REDODIN7 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 τωρα σοβαρα περα απο το στρατο αφου παρεις αν παρεις Ι5 μετα να προσπαθησεις να χασεις αυτα τα κιλα γιατι δε θα σου βγει σε καλο απο θεμα υγειας. εισαι μικρος μη το αφησεις. Θα το κυνηγήσω όσο μπορώ να ξεμπερδεύω για Ι5 γιατί δεν είμαι σε φάση εκτός το προσοπικα θέματα έχω και σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα , για τα κιλά το προσπαθώ αλλά ματεα ελπίζω με το το στρατιωτικό να έχουν ηρεμήσει τα πράγματα και να κάνω μια πιο σοβαρή προσπάθεια . Υ.Γ Υπαρχει περίπτωση στο αμμεσο μέλλον να φύγω για μεταπτυχιακό στην Ολλανδία οπότε who cares about army
mastor10 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 δεν γινετε να σε παρουν με το ζορι ουτε να πεις οχι δεν τρεχω μονο και μονο για τα πρακτικα και να φανει οτι γινετε θα σε βαλουν να περπατήσεις 100μ οταν ηταν σε εμας οι διαγωνισμοι, ημασταν μια πυρ/χια 150 ατομων και τους 147 τους ειπαν οτι πρεπει να γινει και περπατησανε ολοι μαζι μπουλουκι 100μ μεχρι το τελος και τελικα μιναμε εγω και αλλοι 2 οπου τελικα απετυχα και εγω... Θα το κυνηγήσω όσο μπορώ να ξεμπερδεύω για Ι5 γιατί δεν είμαι σε φάση εκτός το προσοπικα θέματα έχω και σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα , για τα κιλά το προσπαθώ αλλά ματεα ελπίζω με το το στρατιωτικό να έχουν ηρεμήσει τα πράγματα και να κάνω μια πιο σοβαρή προσπάθεια . υποψιν οτι αμα σε βγαλουν ι5 ξεχνο οτιδηποτε εχει να κανει με εργασια στο δημοσιο
vrwmiaris Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 δεν γινετε να σε παρουν με το ζορι ουτε να πεις οχι δεν τρεχω μονο και μονο για τα πρακτικα και να φανει οτι γινετε θα σε βαλουν να περπατήσεις 100μ οταν ηταν σε εμας οι διαγωνισμοι, ημασταν μια πυρ/χια 150 ατομων και τους 147 τους ειπαν οτι πρεπει να γινει και περπατησανε ολοι μαζι μπουλουκι 100μ μεχρι το τελος και τελικα μιναμε εγω και αλλοι 2 οπου τελικα απετυχα και εγω... υποψιν οτι αμα σε βγαλουν ι5 ξεχνο οτιδηποτε εχει να κανει με εργασια στο δημοσιο αν υπαρχει μεχρι τοτε............
guido Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 δεν γινετε να σε παρουν με το ζορι ουτε να πεις οχι δεν τρεχω μονο και μονο για τα πρακτικα και να φανει οτι γινετε θα σε βαλουν να περπατήσεις 100μ οταν ηταν σε εμας οι διαγωνισμοι, ημασταν μια πυρ/χια 150 ατομων και τους 147 τους ειπαν οτι πρεπει να γινει και περπατησανε ολοι μαζι μπουλουκι 100μ μεχρι το τελος και τελικα μιναμε εγω και αλλοι 2 οπου τελικα απετυχα και εγω... εγω δεν έτρεξα , τώρα αν συμπλήρωσε οτι έτρεξα και απέτυχα για να μην έχει κυρίως αυτός ντράβαλα με τους απο πάνω του δεν το ξέρω , αλλα είναι πιθανόν. (να διευκρινίσω πως ήμουν ΥΠ οπότε ηταν κάπως πιο χαλαρααα το όλο θέμα)
FarCry Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 υποψιν οτι αμα σε βγαλουν ι5 ξεχνο οτιδηποτε εχει να κανει με εργασια στο δημοσιο ως ανυποταχτος εχει δημοσιο η μονο στον ιδιωτικο τομεα δεν ζητανε χαρτι απολυσης? ετσι για να ξερω δηλαδη
angmar Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 υποψιν οτι αμα σε βγαλουν ι5Ψ ξεχνο οτιδηποτε εχει να κανει με εργασια στο δημοσιο fixed, αλλά με παχυσαρκία δε παίζει Ι5Ψ παίζει μόνο Ι5Π και γι αυτό ισχύουν εντελώς άλλα πράγματα όσον αφορά την εργασία στο δημόσιο.
REDODIN7 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 υποψιν οτι αμα σε βγαλουν ι5 ξεχνο οτιδηποτε εχει να κανει με εργασια στο δημοσιο Οχι φιλε μου αυτο που λες δεν στεκει πλεον δεν μετραει αυτο Παιδια βγξκε η ΕΣΣΟ για Μαιο , μπηκα λοιπον εδω και μου βγαζει μυνημα Δεν κατέστη δυνατή η ταυτοποίηση των στοιχείων σας . Τι παιζει ???
nikosspeed Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Παιδιά μια ερώτηση θέλω να κάνω . Μην με βρίσετε δεν ξέρω πολλά από αυτά δεν το έχω ψάξει το θέμα πολύ . Μου είπαν κάτι γνωστοί μου πριν λίγο πως γίνεται να πληρώσεις και να μην πας στρατό . Κάθε μήνα 350 ευρώ δεν θυμάμαι καλά κάπου εκεί . Ισχύει κάτι τέτοιο ?μου φάνηκε πολύ παράξενο .
The_Judas Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 800 ευρώ το μήνα είναι η εξαγορά. Πάντως, όσον αφορά το απολυτήριο του στρατού δεν μου το έχουν ζητήσει ποτέ... Ούτε εργοδότες, ούτε η εφορία ούτε κανείς άλλος.
Pantelwolf Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Εχω την εντυπωση οτι παιρνω αφου εχω 10 + 11 = 21 αρα πανω απο 18 συνολο , ενα θα σου πω στο απολυτο σκοταδι χωρις γυαλια δεν βλεπω το κοκκινο λαμπακι της τηλεορασης ! Οσο για το βαρος εκει και αν το περνω ειμαι 1.90 και 160+ κιλά (δυστηχως μεχρι εκει μετρανε οι ζυγαριες ) δεν εχω ακομα προβλημα στην βαδισει αλλα λαχανιαζω πολυ ευκολα και με πιανει κατι σαν ασθμα αν ζωριστω πολυ και ειδικα το καλοκαιρι . Φανταζομαι ηταν ειρωνια το 18 συνολο Ειχα 11 στο καθε ματι. Υπηρέτησα Ι4. Για τα κιλά να προσπαθήσεις . Είσαι πάνω απο το επιτρεπόμενο και το μόνο που μένει είναι να πηγαίνεις λίγο ζαβόπατα, να λαχανιάζεις και να ζητάς να κάτσεις συνέχεια, και τέτοια για να τους πείσεις. Και Ι5 παθολογικό ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ κανένα πρόβλημα στο δημόσιο. Εκτός από σώματα ασφαλείας φυσικά, αλλά έτσι κι αλλιώς και Ι4 δεν σε παίρνουν..
FarCry Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 μιας και το βρηκα ας το ξαναθυμηθουμε μετα απο 15-16 χρονια τα ιδια καταναγκαστικα εργα... http://www.youtube.com/watch?v=sr7y1Ws5kjk
Προτεινόμενες αναρτήσεις