Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σε μας έδιναν υπηρεσιακά από τις 10 το πρωί (και εξοδόχορτα μαζί) σε όλους τους εξοδούχους... :P

Σε εμάς δεν δίναν καν χαρτιά / εξωδόχαρτα. Κάποια στιγμή ήταν ένας ΑΥΔΜ που έκανε υπηρεσία 1 / 3μηνο και λέει να δω τα εξωδόχαρτά σας και γελούσαν μέχρι και οι αρχιλοχίες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ετουτο δε σου εκανε?

στο άλλο θέμα γίνετε μπάχαλος και άντε να σου απαντήσουν

Οφφτοπικ... Ελα ρε κομμαντο...τι σειρα ησουν;;

Δεν νομίζω να είναι offtopic και δεν κατάλαβα το ειρωνικό σχολείο σου..

Μέχρι να έρθει η ώρα να πας μπορεί να έχεις αλλάξει άποψη..

Καταδρομέας αλεξιπτωτιστής και εγώ..

ότι θες συγκεκριμένα πες μας!

Σωστό και αυτό απλά μου αρέσει καταδρομέας 

Το σχολιο μου ,δεν απευθυνοταν σε εσενα... Αλλα στον φιλο δημητρηγ2 που γραφει οτι υπηρετησε καταδρομεας αλεξιπτωτιστης. Γι'αυτο τον ρωταω τι σειρα ΗΤΑΝ. Εσυ,ΘΑ εισαι. Και αν ειδες ειρωνεια σε εκεινο το ποστ(λανθασμενη), εδω θα δεις την σωστη... Ασε το φιλε μου,δεν το "εχεις"... Θελουν εξυπνα ατομα εκει που μπορουν να κρινουν. Και εσυ δυστυχως,δεν....

• Like 2

Καταδρομέας και δόκιμος στο στρατό (περισσότερη θητεία) μόνο για άτομα που ψάχνουν μία εναλλακτική για εργασιακή 

ευκαιρία μετά το στρατό.

Γνωστός μου που ήταν δόκιμος - αλεξιπτωτιστής μέσα σε δύο μήνες που απολύθηκε προσλήφθηκε μόνιμος φυσικά

στην Αστυνομία με το απολυτήριο Λυκείου το δίπλωμα  και τα μόρια που κέρδισε από το Στρατό.

Το ίδιο είναι και σε Πυροσβεστική , Λιμενικό κ.λ.π.

Φυσικά είναι παλούκι και πρέπει να έχεις αρ@@@ια να είσαι Δόκιμος και αλεξιπτωτιστής συγχρόνως στο Στρατό.

Οι περισσότεροι τα παρατάνε τον πρώτο ή δεύτερο μήνα.

Εξυπνα ατομα στο στρατο και ειδικα σε ουγκ τμηματα? Lol.gif

Δλδ εσυ εγινες εξυπνος μετα που υπηρετησες την θητεια σου;;;. Εως τοτε θεωρεις πως ησουν βλακας;;;. Θεωρεις μηπως το 99% των νεων που υπηρετουν,ειναι βλακες;;;

• Like 2

Οι πονηροι και αυτοί που βαριουνται, κοιτάνε να αποφύγουν αυτό το χάσιμο χρόνου

Fixed.... Περα απο τα αστεια,αληθινα πιστευω πως η διαβρωση απο τις ιδεες της θολοκουλτουρας,ειναι μεγαλη ,και οντως πολλοι κοιτουν να το αποφυγουν

• Like 2

Καταδρομέας και δόκιμος στο στρατό (περισσότερη θητεία) μόνο για άτομα που ψάχνουν μία εναλλακτική για εργασιακή

ευκαιρία μετά το στρατό.

Γνωστός μου που ήταν δόκιμος - αλεξιπτωτιστής μέσα σε δύο μήνες που απολύθηκε προσλήφθηκε μόνιμος φυσικά

στην Αστυνομία με το απολυτήριο Λυκείου το δίπλωμα και τα μόρια που κέρδισε από το Στρατό.

Το ίδιο είναι και σε Πυροσβεστική , Λιμενικό κ.λ.π.

Φυσικά είναι παλούκι και πρέπει να έχεις αρ@@@ια να είσαι Δόκιμος και αλεξιπτωτιστής συγχρόνως στο Στρατό.

Οι περισσότεροι τα παρατάνε τον πρώτο ή δεύτερο μήνα.

ότι αναφέρεις δεν ισχύει πλέον.

Fixed.... Περα απο τα αστεια,αληθινα πιστευω πως η διαβρωση απο τις ιδεες της θολοκουλτουρας,ειναι μεγαλη ,και οντως πολλοι κοιτουν να το αποφυγουν

Lol, ας πηγαίνετε όσοι γουστάρετε, τους υπόλοιπους τι τους μπλεκετε;

Γιατί είναι υποχρέωση ρε Hasan. Και αν δεν έχεις όρεξη να χωθείς, να τρέξεις, να μάθεις, είναι χάσιμο χρόνου. Αν μετράς τις μέρες να απολυθείς και είσαι μεσ' τον χαβαλέ, είναι χάσιμο χρόνου.

Εγώ το βλέπω σαν ευκαιρία για νέες εμπειρίες, πράγματα που δεν θα δεις έξω (ειδικές δυνάμεις τουλάχιστον).

Και πριν με πεις ουγκανο, δες με τι ασχολούμαι.

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...