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...