apostolisR Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Προφανως! Έλα όμως που εγω πρέπει να κόψω την αναβολή πριν τον Σεπτέμβριο για να μπω Νοέμβρη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα παιδιά! Ειμαι φοιτητής στο 3ο έτος και για προσωπικούς λόγους θέλω να κόψω την αναβολή μου για να μπω τον Νοέμβριο. Γνωριζει κανεις σας αν θα πρέπει να κάνω κάτι με τη σχολή; Π.χ. διακοπή σπουδων ή οτιδήποτε άλλο; Γιατι εγω ειχα στο μυαλό μου απλά να αφήσω 2 εξάμηνα να περάσουν έτσι. Όποιος γνωριζει κάτι, του ειμαι υπόχρεος. Ευχαριστω Κοίτα άμα είσαι σε καλό δρόμο στη σχολή σου και θεωρείς ότι την τελειώνεις άνετα εντός του ν+2 ακόμα και αν κάνεις τη θητεία σου , εγώ θα έλεγα μην κάνεις τίποτα. Πήγαινε στρατό κανονικά και εξάλλου κατά τη διάρκεια της θητείας μπορείς να κάνεις πλέον ηλεκτρονικά εγγραφή μαθημάτων κλπ. Ακόμα και φοιτητική άδεια μπορείς να πάρεις έως 12 μέρες σύνολο για να δίνεις μαθήματα στις εξεταστικές Εγώ τις πήρα και τις 12 μέρες (αν και ήθελα μόνο 2 μαθήματα για πτυχίο- απλά δήλωνα μαθήματα επιλογής) χωρίς να έχω βύσμα αλλά είναι λίγο θέμα διοικητή. Αν θεωρείς ότι υπάρχει περίπτωση να ζοριστείς να τελειώσεις τη σχολή στο προβλεπόμενο χρόνο και φοβάσαι τη διαγραφή (Γενικά αυτή τη στιγμή διαγραφές φοιτητών δε γίνονται και όσο θα είναι ο σύριζα δε βλέπω να γίνουν) μπορείς να διακόψεις τη φοίτητηση για 2 εξάμηνα ώστε να μην μετρήσουν στο συνολικό χρόνο σπουδών σου. Αλλά πιστεύω καλύτερα είναι το πρώτο. Δήλωσε όσα μαθήματα μπορείς. Πάρε φοιτητική άδεια και μπορεί και να περάσεις και μερικά μαθήματα (στόχευσε σε μαθήματα που περνιούνται με ελάχιστο διάβασμα) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostolisR Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Σε ευχαριστω πολύ φιλε. Αυτό ήθελα να μάθω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gigamestin Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Παιδιά σε λίγο καιρο τελιώνω και με την Πτυχιακή.Βεβαια το τελευταιο εξαμηνο(χωρια της Πρακτικης) δουλευω για να μαζεψω καποια λεφτα καθως και να μαθω καποια πραγματα που θελω στο αντικειμενο μου.Ειμαι 23 και θα ηθελα για ενα χρονο ακομα να το καθυστερησω,Εσεις τι προτεινετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsioulak Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Παιδιά σε λίγο καιρο τελιώνω και με την Πτυχιακή.Βεβαια το τελευταιο εξαμηνο(χωρια της Πρακτικης) δουλευω για να μαζεψω καποια λεφτα καθως και να μαθω καποια πραγματα που θελω στο αντικειμενο μου.Ειμαι 23 και θα ηθελα για ενα χρονο ακομα να το καθυστερησω,Εσεις τι προτεινετε? Πηγαινε στρατο πριν κανεις πρακτικη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thephotoshoped Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Πράσινο χαρτί απολύσεως σημαίνει ότι θα με καλέσουν ξανά σε σύντομο χρονικό διάστημα; Γνωρίζεις κανείς ποιο μπορεί να είναι αυτό και το πόσο πιθανό να γίνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Την σειρα μου την ειχαν καλεσει ενα χρονο και 4 μηνες απ την απολυση μας. Δεν ειναι και 100% βεβαια οτι θα καλεσουν και εσενα . Για παραδειγμα εγω το εμαθα τοτε απο συζητηση στο fb με μια «σειρούλα» , εμενα παρολο που ειχα πρασινο απολυτηριο δεν με καλεσαν , εστειλαν απλα το ασπρο απολυτηριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
τότε τι κρίμα Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Την σειρα μου την ειχαν καλεσει ενα χρονο και 4 μηνες απ την απολυση μας. Δεν ειναι και 100% βεβαια οτι θα καλεσουν και εσενα . Για παραδειγμα εγω το εμαθα τοτε απο συζητηση στο fb με μια «σειρούλα» , εμενα παρολο που ειχα πρασινο απολυτηριο δεν με καλεσαν , εστειλαν απλα το ασπρο απολυτηριο δηλαδη εχει περασει τουλαχιστον ενας χρονος, 4 μηνες και κάποια τέρμινα, από τότε που ξεμπέρδεψες με στρατό και (δεν ντρέπεσαι να) χρησιμοποιείς ακόμα την λέξη "σειρούλα"; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilya Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Πράσινο χαρτί απολύσεως σημαίνει ότι θα με καλέσουν ξανά σε σύντομο χρονικό διάστημα; Γνωρίζεις κανείς ποιο μπορεί να είναι αυτό και το πόσο πιθανό να γίνει; το σύντομα ειναι σχετικό εχω απολυθεί εδω κ 4 χρόνια κ ακομα τπτ. Βέβαια δεν ξερω αν παιζει ρόλο οτι τα 2 τελευταία είμαι δηλωμένος κάτοικος εξωτερικού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manic Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Εκοψα αναβολή απο ΚΕΠ πρέπει να την επιβεβαιώσω με το ΡΟΥΦ ή είμαι καλυμένος? Το λέω γιατι δεν παίζει να βρώ άνθρωπο Αυγουστίατικα εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 19 χρόνια πάνε και δεν με κάλεσαν ούτε μια φορά οι αλήτες! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Εκοψα αναβολή απο ΚΕΠ πρέπει να την επιβεβαιώσω με το ΡΟΥΦ ή είμαι καλυμένος? Το λέω γιατι δεν παίζει να βρώ άνθρωπο Αυγουστίατικα εκεί. Εισαι καλυμμενος. Και εγω μονο στο κεπ ειχα παει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 δηλαδη εχει περασει τουλαχιστον ενας χρονος, 4 μηνες και κάποια τέρμινα, από τότε που ξεμπέρδεψες με στρατό και (δεν ντρέπεσαι να) χρησιμοποιείς ακόμα την λέξη "σειρούλα"; Για την ακριβεια 7 χρονια 2 μηνες και 15 μερες χαχα , γιατι σε χαλουλου που τη χρησιμοποιώ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 12 χρόνια για μένα. Who cares? Πουτανα γκατζολια Δεν εμεινε καμία. Απολελε (και τρελελε) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Στεφανος123 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Εχω αναβολη μεχρι το 2020 και σκεφτομαι να μπω τον επομενο Ιουλιο που οπως ειδα τη περιοδο ιουλιο-αυγουστο ειναι περιοδος που παιρνουν ατομα.Ποια ειναι τα βηματα τα οποια πρεπει να ακολουθησω για να ακυρωσω την αναβολη?Επισης με ενδιαφερει να μπω οσο πιο νωρις γινεται τον μηνα ιουλιο,για αυτο μπορω να κανω κατι η ειναι τζοκερ? Kαποιος ειδικα για το τελευταιο αν ξερει κατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις