Pablo_Hasan Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 lol, μετανοημένος βυσματίας. Οκ, να ρωτήσουμε τότε τιποτα γονεις με παιδια στα στρατα χωρίς βύσμα να μας πουν τι αποψη έχουν για το κάθε βύσμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fastnq2 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Εξηγησα και πιο πανω οτι δεν θεωρω οτι σωστα επραξα . Δεν ειχα καμμια υποχρεωση να γραψω εδω τι εκανα . Για να με κρινει ομως καποιος μονο αν θα ειναι στη θεση μου .Οχι εκ του ασφαλους.Υπομονη λιγα χρονια για οσους εχουν πιαδια ή θα κανουν .Σορρυ αλλα εκ του ασφαλους μετανιωνεις και απολογεισαι και εσυ τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Delete Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 με αυτην την νοοτροπία δεν προκειται να αλλάξει ποτέ τιποτα, πάντα έτσι φαντάροι τζάμπα δούλοι, ραγιάδες και ρουφιανοβύσματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Παίδες, όταν δεν γνωρίζετε κάτι μην πετάτε κοτσάνες και τρομοκρατείτε τον κόσμο χωρίς λόγο. Μέχρι να τελειώσει η αναβολή σου μπορείς να κάνεις ότι θέλεις και δεν θα σου πει κανείς τίποτα. Ούτε θέμα θα έχεις ούτε η στρατολογία θα σε κυνηγήσει. Για την ακρίβεια, δεν δίνουν δεκάρα πως θα διαχειριστείς την αναβολή σου. Στα παπάρια τους αν σπούδαζες, αν τελείωσες, αν διέκοψες τις σπουδές σου και δούλευες. Οι μοναδικές περιπτώσεις που θα έχεις κυρώσεις είναι οι εξής: 1) Όταν σε καλέσουν μετά τη λήξη της αναβολής, να μην προσκομίσεις δικαιολογητικά σπουδών οπότε και θα φας 1 μήνα φυλάκιση (στο στρατό εννοείται, δηλαδή 30 μέρες έξτρα θητεία) εξαγοράσιμο προς 80 ευρώ. Κλάιν μάιν δηλαδή. 2) Να σε καλέσουν και να μην παρουσιαστείς. Με λίγα λόγια να αποφύγεις τη στράτευση, το οποίο και είναι σοβαρό αδίκημα. Για ποιο λόγο τότε πηγαίναμε όλοι σαν μαλακες το χαρτί από τη σχολή που βεβαιωνε ότι σπουδαζαμε; Αφού έτρεχε η αναβολή ποιο το πρόβλημα; Είδα το site του γες και όπως τα λέτε είναι από ότι φαίνεται, δικό μου λάθος, απλά από τη στιγμή που φέρναμε χαρτί από τη σχολή θεωρούσα αυτονόητο ότι θα εξέταζαν το αν γίνεται καλή χρήση της αναβολής ή όχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Τα υποβρύχια 214 έχουν πληρωθεί “χρυσά” από την Ελλάδα, η οποία πλήρωσε την σχεδίαση και την ανάπτυξη του προγράμματος. Όταν υπογράφαμε τις “χρυσές” συμβάσεις ουδείς σκέφθηκε να θέσει ως όρο στους Γερμανούς,να μην έχουν δικαίωμα ναυπήγησης του ίδιου υποβρυχίου στην Τουρκία. Το αποτέλεσμα γνωστό. Οι Γερμανοί εγκατέλειψαν τα δικά μας υποβρύχια μισοτελειωμένα, έχοντας εισπράξει δις και πήγαν απέναντι για να “χτίσουν” ακριβώς τα ίδια υποβρύχια στους Τούρκους με πολύ χαμηλότερο κόστος! http://www.militaire.gr/το-ελληνικό-έγκλημα-με-τα-τουρκικά-υπο/ Lol, ελληνικές ένοπλες δυνάμεις 101 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 καλα εσυ πώς τον βρήκες από τα λιγοστα και ασημαντα στοιχεια; η υποθεση μπαζει πιο πολυ και απο τον αλλον που βρηκε το τραγουδι απο το νανανα νανανανααααανανν ναννα να ειπε νεαρος που μετα εγινε σημαντικος ποδοσφαιριστης της ΑΕΚ , ο πρωτος που ερχεται σε καποιον στο μυαλο εκτος και αν εχεις συγγενη που ειναι κοντοσειρι με τον κυριο Γιαννη και στο χε πει καποτε ( απ τις ελαχιστοτατες περιπτωσεις που δεν ειναι κατι ραδιοαρβυλα ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlickNick Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Edit: Έκανα λάθος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DestinyGR Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα στο forum, Εχω μια γενική απορία. Φέτος έδωσα πανελλήνιες και πέρασα στο ΠΑ.ΠΕΙ. Η ερώτηση μου έχει ως εξείς. Επειδή μπαίνω στρατό το Σεπτέμβρη και οι εγγραφές θα γίνουν εκείνο το διάστημα(όχι οι ηλεκτρονικές αλλα οι κανονικές) απο που μπορώ να πάρω κανένα χαρτί που να βεβαιώνει ότι πέρασα στο πανεπιστήμιο? Χρειάζομαι το χαρτί μπας και χρεαστεί να το δείξω για να πάρω άδεια κατα την διάρκεια της εκπαίδευσης(Ξερω οτι δίνουν μονο για σοβαρούς λόγους). Θα κάνω και εξουσιοδότηση αλλα καλού κακού θέλω να έχω και το χαρτί που ανέφερα προηγουμένος. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Στρατό μπαίνεις την επόμενη χρονιά από όταν γίνεσαι 18 απ'ότι ξέρω. Α άκυρο, τώρα κατάλαβα ότι διάλεξες να μπεις τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirosR7 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπερα θελω να μαθω ποιες ειναι οι πιθανοτητες απαλλαγης απο στρατο για ατομο με αναπηρια ακοης 71% μου ειπαν οτι θα περασω απο επιτροπη. Με ποια κριτηρια μπορεις να απαλλαγης απο στρατο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπερα θελω να μαθω ποιες ειναι οι πιθανοτητες απαλλαγης απο στρατο για ατομο με αναπηρια ακοης 71% μου ειπαν οτι θα περασω απο επιτροπη. Με ποια κριτηρια μπορεις να απαλλαγης απο στρατο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirosR7 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 κανενας που να γνωριζει τι γινετε σε περιπτωση αναπηριας λογω ακοης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aggeluska Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Λιγο off topic αλλα φιλε λιγο δυσκολο να βγαινεις για να δινεις μαθηματα. οταν ημουν μεσα παντως θυμαμαι ειχαν αιτηθει τουλαχιστον 7-8 παιδια να πανε να δωσουν μαθηματα και κανεις δεν πηρε αδεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilya Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 κανενας που να γνωριζει τι γινετε σε περιπτωση αναπηριας λογω ακοης?υπαρχει φεκ εχει ξανα ανέβει εδω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις