Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

υπάρχει κάποιος εδώ που να ξέρει πως απο το πανεπιστήμιο μπορώ να μπω στρατό( δεν μιλαω για την υποχρεωτική θητεία αλλά για κανονική δουλειά).

αυτό είναι αδύνατον, το αντίθετο μόνο έπαιζε, αν οδηγούσες τανκς 17 Νοέμβρη το 73

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

υπάρχει κάποιος εδώ που να ξέρει πως απο το πανεπιστήμιο μπορώ να μπω στρατό( δεν μιλαω για την υποχρεωτική θητεία αλλά για κανονική δουλειά). Ευχαριστώ εκ των προτέρων

ξέρει κάποιος εδώ μέσα τα πάντα σχετικά με στρατό και πανεπιστήμιο ? όποιος γνωρίζει ας μου απαντήσει

1566 σελίδες κράξιμο στην υποχρεωτική θητεία, εδώ βρήκες να κάνεις τέτοια ερώτηση;  :-D

Μόνο με τον θεσμό του ΕΠΟΠ αλλιώς πανελλήνιες ή 10% αν έχεις δώσει πρόσφατα εξετάσεις.

Εντός στρατού πέρα από το ΚΨΜ άμα θέλω να φτιάξω δικό μου καφέ, τσάι κτλπ υπάρχει τρόπος(π.χ με δικό μου γκαζάκι); Γουστάρω να πίνω τσάι τον χειμώνα, παίζει να βράσω το δικό μου νεράκι ή θα χρεώνομαι σαν μαλάκας 1 ευρώ για λίγο βραστό νερό;

Εντός στρατού πέρα από το ΚΨΜ άμα θέλω να φτιάξω δικό μου καφέ, τσάι κτλπ υπάρχει τρόπος(π.χ με δικό μου γκαζάκι); Γουστάρω να πίνω τσάι τον χειμώνα, παίζει να βράσω το δικό μου νεράκι ή θα χρεώνομαι σαν μαλάκας 1 ευρώ για λίγο βραστό νερό;

τι 1€ ρε πανω απο 50 δε παιζει να δωσεις.

Lol, πάρε βραστήρα

Αφήνουν γενικά στις μονάδες τέτοια ή με το που με δούν θα με δώσουν;

τι 1€ ρε πανω απο 50 δε παιζει να δωσεις.

Για πες ενδεικτικά τιμές. Επίσης εγώ θέλω τα δικά μου βότανα(green/black tea κτλπ). Και όχι δεν μιλάω για ganja.  B)

το έκανε το θαυμα του πάλι ο Πανούλης :D 

Προστάτης του όπλου των Διαβιβάσεων ανακηρύχθηκε σύμφωνα με απόφαση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, ο Αγιορείτης νέος Άγιος της Εκκλησίας μας Γέροντας Παϊσιος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr, η απόφαση αυτή ελήφθη από τον Υπουργό, λόγω της ειδικότητας του Αγίου ως Διαβιβαστή κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας, την περίοδο του εμφυλίου πολέμου.
Έτσι πλέον και το όπλο των Διαβιβάσεων μετά την Αεροπορία Στρατού και το Πυροβολικό, έχει αποκτήσει τον δικό του προστάτη.

Η απόφαση για την ανακήρυξη του ''τηλεγραφητή του θεού'' ως προστάτη των Διαβιβάσεων, ελήφθη στις 12 Ιουλίου 2017, ημέρα μνήμης του Αγίου.

http://kranosgr.blogspot.nl/2017/07/blog-post_128.html

• Like 3

Επισκέπτης

Να είσαι καλά ρε μαν με έκανες και γέλασα. Δεν έχει τέτοιες πολυτέλειες στο στρατό, δε σου δίνουν γκαζάκι (να το βάλεις που, στο θάλαμο; και άμα σκάσει;), οταν δε πήγα εγώ 21η-5η ΕΜΑ δεν είχε και in-house barista (γύφτοι) .Ρώτα πάντως κανένα που πήγε πιο πρόσφατα μπορεί να ξέρει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...