PC_MAGAS Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Ε ψιτ παιδιά λίγα για τον sysadmin του στρατού: 1
Rafinha Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 για το στρατοπεδο ευζωνων στο μεσολογγι τι γνωριζετε? επισης ποσες μερες καθομαι στο κεντρο και ποσε μερες ειναι η αδεια ορκομωσιας
pontez2 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Βρε μάγκες, ποση αναβολή δινει η στρατολογία σε έναν νέο επιτυχοντα πανελληνιων σε πανεπιστιμιακή σχολή? Πχ κάποιος πέρασε σε ένα ΑΕΙ. Πόση αναβολή του δίνουν?5-6-7 χρόνια? Διοτι ρωταγα ένα γνωστο που μπηκε το 2010 και μου λεγε οτι έχει αναβολη ως το τέλος του 2018. Μου φάνηκε πολύ. Επίσης μου έλεγε οτι ακομα και να τελειωσει τη σχολη απ το 2017 δεν ειναι υποχρεωμένος να παρουσιαστει διοτι η αναβολη του ισχυει ακομα. 1
Cappuccino Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Εγώ είχα περάσει το 2004 σε σχολή 5ετούς φοίτησης και μου δώσανε αναβολή μέχρι το Δεκέμβριο του 2013, οπότε δε μου φαίνεται παράλογο αυτό που λέει ο γνωστός σου. 1
overpower Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Και εμένα είναι 10 χρόνια. Μπήκα 14 και έχω μέχρι 23 1
pontez2 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Χμ...9 έτη σχεδόν. Αρα δεν ειναι υπερβολή. Ευχαριστώ πολυ!
MikeJ Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Ισχύει. Εγώ πανεπιστήμιο μπήκα το 07 και η αναβολή μου πρέπει να ήταν μεχρι το 2016 νομίζω. Γενικά σου δίνουν αναβολή που να προλάβαινεις να κάνεις άνετα και μεταπτυχιακό.. Μη σου πω να αρχίσεις διδακτορικό αν είσαι σύντομος στις σπουδές. 1
bilya Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Ισχύει. Εγώ πανεπιστήμιο μπήκα το 07 και η αναβολή μου πρέπει να ήταν μεχρι το 2016 νομίζω. Γενικά σου δίνουν αναβολή που να προλάβαινεις να κάνεις άνετα και μεταπτυχιακό.. Μη σου πω να αρχίσεις διδακτορικό αν είσαι σύντομος στις σπουδές.κανεις λαθος σε αυτό η αναβολή αφορά το προπτυχιακό(2*ν) κ οχι μεταπτυχιακό κτλπ.κανονικα πρέπει να κόψεις την αναβολή κ να παρεις για μεταπτυχιακό/διδακτορικό.
MikeJ Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Ναι βασικά σε χρονική διάρκεια εννοούσα ότι σου αρκεί. Το τι ισχύει τυπικά δεν το ξέρω,ενδεχομένως έχεις δίκιο, πάντως οι περισσότεροι που ήξερα και έκαναν μεταπτυχιακό αμέσως μετά την 4ετή σχολή τους δεν έκαναν αυτό που λες και ούτε νομίζω ασχολείται κανένας γενικά με αυτά πχ εγώ έκοψα αναβολή χωρίς να έχω πάρει πτυχίο και μπήκα στρατό (ή κάποιο κάνουν το αντίθετο δλδ παίρνουν πτυχίο και δεν κόβουν την αναβολή). Θεωρητικά υπάρχει ποινή αλλά δεν τηρείται τπτ πλέον
Zaknafein Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Το κυνηγάνε μόνο άμα λήξει η αναβολή - τουλάχιστον έτσι μου είχαν πει εμένα τότε. Αν κάνεις διακοπή αναβολής, δεν σε ρωτάνε τίποτα, ούτε το ψάχνουν ενδελεχώς. Το λέω γιατί πέρασα το '03 στα ΤΕΙ Αθηνών και έκανα διακοπή το '09 (χωρίς να έχω τελειώσει, με την αναβολή να λήγει το '11) και δεν είχα πρόβλημα, ξέρω και από σειρές μου με μεταπτυχιακό (χωρίς πρόσθετη αναβολή) που επίσης δεν είχαν θέμα - τώρα 100% τυπικά τι ισχύει, δεν γνωρίζω.
Pablo_Hasan Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 meanwhile στο παραλληλο σύμπαν του στρατού Το ακούς και δεν μπορείς να το πιστέψεις…Αλλά είναι αλήθεια. Σε λίγες ημέρες εκδικάζεται μήνυση που είχε καταθέσει διευθυντής στρατιωτικού νοσοκομείου εναντίον απόστρατου ανώτατου αξιωματικού, με την αιτιολογία ότι ο απόστρατος διέκοψε την συνομιλία που είχε ο διευθυντής με τον υποδιευθυντή του! Ο λόγος που διέκοψε ήταν πως ήθελε να εκφράσει τα παράπονά του για κάποιες δυσλειτουργίες του νοσοκομείου!Κι όμως γι΄ αυτό το λόγο κατατέθηκε μήνυση εναντίον του η οποία θα εκδικαστεί.http://www.militaire.gr/%CE%BC%CE%AE%CE%BD%CF%85%CF%83%CE%B7-%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CF%85%CE%B8%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%AE-%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D-%CE%BD%CE%BF%CF%83%CE%BF%CE%BA/
feniaCat Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Παυλιτο αυτο δεν ειναι τιποτα Εχω πετύχει φαση σε στρατιωτικές κατασκηνώσεις για τέκνα στρατιωτικών όπου το παιδί βουβαλακι πεινάει και ζητάει δεύτερη μερίδα μαζι με τον μπαμπά βούβαλο-υποδιοικητη της κατασκήνωσης. Ο βουβαλος διαμαρτύρεται για τις μερίδες στον υπευθυνο σίτισης και κατώτερο του βαθμολογικα - λίγδα. Ο λίγδας αντιτεινει οτι προσφερονται τα προβλεπόμενα γραμμάρια κρέατος ανα μερίδα ενώ ο βουβαλος ουρλιάζει φτυνοντας μεσα στην μάπα του λίγδα οτι ο κανονισμός μιλάει για γραμμάρια ψημένου και οχι ωμου κρέατος. Όσοι ωρα τσακώνονται, το βουβαλακι προσπαθεί να σουφρωσει δεύτερη μερίδα αλλα η φάλαινα-βοηθός σίτισης που καβαντζωνει 5 πιάτα μεριδαααρων για αυτην και τον οδοντογλυφιδα-εραστή της μάγειρα, το κοίταζει απειλητικά. Ο βουβαλος γράφει στα παπαρια του τους κανονισμούς πριν καταφτασει το βουβαλακι του για τζάμπα διακοπές με τα λεφτα των φορολογουμενων και την συνδρομή δεκαδων φανταρων ενώ οι μονάδες μένουν χωρίς κόσμο. Στην μονάδα του εξαλλου μια χαρά ήσυχη συνείδηση εχει για το ελλιπές των μεριδων αφού οποιος θελει μπορει να ξαναφαει αφού φάνε όλοι. Αλλα αλλο οι φαντάροι, αλλο τα αλλα βουβαλακια και αλλο το δικό του σπλάχνο απο την κοιλαρα του, βουβαλακι. Ο λίγδας επισης καθαρίζει ενα ταψί γεμιστά με ουίσκι και τερλεγκα το βραδυ ενώ οι περήφανοι στρατιώτες πλένουν τα πιάτα των βουβαλακιων και τα βουβαλακια παίζουνε αμεριμνα ενώ οι εποπινες-ομαδαρχισσες τους ξυνουνε το τέτοιο τους ενώ κανουνε τηλεφωνικό σεξ με τον γκόμενο τους και φαντάρους εναλλάξ Όμως την μερα πρέπει ο λίγδας να φαίνεται αμεμπτου ηθικής. Η φάλαινα κραδαινει την κουταλα ετοιμη να επεμβει. Λαμβάνει και αυτη ενα ταψί για την συνενοχη της. Και ειναι και η εποχή τους, αχ γεμιστά. Την επομενη ο λίγδας μαθαίνει οτι μετατιθεται άμεσα σε μονάδα του Έβρου. Ο βουβαλος δεν λεει κατι για τις μερίδες, απλα τον κοιτάζει με μια χαμογελαρα. Ο λίγδας τον σερβίρει βάζοντας του μια κουταλια γάλα και κρυβοντας τα δημητριακά σιωπηλός. Η φάλαινα πίσω μοστραρει τις καλές μερεντες και τα εκτος σημερινού μενού βραστά αυγα ενώ ο οδοντογλυδιφας την κοιτάζει λαγνα. Ο βουβαλος κοιτάζει τα αυγά με λαιμαργία. Κέρδισε την μάχη, αλλα ο πόλεμος μαινεται ακομα 5
logistoulis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Το κυνηγάνε μόνο άμα λήξει η αναβολή - τουλάχιστον έτσι μου είχαν πει εμένα τότε. Αν κάνεις διακοπή αναβολής, δεν σε ρωτάνε τίποτα, ούτε το ψάχνουν ενδελεχώς. Το λέω γιατί πέρασα το '03 στα ΤΕΙ Αθηνών και έκανα διακοπή το '09 (χωρίς να έχω τελειώσει, με την αναβολή να λήγει το '11) και δεν είχα πρόβλημα, ξέρω και από σειρές μου με μεταπτυχιακό (χωρίς πρόσθετη αναβολή) που επίσης δεν είχαν θέμα - τώρα 100% τυπικά τι ισχύει, δεν γνωρίζω.Πας χαρτί από τη σχολή σου που λέει αν είσαι ακόμα φοιτητής ή όχι.Αν τελειώσεις πχ στα 4 χρόνια δε μπορείς να σκάσεις στο 7ο επειδή "τρέχει ακόμα η αναβολή" κανονικά μόλις τελειώσεις πρέπει να μπεις άμεσα αλλιώς δεν έχεις δικαιολογητικά και θα έχεις θέμα
opcorsa Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Παυλιτο αυτο δεν ειναι τιποτα Εχω πετύχει φαση σε στρατιωτικές κατασκηνώσεις για τέκνα στρατιωτικών όπου το παιδί βουβαλακι πεινάει και ζητάει δεύτερη μερίδα μαζι με τον μπαμπά βούβαλο-υποδιοικητη της κατασκήνωσης. Ο βουβαλος διαμαρτύρεται για τις μερίδες στον υπευθυνο σίτισης και κατώτερο του βαθμολογικα - λίγδα. Ο λίγδας αντιτεινει οτι προσφερονται τα προβλεπόμενα γραμμάρια κρέατος ανα μερίδα ενώ ο βουβαλος ουρλιάζει φτυνοντας μεσα στην μάπα του λίγδα οτι ο κανονισμός μιλάει για γραμμάρια ψημένου και οχι ωμου κρέατος. Όσοι ωρα τσακώνονται, το βουβαλακι προσπαθεί να σουφρωσει δεύτερη μερίδα αλλα η φάλαινα-βοηθός σίτισης που καβαντζωνει 5 πιάτα μεριδαααρων για αυτην και τον οδοντογλυφιδα-εραστή της μάγειρα, το κοίταζει απειλητικά. Ο βουβαλος γράφει στα παπαρια του τους κανονισμούς πριν καταφτασει το βουβαλακι του για τζάμπα διακοπές με τα λεφτα των φορολογουμενων και την συνδρομή δεκαδων φανταρων ενώ οι μονάδες μένουν χωρίς κόσμο. Στην μονάδα του εξαλλου μια χαρά ήσυχη συνείδηση εχει για το ελλιπές των μεριδων αφού οποιος θελει μπορει να ξαναφαει αφού φάνε όλοι. Αλλα αλλο οι φαντάροι, αλλο τα αλλα βουβαλακια και αλλο το δικό του σπλάχνο απο την κοιλαρα του, βουβαλακι. Ο λίγδας επισης καθαρίζει ενα ταψί γεμιστά με ουίσκι και τερλεγκα το βραδυ ενώ οι περήφανοι στρατιώτες πλένουν τα πιάτα των βουβαλακιων και τα βουβαλακια παίζουνε αμεριμνα ενώ οι εποπινες-ομαδαρχισσες τους ξυνουνε το τέτοιο τους ενώ κανουνε τηλεφωνικό σεξ με τον γκόμενο τους και φαντάρους εναλλάξ Όμως την μερα πρέπει ο λίγδας να φαίνεται αμεμπτου ηθικής. Η φάλαινα κραδαινει την κουταλα ετοιμη να επεμβει. Λαμβάνει και αυτη ενα ταψί για την συνενοχη της. Και ειναι και η εποχή τους, αχ γεμιστά. Την επομενη ο λίγδας μαθαίνει οτι μετατιθεται άμεσα σε μονάδα του Έβρου. Ο βουβαλος δεν λεει κατι για τις μερίδες, απλα τον κοιτάζει με μια χαμογελαρα. Ο λίγδας τον σερβίρει βάζοντας του μια κουταλια γάλα και κρυβοντας τα δημητριακά σιωπηλός. Η φάλαινα πίσω μοστραρει τις καλές μερεντες και τα εκτος σημερινού μενού βραστά αυγα ενώ ο οδοντογλυδιφας την κοιτάζει λαγνα. Ο βουβαλος κοιτάζει τα αυγά με λαιμαργία. Κέρδισε την μάχη, αλλα ο πόλεμος μαινεται ακομα τυπε το εχεις κοιταξει για συγγραφη?θεουλης
warlock9_0 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Πας χαρτί από τη σχολή σου που λέει αν είσαι ακόμα φοιτητής ή όχι. Αν τελειώσεις πχ στα 4 χρόνια δε μπορείς να σκάσεις στο 7ο επειδή "τρέχει ακόμα η αναβολή" κανονικά μόλις τελειώσεις πρέπει να μπεις άμεσα αλλιώς δεν έχεις δικαιολογητικά και θα έχεις θέμα Περσι που εκοψα την αναβολη παντως στο ρουφ και ειχα κανα χρονο ακομα, μου ειπανε εμεις τοτε θα σε ψαχναμε Σχολη ειχα τελειωσει ηδη ενα χρονο, μεταπτυχιακο εκανα χωρις καμια αναβολη καινουρια και την αναβολη την εκοψα κανα εξαμηνο μετα το τελος του μεταπτυχιακου
Προτεινόμενες αναρτήσεις