τότε τι κρίμα Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 υπάρχει κάποιος εδώ που να ξέρει πως απο το πανεπιστήμιο μπορώ να μπω στρατό( δεν μιλαω για την υποχρεωτική θητεία αλλά για κανονική δουλειά). αυτό είναι αδύνατον, το αντίθετο μόνο έπαιζε, αν οδηγούσες τανκς 17 Νοέμβρη το 73 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyberrobot Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 υπάρχει κάποιος εδώ που να ξέρει πως απο το πανεπιστήμιο μπορώ να μπω στρατό( δεν μιλαω για την υποχρεωτική θητεία αλλά για κανονική δουλειά). Ευχαριστώ εκ των προτέρων ξέρει κάποιος εδώ μέσα τα πάντα σχετικά με στρατό και πανεπιστήμιο ? όποιος γνωρίζει ας μου απαντήσει 1566 σελίδες κράξιμο στην υποχρεωτική θητεία, εδώ βρήκες να κάνεις τέτοια ερώτηση; Μόνο με τον θεσμό του ΕΠΟΠ αλλιώς πανελλήνιες ή 10% αν έχεις δώσει πρόσφατα εξετάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Και πανελλήνιες μόνο ως τα 22, σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Έχει κάτι λίγους πολιτικούς υπαλλήλους (βυσματα) στο ΥΠΕΘΑ, ίσως εννοείς κάτι τέτοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billsnake21 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Και πανελλήνιες μόνο ως τα 22, σωστά; Από πότε υπάρχει περιορισμός λόγω ηλικίας στις πανελλήνιες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Από πότε υπάρχει περιορισμός λόγω ηλικίας στις πανελλήνιες? Αν θες να μπεις στρατό, απο όσο θυμάμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rodes Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Εντός στρατού πέρα από το ΚΨΜ άμα θέλω να φτιάξω δικό μου καφέ, τσάι κτλπ υπάρχει τρόπος(π.χ με δικό μου γκαζάκι); Γουστάρω να πίνω τσάι τον χειμώνα, παίζει να βράσω το δικό μου νεράκι ή θα χρεώνομαι σαν μαλάκας 1 ευρώ για λίγο βραστό νερό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billsnake21 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 εε άμα το περάσεις στη ζούλα μια χαρά γίνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rodes Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 εε άμα το περάσεις στη ζούλα μια χαρά γίνεται Αν με πιάσουν με γκαζάκι πόσα χρόνια Φ θα φάω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Lol, πάρε βραστήρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Εντός στρατού πέρα από το ΚΨΜ άμα θέλω να φτιάξω δικό μου καφέ, τσάι κτλπ υπάρχει τρόπος(π.χ με δικό μου γκαζάκι); Γουστάρω να πίνω τσάι τον χειμώνα, παίζει να βράσω το δικό μου νεράκι ή θα χρεώνομαι σαν μαλάκας 1 ευρώ για λίγο βραστό νερό; τι 1€ ρε πανω απο 50 δε παιζει να δωσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rodes Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Lol, πάρε βραστήρα Αφήνουν γενικά στις μονάδες τέτοια ή με το που με δούν θα με δώσουν; τι 1€ ρε πανω απο 50 δε παιζει να δωσεις. Για πες ενδεικτικά τιμές. Επίσης εγώ θέλω τα δικά μου βότανα(green/black tea κτλπ). Και όχι δεν μιλάω για ganja. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DYEL Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 τι 1€ ρε πανω απο 50 δε παιζει να δωσεις. 0.5l εχει 20 λεπτα,ή 30? χαχαχαχ δεν εχει ουτε μηνα που απολύθηκα και εχω ξεχασει ηδη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 το έκανε το θαυμα του πάλι ο Πανούλης Προστάτης του όπλου των Διαβιβάσεων ανακηρύχθηκε σύμφωνα με απόφαση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, ο Αγιορείτης νέος Άγιος της Εκκλησίας μας Γέροντας Παϊσιος. Σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr, η απόφαση αυτή ελήφθη από τον Υπουργό, λόγω της ειδικότητας του Αγίου ως Διαβιβαστή κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας, την περίοδο του εμφυλίου πολέμου.Έτσι πλέον και το όπλο των Διαβιβάσεων μετά την Αεροπορία Στρατού και το Πυροβολικό, έχει αποκτήσει τον δικό του προστάτη. Η απόφαση για την ανακήρυξη του ''τηλεγραφητή του θεού'' ως προστάτη των Διαβιβάσεων, ελήφθη στις 12 Ιουλίου 2017, ημέρα μνήμης του Αγίου.http://kranosgr.blogspot.nl/2017/07/blog-post_128.html 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Εντός στρατού πέρα από το ΚΨΜ άμα θέλω να φτιάξω δικό μου καφέ, τσάι κτλπ υπάρχει τρόπος(π.χ με δικό μου γκαζάκι); Γουστάρω να πίνω τσάι τον χειμώνα, παίζει να βράσω το δικό μου νεράκι ή θα χρεώνομαι σαν μαλάκας 1 ευρώ για λίγο βραστό νερό;Να είσαι καλά ρε μαν με έκανες και γέλασα. Δεν έχει τέτοιες πολυτέλειες στο στρατό, δε σου δίνουν γκαζάκι (να το βάλεις που, στο θάλαμο; και άμα σκάσει, οταν δε πήγα εγώ 21η-5η ΕΜΑ δεν είχε και in-house barista (γύφτοι) .Ρώτα πάντως κανένα που πήγε πιο πρόσφατα μπορεί να ξέρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις