spirosR7 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 ενα λινκ φιλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilya Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 ενα λινκ φιλεgoogle is your friend. Μην τα περιμένετε ολα έτοιμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bromiaris Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Χαρτί θα πάρεις από την γραμματεία της σχολής σου ότι είσαι φοιτητής, αφού κάνεις την εγγραφή. Το χαρτί θα το δώσεις στον Δκτη του Λόχου ή Μοίρας για να αιτηθείς Φοιτητική άδεια. Φοιτητική άδεια δικαιούσαι μόνο 12 ημέρες συνολικά για 8 ή 9 μήνες θητεία και για να δώσεις μαθήματα στην εξεταστική. Υπόψιν η Φοιτητική άδεια ΔΕΝ είναι υποχρεωτική. Ο Δκτης σου Αν Θέλει στην δίνει… Για να πηγαίνεις να παρακολουθήσεις μαθήματα αν είσαι στην ίδια πόλη με την σχολή σου δυστυχώς θα χρεώνεσαι την κανονική σου άδεια, 15 ημερών για 9 μήνες θητεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 κάνε μια αναβολή σπουδών αν παίζουν περιορισμένα έτη που μπορείς να είσαι γραμμένος στη σχολή σου και ξεκίνα το από του χρόνου δεν έχει νόημα να συζητάς το θέμα σχολή και στρατός παράλληλα, εκτός αν χρωστά 2-3 μαθήματα να τελειώσεις ΚΑΙ ΑΝ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DestinyGR Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν θέλω άδεια να δώσω μαθήματα, θέλω άδεια για να γραφτώ στην σχολή. Εχω κάνει εξουσιοδότηση αλλά οπως είπα καλού κακού θέλω να εχω ενα χαρτί ωστε να δικαιολογήσω την άδεια που θα ζητήσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bromiaris Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Πότε παρουσιάζεσαι στον στρατό και πότε είναι οι εγγραφές? Αν δεν έχεις ορκιστεί ΔΕΝ δικαιούσαι καμία άδεια. Μόνο σε εξαιρετικά σημαντική περίπτωση (Αποδειγμένα Σοβαρό θέμα υγείας συγγενή πρώτου βαθμού ή θάνατος) μπορεί να σου δώσουν Κανονική Άδεια μέχρι 4 ημερών. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 πάρε τηλέφωνο τη γραμματεία ή πέρνα από κει να δεις αν μπορούν να σε εξυπηρετήσουν κάπως.. εγώ πάντως όταν τελείωνα από κει επειδή τελείωσα όταν ήμουν φαντάρος μακριά έστειλα συγγενή μου να μου φτιάξει τα χαρτιά να ανακηρυχθώ πτυχιούχος και χωρίς εξουσιοδότηση, αλλά τόσα χρόνια με ήξεραν.. βέβαια καλά έκανες και έφτιαξες εξουσιοδότηση σε ποιο τμήμα μπήκες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DestinyGR Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 πάρε τηλέφωνο τη γραμματεία ή πέρνα από κει να δεις αν μπορούν να σε εξυπηρετήσουν κάπως.. εγώ πάντως όταν τελείωνα από κει επειδή τελείωσα όταν ήμουν φαντάρος μακριά έστειλα συγγενή μου να μου φτιάξει τα χαρτιά να ανακηρυχθώ πτυχιούχος και χωρίς εξουσιοδότηση, αλλά τόσα χρόνια με ήξεραν.. βέβαια καλά έκανες και έφτιαξες εξουσιοδότηση σε ποιο τμήμα μπήκες; Μπήκα στο Χρηματοιοικονομικής και τραπεζικής διοικητικής ΠΑ.ΠΕΙ. Μίλησα με έναν γνωστό μου στρατιωτικό και μου είπε πως είναι θέμα διοικητή για το αν θα σου δώσει άδεια η όχι για τον παραπάνω λόγο. Πάντως ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι εννοείται ότι οι ειδικές άδειες (και φοιτητικές δηλαδή) είναι θέμα διοικητή εκτός από τις αναρρωτικες βεβαίως που είναι θέμα γιατρού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 θα χασεις 1 χρονο τσαμπα η παρε αναβολη η κανε παγωμα σπουδων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rodes Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Πριν λίγο καιρό πήρα το πτυχίο μου, έχω κλίσει τα 24 και είμαι ανασφάλιστος. Να πάω να γραφτώ στον ΟΑΕΔ από τώρα ή να πάω μετά τον στρατό; Μπαίνω στην επόμενη ΕΣΣΟ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν θέλω άδεια να δώσω μαθήματα, θέλω άδεια για να γραφτώ στην σχολή. Εχω κάνει εξουσιοδότηση αλλά οπως είπα καλού κακού θέλω να εχω ενα χαρτί ωστε να δικαιολογήσω την άδεια που θα ζητήσω. Που έχεις κάνει εξουσιοδότηση; Σε κάποιον συγγενή ή γνωστό για να πάει αυτός να σε γράψει; Εαν ναι, τότε ποιο είναι το πρόβλημα; Δεν χρειάζεται να πάρεις άδεια για να πας και εσύ εκεί, για αυτό έκανες την εξουσιοδότηση, για να πάει κάποιος άλλος στην θέση σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Πριν λίγο καιρό πήρα το πτυχίο μου, έχω κλίσει τα 24 και είμαι ανασφάλιστος. Να πάω να γραφτώ στον ΟΑΕΔ από τώρα ή να πάω μετά τον στρατό; Μπαίνω στην επόμενη ΕΣΣΟ. Αν χρειαζεσαι να μαζεψεις μηνες συνεχιζομενης ανεργιας -> πιθανον για μορια σε προκυρηξεις κλπ, γραφεσαι αμεσα και συνεχιζεις τις ανανεωσεις ηλεκτρονικα, διχως να τους πεις κουβεντα για στρατα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rodes Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Αν χρειαζεσαι να μαζεψεις μηνες συνεχιζομενης ανεργιας -> πιθανον για μορια σε προκυρηξεις κλπ, γραφεσαι αμεσα και συνεχιζεις τις ανανεωσεις ηλεκτρονικα, διχως να τους πεις κουβεντα για στρατα! Ok, οπότε μάλλον δεν το ψάχνουνε. 1) Όσο είναι κανείς φαντάρος δεν θεωρείται άνεργος σωστά; 2) Επίσης όσο είναι κάποιος φαντάρος τον καλύπτουν τα στρατιωτικά νοσοκομεία; Δεν θα έχω πρόβλημα που είμαι ανασφάλιστος; Ευχαριστώ για την απάντηση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Ok, οπότε μάλλον δεν το ψάχνουνε. 1) Όσο είναι κανείς φαντάρος δεν θεωρείται άνεργος σωστά; 2) Επίσης όσο είναι κάποιος φαντάρος τον καλύπτουν τα στρατιωτικά νοσοκομεία; Δεν θα έχω πρόβλημα που είμαι ανασφάλιστος; Ευχαριστώ για την απάντηση! Ναι, δεν θα θεωρείσαι άνεργος. Μάλιστα θα πληρώνεσαι και με μισθό. Ο στρατός θα είναι πλήρως υπεύθυνος για εσένα, αν έχεις κάποιο πρόβλημα υγείας τότε θα σε δουν οι στρατιωτικοί γιατροί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις