JohnTehGreek Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Καταλαβα πανω κατω τι παιζει , εγω παντως δεν μου αρεσει στο να "φιδιαζω" αλλα μου αρεσει να κανουμε και σκοποβολες , τα αλλα υποψηφια στρατοπεδα ποια ειναι; Σε βλέπω να προσγειώνεσαι απότομα. Αν δεν πας ειδικές δυνάμεις ζήτημα να κάνεις 3 φορές σκοποβολή σε 9 μήνες (ένα φιλαράκι που τώρα βγαίνει 2 έχει ρίξει όλες και όλες η 1 σε εξομοιωτή και η άλλη με 10 μόνο σφαίρες λόγο κρίσης ). Τα υποψήφια στρατόπεδα είναι πολλά ακόμα. Γράψε Κεντρα Εκπαίδευσης Νεοσυλλεκτων στο Google και θα στα βγάλει. ομως αυτα μην τα ανεβαζεις στο φβ γιατι ξεφτιλιζεις την χωρα. Κανείς δεν ξεφτιλίζεται. Σε όλες τις χώρες του κόσμου που υπάρχει υποχρεωτική θητεία αυτά γίνονται. Όταν αναγκάζεις τον καθένα να παρατάει την ζωή του για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα τότε αυτός όπως είναι απόλυτα λογικό θα κάνει ότι μπορεί για να περάσει πιο χαλαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 ναι, απο τις selfies των τζάμπα δούλων ξεφτιλίζεται η χώρα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δεν χρειάζονται selfies για να ξεφτυλιστεί η χώρα/στρατός, έχουμε την υπουργάρα, φτάνει για όλες τις selfies που θα τραβηχτούν μέχρι να σβήσει ο ήλιος... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 (...)3 φορές σκοποβολή σε 9 μήνες (ένα φιλαράκι που τώρα βγαίνει 2 έχει ρίξει όλες και όλες η 1 σε εξομοιωτή και η άλλη με 10 μόνο σφαίρες λόγο κρίσης ).(...) Σε εξομοιωτή!!;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Yeah, pew pew! Είχα ρίξει κι εγώ το 2011 σε "simulator" πριν μας πάνε για την 1η βολή στο κέντρο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Τί λέτε ρε! (το χάσανε τελείως) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnTehGreek Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Σε εξομοιωτή!!;;; https://youtu.be/uuwf-2wieek?t=5m24s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Kercyn Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 https://youtu.be/uuwf-2wieek?t=5m24s Τι βίντεο ειν' αυτό χαχαχαχαχαχαχα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Α είναι εκπαιδευμένοι σε ψηφιακούς στόχους η νεα γενιά, γι αυτό με γαμάνε στο Battlefield! (κι αναρωτιόμουν πως τα καταφέρνουν με όλα αυτά τα περί server lag, input lag κλπ) :lol: Πέρα απο την πλάκα, μου φαίνεται ποοολύ γελοίο και απο καιρό σε καιρό, όλο και πιο δίκαιη μου φαίνεται η αγανάκτηση του hasan με όλα αυτά που συμβαίνουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Lol, επιτέλους δικαίωση 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Ελα ντε! χαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnTehGreek Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Τι βίντεο ειν' αυτό χαχαχαχαχαχαχα Υποψήφιo για το πιο ΓΤΠ Video στο Youtube νομίζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 ΓΤΠ βίντεο λέει Μάλλον δεν έχεις παίξει Battlefield για να δείς το επίπεδό τους... τί να κλάσουν Άγγλοι, Γάλλοι, Πορτογάλοι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
colombiano747 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 παιδες οταν πηγα στην στρατολογια να κοψω την αναβολη που ειπαν να μπω σε αυτη την διευθυνση για να δηλωσω περαιτερω στοιχεια. ελα ομως που δεν λειτουργει και λεει θα ανοιξει για την σειρα του νοεμβρη ενω για του σεπτεμβρη που μπαινω δεν εχει καποια ανακοινωση. Site: https://parousiasi.army.gr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnTehGreek Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Για ποιον ακριβώς λόγο σου είπαν να δηλώσεις τα περαιτέρω στοιχεία; Επίσης πως είσαι τόσο σίγουρος ότι θα μπεις Σεπτέμβριο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις