logistoulis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 ναι τζάμπα πάει πίσω αυτό μου το είπαν, απλά όταν πήγα να το πάρω (είχα ειδοποίηση για συστημένο) είχε πέσει το σύστημά τους για να το στείλω πίσω άμεσα και πάλι καλά που με εξυπηρέτησαν δηλαδή κι έτσι και μου το έδωσαν για να μου φύγει η απορία εκείνη τη στιγμή μιας και δεν περίμενα από πουθενά συστημένο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxkar Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 σοβαρευτειτε ρε στην μοναδα θα με χρεωσει για ζεστο νερο της βρυσης ο κψμτζης?Θα εχεζα στο κρεβατι του τι ειναι αυτα που λετε. στην εξάρτυσή μου έχω βάλει από μπύρες μέχρι γόπες (γιατί έπεφτε γόπινγκ στη σκοπιά και ήταν μια καλή ευκαιρία για τασάκι η εξάρτυση) να ρωτήσω, μου ήρθε ένα πράσινο φύλλο πορείας, αυτό το πάω και το ταχυδρομώ πίσω ως έχει; (δεν έχω αλλάξει διεύθυνση) καλυτερη ποτηροθηκη απο την εξαρτηση δεν υπηρχε Ναι για αυτό λέω μονάδα, όχι στο κέντρο. Γενικά στην μονάδα που είναι λιγότερα άτομα (περισσότερη εμπιστοσύνη), περισσότερος κενός χρόνος κλπ μόνο το σπίτι τους δεν είχαν κουβαλήσει αρκετοί. οκ τωρα το ειδα συνηθως σου βαζουν αλλα ετσι και αλλιως το χρεωναν πολυ λιγο και σου εδιναν λιπτον τωρα αν εσυ θελεις κανενα "δρομο του τσαγιου" η κανενα "earl grey" (καθως μεγαλομενος και στην αγγλετερα φανταζομαι) τι να σου πω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DYEL Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 σοβαρευτειτε ρε στην μοναδα θα με χρεωσει για ζεστο νερο της βρυσης ο κψμτζης?Θα εχεζα στο κρεβατι του τι ειναι αυτα που λετε. Ε αν ησουν σε νησί παλι σε κρεβατι θα εχεζες,αλλα στο δικο σου,γιατι το νερο της βρυσης δεν πινεται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 τωρα αν εσυ θελεις κανενα "δρομο του τσαγιου" η κανενα "earl grey" (καθως μεγαλομενος και στην αγγλετερα φανταζομαι) τι να σου πω Κάτι μου λέει ότι θα αρχίσουμε πάλι τα "ο ζτραντος σε γκανει ΑΝΤΡΑ"... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jakegate7 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δυο μπουκαλια νερο παντα κατα την διαρκεια του καλοκαιριου στις εξαρτησεις. Ευτηχως ειχαμε ψυκτη και δεν αγοραζα καθε μερα νερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PC_MAGAS Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 δεν γίνεται εκτος κ αν δώσεις πανελλαδικές υπάρχει κάποιος εδώ που να ξέρει πως απο το πανεπιστήμιο μπορώ να μπω στρατό( δεν μιλαω για την υποχρεωτική θητεία αλλά για κανονική δουλειά). Ευχαριστώ εκ των προτέρων ξέρει κάποιος εδώ μέσα τα πάντα σχετικά με στρατό και πανεπιστήμιο ? όποιος γνωρίζει ας μου απαντήσει Νομίζω η Κυπριακη Δημοκρατία που και που προσλαμβάνει Ελλαδίτες για Λοχίες εαν δεν τους φτάνουν. Αλλά δεν ορκίζομαι σε λέω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilya Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Νομίζω η Κυπριακη Δημοκρατία που και που προσλαμβάνει Ελλαδίτες για Λοχίες εαν δεν τους φτάνουν. Αλλά δεν ορκίζομαι σε λέω.μονο που η Κύπρος δεν ειναι Ελλάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyberrobot Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 μονο που η Κύπρος δεν ειναι Ελλάδα. 1 ώρα με το αεροπλάνο, πιο Ελλάδα δεν γίνετε. Είχε βγάλει πέρυσι 3000 θέσεις για μόνιμους μιας και μειώθηκε η θητεία από 24 μήνες σε 14. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsioulak Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 μονο που η Κύπρος δεν ειναι Ελλάδα. Βαριά κουβέντα ξεστομισες (καλα... έγραψες). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilya Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 1 ώρα με το αεροπλάνο, πιο Ελλάδα δεν γίνετε. Είχε βγάλει πέρυσι 3000 θέσεις για μόνιμους μιας και μειώθηκε η θητεία από 24 μήνες σε 14. κ η Τουρκία λιγότερο απο μια ωρα πτήση ειναι . Ειχε βγάλει θέσεις για ποιους όμως. Μιας κ οι Έλληνες δεν είναι Κύπριοι πολίτες κ το αντίθετο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DYEL Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Μπορουμε να το κάνουμε Υπο τοπικ " Τι έχετε βάλει στις φυσιγγιοθήκες" Κρουασάν, Καφέ, Πιτόγυρο Το κλασσικο,σκουπίδια. Με ανησυχεί που κανεις δεν ειπε χαρτονια,ιοταδες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Τα χαρτόνια, εκτός του οτι είναι αυτονόητα οπότε καν δεν χρειάζεται να αναφέρονται, είναι μόνο στην αρχή. Μετά παλιώνεις, δεν προλαβαίνεις! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyberrobot Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Τα χαρτόνια, εκτός του οτι είναι αυτονόητα οπότε καν δεν χρειάζεται να αναφέρονται, είναι μόνο στην αρχή. Μετά παλιώνεις, δεν προλαβαίνεις! χαρτόνια και κομμάτι από λούκι είναι το προβλεπε αξεσουάρ στα αγήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Στα αγηματα εμφανίζονται και καινούργιες εξαρτησεις, όχι οι σαπιες που είχαμε στις σκοπιες 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PC_MAGAS Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 μονο που η Κύπρος δεν ειναι Ελλάδα. Αλλά μιλούν Ελληνικά και έχει καλά λεφτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις