Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για αυτό γράφω ότι γράφω.

Όλα είναι θέμα οπτικής. Τώρα φυσικά αν εσένα (οποίος εσυ) σε έχει καλέσει η ESA/NASA φύγε, μην πας στρατό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Οποιοδήποτε τοπικ με τίτλο που περιλαμβάνει την λέξη ΣΤΡΑΤΟ προσελκυει τον Πάμπλο όπως το φρέσκο αίμα τον καρχαρία

Σκέφτομαι απο περιέργεια να ανοίξω ενα θεμα με τίτλο

ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ

Δλδ εσυ εγινες εξυπνος μετα που υπηρετησες την θητεια σου;;;. Εως τοτε θεωρεις πως ησουν βλακας;;;. Θεωρεις μηπως το 99% των νεων που υπηρετουν,ειναι βλακες;;;

στρατος και 'εξυπνα ατομα', ειδικα αν μιλαμε για ουγκ δυναμεις κλπ, δεν πανε στην ιδια προταση.

εγω ακομη κλαιω τη χαμενη σεζον δουλειας 2009-2010 για να κανω το αυτιστικο επι 10 μηνες (με επιασε η μειωση ευτυχως)

• Like 2

Καλό, εσύ πρέπει να ήσουν γραφεας :D

Μωρε Ήμουνα και παντα θα μαι αλλα υπήρχαν Έντονες διαφωνίες με τους ανωτερους για το πού γραφονταν όσα μου έλεγαν

Το σχολιο μου ,δεν απευθυνοταν σε εσενα... Αλλα στον φιλο δημητρηγ2 που γραφει οτι υπηρετησε καταδρομεας αλεξιπτωτιστης. Γι'αυτο τον ρωταω τι σειρα ΗΤΑΝ. Εσυ,ΘΑ εισαι. Και αν ειδες ειρωνεια σε εκεινο το ποστ(λανθασμενη), εδω θα δεις την σωστη... Ασε το φιλε μου,δεν το "εχεις"... Θελουν εξυπνα ατομα εκει που μπορουν να κρινουν. Και εσυ δυστυχως,δεν....

Καταρχάς φίλε δεν μπορείς να κρίνεις την εξυπνάδα με αυτήν την λογική που λες εμείς είμαστε δηλαδή και η χαζοί και εσύ ο έξυπνος?

Γιατί είναι υποχρέωση ρε Hasan. Και αν δεν έχεις όρεξη να χωθείς, να τρέξεις, να μάθεις, είναι χάσιμο χρόνου. Αν μετράς τις μέρες να απολυθείς και είσαι μεσ' τον χαβαλέ, είναι χάσιμο χρόνου.

Εγώ το βλέπω σαν ευκαιρία για νέες εμπειρίες, πράγματα που δεν θα δεις έξω (ειδικές δυνάμεις τουλάχιστον).

Και πριν με πεις ουγκανο, δες με τι ασχολούμαι.

όντος από την δικιά μου την πλευρά είναι ότι θα αποκτήσω νέες εμπειρίες και όχι μόνο βλέπω άλλους να βαριούνται ακόμα και πάνε στρατό... άρε έλληνα 

Καταρχάς φίλε δεν μπορείς να κρίνεις την εξυπνάδα με αυτήν την λογική που λες εμείς είμαστε δηλαδή και η χαζοί και εσύ ο έξυπνος?

όντος από την δικιά μου την πλευρά είναι ότι θα αποκτήσω νέες εμπειρίες και όχι μόνο βλέπω άλλους να βαριούνται ακόμα και πάνε στρατό... άρε έλληνα 

Αν και έχω τις απόψεις μου, δεν θα κρίνω κανένα σαν άτομο ή σαν νοητικό επίπεδο από το αν θέλει ή όχι να πάει στο στρατό γενικά ή σε συγκεκριμένο τομέα ειδικότερα.

Από την άλλη όμως φιλαράκι αυτά τα βαρύγδουπα "άρε έλληνα" (αφού σου προτείνω να μάθεις πρώτα να τα γράφεις, αφού ο γραπτός λόγος εκθέτει) θα σου έλεγα να τα αφήσεις.

Ξέρω ότι είναι της μόδας ατάκες σαν αυτή και μαζί άλλες όπως "ελληνάρα", "μνημόνια forever", κλπ αλλά καλό είναι όταν χρησιμοποιούνται (καλύτερα να αποφεύγονται, κατά τη γνώμη μου) να έχει νοηματική συνέχεια με την υπόλοιπη πρόταση και όχι να το λες για να δείξεις ότι ξέρεις τη φράση ή ότι είσαι υπεράνω όλων των υπολοίπων.

• Like 2

στρατος και 'εξυπνα ατομα', ειδικα αν μιλαμε για ουγκ δυναμεις κλπ, δεν πανε στην ιδια προταση.εγω ακομη κλαιω τη χαμενη σεζον δουλειας 2009-2010 για να κανω το αυτιστικο επι 10 μηνες (με επιασε η μειωση ευτυχως)

Με αυτην την απολυτη λογικη σου,με θεωρεις και εμενα "μη εξυπνο", για να μην πω την λεξη "χαζο", που οπως γραφω παραπανω ,υπηρετησα το '93 στις Ε.Δ. Το να ζητα καποιος την αριστεια(σε οποιονδηποτε τομεα), ειναι για'σενα "ουγκ". Πιστευω τα περι καταργησης της αριστειας,και η σημαια στον λαχνο σαν το τζοκερ.θα σε βρισκει συμφωνο. Επιβεβαιωνεις τα παραπανω γραφομενα μου περι διαβρωσης απο την θολοκουλτουρα. Να πουμε ετσι,συμφωνα με αυτην την λογικη,τον αριστο του διαστηματος Στηβεν Χωκιν και τον αριστο των εφευρεσεων Ελον Μασκ, "ουγκ"... Αν απαντησεις οτι αυτα τα 3 δεν εχουν σχεση μεταξυ τους,θα συμφωνησω.... Τα συνδεει ομως η αριστεια. Αιεν αριστευειν...

Πιστευω θα επρεπε να καταλαβεις οτι ηταν για το ποστ του φιλου Δημητρη... Αλλα δεν... Και δεν ηταν και δυσκολακι. Ουτε εγραψα οτι εγω ειμαι εξυπνος και εσυ χαζος...

Newsflash: Άλλο πριν 25 χρόνια θητεία, άλλο τώρα. Ορντινατζες των εποπ είναι πλέον οι φαντάροι

Πάντα το ίδιο ορτινταζτες ήταν

Μίλα με κάποιον με ειλικρίνεια και θα καταλάβεις, φυσικά και υπάρχουν διαφορές λόγω εποχής αλλά η ουσία είναι η ίδια

Εγώ με τον πατέρα μου πάντως ίδια θητεία ουσιαστικά κάναμε γιατί αντιμετωπίζαμε περίπου με τον ίδιο τρόπο τα πράγματα

Φυσικά και κάποια πράγματα ήταν πολύ χειρότερα τότε, αλλά τότε δεν ήταν οι φλωρατζες του σήμερα

Η νοοτροπία του στρατού πάντως πρέπει να είναι η ίδια από το 1800κατι που συγκροτήθηκε

Με αυτην την απολυτη λογικη σου,με θεωρεις και εμενα "μη εξυπνο", για να μην πω την λεξη "χαζο", που οπως γραφω παραπανω ,υπηρετησα το '93 στις Ε.Δ. Το να ζητα καποιος την αριστεια(σε οποιονδηποτε τομεα), ειναι για'σενα "ουγκ". Πιστευω τα περι καταργησης της αριστειας,και η σημαια στον λαχνο σαν το τζοκερ.θα σε βρισκει συμφωνο. Επιβεβαιωνεις τα παραπανω γραφομενα μου περι διαβρωσης απο την θολοκουλτουρα. Να πουμε ετσι,συμφωνα με αυτην την λογικη,τον αριστο του διαστηματος Στηβεν Χωκιν και τον αριστο των εφευρεσεων Ελον Μασκ, "ουγκ"... Αν απαντησεις οτι αυτα τα 3 δεν εχουν σχεση μεταξυ τους,θα συμφωνησω.... Τα συνδεει ομως η αριστεια. Αιεν αριστευειν...

Πιστευω θα επρεπε να καταλαβεις οτι ηταν για το ποστ του φιλου Δημητρη... Αλλα δεν... Και δεν ηταν και δυσκολακι. Ουτε εγραψα οτι εγω ειμαι εξυπνος και εσυ χαζος...

Απλά έκανα λάθος συμπέρασμα γιατί δεν πρόσεξα καλά. :-)  

Αν και έχω τις απόψεις μου, δεν θα κρίνω κανένα σαν άτομο ή σαν νοητικό επίπεδο από το αν θέλει ή όχι να πάει στο στρατό γενικά ή σε συγκεκριμένο τομέα ειδικότερα.

Από την άλλη όμως φιλαράκι αυτά τα βαρύγδουπα "άρε έλληνα" (αφού σου προτείνω να μάθεις πρώτα να τα γράφεις, αφού ο γραπτός λόγος εκθέτει) θα σου έλεγα να τα αφήσεις.

Ξέρω ότι είναι της μόδας ατάκες σαν αυτή και μαζί άλλες όπως "ελληνάρα", "μνημόνια forever", κλπ αλλά καλό είναι όταν χρησιμοποιούνται (καλύτερα να αποφεύγονται, κατά τη γνώμη μου) να έχει νοηματική συνέχεια με την υπόλοιπη πρόταση και όχι να το λες για να δείξεις ότι ξέρεις τη φράση ή ότι είσαι υπεράνω όλων των υπολοίπων.

έχεις δίκαιο φίλε λάθος μου την επομένη θα γράψω γραπτός δεν θα λέω τέτοια! 

Αναλόγως ίσως Καταδρομέας να νιώσεις τι εστί στρατός. Αλλά σε υπόλοιπες μονάδες-σώματα υπάρχει η "σύγκρουση" μετάξύ φαντάρου και ΑΥΔΜ. Δε αρκετοί ΑΥΔΜ το βλέπουν σαν εξουσία και ποιον να "παίξω" και οι φαντάροι σαν χάσιμο χρόνου γιατί στην ουσία είναι, πχ. έβλεπα πυροβόλο (ήμουν πυροβολικό) και δεν ήξερα τι ήταν ενώ απλά καθόμουν είχα άλλα 2-3 άτομα να κάνουν μλκιες.

Βάση εμπειρίας μου απλά υπάρχει για να φαίνετε κάτι χωρίς να δούμε και να εντοπίσουμε την ουσία που κρύβετε στις ενέργειές μας, σαν view χωρίς model & controller (για όσους ξέρουν τι εστί MVC).

Κατ αρχάς να σου πώ χαρά στο κουράγιο σου και στον τρόπο σκέψης που επειδιώκεις κάποια εμπειρία και να δεις πως να εκμεταλευτείς τους 9 μήνες πέραν της σουβλακοκατανάλωσης και καθισιού ματαξύ σκοπιάς. Αλλά καλού κακού κράτα μικρό καλαθάκι ο στρατός είναι απο το σύνολο των πράγματων που πρέπει να τα βιώσεις για να τα κατανoήσεις.

Πάντα το ίδιο ορτινταζτες ήταν

Μίλα με κάποιον με ειλικρίνεια και θα καταλάβεις, φυσικά και υπάρχουν διαφορές λόγω εποχής αλλά η ουσία είναι η ίδια

Εγώ με τον πατέρα μου πάντως ίδια θητεία ουσιαστικά κάναμε γιατί αντιμετωπίζαμε περίπου με τον ίδιο τρόπο τα πράγματα

Φυσικά και κάποια πράγματα ήταν πολύ χειρότερα τότε, αλλά τότε δεν ήταν οι φλωρατζες του σήμερα

Η νοοτροπία του στρατού πάντως πρέπει να είναι η ίδια από το 1800κατι που συγκροτήθηκε

Δλδ πριν το 1800κατι υπηρχαν ορδες που καταταγοντουσαν στην ορδη ασυντακτα,και πολεμουσαν ασυντακτα...κατι σαν τις μαιμουδες της αφρικης... Ο.τι να'ναι...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...