Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν δε σε βγαλουν για κανα αλλο βυσμα ναι

Παίρνεις Ι5 και για τις 2 παθησεις, αλλα οχι για 10 και 11 μυωπια που λεει.. Αυτο ειναι καθαρό Ι4.

Οπότε τα μάτια τα ξεχνάς. Αν διαβάσεις το Φεκ θα δεις οτι και να έχεις μόνο ένα μάτι, και στο άλλο να έχεις 17 μυωπία, υπηρετείς Ι4.

Εχω την εντυπωση οτι παιρνω αφου εχω 10 + 11 = 21 αρα πανω απο 18 συνολο , ενα θα σου πω στο απολυτο σκοταδι χωρις γυαλια δεν βλεπω το κοκκινο λαμπακι της τηλεορασης !

Οσο για το βαρος εκει και αν το περνω ειμαι 1.90 και 160+ κιλά (δυστηχως μεχρι εκει μετρανε οι ζυγαριες :lol: ) δεν εχω ακομα προβλημα στην βαδισει αλλα λαχανιαζω πολυ ευκολα και με πιανει κατι σαν ασθμα αν ζωριστω πολυ και ειδικα το καλοκαιρι .

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

χρήματα δεν αξίζει να τους δώσεις σε καμμία περιπτωση, δεν πάνε σε κοινοφελείς σκοπούς αλλά στις τσέπες των καραβανάδων.

κοιτα το θεμα δεν ειναι τα χρηματα. αυτα πες τα δινω. το θεμα ειναι να μη κανω τη θητεια και πληρωσω και το προστιμο. δηλαδη δεν αξιζει. αυτο ειναι που δεν εχο πολυκαταλαβει. αυτοι που θα πληρωσουν να τους επιβληθει και αλλο προστιμο δε νομιζω. αλλα αν σε πιασουν θα σε αναγκασουν να κανεις η θητεια αν εισαι <35 η οχι?

υπαρχει καποιος μονιμος του στρατου να μας διαφωτισει?

Εχω την εντυπωση οτι παιρνω αφου εχω 10 + 11 = 21 αρα πανω απο 18 συνολο , ενα θα σου πω στο απολυτο σκοταδι χωρις γυαλια δεν βλεπω το κοκκινο λαμπακι της τηλεορασης !

Οσο για το βαρος εκει και αν το περνω ειμαι 1.90 και 160+ κιλά (δυστηχως μεχρι εκει μετρανε οι ζυγαριες :lol: ) δεν εχω ακομα προβλημα στην βαδισει αλλα λαχανιαζω πολυ ευκολα και με πιανει κατι σαν ασθμα αν ζωριστω πολυ και ειδικα το καλοκαιρι .

τωρα σοβαρα περα απο το στρατο αφου παρεις αν παρεις Ι5 μετα να προσπαθησεις να χασεις αυτα τα κιλα γιατι δε θα σου βγει σε καλο απο θεμα υγειας. εισαι μικρος μη το αφησεις.

και να το κρατήσεις για 2 χρόνια για να ξαναπάς ? Δε νομιζω να αξιζει να κανεις κατι τοσο ασχημο στον εαυτο σου. Καλύτερα να πληρώσεις τα 6000+7200 για ανυπότακτος.

ναι ειναι και αυτο με την αναβολη. το ξεχασα. δεν ειναι το βαρος να ανεβοκατεβαινει. εντυμεταξυ ο τυπος στο super size me εκανε σχεδον ενα χρονο για να γινει οπως ηταν πρωτα

Δημοσ.

ειναι 30ε την ημερα.αλλα παλι μη τους δινεις τιποτα στα λαμογια.κ γω πιστευω οτι ειναι χασιμο χρονου αλλα θα παω μη πλερωσω.αν δεν παρουσιαστεις ερχονται σε μαζευουν?

Δημοσ.

Γίνεται εξαγορά ολόκληρης της θητείας ή μέρος αυτής αν είσαι κάτω απο 35;

όχι, από 35 και άνω.

ειναι 30ε την ημερα.αλλα παλι μη τους δινεις τιποτα στα λαμογια.κ γω πιστευω οτι ειναι χασιμο χρονου αλλα θα παω μη πλερωσω.αν δεν παρουσιαστεις ερχονται σε μαζευουν?

σιγά μη σε πάνε και στο στρατόπεδο με χειροπέδες. Περνάει κάποιος αστυνομικός και παραδίδει μια κλήση που λέει ότι πρέπει να παρουσιαστείς στο τάδε κέντρο την τάδε ημερομηνία, κτλ.

Αν δηλώσουν οι δικοί σου ότι είσαι εkτός ελλάδος, αυτό είναι και το μονο που χρειάζεται να κανεις, δεν πρόκειται να σε ξαναενοχλήσουν.

Δημοσ.

όχι, από 35 και άνω.

σιγά μη σε πάνε και στο στρατόπεδο με χειροπέδες. Περνάει κάποιος αστυνομικός και παραδίδει μια κλήση που λέει ότι πρέπει να παρουσιαστείς στο τάδε κέντρο την τάδε ημερομηνία, κτλ.

Αν δηλώσουν οι δικοί σου ότι είσαι εkτός ελλάδος, αυτό είναι και το μονο που χρειάζεται να κανεις, δεν πρόκειται να σε ξαναενοχλήσουν.

να τα πεις αυτα στον μπαμ πα μου να δεις τι θα σε πει......εμενα με ειπε θα σε βαλουν φυλακη για αρχη και αλλες τετοιες μλκιες...εδω με ελεγε να βγαλω εκλογικο βιβλιαριο για να ανεβω στοι αεροπλανο αλλιως σδεν θα με αφησουν.....{2001 πηγα 5ημερη}

Δημοσ.

Ναι οι μπαμπάδες και οι παππούδες πρέπει να κατανοήσουν ότι βρισκόμαστε στο 2011.........το '70 και το '80 είχες ντράβαλα αν δεν ψήφιζες/πήγαινες στρατό. Τώρα ευτυχώς όχι!!!

Δημοσ.

Ναι οι μπαμπάδες και οι παππούδες πρέπει να κατανοήσουν ότι βρισκόμαστε στο 2011.........το '70 και το '80 είχες ντράβαλα αν δεν ψήφιζες/πήγαινες στρατό. Τώρα ευτυχώς όχι!!!

μαμησετα φιλος..............εγω ξερω τι τραβαω.....

Δημοσ.

Στη σελίδα της στρατολογίας και του ΓΕΣ αναφέρει αν κάποιος είναι προκριθείς για ΥΕΑ; Ή θα το γράφει μόνο το σημείωμα κατάστασης;

Δημοσ.

καλά κάνεις και ρωτάς. ειδικά επειδή μέσα θα ακούσεις τις αρβύλες , οτι θα πάρουν άτομα με το ζόρι , θα σε πάρουν ακόμα και αν τερματίσεις περπατώντας στα αγωνίσματα κτλ.

νεος και γω , καλού κακού , φρόντισα να αρνηθώ να τρέξω καν μέσω μιας "φιλοσοφικής" κουβέντας γιατί να τρέξω αφού έχω πει ήδη όχι , ποιο το νόημα κτλ μέχρι να με βαρεθούν και να μου πουν οκ :P

με κάναν αργότερα λοχία πάντως . ροφλ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...