Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τωρα σοβαρα περα απο το στρατο αφου παρεις αν παρεις Ι5 μετα να προσπαθησεις να χασεις αυτα τα κιλα γιατι δε θα σου βγει σε καλο απο θεμα υγειας. εισαι μικρος μη το αφησεις.

Θα το κυνηγήσω όσο μπορώ να ξεμπερδεύω για Ι5 γιατί δεν είμαι σε φάση εκτός το προσοπικα θέματα έχω και σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα , για τα κιλά το προσπαθώ αλλά ματεα ελπίζω με το το στρατιωτικό να έχουν ηρεμήσει τα πράγματα και να κάνω μια πιο σοβαρή προσπάθεια .

Υ.Γ

Υπαρχει περίπτωση στο αμμεσο μέλλον να φύγω για μεταπτυχιακό στην Ολλανδία οπότε who cares about army B)

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν γινετε να σε παρουν με το ζορι ουτε να πεις οχι δεν τρεχω

μονο και μονο για τα πρακτικα και να φανει οτι γινετε θα σε βαλουν να περπατήσεις 100μ

οταν ηταν σε εμας οι διαγωνισμοι, ημασταν μια πυρ/χια 150 ατομων και τους 147 τους ειπαν οτι πρεπει να γινει και περπατησανε ολοι μαζι μπουλουκι 100μ μεχρι το τελος

και τελικα μιναμε εγω και αλλοι 2 οπου τελικα απετυχα και εγω...

Θα το κυνηγήσω όσο μπορώ να ξεμπερδεύω για Ι5 γιατί δεν είμαι σε φάση εκτός το προσοπικα θέματα έχω και σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα , για τα κιλά το προσπαθώ αλλά ματεα ελπίζω με το το στρατιωτικό να έχουν ηρεμήσει τα πράγματα και να κάνω μια πιο σοβαρή προσπάθεια .

υποψιν οτι αμα σε βγαλουν ι5 ξεχνο οτιδηποτε εχει να κανει με εργασια στο δημοσιο

Δημοσ.

μονο και μονο για τα πρακτικα και να φανει οτι γινετε θα σε βαλουν να περπατήσεις 100μ

οταν ηταν σε εμας οι διαγωνισμοι, ημασταν μια πυρ/χια 150 ατομων και τους 147 τους ειπαν οτι πρεπει να γινει και περπατησανε ολοι μαζι μπουλουκι 100μ μεχρι το τελος

υποψιν οτι αμα σε βγαλουν ι5 ξεχνο οτιδηποτε εχει να κανει με εργασια στο δημοσιο

αν υπαρχει μεχρι τοτε............

Δημοσ.

εγω δεν έτρεξα , τώρα αν συμπλήρωσε οτι έτρεξα και απέτυχα για να μην έχει κυρίως αυτός ντράβαλα με τους απο πάνω του δεν το ξέρω , αλλα είναι πιθανόν.

(να διευκρινίσω πως ήμουν ΥΠ οπότε ηταν κάπως πιο χαλαρααα το όλο θέμα)

Δημοσ.

ως ανυποταχτος εχει δημοσιο η μονο στον ιδιωτικο τομεα δεν ζητανε χαρτι απολυσης?

ετσι για να ξερω δηλαδη

Δημοσ.

υποψιν οτι αμα σε βγαλουν ι5Ψ ξεχνο οτιδηποτε εχει να κανει με εργασια στο δημοσιο

fixed, αλλά με παχυσαρκία δε παίζει Ι5Ψ παίζει μόνο Ι5Π και γι αυτό ισχύουν εντελώς άλλα πράγματα όσον αφορά την εργασία στο δημόσιο.

Δημοσ.

Οχι φιλε μου αυτο που λες δεν στεκει πλεον δεν μετραει αυτο

Παιδια βγξκε η ΕΣΣΟ για Μαιο , μπηκα λοιπον εδω και μου βγαζει μυνημα Δεν κατέστη δυνατή η ταυτοποίηση των στοιχείων σας :fear: .

Τι παιζει ???

Δημοσ.

Παιδιά μια ερώτηση θέλω να κάνω . Μην με βρίσετε δεν ξέρω πολλά από αυτά δεν το έχω ψάξει το θέμα πολύ . Μου είπαν κάτι γνωστοί μου πριν λίγο πως γίνεται να πληρώσεις και να μην πας στρατό . Κάθε μήνα 350 ευρώ δεν θυμάμαι καλά κάπου εκεί . Ισχύει κάτι τέτοιο ?μου φάνηκε πολύ παράξενο .

Δημοσ.

800 ευρώ το μήνα είναι η εξαγορά.

Πάντως, όσον αφορά το απολυτήριο του στρατού δεν μου το έχουν ζητήσει ποτέ... Ούτε εργοδότες, ούτε η εφορία ούτε κανείς άλλος.

Δημοσ.

Εχω την εντυπωση οτι παιρνω αφου εχω 10 + 11 = 21 αρα πανω απο 18 συνολο , ενα θα σου πω στο απολυτο σκοταδι χωρις γυαλια δεν βλεπω το κοκκινο λαμπακι της τηλεορασης !

Οσο για το βαρος εκει και αν το περνω ειμαι 1.90 και 160+ κιλά (δυστηχως μεχρι εκει μετρανε οι ζυγαριες :lol: ) δεν εχω ακομα προβλημα στην βαδισει αλλα λαχανιαζω πολυ ευκολα και με πιανει κατι σαν ασθμα αν ζωριστω πολυ και ειδικα το καλοκαιρι .

Φανταζομαι ηταν ειρωνια το 18 συνολο :P

Ειχα 11 στο καθε ματι. Υπηρέτησα Ι4.

Για τα κιλά να προσπαθήσεις . Είσαι πάνω απο το επιτρεπόμενο και το μόνο που μένει είναι να πηγαίνεις λίγο ζαβόπατα, να λαχανιάζεις και να ζητάς να κάτσεις συνέχεια, και τέτοια για να τους πείσεις.

Και Ι5 παθολογικό ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ κανένα πρόβλημα στο δημόσιο. Εκτός από σώματα ασφαλείας φυσικά, αλλά έτσι κι αλλιώς και Ι4 δεν σε παίρνουν..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...