panosno1com Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 την πρωτη μερα στο στρατο πας μονος σου μεσα; ή ερχονται και συγγενεις και φιλοι να σε ενοχλησουν; Μου θυμιζεις ενα παιδι που εκλαιγε απ τα νευρα επειδη οι δικοι του βαλανε μεσον να παει καποτά ενω ηθελε να παει παραμεθωριο διοτι τον ειχαν πρηξει τοσα χρονια (ελεγε) και ακομα και στην καταταξη ηθελαν να μπουν μεσα ως τους λοχους χεχε . Οι περισσοτεροι πηγαμε με το Κτελ οσοι δεν μπορουσαν οι δικοι τους τους εφεραν ως τη πυλη παντως 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PC_MAGAS Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 εγω μαζι σου ειμαι. Ζωαρα κανω κυπρο. Κριμα που επαναπατριζομαι σε 1 μηνα, μακαρι να απολυομουν εδω. 348 Λελα Λεφτα κανονικα σαν πληρωμη(οχι 8 ευρω τον μηνα οπως Ελλαδα)-- αφοροληγητοι καπνοι-> λεφτα αφου δεν καπνιζω, καλες -καθαρες εγκαταστασεις- φαι, καλες εξοδοι, καλες υπηρεσιες,καλες αδειες Εανκαι δεν πέρασα καλά αλλά είχα λεφτά εξάλλου και Ελλάδα να έμενα ποιος ξέρει πόσο καλά θα περνούσα. Τπυλάχιστον μάζεψα ευρώ. την πρωτη μερα στο στρατο πας μονος σου μεσα; ή ερχονται και συγγενεις και φιλοι να σε ενοχλησουν; Well εντός στρατοπαίδου όχι αλλά μέχρι την πύλη εάν θες ναι. Μην Ανυσηχείς θα σε δουν που θα κάνεις παρέλλαση μπροστά στην οκρομωσία. Btw μου άρεσε μια λοχίας που έλεγε να σε δει ο παρέρας σας να κάνετε παρέλαση και στο τέλος η μάνα μιου έλεγε γιατί πηγαίναμε τόσο ψηλά τα χέρια στην παρέλαση ενώ ο παρέρας δεν το σχολίασε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos234 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Εανκαι δεν πέρασα καλά αλλά είχα λεφτά εξάλλου και Ελλάδα να έμενα ποιος ξέρει πόσο καλά θα περνούσα. Τπυλάχιστον μάζεψα ευρώ. Ενταξει εξαρταται και το στρατοπεδο και τον εκαστοτε διοικητη παντα αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxangelos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα στην Παρέα. Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει τι παίζει από φαγητό πλέον στον στρατό? Κ κυρίως μετά στις ειδικές δυνάμεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Κρουασάν στεργιου 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxangelos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Ένα φιλαράκι που βγήκε πρόσφατα μου είπε ότι έχουν αντικατασταθεί τα πάντα με ψωμί-μακαρόνια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PC_MAGAS Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Κρουασάν στεργιου Όχι "Σουβλάκια ο Καράμπαμπας" ειδικά για ΕΛΔΥΚ σε ειδική τιμή και Delivery φυλάκιο. Έτσι και καλό φαγητό στο μαγειρίο να έχει δεν το ξέρεις κάν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Εξαρτάται που θα πέσεις, δεν έχουν παντού το ίδιο φαγητό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PC_MAGAS Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Ενταξει εξαρταται και το στρατοπεδο και τον εκαστοτε διοικητη παντα αυτο. Εγώ πάλι πέρασα χάλια και ας ήμουν σε Plugin Field Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos234 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Εξαρτάται που θα πέσεις, δεν έχουν παντού το ίδιο φαγητό Ρεθυμνο και Καρδιτσα εχει φαγηταρες παντως. Και κυπρο, στο στρατοπεδο μου ειναι καλυτερα απο τον μεσο ορο στην Ελλαδα Εγώ πάλι πέρασα χάλια και ας ήμουν σε Plugin Field Εξαρταται αν δεν ησουν plugin. Κανονικη ΕΛΔΥΚ ησουν? Στην Λευκωσια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PC_MAGAS Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Ρεθυμνο και Καρδιτσα εχει φαγηταρες παντως. Και κυπρο, στο στρατοπεδο μου ειναι καλυτερα απο τον μεσο ορο στην Ελλαδα Εξαρταται αν δεν ησουν plugin. Κανονικη ΕΛΔΥΚ ησουν? Στην Λευκωσια? ΟΟΟΧΙ, 3.1ΔΕΜ μαζί με ΕΦ αγκαλίτσα στην 188ΜΜΠ (ωριμώτης 0). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos234 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 ΟΟΟΧΙ, 3.1ΔΕΜ μαζί με ΕΦ αγκαλίτσα στην 188ΜΜΠ (ωριμώτης 0). Μια απο τα ιδια, αλλα 5 ΕΜΑ στρατοπεδο, στο ΛΣ. Αλλα εμεις δεν εχουμε κυπριους καθολου (ευτυχως?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oykas2001 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Να ρωτήσω κάτι, μου ήρθε πρόσκληση για ενημέρωση μιας μέρας κατά τον Οκτώβριο. Τι είναι πάλι αυτό; Τι ακριβώς ενημέρωση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
colombiano747 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 και μια γενικη ερωτηση. οσοι εχετε παει στρατο και ειχατε σχεση πως πηγαν τα πραγματα κατα την θητεια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Να ρωτήσω κάτι, μου ήρθε πρόσκληση για ενημέρωση μιας μέρας κατά τον Οκτώβριο. Τι είναι πάλι αυτό; Τι ακριβώς ενημέρωση; Δεν ξέρω,πάντως εκεί κατά τον Οκτώβριο θα γίνει η άσκηση Παρμενίων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις