Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι αλλά οι φαντάροι ας κάνουν περίπολο με 40 βαθμούς κάτω από τον ήλιο σαν μακακες με αρβύλα παντελόνι μακρύ κλπ γιατί οι υπηρεσίες φύλαξης αποκλείεται να μην γίνονταν. Στη καλύτερη γλυτώναμε το χιτώνιο. (Όχι στη πύλη, εκεί πρέπει να είσαι κυριλέ.) Ενώ οι μονιμαδες με τα 3 αιρκοντισιον ανά γραφείο απαγορευτικό να κάνουν δουλειές έξω λόγω δυσφορίας κλπ και λήξη νωρίτερα.Πιτσες μπλε ο στρατός... Πραγματικά η ζέστη είναι χίλιες φορές πιο απαλλευτη από το κρύο στη θητεία.

Δεν μπορώ να συμφωνήσω περισσότερο!!! Έχω στάξει στα περίπολα και ο ΕΑΣ (100 κιλά παχύδερμο πλάσμα) κάνει φρουρά χωρίς χιτώνιο και καπέλο που δεν προβλέπεται και φυσικά με την ίδια αμφίεση βγαίνει και έφοδο!

Άλλα άμα πεις να βγάλεις και εσύ ο πηγμένος φανταράκος που σε πάει 4 και 5 μέσα (προσωπική εμπειρία, σίγουρα υπάρχουν και χειρότερα) να ζητήσεις να κάνεις υπηρεσία χωρίς χιτώνιο ή/και κράνος σου λέει εγώ έχω κάνει τις 50πλάσιες υπηρεσίες από σένα με πλήρη φόρτο κλπ κλπ λες και με νοιάζει εμένα τι έκανε αυτός όταν ΑΣΚΟΥΣΕ το επάγγελμα του και δεν ήταν υπηρέτης 9μηνης διάρκειας για 8,6 ευρώ το μήνα...

• Like 1
  • Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Lol, σε εμάς είχαν τους φαντάρους στον καύσωνα με κράνος, εξάρτηση και ένα αλεξιθραυστο που είχε τον ιδρώτα του προηγούμενου επάνω όταν άλλαξαν τα νούμερα.

Το δε αλεξιθραυστο ήταν τόσο χρεπι που όχι τυφεκιο ούτε 9αρι πιστόλι δεν σταματούσε.

• Like 1
Δημοσ.

Αντικειμενικά ιδρώνω αρκετά παραπάνω από άλλους, αφού πάντα στάζω το διπλάσιο σε σχέση με τον άλλο που κάνουμε περίπολο. Άμα φορούσα και μια τέτοια αηδία θα έπεφτα κάτω και άντε γεια! :P

• Super Moderators
Δημοσ.

Lol, σε εμάς είχαν τους φαντάρους στον καύσωνα με κράνος, εξάρτηση και ένα αλεξιθραυστο που είχε τον ιδρώτα του προηγούμενου επάνω όταν άλλαξαν τα νούμερα.

Το δε αλεξιθραυστο ήταν τόσο χρεπι που όχι τυφεκιο ούτε 9αρι πιστόλι δεν σταματούσε.

Σε μας έδιναν υπηρεσιακά από τις 10 το πρωί (και εξοδόχορτα μαζί) σε όλους τους εξοδούχους... :P

• Super Moderators
Δημοσ.

Καμία σχέση όμως. Σε όλους τους φαντάρους του στρατοπέδου το έκαναν αυτό, αρκεί να ήταν εξοδούχοι (1-1 δλδ)...

Δημοσ.

Ανανεώθηκε το site της στρατολογίας. Μπενω Θήβα. Είναι καλά? Ξέρει κανείς τίποτα?

Μπόμπα είσαι. Ζωάρα θα κάνεις! ;)

Δημοσ.

Καμία σχέση όμως. Σε όλους τους φαντάρους του στρατοπέδου το έκαναν αυτό, αρκεί να ήταν εξοδούχοι (1-1 δλδ)...

Ok, και ποιο είναι το συμπέρασμα; Ότι σε ορισμένα στρατόπεδα κάνεις θητεία σαν άνθρωπος και στα υπόλοιπα σαν ζώο;

Δημοσ.

Δεν μπορώ να συμφωνήσω περισσότερο!!! Έχω στάξει στα περίπολα και ο ΕΑΣ (100 κιλά παχύδερμο πλάσμα) κάνει φρουρά χωρίς χιτώνιο και καπέλο που δεν προβλέπεται και φυσικά με την ίδια αμφίεση βγαίνει και έφοδο!

Άλλα άμα πεις να βγάλεις και εσύ ο πηγμένος φανταράκος που σε πάει 4 και 5 μέσα (προσωπική εμπειρία, σίγουρα υπάρχουν και χειρότερα) να ζητήσεις να κάνεις υπηρεσία χωρίς χιτώνιο ή/και κράνος σου λέει εγώ έχω κάνει τις 50πλάσιες υπηρεσίες από σένα με πλήρη φόρτο κλπ κλπ λες και με νοιάζει εμένα τι έκανε αυτός όταν ΑΣΚΟΥΣΕ το επάγγελμα του και δεν ήταν υπηρέτης 9μηνης διάρκειας για 8,6 ευρώ το μήνα...

Ε σιγα,θα κανεις περιπολο χωρις κρανος,κανεις δεν θα σε δει/ασχοληθει.

Στην μάχιμη λημνο (οπως την παρουσιαζουν) καναμε χοντρα πραγματα και πολυ σπανια υπηρχε καμπανα.

• Like 1
Δημοσ.

Ανανεώθηκε το site της στρατολογίας. Μπενω Θήβα. Είναι καλά? Ξέρει κανείς τίποτα?

Μπόμπα είσαι. Ζωάρα θα κάνεις! ;)

Ετοιμάσου για πολύ ορθοστασία όμως

Δημοσ.

Ηρθε και εμενα η σειρα μου σιγα σιγα να δω τι θα κανω με αυτο το πραμα που λεγεται στρατος. Λογω του οτι αργησα να παρω το πτυχιο, και οι καιροι ειναι δυσκολοι, θελω να βγω στην αγορα εργασιας για να "επιβιωσω" και να βοηθησω και τους δικους μου.

Προφανως ψαχνω κανα τροπο αν μπορω να αποφυγω το στρατο.

Γενικα πολλα ακουγονται, αλλα ποιον να εμπιστευτεις, οταν ειδικα ολοι ξεκινανε την προταση με τη φραση "εγω ειχα ενα γνωστο που..." .

Σε ψυχολογο να το παιξω τρελιτσα για να απαλλαγω δεν εχω ορεξη. Η αληθεια ειναι οτι εχω κλειστοφοβια, και μια αλλη ταση που δε μου αρεσει να βρισκομαι καπου, οταν ξερω οτι δε μου επιτρεπεται να φυγω ( σε ελαφρια μορφη, αλλα υπαρχει ).

Επισης, εχω γεννηθει Γερμανια, το γραφει και στην ταυτοτητα μου και εχω μεινει 6 χρονια εκει. Αυτο μπορω να το χρησιμοποιησω καπως ;

Γενικα καμια ιδεα;

Η πήγαινε στην Μαμα-Λεφτουδιά (Κύπρος) πίστεψε με έχω και εργασιακή αλλά και στρατιωτική εμπειρία απο εκεί.

Αρκεί να μην έχεις μαλακοφοβία και αστείρευτη γαϊδουριά, ειδικά ισχύει στην 188ΜΜΠ.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά θέλω όσοι όσοι ήτανε ειδικές δυνάμεις η ακόμα είναι να μου πουν την γνώμη τους εμπειρίες κλπ έχω επιλέξει καταδρομέας και θα πάω σε 2-3 χρόνια (αναβολή για τώρα λόγο σπουδών) ξέρω ότι είναι μεγάλο παλούκι ότι θα σου φωνάζουν θα βρίζουν κλπ αλλά πιστεύω κατά την γνώμη μου κάνει πολύ καλύτερη την ψυχολογία σου και σε κάνει καλύτερο άνθρωπο θέλω εμπειρίες από καταδρομείς!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...