afairesths Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Καλησπερα εκοψα την αναβολη την προηγουμενη εβδομοδα απο το κεπ της περιοχης μου, γνωριζετε αν χρειαζεται επιπλεον στο στρατο να τους δωσουμε ενα χαρτι που δειχνει τι καναμε κατα την διαρκεια της αναβολης;;;; εγω σπουδαζα και εδωσα ενα χαρτι στο κεπ που εδειχνε αναλυτικα σε ολα τα εξαμηνα τι εκανα.....επισης εγω ειμαι πολυτεκνος και με μονογονεικη οικογενεια, αυτα τα χαρτια που θα τα προσκομισω; στην παρουσιαση μου; ή στο στρατοπεδο συγκεντρωσης; edit: επισης στο κεπ δεν μου εδωσαν καποιο χαρτι οταν πηρα εκοψα την αναβολη...
ziaba Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Καλησπερα εκοψα την αναβολη την προηγουμενη εβδομοδα απο το κεπ της περιοχης μου, γνωριζετε αν χρειαζεται επιπλεον στο στρατο να τους δωσουμε ενα χαρτι που δειχνει τι καναμε κατα την διαρκεια της αναβολης;;;; εγω σπουδαζα και εδωσα ενα χαρτι στο κεπ που εδειχνε αναλυτικα σε ολα τα εξαμηνα τι εκανα.....επισης εγω ειμαι πολυτεκνος και με μονογονεικη οικογενεια, αυτα τα χαρτια που θα τα προσκομισω; στην παρουσιαση μου; ή στο στρατοπεδο συγκεντρωσης; λες και θα σε στείλουν στα Γκούλαγκ ... όλα τα χαρτιά για μειωμένη θητεία θα τα πας στο πρώτο γραφείο στην μονάδα σου 2
JohnTehGreek Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 λες και θα σε στείλουν στα Γκούλαγκ ... Έχω δακρύσει 1
afairesths Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 ναι σωστα στην μοναδα ηθελα να πω edit : επισης απο οτι φαινεται σταθηκα τυχερος , εγω την εκοψα 21 , αυριο θα παρω να το επιβεβαιώσω ..........από 1 Μαΐου 2017 έως 23 Ιουνίου 2017 και όχι έως 30 Ιουνίου 2017. Αυτό έγινε γνωστό από το γενικό επιτελείο Στρατού.Πηγή: Στρατός Ξηράς: Αλλαγή ημερομηνίας για τους υπόχρεους κατάταξης με τη 2017Ε' ΕΣΣΟ | iefimerida.gr
Pablo_Hasan Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Ανοιχτό το ενδεχόμενο επέμβασης του στρατού για την αποκομιδή των σκουπιδιών Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατά την ενημέρωση των πολιτικων συντακτών όταν ερωτήθηκε αν υπάρχει περίπτωση ο στρατός να επέμβει για την αποκομιδή των σκουπιδιών, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, απάντησε πως ''δεν έχω να κάνω κάποια ανακοίνωση, θα χρησιμοποιήσουμε όλους τους διαθέσιμους κρατικούς μηχανισμούς, που μπορούν να βοθήσουν, ώστε να μην κινδυνεύσει η δημόσια υγεία''. http://newpost.gr/politiki/615446/anoixto-to-endexomeno-epembashs-toy-stratoy-gia-thn-apokomidh-twn-skoypidiwn?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter Σκουπιδιαρηδες των 8€ το μήνα
MikeJ Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Εγώ έπαιρνα 35.... χαχα Πόσο γέλιο είχε αυτό που έγινε πέρυσι με το δώρο πάσχα.... Όσο το θυμάμαι να ζητάνε πίσω τα 4 ευρώ από το φαντάρο (που μπορεί να τα είχε χαλάσει στο ΚΨΜ) επειδή το έδωσαν ενώ δεν έπρεπε...και τελικά επειδή κατάλαβαν ότι ήταν ρεζίλι που τα πήραν πίσω τα ξαναέδωσαν πάλι πίσω (100 φορές πήγαμε στο γραφείο ) για να τα κάνουν τελικά κράτηση από τον επόμενο μήνα γιατί έτσι είναι πιο κυριλέ τρόπος από το να τα ζητάς πίσω.... Μεγάλες στιγμές... Ίσως η μόνη φορά σε όλη τη θητεία που είδα στρατιωτικούς που για τα πάντα έχουν απάντηση (πάντα ετοιμόλογοι στο να υπερασπιστούν την κάθε παραφροσύνη του στρατού) και δε παραδέχονται ποτέ ότι κάτι είναι λάθος ή άχρηστο να λένε ότι αυτό ήταν όντως ντροπή. Πέρασε ένας χρόνος από τα λελέ μου... 341 λελέ.. 1
Pablo_Hasan Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Το ελεγαν γιατί έκοψαν και το δικό τους δώρο. Αν ήταν μόνο για των φαντάρων θα το δικαιολογουσαν κάπως.
logistoulis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Σκουπιδιαρηδες των 8€ το μήναΑυτό είναι ξεφτίλα
MikeJ Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Το δικό τους (και όλου του δημοσίου) ήταν κομμένο εδώ και χρόνια ενώ οι φαντάροι συνέχιζαν να το παίρνουν μέχρι και τα Χριστούγεννα πέρσι. Ήταν λες και το είχαν ξεχάσει (ίσως γιατί είναι και αμελητέο το ποσό). Και βασικά στο μπουρδούκλωμα που έγινε αναφερόμουν όχι στα λεφτά. Στο ότι μία ερχόταν σήμα δώστε τα, μετά πάρτε τα πίσω, ξαναδώστε τα κλπ.
siracos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Σκουπιδιαρηδες των 8€ το μήνα Το είχα περάσει το 1989. Τότε απεργούσαν τα σκουπίδια και τα λεωφορεία στην Αθήνα , και μας βάζαν μια ημέρα στα σκουπίδια, μια ημέρα στα στάγιερ που εκτελούσαν δρομολόγια σαν λεωφορεία.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Σκουπιδιαρηδες των 8€ το μήνα https://www.youtube.com/watch?v=m_wFEB4Oxlo
Pablo_Hasan Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Καλά ναι, εντός στρατοπέδου και σκουπιδιαρηδες και βοθρατζηδες και όλα. Η διαφορά είναι ότι τους βάζουν ενάντια στην απεργία, όπως επί Μητσοτάκη... Αν και δεν πιστεύω να το κάνουν, παίζει κράξιμο από τα ΜΜΕ
afairesths Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 για Στρατο ξηρας εμεις στην Κρητη που θα παρουσιαστουμε; γιατι μου εχουν πει και για Ρεθυμνο.....Υποψην οτι εγω εκοψα τωρα την αναβολη 1
JohnTehGreek Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 για Στρατο ξηρας εμεις στην Κρητη που θα παρουσιαστουμε; γιατι μου εχουν πει και για Ρεθυμνο.....Υποψην οτι εγω εκοψα τωρα την αναβολη Τι πάει να πει εμείς στην Κρήτη; Σε οποιοδήποτε ΚΕΝ της Ελλάδας μπορεί να σε στείλουν. Το ΚΕΝ θα το μάθεις κανα μήνα πριν την κατάταξη σου.
Muchacho Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Και καλύτερα σε οποιοδήποτε κέντρο,παρά στο Ρέθυμνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις