Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για Στρατο ξηρας εμεις στην Κρητη που θα παρουσιαστουμε; γιατι μου εχουν πει και για Ρεθυμνο.....Υποψην οτι εγω εκοψα τωρα την αναβολη

Εμένα για παράδειγμα με έχουν καλέσει Θήβα

Στο site που έστειλες σε κανενα μήνα θα γράφει που θα παρουσιαστεις.

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

για Στρατο ξηρας εμεις στην Κρητη που θα παρουσιαστουμε; γιατι μου εχουν πει και για Ρεθυμνο.....Υποψην οτι εγω εκοψα τωρα την αναβολη 

Ρεθυμνο 547 Α/Μ τπ. κοιτα δεν θα φιδιαζεις οπως στα αλλα κεντρα, θα κανεις 2-3 βολες σιγουρα,σκοπετα,περιπολα, πορεια στο φαραγγι (ΚΕΝ παντα, στα ΣΠΕΝ εχει λιγο ερωτα) και γενικα περισσοτερο τρεξιμο απο αλλα κεντρα. Μπορεις να δηλωσεις να μεινεις αν θες να εχεις και κοκκινο μπερε, ενω οι αλλοι απλα θα κανουν μονο παρελαση και θαλ.

Και καλύτερα σε οποιοδήποτε κέντρο,παρά στο Ρέθυμνο.

κοιτα μην ακους τους μυθους. Ειναι λιγο πηξιμο, αλλα περασα πολυ καλα. Και τρομερο φαι.

Δημοσ.

Καταλαβα πανω κατω τι παιζει , εγω παντως δεν μου αρεσει στο να "φιδιαζω" αλλα μου αρεσει να κανουμε και σκοποβολες :) , τα αλλα υποψηφια στρατοπεδα ποια ειναι;

Δημοσ.

Δεν σου αρέσει να φιδιάζεις; :P

Καλά κάτσε να πας στην μονάδα μετά το κέντρο και θα αλλάξεις αμέσως γνώμη!

Αύριο πρώτη μέρα στην ΣΑΝ. Άντε να δούμε τι μας περιμένει και εκεί. Κάτι για 2-1 ακούω ότι πάει αυτήν την περίοδο. #75κσ

• Like 1
Δημοσ.

τι καραγιοζιλικια ειναι αυτα ρε. βλεπεις καθε λιγο πνεα να ανεβαζουν φωτογραφιες και να μας δειχνουν ποσο χαλαρα περνανε, με την φραπεδουμπα τους. πειθαρχια 0. Καντω ρε φιλε αλλα μην το ανεβαζεις φβ

ας ηταν 5 χρονια πριν θα τους εσταζα!!! καθε φορα που ενα πνεο θα ανεβαζε φωτο , την επομενη μερα πορεια 15χλμ με φορτιο. μονο ετσι θα μαθουν τα πνεα!

• Like 1
Δημοσ.
Καντω ρε φιλε αλλα μην το ανεβαζεις φβ

Σε αυτο ναι, μαζι σου, ασε που παιζει να βρεις και κανα μπελα.

Στα αλλα, αραξε Σακη...

Δημοσ.

τι καραγιοζιλικια ειναι αυτα ρε. βλεπεις καθε λιγο πνεα να ανεβαζουν φωτογραφιες και να μας δειχνουν ποσο χαλαρα περνανε, με την φραπεδουμπα τους. πειθαρχια 0. Καντω ρε φιλε αλλα μην το ανεβαζεις φβ

ας ηταν 5 χρονια πριν θα τους εσταζα!!! καθε φορα που ενα πνεο θα ανεβαζε φωτο , την επομενη μερα πορεια 15χλμ με φορτιο. μονο ετσι θα μαθουν τα πνεα!

χαλαρωσε λιγο στρατοκ@υλε

Δημοσ.

χαλαρωσε λιγο στρατοκ@υλε

οχι ρε. ουτε καν! αφου αν ημουν στελεχος και εβλεπα το φανταρακο με το κινητο, παρατημενο οπλο με φραπε κλπ κλπ δεν θα τον εκανα τπτ. κλαιν. [τλχιστον την 1η φορα]

ομως αυτα μην τα ανεβαζεις στο φβ γιατι ξεφτιλιζεις την χωρα.

φορτιο = οπλο, κρανος, μ71... νταξ δεν θα τους 'βαλουμε' να παρουν και το λουκανικο!

• Like 1
Δημοσ.

(...)φορτιο = οπλο, κρανος, μ71... νταξ δεν θα τους 'βαλουμε' να παρουν και το λουκανικο!

Ναι ρε, και καλά :-D

Δημοσ.

Εδω σε μας ανεβαζανε σελφι ( ετος 2010 πριν γινει μοδα ετσι; λιγοι ειχαν smartphone) απο τις αποθηκες πυρομαχικων (απ εξω ) και τετοια !! Το κορυφαιο ηταν που σχολιαζανε οι εποπ απο κατω : σβηστε ρε ειτε θα τη δει ο δικας ειτε ο εχθρος :P

Δημοσ.

Σε άλλα νέα

Βραδιά έντεχνου τραγουδιού στην πισίνα της 1ης Στρατιάς

Ένα μοναδικό αφιέρωμα στο ελληνικό έντεχνο τραγούδι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν απόψε οι δικαιούχοι της θερινής λέσχης της 1ης Στρατιάς.

Μετά τις 9 το βράδυ η εξαίρετη ορχήστρα του σχηματισμού, θα διασκεδάσει για μία ακόμη φορά τους παρευρισκόμενους με τα υπέροχα ακούσματά της. Ήδη όπως μαθαίνουμε στο kranosgr, οι ενδιαφερόμενοι είναι αρκετοί και ο ''Μάγος'' δεν προλαβαίνει να κλείνει τραπέζια.

Καλή διασκέδαση στους παρευρισκόμενους και ας ελπίσουμε ότι ο Στρατηγός Ζερβάκης θα εγκρίνει αίτημα της νεολαίας των ΣΟΑ που θα του μεταφέρουν και για διοργάνωση νυχτερινού πισίνα πάρτι με Dj στο χώρο της θερινής ΛΑΦ.

http://kranosgr.blogspot.nl/2017/07/1.html?m=1

Οι φαντάροι - δούλοι λιώνουν στις σκοπιες στους 40+ βαθμούς και οι αφενταδες γλεντανε. Α ρε κορόιδα που υποστηρίζετε αυτή την απάτη.

Δημοσ.

Σε άλλα νέα

Οι φαντάροι - δούλοι λιώνουν στις σκοπιες στους 40+ βαθμούς και οι αφενταδες γλεντανε. Α ρε κορόιδα που υποστηρίζετε αυτή την απάτη.

καλά καλά. πέρνα μια βόλτα από το φβ στα σχετικά groups (Greek Army Memes etc) και θα δεις ποσο λιωνουν...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...