j0hnn1e Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Σε μας έδιναν υπηρεσιακά από τις 10 το πρωί (και εξοδόχορτα μαζί) σε όλους τους εξοδούχους... Σε εμάς δεν δίναν καν χαρτιά / εξωδόχαρτα. Κάποια στιγμή ήταν ένας ΑΥΔΜ που έκανε υπηρεσία 1 / 3μηνο και λέει να δω τα εξωδόχαρτά σας και γελούσαν μέχρι και οι αρχιλοχίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsilitheo1 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Σε 2-3 χρονια θα το εχεις παρει αλλιως,και θα ρωτας πως θα την κανεις... '93δ εσσο 2α μ.αλ 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dhmhtrhsg2 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Μέχρι να έρθει η ώρα να πας μπορεί να έχεις αλλάξει άποψη.. Καταδρομέας αλεξιπτωτιστής και εγώ.. ότι θες συγκεκριμένα πες μας! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsilitheo1 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Οφφτοπικ... Ελα ρε κομμαντο...τι σειρα ησουν;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Ετουτο δε σου εκανε? στο άλλο θέμα γίνετε μπάχαλος και άντε να σου απαντήσουν Οφφτοπικ... Ελα ρε κομμαντο...τι σειρα ησουν;; Δεν νομίζω να είναι offtopic και δεν κατάλαβα το ειρωνικό σχολείο σου.. Μέχρι να έρθει η ώρα να πας μπορεί να έχεις αλλάξει άποψη.. Καταδρομέας αλεξιπτωτιστής και εγώ.. ότι θες συγκεκριμένα πες μας! Σωστό και αυτό απλά μου αρέσει καταδρομέας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsilitheo1 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Το σχολιο μου ,δεν απευθυνοταν σε εσενα... Αλλα στον φιλο δημητρηγ2 που γραφει οτι υπηρετησε καταδρομεας αλεξιπτωτιστης. Γι'αυτο τον ρωταω τι σειρα ΗΤΑΝ. Εσυ,ΘΑ εισαι. Και αν ειδες ειρωνεια σε εκεινο το ποστ(λανθασμενη), εδω θα δεις την σωστη... Ασε το φιλε μου,δεν το "εχεις"... Θελουν εξυπνα ατομα εκει που μπορουν να κρινουν. Και εσυ δυστυχως,δεν.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Εξυπνα ατομα στο στρατο και ειδικα σε ουγκ τμηματα? Lol.gif 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Καταδρομέας και δόκιμος στο στρατό (περισσότερη θητεία) μόνο για άτομα που ψάχνουν μία εναλλακτική για εργασιακή ευκαιρία μετά το στρατό. Γνωστός μου που ήταν δόκιμος - αλεξιπτωτιστής μέσα σε δύο μήνες που απολύθηκε προσλήφθηκε μόνιμος φυσικά στην Αστυνομία με το απολυτήριο Λυκείου το δίπλωμα και τα μόρια που κέρδισε από το Στρατό. Το ίδιο είναι και σε Πυροσβεστική , Λιμενικό κ.λ.π. Φυσικά είναι παλούκι και πρέπει να έχεις αρ@@@ια να είσαι Δόκιμος και αλεξιπτωτιστής συγχρόνως στο Στρατό. Οι περισσότεροι τα παρατάνε τον πρώτο ή δεύτερο μήνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsilitheo1 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Εξυπνα ατομα στο στρατο και ειδικα σε ουγκ τμηματα? Lol.gif Δλδ εσυ εγινες εξυπνος μετα που υπηρετησες την θητεια σου;;;. Εως τοτε θεωρεις πως ησουν βλακας;;;. Θεωρεις μηπως το 99% των νεων που υπηρετουν,ειναι βλακες;;; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Οι έξυπνοι και αυτοί που εκτιμούν τον χρόνο τους κοιτάνε να αποφύγουν αυτό το χάσιμο χρόνου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsilitheo1 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Οι πονηροι και αυτοί που βαριουνται, κοιτάνε να αποφύγουν αυτό το χάσιμο χρόνου Fixed.... Περα απο τα αστεια,αληθινα πιστευω πως η διαβρωση απο τις ιδεες της θολοκουλτουρας,ειναι μεγαλη ,και οντως πολλοι κοιτουν να το αποφυγουν 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilya Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Καταδρομέας και δόκιμος στο στρατό (περισσότερη θητεία) μόνο για άτομα που ψάχνουν μία εναλλακτική για εργασιακή ευκαιρία μετά το στρατό. Γνωστός μου που ήταν δόκιμος - αλεξιπτωτιστής μέσα σε δύο μήνες που απολύθηκε προσλήφθηκε μόνιμος φυσικά στην Αστυνομία με το απολυτήριο Λυκείου το δίπλωμα και τα μόρια που κέρδισε από το Στρατό. Το ίδιο είναι και σε Πυροσβεστική , Λιμενικό κ.λ.π. Φυσικά είναι παλούκι και πρέπει να έχεις αρ@@@ια να είσαι Δόκιμος και αλεξιπτωτιστής συγχρόνως στο Στρατό. Οι περισσότεροι τα παρατάνε τον πρώτο ή δεύτερο μήνα. ότι αναφέρεις δεν ισχύει πλέον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Fixed.... Περα απο τα αστεια,αληθινα πιστευω πως η διαβρωση απο τις ιδεες της θολοκουλτουρας,ειναι μεγαλη ,και οντως πολλοι κοιτουν να το αποφυγουν Lol, ας πηγαίνετε όσοι γουστάρετε, τους υπόλοιπους τι τους μπλεκετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Γιατί είναι υποχρέωση ρε Hasan. Και αν δεν έχεις όρεξη να χωθείς, να τρέξεις, να μάθεις, είναι χάσιμο χρόνου. Αν μετράς τις μέρες να απολυθείς και είσαι μεσ' τον χαβαλέ, είναι χάσιμο χρόνου. Εγώ το βλέπω σαν ευκαιρία για νέες εμπειρίες, πράγματα που δεν θα δεις έξω (ειδικές δυνάμεις τουλάχιστον). Και πριν με πεις ουγκανο, δες με τι ασχολούμαι. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Lol, δεν έχεις πάει ακόμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις