Pablo_Hasan Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Η άποψη των φαντάρων δεν έχει καμία αξία στον στρατό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyros95 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Καλημέρα παιδιά, Είμαι 22χρονών και τελειόφοιτος Οικονομικού τμήματος (έχουν μείνει 6 μαθήματα για Σεπτέμβρη). Παρ'όλο που ενδιαφέρομαι να συνεχίσω με ένα Master, αντιλαμβάνομαι ότι ο στρατός θα αποτελέσει μεγαλύτερο ¨βαρίδιο¨, αν τον αφήσω για μεγαλύτερη ηλικία. Υπάρχει η δυνατότητα να κόψω την αναβολή μου, ώστε να καταταγώ Νοέμβριο (μιας και όλο τον Σεπτέμβρη θα τον φάω στην εξεταστική, και ένα μεγάλο μέρος του Οκτώβρη σε ένα δίπλωμα σχετικά με την δουλειά μου ); Ευχαριστώ εκ'των προτέρων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Η άποψη των φαντάρων δεν έχει καμία αξία στον στρατόΟι φαντάροι βασικά είναι που μπορεί να σε πηδήξουν στο στρατό, οι φαντάροι και ο επιλοχίας λόχου. Οι πιο πάνω δύσκολα να ασχοληθούν μαζί σου Εκτός αν έχεις τόσο δυνατό βύσμα που πέφτουν τηλέφωνα και είσαι τουρίστας Το να έχεις Ι δεν είναι καθόλου υποτιμητικό πάντως το να φέρεσαι σαν γιωτάς είναι 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kyriakos131211 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Φιδιάστε ρε !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 guys οταν τελειωσεις τις σπουδες η αναβολη κοβεται αυτοματα?η μπορεις να την κρατησεις μεχρι οταν στην εχουν δωσει.Π.χ η δικια μου ειναι μεχρι το 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ziaba Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Καλημέρα παιδιά, Είμαι 22χρονών και τελειόφοιτος Οικονομικού τμήματος (έχουν μείνει 6 μαθήματα για Σεπτέμβρη). Παρ'όλο που ενδιαφέρομαι να συνεχίσω με ένα Master, αντιλαμβάνομαι ότι ο στρατός θα αποτελέσει μεγαλύτερο ¨βαρίδιο¨, αν τον αφήσω για μεγαλύτερη ηλικία. Υπάρχει η δυνατότητα να κόψω την αναβολή μου, ώστε να καταταγώ Νοέμβριο (μιας και όλο τον Σεπτέμβρη θα τον φάω στην εξεταστική, και ένα μεγάλο μέρος του Οκτώβρη σε ένα δίπλωμα σχετικά με την δουλειά μου ); Ευχαριστώ εκ'των προτέρων! απορώ τι σας μαθαίνουν εκεί στις σχολές (φιλικά πάντα)? με μια αναζήτησή βρήκα αυτό που ζητάς, δες την ερώτησή 20 https://www.stratologia.gr/el/faq#faq-page_2-19 με λίγα λογία προλαβαίνεις μέχρι τις 31 Αυγούστου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fastnq2 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 guys οταν τελειωσεις τις σπουδες η αναβολη κοβεται αυτοματα?η μπορεις να την κρατησεις μεχρι οταν στην εχουν δωσει.Π.χ η δικια μου ειναι μεχρι το 18 ισχυει κ μετα την περατωση των σπουδων.εγω εχω μεχρι το 23 αλλα ειπαμε να μην μπουμε και στα 30 Οσο για την διακοπη της αναβολης επειδη ειμαι κ εγω σε αυτη τη φαση,επειδη η εσσο σεπτεμβρη και νοεμβρη ειναι μεγαλες,ναι μεν λενε οτι μπορεις μεχρι 31 αυγουστου να κανεις την διακοπη αλλα καποιοι εκαναν προηγουμενες χρονιες διακοπη 11 12 αυγουστου και τους εβαλαν εσσο ιανουαριου.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostask91 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Να κανω μια βασικη ερωτηση. Για οποιοδηποτε λογο εγω θελω ή δικαιουμαι να παρω απαλλαγη, πρεπει πρωτα να κοψω την αναβολη και λιγες μερες πριν με καλεσουν, τοτε κινω τις διαδικασιες που χρειαζονται για την απαλλαγη; Ή πρεπει να κανω κατι νωριτερα για την απαλλαγη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsioulak Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Να κανω μια βασικη ερωτηση. Για οποιοδηποτε λογο εγω θελω ή δικαιουμαι να παρω απαλλαγη, πρεπει πρωτα να κοψω την αναβολη και λιγες μερες πριν με καλεσουν, τοτε κινω τις διαδικασιες που χρειαζονται για την απαλλαγη; Ή πρεπει να κανω κατι νωριτερα για την απαλλαγη; Ναι, η μοναδικη αλλη περιπτωση ειναι να ξεκινησεις διαδικασιες (τις οποιες δεν τις ξερω) απαλλαγης πριν περασεις περιοδευον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afairesths Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Από 11 έως και 13 Σεπτεµβρίου 2017 θα πρέπει να παρουσιαστούν οι υπόχρεοι προς κατάταξη με την Ε ΕΣΣΟ 2017 στα κέντρα κατάταξης του Στρατού Ξηράς εδω η εγκυκλιος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Ψαρωσαμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afairesths Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 στο 547 παρουσιαζομαι εγω , οποτε τωρα αναμενω το σημειωμα καταταξης ωστε να κινηθω για τα απαραιτητα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Κρεμασμένος από το κορδόνι της αρβύλας του, βρέθηκε ο 44χρονος Ανθυπασπιστής Φ.Π. που υπηρετούσε στο 96 Τάγμα Υλικού Πολέμου Εθνοφυλακής (ΤΥΠΕΘ) στην Αρμόλια. Όπως αναφέρει το Politis Chios, τον άτυχο 44χρονο εντόπισε κρεμασμένο από την πόρτα της κουζίνας του σπιτιού του ο 15χρονος γιος του, ο οποίος κάλεσε άμεσα σε βοήθεια. Παρά την κινητοποίηση για τον 44χρονο ήταν αργά αφού ο γιατρός που έφθασε λίγη ώρα αργότερα στο σημείο απλά διαπίστωσε τον θάνατό του. Ο αυτόχειρας πατέρας 3 παιδιών 15,11 και 8 ετών δεν φαίνεται ότι αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα, ενώ η ημέρα που επέλεξε δεν ήταν τυχαία αφού σύμφωνα με την αστυνομία είχε τα γενέθλιά του. http://www.iefimerida.gr/news/354764/sok-stin-hio-anthypaspistis-kremastike-apo-kordoni-tis-arvylas-toy Μειον ακομα ενας υπαξιωματικος. Αληθεια εχει ερευνηθει ποτε γιατι αυτοκτονουν στελεχη του ΕΣ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j0hnn1e Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Για τον ίδιο λόγο που κατατάσσονται στον ΕΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Μειον ακομα ενας υπαξιωματικος. Νομίζω ότι ο ανθυπασπιστής θεωρείται αξιωματικός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις