Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για ποιον ακριβώς λόγο σου είπαν να δηλώσεις τα περαιτέρω στοιχεία;

Επίσης πως είσαι τόσο σίγουρος ότι θα μπεις Σεπτέμβριο; 

γιατι ετσι γινεται πλεον μου ειπαν εκει οι καραβαναδες. σε βαζουν να υπογραψεις και ολας οτι ενημερωθηκες για το σαιτ και εισαι υποχρεωμενος να δηλωσεις τα στοιχεια σου εκει οπως νομιζω και σε ποιο κεντρο θες να καταταχθεις. ( δλδ οπου θελουν αυτοι).

οσο για το οτι θα μπω σεπτεμβριο το ξερω καθως εκοψα την αναβολη αρχες ιουνιου και στο stratologia.gr λεει οτι θα μπω στην σειρα του σεπτεμβρη.

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

γιατι ετσι γινεται πλεον μου ειπαν εκει οι καραβαναδες. σε βαζουν να υπογραψεις και ολας οτι ενημερωθηκες για το σαιτ και εισαι υποχρεωμενος να δηλωσεις τα στοιχεια σου εκει οπως νομιζω και σε ποιο κεντρο θες να καταταχθεις. ( δλδ οπου θελουν αυτοι).

οσο για το οτι θα μπω σεπτεμβριο το ξερω καθως εκοψα την αναβολη αρχες ιουνιου και στο stratologia.gr λεει οτι θα μπω στην σειρα του σεπτεμβρη.

H καλυτερη σειρα ειναι τον σεπτεμβρη!

Δημοσ.

Αλήθεια; Εγώ λίγους μήνες πριν είχα πάει με φίλο να κόψει την αναβολή και όλα έγιναν εκεί πέρα...

Μα πόσο γρήγορα αλλάζουν τα πράγματα πια;

Δημοσ.

Όχι, γιατί γλυτώνεις όλο το καλοκαίρι.

μια χαρα για να κανω διακοπες με τα 0 ευρω που θα μου εχουν μεινει :)

εσυ αμα επιτρεπεται παντα ποσα λεφτα σου εφυγαν στο στρατο;

Αλήθεια; Εγώ λίγους μήνες πριν είχα πάει με φίλο να κόψει την αναβολή και όλα έγιναν εκεί πέρα...

Μα πόσο γρήγορα αλλάζουν τα πράγματα πια;

τελικα δεν ειναι τοσο γρηγορα γιατι υπολειτουργει ακομη το συστημα τους..

Δημοσ.

Εμένα μάγκες με στείλανε Κύπρο πρώτο τάγμα, πολύ Τεντα τα πράγματα και αυστηρά παιδιά , 5 μέρες και ζήτησα επαναπατρισμό τώρα λογικά θα με πάνε Έβρο ή σε κάνα νησί αλλά δεν παλευοτανε εδώ

Δημοσ.

Εισαι λιγο ατυχος. Γενικα σε σχεση με Ελλαδα , ΕΛΔΥΚ ειναι γενικα καλυτερα, και τα κρυφα το ιδιο .Το 1ο ταγμα ειναι το "χειροτερο" μερος που θα μπορουσε να σου κατσει. Για Εβρο/ ξερονησια ετοιμασου.

Δημοσ.

Εμένα μάγκες με στείλανε Κύπρο πρώτο τάγμα, πολύ Τεντα τα πράγματα και αυστηρά παιδιά , 5 μέρες και ζήτησα επαναπατρισμό τώρα λογικά θα με πάνε Έβρο ή σε κάνα νησί αλλά δεν παλευοτανε εδώ

τι ειδικότητα σε είχαν για κύπρο?

Δημοσ.

μια χαρα για να κανω διακοπες με τα 0 ευρω που θα μου εχουν μεινει :)

εσυ αμα επιτρεπεται παντα ποσα λεφτα σου εφυγαν στο στρατο;

τελικα δεν ειναι τοσο γρηγορα γιατι υπολειτουργει ακομη το συστημα τους..

Ελάχιστα, γιατί ήμουν μονίμως σε φυλάκιο στο τέρμα του Έβρου, χωρίς καθόλου εξόδους (άντε κάνα υπηρεσιακό ανά 10 μέρες και αν, στο κοντινότερο χωριό όπου και να θελες δεν είχε μέρη για να ξοδέψεις πολλά). Για να απαντήσω με νούμερα, γύρω στα 4-5 κατοστάρικα με μεγάλο μέρος αυτών να είναι μεταφορικά. Ήταν ιδιαίτερη περίπτωση όμως, σίγουρα κάποιος σε στρατόπεδο με ΚΨΜ και κοντά σε πόλη θα ξοδέψει πολύ περισσότερα.

Δημοσ.

Πολυβολητης

ελα ρε..Εγω ημουν 2ο..

Ηθελες λιγο υπομονη..Δεν ειναι κ  ευκολα στην Κυπρο αλλα τουλαχιστον απολαμβανεις τις εξοδους σου..

Να σε δω τωρα στον Εβρο που θα βγαινεις..

Δημοσ.

ελα ρε..Εγω ημουν 2ο..

Ηθελες λιγο υπομονη..Δεν ειναι κ ευκολα στην Κυπρο αλλα τουλαχιστον απολαμβανεις τις εξοδους σου..

Να σε δω τωρα στον Εβρο που θα βγαινεις..

Στο 2ο φίλε μια χαρά ήσουνα εκεί στο 1ο δεν παλευοτανε με τίποτα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...