Marksisms Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδιά καλησπέρα, δεν ξέρω αν κάνω σε σωστό thread την ερώτηση, μόλις έφτιαξα λογαριασμό. Είμαι υπόχρεος κατάταξης με τη ΣΤ' ΕΣΣΟ του Νοέμβρη και σήμερα άνοιξε η υπηρεσία του parousiasi.army.gr. Παρόλα αυτά, απο το πρωί που προσπαθώ να μπω, μου λέει συνεχώς ότι έχω βάλει λάθος στοιχεία (που δεν ισχύει, αφού τον ΣΑ μου τον έδωσαν απο τη στρατολογία, αμφιβάλλω αν μπορεί να έχουν κάνει λάθος). Να σημειωθεί πως είχα αναβολή που διέκοψα ο ίδιος στα τέλη του Ιουλίου. Έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα με την υπηρεσία ή μόνο εγώ είμαι ο άτυχος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Ok, οπότε μάλλον δεν το ψάχνουνε. 1) Όσο είναι κανείς φαντάρος δεν θεωρείται άνεργος σωστά; Ευχαριστώ για την απάντηση! Δεν ενοχλουνται(...) ακομη κι οταν αναδρομικα μπορει να φανει πως το εχεις κανει [δηλαδη να προσθετεις +μηνες ανεργιας οντας φανταρος = οποτε απλως κανε το!] Επισης εχεις τα δικαιωματα(sic) που δινει η καρτα ανεργιας, καποια απο τα οποια δεν προκυπτουν -καθως ειναι περισσοτερα- αντιστοιχως απο τη φανταροιδιοτητα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rodes Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδιά καλησπέρα, δεν ξέρω αν κάνω σε σωστό thread την ερώτηση, μόλις έφτιαξα λογαριασμό. Είμαι υπόχρεος κατάταξης με τη ΣΤ' ΕΣΣΟ του Νοέμβρη και σήμερα άνοιξε η υπηρεσία του parousiasi.army.gr. Παρόλα αυτά, απο το πρωί που προσπαθώ να μπω, μου λέει συνεχώς ότι έχω βάλει λάθος στοιχεία (που δεν ισχύει, αφού τον ΣΑ μου τον έδωσαν απο τη στρατολογία, αμφιβάλλω αν μπορεί να έχουν κάνει λάθος). Να σημειωθεί πως είχα αναβολή που διέκοψα ο ίδιος στα τέλη του Ιουλίου. Έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα με την υπηρεσία ή μόνο εγώ είμαι ο άτυχος; 503 μου πέταξε στην αρχή και μετά, πολλές αποτυχημένες προσπάθειες την πρώτη φορά που έβαλα τα στοιχεία μου. Το σύστημα είναι γτπ μάλλον. Επίσης αυτο για ποιό λόγο υπάρχει; https://www.stratologia.gr/el/katataksi Δεν ενοχλουνται(...) ακομη κι οταν αναδρομικα μπορει να φανει πως το εχεις κανει [δηλαδη να προσθετεις +μηνες ανεργιας οντας φανταρος = οποτε απλως κανε το!] Επισης εχεις τα δικαιωματα(sic) που δινει η καρτα ανεργιας, καποια απο τα οποια δεν προκυπτουν -καθως ειναι περισσοτερα- αντιστοιχως απο τη φανταροιδιοτητα... Εφόσον θα πληρώνομαι τα 8 ευρά, δεν χτύπησει στο σύστημα τους ότι πληρώνομαι ενώ είμαι άνεργος; Ελπίζω να μην με στέλνουν να ακυρώσω την κάρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Εφόσον θα πληρώνομαι τα 8 ευρά, δεν χτύπησει στο σύστημα τους ότι πληρώνομαι ενώ είμαι άνεργος; Ελπίζω να μην με στέλνουν να ακυρώσω την κάρτα. Πες πως μας κανεις πλακα..!! Το προβλημα -εαν υπηρχε- δεν θα ηταν η αστειοτατη πληρωμη, αλλα το οτι κανονικως η κ#λοφανταροιδιοτητα καταργει (η εστω αναστελλει) την ιδιοτητα του ανεργου... Και για να προλαβω επομενη πιθανη ερωτηση -> καλυτερα να μην δηλωσεις τα 8 ευρα στην εφορια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rodes Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Πες πως μας κανεις πλακα..!! Το προβλημα -εαν υπηρχε- δεν θα ηταν η αστειοτατη πληρωμη, αλλα το οτι κανονικως η κ#λοφανταροιδιοτητα καταργει (η εστω αναστελλει) την ιδιοτητα του ανεργου... Και για να προλαβω επομενη πιθανη ερωτηση -> καλυτερα να μην δηλωσεις τα 8 ευρα στην εφορια Εννοείται το θέμα είναι τι ελέγχεται και πως. Στην περίπτωση που θα είμαι φαντάρος ο στρατός δεν νομίζω να ασχοληθεί με το αν έχω κάρτα ανεργίας. Ο ΟΑΕΔ όμως σε οποιαδήποτε ανανέωση από μεριάς μου δεν θα δει τυχόν κινήσεις εισοδήματος; Γενικά δεν ξέρω πως βγάζω κάρτα και αν χρειάζεται και κάθε πόσο να κάνω ανανέωση. Τι εννοείς να δώσω τα 8 ευρώ στην εφορία; Είμαι άσχετος με το φορολογικό και το εργασιακό, my apologies. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 ΟΥΦΦ!! Οχι, ο ΟΑΕΔ δεν μπαινει στη διαδικασια να δει-crosscheck τιποτε! Βεβαιως θα μπορουσε να φανει-γινει αντιληπτοεκ των υστερων -> αν αναγκαστικα δωσεις καπου, αναλυτικο σου βιογραφικο με "πιστοποιητικο στρατολογικης καταστασης(ενιαιο)" κλπ, αλλα κανεις δεν θα σε καταγγειλει[..!] γι' αυτο. Πλεον. η καρτα ανεργιας, ανανεωνεται πανευκολα ηλεκτρονικακαθε τριμηνο: καμια σχεση με την αλλοτινη καθε μηνα ανανεωση + με φυσικη παρουσια στα γραφεια του ΟΑΕΔ σου..(οπουτοτε ηταν μεγα θεμα αν για παραδειγμα ησουν ξεχασμενος φανταρος στον Εβρο να την ανανεωνεις καθε μηνα στην Αθηνα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akalyptos03 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 καλησπερα και εγω εχω παρομοια ερωτηση,εγω εως σημερα (στα 23 που ειμαι) λαμβανω επιδομα ορφανικο λογω που σπουδαζω , αν συνεχισω και κανω εγγραφη στο ΤΕΙ και παω στρατο (μπαινω 18/9) μπορω να κανω την διαδικασια να λαβω το επιδομα; ή θα το καταλαβουν οι υπηρεσιες του ΟΓΑ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rodes Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 ΟΥΦΦ!! Οχι, ο ΟΑΕΔ δεν μπαινει στη διαδικασια να δει-crosscheck τιποτε! Βεβαιως θα μπορουσε να φανει-γινει αντιληπτο εκ των υστερων -> αν αναγκαστικα δωσεις καπου, αναλυτικο σου βιογραφικο με "πιστοποιητικο στρατολογικης καταστασης (ενιαιο)" κλπ, αλλα κανεις δεν θα σε καταγγειλει[..!] γι' αυτο. Πλεον. η καρτα ανεργιας, ανανεωνεται πανευκολα ηλεκτρονικα καθε τριμηνο: καμια σχεση με την αλλοτινη καθε μηνα ανανεωση + με φυσικη παρουσια στα γραφεια του ΟΑΕΔ σου..(οπου τοτε ηταν μεγα θεμα αν για παραδειγμα ησουν ξεχασμενος φανταρος στον Εβρο να την ανανεωνεις καθε μηνα στην Αθηνα) Ok, θα πάω να εγγραφώ τότε. Σε ευχαριστώ για το info και την υπομονή σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marksisms Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 503 μου πέταξε στην αρχή και μετά, πολλές αποτυχημένες προσπάθειες την πρώτη φορά που έβαλα τα στοιχεία μου. Το σύστημα είναι γτπ μάλλον. Επίσης αυτο για ποιό λόγο υπάρχει; https://www.stratologia.gr/el/katataksi Εφόσον θα πληρώνομαι τα 8 ευρά, δεν χτύπησει στο σύστημα τους ότι πληρώνομαι ενώ είμαι άνεργος; Ελπίζω να μην με στέλνουν να ακυρώσω την κάρτα. Κατάφερες τελικά να μπεις; Ακόμα δεν με αφήνει εμένα. Θα σε γελάσω. Εμένα εκεί απλά μου λέει που είμαι υπόχρεος χωρίς περαιτέρω λεπτομέρειες. Λογικά θα αναρτηθούν και αυτές μετά. Τώρα γιατί όλα αυτά τα έχουν χωρίσει σε τόσες διαφορετικές σελίδες δεν έχω ιδέα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rodes Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 καλησπερα και εγω εχω παρομοια ερωτηση,εγω εως σημερα (στα 23 που ειμαι) λαμβανω επιδομα ορφανικο λογω που σπουδαζω , αν συνεχισω και κανω εγγραφη στο ΤΕΙ και παω στρατο (μπαινω 18/9) μπορω να κανω την διαδικασια να λαβω το επιδομα; ή θα το καταλαβουν οι υπηρεσιες του ΟΓΑ? Άμα πας στρατό μάλλον θα κάνεις προσωρινή διακοπή σπουδών 2 εξάμηνα. Λογικά θα σου ζητηθούν(από τον ΟΓΑ) βεβαιώσεις σπουδών και δεν ξέρω αν τις δίνουν όσο έχεις κάνει διακοπή. Εσένα είναι πιο περίπλοκο. Μπορεί εν τέλη να καλύπτουν και στην περίπτωση που είσαι φοιτητής αλλά έχεις διακόψει για το φανταρικό. Εκτός μετά αν δεν διακόψεις και στέλνεις τίποτα κενές δηλώσεις μαθημάτων σε κάθε εξάμηνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akalyptos03 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Εσεις που ειστε για τον Νοεμβριο , θα μαθετε αναλυτικα που παρουσιαζεστε περιπου στις 9 με 10 Οκτωβριου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rodes Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Κατάφερες τελικά να μπεις; Ακόμα δεν με αφήνει εμένα. Θα σε γελάσω. Εμένα εκεί απλά μου λέει που είμαι υπόχρεος χωρίς περαιτέρω λεπτομέρειες. Λογικά θα αναρτηθούν και αυτές μετά. Τώρα γιατί όλα αυτά τα έχουν χωρίσει σε τόσες διαφορετικές σελίδες δεν έχω ιδέα. Κοιτά στο μικρό απόκομα και μένα το site που λες αναγράφεται. Απλά εγώ έμπαινα μέχρι τώρα στο άλλο της στρατολογίας και απλά μου γράφει ότι πρέπει να παρουσιαστώ στην τάδε ΕΣΣΟ αλλά δεν έχει αποφασιστεί το μέρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akalyptos03 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 οχι δεν εχω κανει ακομα διακοπη σπουδων, ακριβως και φετος δηλαδη 2016 με 2017 εστειλα κενη δηλωση βεβαιωση σπουδων οτι σπουδαζω στην ουσια τελειωνα μονο την πτυχιακη μου, λογω που εχω τελειωσει ολα τα μαθηματα, δεν εχω κανει ακομα διακοπη λογω που υπαρχει περιπτωση να παρω φοιτητικη αδεια, το φοιτητικο πασο ληγει 08/2018 οποτε και ληγουν τα προνομια μου, εγω μπηκα στην σχολη 09/2012 , πιστευω και σε αυτο να μην εχω τιποτα διαγραφη γιατι μετα το στρατο μου μενει μονο η πρακτικη . Ειναι καπως μπερδεμενα η αληθεια να λεγεται , αλλα μαλλον θα στειλω βεβαιωση σπουδων λογω ανανεωσης ωστε να συνεχισω να παιρνω 380 το μηνα γιατι οι καιροι ειναι δυσκολοι. Ευχαριστω για το χρονο σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rodes Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 οχι δεν εχω κανει ακομα διακοπη σπουδων, ακριβως και φετος δηλαδη 2016 με 2017 εστειλα κενη δηλωση βεβαιωση σπουδων οτι σπουδαζω στην ουσια τελειωνα μονο την πτυχιακη μου, λογω που εχω τελειωσει ολα τα μαθηματα, δεν εχω κανει ακομα διακοπη λογω που υπαρχει περιπτωση να παρω φοιτητικη αδεια, το φοιτητικο πασο ληγει 08/2018 οποτε και ληγουν τα προνομια μου, εγω μπηκα στην σχολη 09/2012 , πιστευω και σε αυτο να μην εχω τιποτα διαγραφη γιατι μετα το στρατο μου μενει μονο η πρακτικη . Ειναι καπως μπερδεμενα η αληθεια να λεγεται , αλλα μαλλον θα στειλω βεβαιωση σπουδων λογω ανανεωσης ωστε να συνεχισω να παιρνω 380 το μηνα γιατι οι καιροι ειναι δυσκολοι. Ευχαριστω για το χρονο σας 1) Από όσα έχω διαβάσει, μην περιμένεις ότι θα σου δώσουν φοιτητική άδεια 100% καθώς αυτό εξαρτάται από τον διοικητή του κέντρου ή της μονάδας. 2) Μετά τα 6 χρόνια δεν σε διαγράφουν από την σχολή, αυτό άλλαξε αν δεν κάνω λάθος όταν βγήκε στην κυβέρνηση ο Τσίπρας. Νομίζω όμως ότι διαγράφεσαι αυτόματα αν δεν κάνεις καθόλου δήλωση μαθημάτων 2 συνεχόμενες φορές. Οπότε να κάνεις κενή τουλάχιστον αν δεν κάνεις διακοπή σπουδών εφόσον χρωστάς πτυχιακή & πρακτική. 3) Γενικά στα προπτυχιακά οι καθηγητές είναι ελαστικοί και δεν ακολουθούν όλοι πιστά τους κανονισμούς. Αν την έχεις έτοιμη δες μήπως μπορείς να την παρουσιάσεις αυτές τις μέρες μετά από παράκληση στον επιβλέπον καθηγητη σου για να μην τρέχεις με άδειες από τον στρατό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NobodyRankXV Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Μάγκες από την σειρά Σεπτεμβρίου 12μηνο !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις