sargio01 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Ε είναι όπως στην Κύπρο που σκοτωνόντουσαν μεταξύ τους τα στελέχη για το ποιός θα πρωτοπάει για να γυρίσει με καινούργιο αυτοκίνητο Στην εποχή μου ήταν να πάει ο διοικητής της μιας μονάδας στην οποία υπηρέτησα αλλά για κάποιον λόγο του την έκοψαν την απόσπαση(μάλλον τον έφαγαν κι αυτόν τα βύζματα! )... το τι γαμήσι φάγαμε μετά για ενα διάστημα απο την πίκρα του δεν λέγεται! χαχαχα(πωωω) Με το παραμικρό, τσίτωνε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 πισης η φοβερη και τρομερη αποστολη μας εκει περιοριζοταν κυριως στην μεταφορα νερου με υδροφορες και αντε με μερικα κιβωτια με τροφιμα. Μια ζωη ειλωτες. Οχι οτι αυτο ειναι και κακο στην συγκεκριμενη περιπτωση.. Αυτό ήταν πάντα ο στρατός, τσιρακια των Αμερικανών. Η δουλοπρεπεια είναι από τα χαρακτηριστικά της φυλής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Διαβιβάσεις ζωάρα λέγανε. Έχω κάνει 22 υπηρεσίες μέχρι στιγμής για τον Ιούνιο Και πάνω που έρχονται 2 καινούριοι και λέμε θα στρώσουμε ο ένας είναι 3μηνος και μιλάει σπαστά = ακατάλληλος για 2/4 πόστα που έχουμε και ο άλλος ψάχνει βύσμα ενώ είναι 9 μέρες εξοδούχος για προσαρμογή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Πού; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeGK Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Τώρα στις 10 Ιουλιου μπαίνω στο ΚΕΠΒ Θήβας και με εχουν επιλέξει για Ερευνα Πληροφορικής. Για πείτε καμία πληροφορία οσοι εχετε περάσει απο εκεί. Επίσης το κινητο ειναι ευκολο να το εχω απο την αρχή μαζί μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Η Θήβα είναι μάλλον το καλύτερο κέντρο. Ζωάρα θα κάνεις. Το κινητό έχε το σε μια τσέπη επάνω σου (δεν κάνουν σωματικό έλεγχο) ή καλά κρυμμένο μέσα στα πράματα στην βαλίτσα σου. Όχι ότι θα σου ψάξουν εξονυχιστικά την βαλίτσα απλά για σιγουριά στο λέω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsioulak Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Τώρα στις 10 Ιουλιου μπαίνω στο ΚΕΠΒ Θήβας και με εχουν επιλέξει για Ερευνα Πληροφορικής. Για πείτε καμία πληροφορία οσοι εχετε περάσει απο εκεί. Επίσης το κινητο ειναι ευκολο να το εχω απο την αρχή μαζί μου? Εφοσον δεν εχει καμερα ναι ευκολο ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeGK Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Η Θήβα είναι μάλλον το καλύτερο κέντρο. Ζωάρα θα κάνεις. Το κινητό έχε το σε μια τσέπη επάνω σου (δεν κάνουν σωματικό έλεγχο) ή καλά κρυμμένο μέσα στα πράματα στην βαλίτσα σου. Όχι ότι θα σου ψάξουν εξονυχιστικά την βαλίτσα απλά για σιγουριά στο λέω. Σκεφτομαι καπου στην βαλίτσα να το εχω γιατι στην τσέπη πιστεύω οτι λογικά θα φαινεται. Και σκεφτομαι να εχω πανω μου ενα παλιο χωρίς καν καμερα για το ξεκάρφωμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Ναι τώρα που φοράμε καλοκαιρινά ρούχα μπορεί και να φαίνεται. Εγώ είχα μπει χειμώνα. Κάνε αυτό που λες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
πανηλειακός Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Επειδή έχω δώσει πανελλήνιες και αν περάσω θέλω να πάρω αναβολή εάν όμως δεν περάσω θέλω να μπω τώρα στα 19.θα έχω πρόβλημα έαν περιμένω να μου έρθει πρώτα το χαρτί στράτου η πρέπει να ζητήσω αναβολή πρίν έρθει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DYEL Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Μάγκες τι σκατά είναι τι εσωτερική επένδυση χιτωνίου? Και ή εσωτερική επένδυση παντελονιού. Σύμφωνα με το ατομικό φύλλο υματισμου έχω πάρει 2 από το πρώτο κ ένα από τι δεύτερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Εσωτερική επένδυση χιτωνίου λογικά είναι αυτό που είναι σα λεπτό φούτερ. Εσωτερική επένδυση παντελονιού λογικά είναι η λεγόμενη σκελέα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Μάγκες τι σκατά είναι τι εσωτερική επένδυση χιτωνίου? Και ή εσωτερική επένδυση παντελονιού. Σύμφωνα με το ατομικό φύλλο υματισμου έχω πάρει 2 από το πρώτο κ ένα από τι δεύτερο Το πρώτο είναι τα μακρυμάνικα μπλουζάκια. Για το δεύτερο δεν γνωρίζω, γιατί δεν είχα πάρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DYEL Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Εσωτερική επένδυση χιτωνίου λογικά είναι αυτό που είναι σα λεπτό φούτερ. Εσωτερική επένδυση παντελονιού λογικά είναι η λεγόμενη σκελέα. Ανά γεια σου! Και λέω γιατί δεν τα έχει στη λίστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djcat Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Τώρα στις 10 Ιουλιου μπαίνω στο ΚΕΠΒ Θήβας και με εχουν επιλέξει για Ερευνα Πληροφορικής. Για πείτε καμία πληροφορία οσοι εχετε περάσει απο εκεί. Επίσης το κινητο ειναι ευκολο να το εχω απο την αρχή μαζί μου? Απλά να ξέρεις πως παίζουν πολλές κλεψιές στα κέντρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις