DeathBoy Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 μπαίνει ο αδερφός μου στην εσσο του σεπτεμβρίου. Ναύπλιο μηχανικός,ξέρουμε κάτι ?συνθήκες κλ΄π? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DYEL Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Ακριβώς ας πούμε όποιος έγινε οδηγός στην βασική εκπαίδευση μένει οδηγός μέχρι το τέλος της θητείας. Χωρις αυτο να σημαινει οτι θα οδηγησει ποτε,ή οτι θα κανει ποτε εκπεδευση οδηγου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
colombiano747 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Ακριβώς ας πούμε όποιος έγινε οδηγός στην βασική εκπαίδευση μένει οδηγός μέχρι το τέλος της θητείας. ουτε με βυσμα γινεται κατι; ή αλλιως μπορεις να μεινεις στο κεντρο που εκανες την βασικη και μετα την ορκομωσια; δλδ να παραμεινω στην αυλωνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 με βύσμα όλα γίνονται. Γιατι να παραμείνεις Αυλώνα; Απο Χαλκίδα είσαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
colombiano747 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 με βύσμα όλα γίνονται. Γιατι να παραμείνεις Αυλώνα; Απο Χαλκίδα είσαι; αθηνεζος απλα επειδη κατανεμηθηκα τεθωρακισμενα μονο το στρατοπεδο της αυλωνας ειναι κοντα στην αθηνα , ολα τα αλλα ειναι θρακη, ανατολικο αιγαιο, γιαννενα. για να δουμε τι τυχη θα εχουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
super3bingo Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 ουτε με βυσμα γινεται κατι; ή αλλιως μπορεις να μεινεις στο κεντρο που εκανες την βασικη και μετα την ορκομωσια; δλδ να παραμεινω στην αυλωνα Με βύσμα όλα γίνονται μπορείς να πας όπου θέλεις αν είσαι αεροπορία παράδειγμα μπορείς να πας Τατόι που θεωρείται σαν το πιο βυσματικό στρατόπεδο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnTehGreek Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 αθηνεζος απλα επειδη κατανεμηθηκα τεθωρακισμενα μονο το στρατοπεδο της αυλωνας ειναι κοντα στην αθηνα , ολα τα αλλα ειναι θρακη, ανατολικο αιγαιο, γιαννενα. για να δουμε τι τυχη θα εχουμε Αν έχεις βύσμα (και είναι καλό) του λες να σε βάλει σε κάποιο γραφείο του στρατού στο κέντρο (στρατολογία πχ) και κάνεις ζωάρα και κοιμάσαι και σπίτι σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 αθηνεζος απλα επειδη κατανεμηθηκα τεθωρακισμενα μονο το στρατοπεδο της αυλωνας ειναι κοντα στην αθηνα , ολα τα αλλα ειναι θρακη, ανατολικο αιγαιο, γιαννενα. για να δουμε τι τυχη θα εχουμε Μαλακία είναι να έχεις ειδικότητα τεθωρακισμένου αν θες να μπεις Αθήνα Η καλύτερη φάση βασικά είναι να είσαι υγειονομικό που κολλάς ΠΑΝΤΟΥ σε όλες τις μονάδες Έχω κάνει νοσοκομείο για ειδικότητα (που φυσικά δεν εφάρμοσα ποτέ γιατί δεν εχω ιδέα), έχω κάνει τεθωρακισμένα, έχω κάνει και υλικου πολέμου Παντού δικαιολογούνταν ένας νοσοκόμος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Μιας και λέμε για αυλωνα, ένας φανταρος σκοτώθηκε σήμερα από το τρένο λίγο έξω από το κετθ http://www.onalert.gr/stories/autos-einai-adikoxamenos-stratiwtis-pou-parasurthike-apo-to-treno-sthn-oinoi/58658 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 με βύσμα όλα γίνονται. Γιατι να παραμείνεις Αυλώνα; Απο Χαλκίδα είσαι; παλια το 04 που μπηκε ο αδερφος μου ηταν 2 μεσα μια εξω πολλες φορες επαιρνε και σκ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
colombiano747 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Αν έχεις βύσμα (και είναι καλό) του λες να σε βάλει σε κάποιο γραφείο του στρατού στο κέντρο (στρατολογία πχ) και κάνεις ζωάρα και κοιμάσαι και σπίτι σου. Μαλακία είναι να έχεις ειδικότητα τεθωρακισμένου αν θες να μπεις Αθήνα Η καλύτερη φάση βασικά είναι να είσαι υγειονομικό που κολλάς ΠΑΝΤΟΥ σε όλες τις μονάδες Έχω κάνει νοσοκομείο για ειδικότητα (που φυσικά δεν εφάρμοσα ποτέ γιατί δεν εχω ιδέα), έχω κάνει τεθωρακισμένα, έχω κάνει και υλικου πολέμου Παντού δικαιολογούνταν ένας νοσοκόμος Με βύσμα όλα γίνονται μπορείς να πας όπου θέλεις αν είσαι αεροπορία παράδειγμα μπορείς να πας Τατόι που θεωρείται σαν το πιο βυσματικό στρατόπεδο. νταξει τοτε θα το παλεψω να μεινω αυλωνα και μετα την βασικη γιατι για αθηνα μαλλον θα θελει πολυ χοντρο βυσμα ευχαριστω πολυ παιδες , σε ενα μηνα τα κεφαλια μεσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NobodyRankXV Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Μιας και λέμε για αυλωνα, ένας φανταρος σκοτώθηκε σήμερα από το τρένο λίγο έξω από το κετθ http://www.onalert.gr/stories/autos-einai-adikoxamenos-stratiwtis-pou-parasurthike-apo-to-treno-sthn-oinoi/58658 Άσε φίλε πριν κάτι βδομάδες ήμουν ΚΕΤΘ μέχρι να βγει η μετάθεση μου θυμάμαι για να περάσουμε απέναντι περνάγαμε από τις ράγες του τραίνου για να κόψουμε δρόμο έτσι την πατησανε τα παιδιά κρίμα πήγε να κόψει δρόμο και έκοψε δρόμο στην ζωή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PC_MAGAS Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 αθηνεζος απλα επειδη κατανεμηθηκα τεθωρακισμενα μονο το στρατοπεδο της αυλωνας ειναι κοντα στην αθηνα , ολα τα αλλα ειναι θρακη, ανατολικο αιγαιο, γιαννενα. για να δουμε τι τυχη θα εχουμε Φίλε δεν θες βύσμα εφόσον μπορείς να Παραθερίζεις στην Κύπρο Σόρυ για τις μπάλες καρπούζι με αυτήν την Κύπρο αλλά δείτε το και απο την θετική πλευρά στο κρεβάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
colombiano747 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 την πρωτη μερα στο στρατο πας μονος σου μεσα; ή ερχονται και συγγενεις και φιλοι να σε ενοχλησουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos234 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Φίλε δεν θες βύσμα εφόσον μπορείς να Παραθερίζεις στην Κύπρο Σόρυ για τις μπάλες καρπούζι με αυτήν την Κύπρο αλλά δείτε το και απο την θετική πλευρά στο κρεβάτι. εγω μαζι σου ειμαι. Ζωαρα κανω κυπρο. Κριμα που επαναπατριζομαι σε 1 μηνα, μακαρι να απολυομουν εδω. 348 Λελα Λεφτα κανονικα σαν πληρωμη(οχι 8 ευρω τον μηνα οπως Ελλαδα)-- αφοροληγητοι καπνοι-> λεφτα αφου δεν καπνιζω, καλες -καθαρες εγκαταστασεις- φαι, καλες εξοδοι, καλες υπηρεσιες,καλες αδειες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις