akalyptos03 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 την εχω τελειωσει και παρουσιασει τον Ιουνιο, οποτε συνεχιζω την ανανεωση ωστε να μην φαμε διαγραφη λογω των μη 2 συνεχομενων δηλωσεων, και αν τυχει και φοιτητικη αδεια 1
MikeJ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Μάγκες από την σειρά Σεπτεμβρίου 12μηνο !! Για αεροπορία και ναυτικό ναι....
dimitris21gr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Από Παρασκευή είμαι σε άδεια απολύσεως. Σε μια εβδομάδα πάω να πάρω ταυτότητα. Τέλειωσε η μακακία και δεν μπορώ καλά καλά να το συνειδητοποιήσω ακόμα. Καλή δύναμη σε όλα τα παιδιά που θα μπουν με την Ε ΕΣΣΟ.
opcorsa Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Από Παρασκευή είμαι σε άδεια απολύσεως. Σε μια εβδομάδα πάω να πάρω ταυτότητα. Τέλειωσε η μακακία και δεν μπορώ καλά καλά να το συνειδητοποιήσω ακόμα. Καλή δύναμη σε όλα τα παιδιά που θα μπουν με την Ε ΕΣΣΟ. με μια βδομαδα μονο αδεια απολυσεως δεν π...ξε κανεις
panosno1com Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Μάγκες από την σειρά Σεπτεμβρίου 12μηνο !! Καραβανέας!!!! Βαλε το εμβατήριο ...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Μάγκες από την σειρά Σεπτεμβρίου 12μηνο !! Ράδιο αρβύλα κι άγιος ο θεός...
dimitris21gr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 με μια βδομαδα μονο αδεια απολυσεως δεν π...ξε κανεις Για την ακρίβεια πήρα 9 μέρες και οι 6 ήταν δικές μου... Με τόση εμπλοκή πάλι καλά που πήρα και αυτές....
panosno1com Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 http://www.fimes.gr/2017/09/stratiotiki-thiteia-meionetai-nautiko/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+fimesgr+%28%CE%A6%CE%AE%CE%BC%CE%B5%CF%82%29 Μπορει ναι ειναι και...φημες!
pontez2 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Επαναφερω το θέμα με τις αναβολές αφου χθες ενημερώθηκα απο άλλο φίλο που έχει σχέση με στρατολογία(επιβεβαιώνοντας και αυτά που μου ειπατε ορθά εδω): 1. Oντως οι αναβολές που δινουν για σπουδές μπορει να ειναι και 8-9 έτη. Γενικά η νοοτροπία ειναι πάρτε οσα χρονια χρειάζεστε αλλά μολις τελείωσει παρουσιάζεστε χωρις δευτερη κουβέντα 2. Μονο σε περιπτωση που υπάρχουν σοβαροι λογοι υγείας ή ειναι κάποιος εν μέσω εξεταστικης χρωστοντας 2-3 μαθηματα, μπορει να πάρει περετέρω αναβολή. 3. Βάση των λεγομένων του κατάλαβα οτι αν πάρεις πτυχίο νωριτερα, δεν εισαι υποχρεωμένος να παρουσιαστεις. Αν θέλεις κοβεις την αναβολή. Αν όχι μπρορεις να συνεχίσεις να κάνεις άλλες σπουδές ή να εργαστεις μέχρι να τελειωσει η αναβολή σου.
Rpanagos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Τελικα μπορεσε κανεις να μπει στο parousiasi.army.gr???
billsnake21 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Μάγκες από την σειρά Σεπτεμβρίου 12μηνο !! Δε βαρεθήκανε να το βγάζουν "βρώμα" κάθε χρόνο?
ougk123 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Τελικα μπορεσε κανεις να μπει στο parousiasi.army.gr??? Από χτες προσπαθώ και δε μπορώ να μπω ακόμα.
Rpanagos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Από χτες προσπαθώ και δε μπορώ να μπω ακόμα. Εχεις παρει τηλ ? Θα περιμμενω λιγο ακομα 2-3 μερες και θα παρω να δω τι παιζει.. Λογικα κανενας σερβερ θα ειναι?!!!!????!!!
-Dimitris- Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Επαναφερω το θέμα με τις αναβολές αφου χθες ενημερώθηκα απο άλλο φίλο που έχει σχέση με στρατολογία(επιβεβαιώνοντας και αυτά που μου ειπατε ορθά εδω): 1. Oντως οι αναβολές που δινουν για σπουδές μπορει να ειναι και 8-9 έτη. Γενικά η νοοτροπία ειναι πάρτε οσα χρονια χρειάζεστε αλλά μολις τελείωσει παρουσιάζεστε χωρις δευτερη κουβέντα 2. Μονο σε περιπτωση που υπάρχουν σοβαροι λογοι υγείας ή ειναι κάποιος εν μέσω εξεταστικης χρωστοντας 2-3 μαθηματα, μπορει να πάρει περετέρω αναβολή. 3. Βάση των λεγομένων του κατάλαβα οτι αν πάρεις πτυχίο νωριτερα, δεν εισαι υποχρεωμένος να παρουσιαστεις. Αν θέλεις κοβεις την αναβολή. Αν όχι μπρορεις να συνεχίσεις να κάνεις άλλες σπουδές ή να εργαστεις μέχρι να τελειωσει η αναβολή σου. 1. Η αναβολη για φοιτηση σε ΑΕΙ/ΤΕΙ ειναι 10 χρονια. Αναβολες για σπουδες σε ΙΕΚ/Οτιδηποτε αλλο, ειναι λιγοτερο και παιζεται αναλογως με το σπουδαστηριο. 2. Επιπλεον αναβολη μπορεις να παρεις για την αποκτηση διδακτορικου διπλωματος (+3 ετη) η για λογους υγειας (+1 ετος η +2 ετη και παιρνεις δρομο για απαλλαγη). Απο εκει και περα εαν καποιος ειναι στη μεση εξεταστικης μπορει να ζητησει να παρουσιαστει με την επομενη ΕΣΣΟ. Αυτο δεν ειναι αναβολη. 1
ougk123 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Εχεις παρει τηλ ? Θα περιμμενω λιγο ακομα 2-3 μερες και θα παρω να δω τι παιζει.. Λογικα κανενας σερβερ θα ειναι?!!!!????!!! Έχω πάρει στην τηλεφωνική υποστήριξη αλλά συνέχεια μιλάει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις